aurame Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 και το τηγανησμα στο κεφαλι που το βαζεις οεο?? αν ειχε δυο πομπους αντιο ζωη... ενω τωρα ολοι ειμαστε οκ... ασε που οι εταιρειες στελνουν μηνυμα οτι ελαβες κληση καθως ηταν κλειστη η σιμ σου;) αυτα τα samsung που το κανουν αυτο που σκεφτομουν εχουν τοσο μεγαλο sar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 αυτα τα samsung που το κανουν αυτο που σκεφτομουν εχουν τοσο μεγαλο sar? απίστευτα χαμηλό sar έχουν,αν δεν κάνω λάθος περίπου στο 0,35 Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 το D880 εχει 0,35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 το τηγανησμα που ανεφερα ειναι για κινεζικο οχι για samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis1979 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 (edited) Δοκίμασε με κλειστή συσκευή να κρατήσεις πατημένα το πράσινο και το κόκκινο κουμπί μαζί με το power button για μισό λεπτό περίπου Το εκανα (Δεν θυμαμαι αν ηταν μισο λεπτο,μαλλον λιγοτερο)και γραφει downloading. Θα το κανω κα θα σου πω,αλλα μετα τι? Tελικα μιλησα με τον κινεζο που το αγορασα και μου εστειλε το προγραμμα και τωρα δουλευει κανονικα. Edited January 21, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 μου εκοψες τα φτερα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 υπαρχει και αυτο με ελληνικα http://www.e-mobilo.com/f038.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 δουλευουν!!μπορεις να εχεις και 2 καρτες με 2 νουμερα!! 4 νουμερα σε μια συσκευη. το εχω δοκιμασει!! σε αυτο αναφερεσαι πως εχεις δοκημασει στα κινεζικα? , καιλειτουργει κανονικα? http://cgi.ebay.com/3G-GSM-Double-Mode-Dual-Sim-Magicsim-23-B-Not-Need-Cut_W0QQitemZ270499709102QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3efb0a00ae Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 αυρο ειναι αλλο. το βαζεις στο κινητο και βαζεις δυο καρτες αλλα δουλευει η μια καθε φορα. απλος βοηθαει να μην εχεις το βαλε βγαλε καρτας. εγω αυτο το εχω δοκιμαει αλλα δεν κανει καμια δουλεια. ασε που δεν τεριαζει στα τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis1979 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Τελικα μου εδωσε λυση ο πωλητης με ενα προγραμμα που μου εστειλε.Οποτε μην τα φοβαστε τα κινεζικα υπαρχουν λυσεις και γι αυτα.Τελος καλο ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 αυρο ειναι αλλο. το βαζεις στο κινητο και βαζεις δυο καρτες αλλα δουλευει η μια καθε φορα. απλος βοηθαει να μην εχεις το βαλε βγαλε καρτας. εγω αυτο το εχω δοκιμαει αλλα δεν κανει καμια δουλεια. ασε που δεν τεριαζει στα τηλεφωνα. που αναφερωσουνα πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 που αναφερωσουνα πριν? ειχε απαντησει στην ερωτηση μου για τα dual sim κινητα απο κινα..σε αυτα δηλαδη που εχουν slot για δυο καρτες και οχι στα adaptoρακια που κυκλοφορουν για τα κοινα κινητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 ειχε απαντησει στην ερωτηση μου για τα dual sim κινητα απο κινα..σε αυτα δηλαδη που εχουν slot για δυο καρτες και οχι στα adaptoρακια που κυκλοφορουν για τα κοινα κινητα.. οχι για αυτο το θεμα. αλλα για αυτο που ειπε ο manwlis77 : δουλευουν!!μπορεις να εχεις και 2 καρτες με 2 νουμερα!! 4 νουμερα σε μια συσκευη. το εχω δοκιμασει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 οχι για αυτο το θεμα. αλλα για αυτο που ειπε ο manwlis77 : δουλευουν!!μπορεις να εχεις και 2 καρτες με 2 νουμερα!! 4 νουμερα σε μια συσκευη. το εχω δοκιμασει!! για τις καρτες 2in1 ειχα κανει την ερωτηση αν τα κινεζικα κινητα με 2 slot τις υποστηριζουν.. 2 καρτες ( 2in1) = 4 νουμερα σε μια συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 για τις καρτες 2in1 ειχα κανει την ερωτηση αν τα κινεζικα κινητα με 2 slot τις υποστηριζουν.. 2 καρτες ( 2in1) = 4 νουμερα σε μια συσκευη υπαρχουν σιμ με δυο αριθμους? που μπορουμε να τις βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 υπαρχουν σιμ με δυο αριθμους? που μπορουμε να τις βρουμε? εγω προσωπικα εχω 2 σε1 απο την κοσμοτε.. δεν ξερω για τις αλλες εταιριες..ρωτησε στην εταιρια που εισαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 ολες οι εταιριες εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ποσο πρεπει να ειναι η ram/rom για να τρεχει αξιοπρεπη? η γνωμη σας για αυτο? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270495021406&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magoofhs Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 εννοειται ρε παιδια οτι δεν παιρνεις κινητο απο φωτογραφια.εγω πηγα και το ειδα απο την wind που το δινει 180 ,το ειδα σε κανονικο μεγεθος ,το φορεσα κανονικα και το αγορασα απο ιντερνετ 120ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Για μια οθόνη 2,8'' και τα 128 mb ram ίσως είναι καλά για ένα μέσο χρήστη.Αν του κάνεις πολύ χρήση ως pda και έχει και μεγάλη οθόνη τότε πρέπει να πάς σε μεγαλύτερων επιδόσεων κινητό Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgreece Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 οραιο!υπαρχει και ενα sciphone n19 android,λεει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Για χαρα σε ολους.Εχω αγορασει ενα cesim A007 (iphone clone) και ενω μου συνδεεται το wifi στο router δεν μπορω να μπω στο internet.Γνωριζει καποιος να μου δωσει τα φωτα του γιατι εχω τρελα8ει? Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 ρυθμισες την ημερομηνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Ναι την εχω ρυθμισει ,συνδεεται στο router παιρνει ip αλλα δεν μπορει να μπει ο opera στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Για την πρώτη φορά πρέπει να τραβήξεις εσύ την μπάρα φόρτωσης του opera ως το τέλος,το έκανες αυτό; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts