Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμασα και το 4039 αλλα τίποτα!!!! έχω φάει τον τόπο!!! στη συσκευασία τίποτα δεν λέει......

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι σωστά δεν το πρόσεξα, παλι ευχαριστώ πάντος, και συγνώμη στούς moderator της σελίδας που έγραψα λατινικά.

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

παντώς είμαι θα θελα πολυ να μάθω που και πως το βρήκες.....:)

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

ξέρουμε στο περιπου τιμη?

Υπαρχει καπου να το αγορασουμε το συγκεκριμενο??

Προς το παρόν δεν είναι τίποτα γνωστό. Ούτε τιμή ούτε το πότε θα κυκλοφορίσει μιας και τώρα είναι στην διαδικασία των τελικών δοκιμών και διορθώσεων.

Πάντως η τιμή του με δεδομένο οτι είναι κινέζικο θα μου κάνει έκπληξη αν είναι πάνω απο 300 ευρώ.

καλησπερα σε ολου; μια τεραστια βοηθεια αν μπορειτε.πηρα το κ599 και ειναι πολυ καλο ξερει κανεις απο που θα βρω εφαρμογες να περασω στο κιν?και αν μπορω με καποιο τροπος να κλειδωσω την οθονη με κωδικο απο στο αυθεντικο iphone?ευχαριστω

kostaspapadopulo το κατάλληλο thread για να κάνεις την ερώτησή σου είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248692

εγω το εχω κανει σε Κ599 και πειραξα τον ηχο χωρις κανενα προβλημα.επισης ρυθμισα και λιγο την οθονη.

Πατα *#3646633# και θα δεις εκει τις επιλογες.

Φιλε οι αλλαγες που εκανες ειχαν καποια διαφορα στην πραξη? Το δοκιμασα κι εγω σε ενα F898 και παρολο που εκανα διαφορες αλλαγες στην ενταση του ηχου και στην αντιθεση της οθονης αλλα καμια διαφορα δεν ειδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Στο k599 οι αλλαγές στην ένταση του ήχου έχουν αποτέλεσμα και ίσως χρειάζονται κιόλας

斯塔夫罗斯 :O

μπες εκει που γραφεις οταν θες να παρεις τηλ.

αντι για νουμερο γραψε τον κωδικό

κ μετα τι πατας για να τον παρει????????

κ μετα τι πατας για να τον παρει????????

πατας YES σαν να κανεις κληση και θα σου εμφανιστει το κρυφο μενου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκτος οταν ανοιγει η μια γραμμη οποτε η αλλη κλεινει εως να τελειωσει το τηλεφωνημα !!!

ενω πχ σε ενα samsung d80 - d980 και καποια αλλα μοντελα αυτο δεν συμβαινει. λειτουργουν οντως ταυτοχρονα συνεχως

Αν μπορει να με βοηθησει καποιος.Εχω το Τ3535 Diamond 2 OEM(Κλωνος)και εκει που το σκαλιζα με κατι φακελους που ειχε στην καρτα μνημης με κινεζικα προσπαθησα να τους σβησω.Δεν τους εσβησε ολους και παραλληλα εβαλα ενα ελληνικο πληκτρολογιο που βρηκα γιατι εχει αγγλικα windows mobile 6.1.Οταν εκανα μια επανεκινηση δεν ανοιξε,το μονο που κανει ειναι να ανοιγει η οθονη και μεχρι εκει.Δεν μπορω να κανω hard reset γιατι δεν μπορω να το βρω,κρατησα το πληκτρο που ανοιγει και τα δυο πληκτρα που κανεις κληση και που τερματιζεις και γραφει downloading και μετα σβηνει.Εκανα μεγαλη βλεκεια?Φταιει ο φακελος η το πληκτρολογιο.Ας με βοηθησει καποιος το εχω 15 μερες μονο.Ευχαριστω.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά