ParallelUniverse Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Καλημέρα παιδιά. Δουλεύοντάς το, παρατήρησα πρόβλημα με το proximity sensor. Δηλαδή ενώ έχω απομακρύνει το κινητό η οθόνη παρέμεινε/παραμένει κλειστή και δεν ανταποκρίνεται σε κάποιο πάτημα κουμπιών. Έτσι έπρεπε να κλείσει η γραμμή για να επανέλθει. Έκανα το τεστ μέσα από το σύστημα και βλέπω όντως κολλάει στο 0 μερικές φορές, που σημαίνει ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει απομακρυνθεί το εμπόδιο. Έχει κανείς άλλος ίδιο θέμα? Υπάρχει όντως θέμα. Στείλτε feedback μέσω του app, αν στείλουμε πολλά σύντομα θα το διορθώσουν πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Υπάρχει όντως θέμα. Στείλτε feedback μέσω του app, αν στείλουμε πολλά σύντομα θα το διορθώσουν πιστεύω.Πολύ σωστά, έχω στείλει ήδη Poco F3 viaTapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Το πήρε φίλος και επαιξα λίγο μαζί του. Τι φανταστικό κινητό είναι αυτό, οθόνη και ήχος επιπέδου champions league. Μαζεμένο στο χέρι και ελαφρύ μετά από καιρό. Το x3 Pro εξίσου τίμιο αλλά το F3 είναι άλλο επίπεδο σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Πολύ σωστά, έχω στείλει ήδη Poco F3 viaTapatalk Το έψαξα λίγο τώρα και είδα ότι υπάρχει θέμα όχι μόνο στο F3, αλλά και στο X3 και στο redmi note 10 pro. Λένε ότι θα βγει update που το διορθώνει. Αν όμως είναι σε τόσες συσκευές, 2 ενδεχόμενα: 1) ελαττωματικός proximity sensor, άρα ή το επιστρέφεις ή απλά το δέχεσαι σαν πρόβλημα, 2) κακογραμμένο λογισμικό, άρα διορθώνεται με update. Πρέπει να λυθεί, δεν είναι απλά ενοχλητικό, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 (edited) Υπάρχει όντως θέμα. Στείλτε feedback μέσω του app, αν στείλουμε πολλά σύντομα θα το διορθώσουν πιστεύω. Ίσως να μην το έχω σκαλίσει αρκετά. Ποιο app λέτε? Edit το βρήκα από το feedback Edited May 25, 2021 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 καλησπερα σε ολους. κατοχος εδω και λιγες ωρες του poco f3. εχω μια ερωτηση παρακαλω, προερχομενος απο galaxy s10 πως μπορω να μεταφερω τα παντα, φωτο αρχεια μηνυματα ιστορικο κλησεων, στην καινουρια συσκευη; με λιγα λιγια θελω να κανω την μεταβαση μεταφεροντας τα παντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 καλησπερα σε ολους. κατοχος εδω και λιγες ωρες του poco f3. εχω μια ερωτηση παρακαλω, προερχομενος απο galaxy s10 πως μπορω να μεταφερω τα παντα, φωτο αρχεια μηνυματα ιστορικο κλησεων, στην καινουρια συσκευη; με λιγα λιγια θελω να κανω την μεταβαση μεταφεροντας τα παντα.Εγώ κάνω επαναφορά από τον Google λογαριασμό και έρχονται όλα (κλήσεις, sms, WiFi, εφαρμογές). Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Εγώ κάνω επαναφορά από τον Google λογαριασμό και έρχονται όλα (κλήσεις, sms, WiFi, εφαρμογές). θα μπορουσες να μου εξηγησεις την διαδικασια βημα βημα σε παρακαλω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 καλησπερα σε ολους. κατοχος εδω και λιγες ωρες του poco f3. εχω μια ερωτηση παρακαλω, προερχομενος απο galaxy s10 πως μπορω να μεταφερω τα παντα, φωτο αρχεια μηνυματα ιστορικο κλησεων, στην καινουρια συσκευη; με λιγα λιγια θελω να κανω την μεταβαση μεταφεροντας τα παντα. Για ιστορικό κλήσεων, επαφών και μηνυμάτων, χρησιμοποιώ πάντα μια εφαρμογή το super buckup με ένα πράσινο μαύρο εικονίδιο με ένα περιστρεφόμενο βελάκι πάνω. Τα λοιπά, φωτογραφίες κα, με την κλασική περίπτωση του καλωδίου μέσω PC. Γρήγορη μεταφορά ειδικά όταν έχεις μεγάλα αρχεία όπως βίντεο. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Μετά από εγκατάσταση Youtube Vanced που χρειάστηκε να απενεργοποιήσω και να ξαναενεργοποιήσω το miui optimization, έχω αρκετό battery drain. Είχε κανείς το ίδιο θέμα ή σχετίζεται με το process logd που είπε ένας άλλος φίλος πάνω; Αν και δεν το βλέπω εγώ στα στατιστικά της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 θα μπορουσες να μου εξηγησεις την διαδικασια βημα βημα σε παρακαλω;Δεν χρειάζεται να σου πω κάτι, απλή διαδικασία είναι, στο αρχικό στήσιμο του τηλεφώνου σε ρωτάει αν θες να επαναφέρεις τα πάντα από παλιό Google backup, διαλέγεις την προηγούμενη συσκευή και προχωράς. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Καλησπέρα σας Το Σαββατοκύριακο που είχα unlimited data δωρεάν . Κατέβασα 60gb και το κινητό ζεστάθηκε παρα πολυ! Μου έβγαλε μήνυμα ότι η συσκευή σας έχει υπερθερμανθεί.και θα περιοριστούν ορισμένες λειτουργίες. Που είναι το σύστημα ψύξης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Καλησπέρα σας Το Σαββατοκύριακο που είχα unlimited data δωρεάν . Κατέβασα 60gb και το κινητό ζεστάθηκε παρα πολυ! Μου έβγαλε μήνυμα ότι η συσκευή σας έχει υπερθερμανθεί.και θα περιοριστούν ορισμένες λειτουργίες. Που είναι το σύστημα ψύξης?Εσύ θες σύστημα πυρόσβεσης, όχι ψύξης Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Χαχα σύστημα πυρόσβεσης!!! Είσαι φοβερός φίλε. Ίσως να έχεις δίκιο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Μου πετάει συνέχεια μηνύματα διαφημιστικά από το chrome. Ξέρετε πως να τα απενεργοποιήσω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Κάποια καλή δοκιμασμένη gcam έχουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Υπάρχουν guides στο YouTube πώς να απενεργοποιήσεις από παντού τις διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Χαχα σύστημα πυρόσβεσης!!! Είσαι φοβερός φίλε. Ίσως να έχεις δίκιο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Μου πετάει συνέχεια μηνύματα διαφημιστικά από το chrome. Ξέρετε πως να τα απενεργοποιήσω? Ευχαριστώ.Adguard premium κανει θαύματα Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoalex50 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl23/ Εδω για gcam φίλε μου. Προσωπικά δοκιμάζω την πρώτη. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ θα ήθελα βοήθεια να ενεργοποιήσω 90 fps στο pubg mobile. Κάποιος που γνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Ευχαριστώ για την gcam... Άλλο κουφό που πατάς πάνω σε εφαρμογή να την σβήσεις και δεν γίνεται.? πρέπει να μπεις ρυθμίσεις, εφαρμογές κ μετά να την βρεις από εκεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Ευχαριστώ για την gcam... Άλλο κουφό που πατάς πάνω σε εφαρμογή να την σβήσεις και δεν γίνεται.? πρέπει να μπεις ρυθμίσεις, εφαρμογές κ μετά να την βρεις από εκεί..Αυτό είναι θέμα launcher. Δε χρειάζεται να μπεις στις ρυθμίσεις. Πατάς συνεχόμενα πάνω στην εφαρμογή, πατάς πληροφορίες και τη σβήνεις από εκεί Poco F3 viaTapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Ναι έχει θέμα. Όταν το γυρίσω όμως να κοιτάει η οθόνη προς τον ουρανό για παράδειγμα αντί να είναι απέναντι από τη φάτσα μου ανοίγει ξανά η οθόνη.Poco F3 viaTapatalk Νομίζω αυτό το "κόλπο" το να γυρίζει κανείς το κινητό να κοιτάει προς τα πάνω, "πιάνει", οπότε μπορούμε να ηρεμήσουμε κάπως μέχρι κάποιο update... Ευχαριστώ/ούμε για το tip.... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Προσπαθω να μεταφερω τα αλμπουμ με τις φωτογραφιες μου απο την παλια μου συσκευη στο poco μεσω share me. Ενω επιλεγω αποστολη αλμπουμ, οταν ερχονται μπαινουν ολες μαζι στο αλμπουμ share me ανακατωμενες και μπερδεμενες. Κανω κατι λαθος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoalex50 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Εγώ έχω αρχίσει και μετανιώνω που το πήρα. Νέο πρόβλημα σήμερα. Σύνδεσα τα Razer kraken over ear wired ακουστικά μου να παίξω pubg mobile. Ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός ενώ τα έχω όλα στο τέρμα. Τεσταρα στο κινητό του αδερφού μου, έχει το poco x3 και ίδιες ρυθμίσεις και ο ήχος εκεί είναι όπως θα έπρεπε, πολύ δυνατός. Δοκίμασα να μπω youtube, tiktok κτλ και ο ήχος είναι κανονικά δυνατός και εκεί. Σύνδεσα στο poco f3 τα Razer Hammerhead True Wireless In-ear Bluetooth ακουστικά μου και επίσης είναι δυνατός ο ήχος. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει. Εχει κάνεις καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Εχει κάνεις καμιά ιδέα?Βάλε περιοχή Ινδία. POCOPHONE F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Η δόνηση πως είναι παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts