bdros Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 δεν δουλεύω το dark mode, γύρισα σε αυτή την λειτουργία το τηλέφωνο κ δουλεύει κανονικά με την 13.0.3. όντως το μεσσεντζερ το έβαλα από την εφαρμογή κ δουλεύει. ότι με ενδιαφέρει δουλεύει μια χαρά, ειδικά ένα μήνα τώρα, είχε πρόβλημα το διπλό viber.η μπαταρία ανάλογη συμπεριφορά με πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisSe Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 Καλησπέρα παιδιά, μόλις το πηρα και εγώ για την γυναίκα το συγκεκριμένο. Να ρωτήσω κατι. H ρομ της Indonesia εχει Mi dialer σωστα? Γιατι για εμενα είναι βασικο να υπάρχει. Με το nfc εχει κανα θεμα?? Είδα ένα παλικάρι που την εχει δοκιμάσει κ ελεγε για κατι μικρά lag στους χάρτες. Εχει 'κανα άλλο ελάττωμα?? Την turkey rom την εχει δοκιμάσει κάνεις? Με ενδιαφέρει να εχει Mi dialer και να μην εχει θεματα με το Nfc Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 Να ρωτήσω γιατί τόση φασαρία για το dark mode; εμένα προσωπικά με κουράζει το σκοτεινό θέμα. Σε τι καταστάσεις εξυπηρετεί; 1 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 4 minutes ago, diamantis_69 said: Να ρωτήσω γιατί τόση φασαρία για το dark mode; εμένα προσωπικά με κουράζει το σκοτεινό θέμα. Σε τι καταστάσεις εξυπηρετεί; Εκτός του αισθητικού (πολλοί το προτιμούν) τα σκοτεινά θέματα κάνουν σημαντική οικονομία μπαταρίας σε OLED οθόνες... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 (edited) 12 minutes ago, diamantis_69 said: Να ρωτήσω γιατί τόση φασαρία για το dark mode; εμένα προσωπικά με κουράζει το σκοτεινό θέμα. Σε τι καταστάσεις εξυπηρετεί; Προσωπικά την ημέρα βάζω φωτεινή λειτουργία για να βλέπω καλύτερα.οταν σκοτεινιάσει όμως με σκοτεινή λειτουργία θα δεις μεγάλη διαφορά στα μάτια σου.εμενα παλιά με φωτεινή λειτουργία το βράδυ με ποναγαν τα μάτια Edited February 15, 2022 by fotios81 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 ευχαριστώ πολύ.Θα το δοκιμάσω.... 1 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 Αυτό το σήμα σαν κάμερα στη πάνω γωνία το έχετε δει που βγαίνει όταν προσπαθείς να ξεκλειδώσεις τη συσκευή;Λογικά εμφανίζεται όταν πάει να λειτουργήσει η αναγνώριση προσώπου. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 5 minutes ago, vassar said: Αυτό το σήμα σαν κάμερα στη πάνω γωνία το έχετε δει που βγαίνει όταν προσπαθείς να ξεκλειδώσεις τη συσκευή; Λογικά εμφανίζεται όταν πάει να λειτουργήσει η αναγνώριση προσώπου. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι όντως.για αυτό είναι;και ας έχεις αναγνώριση προσώπου απενεργοποιημένη;εμένα μου το βγάζει ενώ δεν το έχω ενεργοποιήσει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 (edited) 2 minutes ago, fotios81 said: Ναι όντως.για αυτό είναι;και ας έχεις αναγνώριση προσώπου απενεργοποιημένη;εμένα μου το βγάζει ενώ δεν το έχω ενεργοποιήσει Μου εχει σπασει τα νευρα ομως,και με αγχωνει οτι καποιος με παρακολουθει....Πως απενεργοποιειται? Edited February 15, 2022 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 Just now, nikaki71 said: Μου εχει σπασει τα νευρα ομως,και με αγχωνει οτι καποιος με παρακολουθει....Πως απενεργοποιειται? Ελα μου ντε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 (edited) Μπηκα μεσα στις εφαρμογες συστηματος και αυτο το εικονιδιο αναφερεται στο Miui biometrics.Οποτε αν το διαγραψουμε λογικα θα εχουμε τρελλά θεματα....Α ρε Xiaomαρα με τα extra cool features σου,που μόνο εσυ καταλαβαινεις την χρησιμοτητα τους..... Edited February 15, 2022 by nikaki71 1 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 4 minutes ago, nikaki71 said: Μπηκα μεσα στις εφαρμογες συστηματος και αυτο το εικονιδιο αναφερεται στο Miui biometrics.Οποτε αν το διαγραψουμε λογικα θα εχουμε τρελλά θεματα.... Οπότε το αφήνουμε ως έχει.ωραιος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 Αυτό το σήμα σαν κάμερα στη πάνω γωνία το έχετε δει που βγαίνει όταν προσπαθείς να ξεκλειδώσεις τη συσκευή;Λογικά εμφανίζεται όταν πάει να λειτουργήσει η αναγνώριση προσώπου. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό είναι feature ασφαλείας του Android 12, κάτι αντίστοιχο υπάρχει και στα iOS. Το εικονίδιο βγαίνει όταν χρησιμοποιείται η κάμερα από οποιαδήποτε εφαρμογή. Το ίδιο γίνεται και με το μικρόφωνο. Από όσο ξέρω δεν απενεργοποιείται. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 Αυτό το GPAY που έχει προστεθεί είναι για να είναι σε λειτουργία το GooglePay; Δεν αρkεί το NFC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 11 ώρες πριν, maskaras said: Αυτό το GPAY που έχει προστεθεί είναι για να είναι σε λειτουργία το GooglePay; Δεν αρkεί το NFC; Το NFC είναι το hardware, μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε εφαρμογή έχει δικαίωμα, από εισιτήριο λεωφορείου μέχρι πληρωμή κάρτας. Επομένως χρειάζεται να έχεις εφαρμογή που διαχειρίζεται την κάθε λειτουργία που θέλεις να εκτελεί το NFC. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 Ρε παιδιά συμβαίνει σε άλλον να ξεκλειδώνει μόνο του σε ειδοποίηση;μου το κάνει συχνά.μηπως είναι κάποια ρύθμιση;το θεωρώ τεράστιο κενό ασφαλείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 Ρε παιδιά συμβαίνει σε άλλον να ξεκλειδώνει μόνο του σε ειδοποίηση;μου το κάνει συχνά.μηπως είναι κάποια ρύθμιση;το θεωρώ τεράστιο κενό ασφαλείαςΕδώ δεν έχω θέμα.Μήπως να την ξαναπεράσεις την αναβάθμιση ξανά από πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 Just now, conan1 said: Εδώ δεν έχω θέμα. Μήπως να την ξαναπεράσεις την αναβάθμιση ξανά από πάνω; Και τώρα που ήρθε το email άνοιξε μόνο του.την έχω ξαναπεράσει αλλά το κάνει.δε ξέρω αλλά είναι τεράστιο κενό ασφαλείας όπως είπα.εχω στείλει αναφορά αλλά καμία απάντηση εννοείται.μονο στο aod απαντούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 Κάτι δε πρέπει να πηγαίνει καλά με την ενημέρωση στη δική σου συσκευή μάλλον.Εγώ με την ενημέρωση δεν έχω τέτοια θέματα και η διάρκεια της μπαταρίας του είναι ίδια με πριν την ενημέρωση, ίσως και ελάχιστα καλύτερη. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 1 minute ago, vassar said: Κάτι δε πρέπει να πηγαίνει καλά με την ενημέρωση στη δική σου συσκευή μάλλον. Εγώ με την ενημέρωση δεν έχω τέτοια θέματα και η διάρκεια της μπαταρίας του είναι ίδια με πριν την ενημέρωση, ίσως και ελάχιστα καλύτερη. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να κάνω για αυτό;μήπως να την κατεβάσω από κάποιο site;είδα στο Xiaomi firmware update είναι 3,3 Gb ενώ μέσω ενημέρωση συστήματος είναι 3,1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 2 ώρες πριν, fotios81 said: Ρε παιδιά συμβαίνει σε άλλον να ξεκλειδώνει μόνο του σε ειδοποίηση;μου το κάνει συχνά.μηπως είναι κάποια ρύθμιση;το θεωρώ τεράστιο κενό ασφαλείας Το κάνει σε ενημερώσεις όλων των εφαρμογών; Κανονικά κάθε εφαρμογή έχει δικά της δικαιώματα ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 Just now, minast said: Το κάνει σε ενημερώσεις όλων των εφαρμογών; Κανονικά κάθε εφαρμογή έχει δικά της δικαιώματα ειδοποιήσεων. Την μια θα ξεκλειδώνει το τηλέφωνο και την άλλη όχι.οπως να'ναι.σε οποιαδήποτε εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 14 minutes ago, fotios81 said: Την μια θα ξεκλειδώνει το τηλέφωνο και την άλλη όχι.οπως να'ναι.σε οποιαδήποτε εφαρμογή Έχεις βάλει μοτίβο ή κωδικό κλειδώματος; Έχεις ρυθμίσει κάποιον τρόπο βιομετρικού ξεκλειδώματος, πχ με κάμερα, ή δαχτυλικό αποτύπωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 1 minute ago, minast said: Έχεις βάλει μοτίβο ή κωδικό κλειδώματος; Έχεις ρυθμίσει κάποιον τρόπο βιομετρικού ξεκλειδώματος, πχ με κάμερα, ή δαχτυλικό αποτύπωμα; Δακτυλικό αποτύπωμα και pin έχω 4ψηφιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 https://xiaomifirmwareupdater.com/archive/miui/sweet/Εγώ από εδώ την έχω περάσει. Δεν έχω θέμα. Κάνε μια δοκιμή. Επίσης μήπως έχεις συνδεδεμένη συσκευή Bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts