Mark_K Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Aν υποστηρίζεται το vdsl εκεί, σαφώς και θα ανέβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Aν υποστηρίζεται το vdsl εκεί, σαφώς και θα ανέβει. Και ειναι σιγουρο οτι θα πιασει οσο λεει, δλδ 30...30 κ 50...50? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Μεχρι 30/50 είναι.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 τι μπαχαλο η ευρυζωνικη τηλεφωνια προσπαθουσανε να μου στειλουνε φαξ και τελικα δεν το ελαβα ποτε, και λεει οτι το σφαλμα εχει η γραμμη μου .. ενω παλια που το ειχα συνδεδεμενο πανω στη phone1 δεν ειχα θεμα , τωρα τα εχω ολα συνδεσει με ταφ στο phone 2 . και αυτο το μπαχαλο να μιλας και να σε παιρνει καποιος τηλεφωνο και να χτυπαει το αλλο phone τηλεφωνο που ειναι στην αλλη θυρα και να το σηκωνεις και να πεφτει η γραμμη ενω οποιος σε καλει ακομα θα ακουει την αναμονη ειναι θεμα.. για αυτο και τα εβαλα ολα στην phone 2 . , μαλλον με βλεπω να βαζω προωθηση των κλησεων σε κινητο οταν ειναι κατειλλημενη η γραμμη , ή να απενεργοποιησω τελειως την αναμονη! και τα βαλω οπως παλια φαξ στο phone 1 και τα υπολοιπα στο 2 . επισης το gigaseτ DA610 που δεν εχει μπαταριες και παιρνει απο το τηλεφωνο σημα για την αναγνωριση; μηνπως αυτο μου προκαλει προβλημα; εχει κανενας το παρακατω τηλεφωνο; με συνδεση κατευθειαν στο ρουτερ και οχι με επιστροφες;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 speedtest από γραμμή vdsl 30/2,5. http://www.speedtest.net/result/6230380006 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Λογικό αποτέλεσμα. Θα σου έβαζα από 50/5 να δεις, αλλά δεν έχω Cosmote, άρα θα είναι off topic... Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Λογικό αποτέλεσμα. Θα σου έβαζα από 50/5 να δεις, αλλά δεν έχω Cosmote, άρα θα είναι off topic... Sent from my MotoE2 Βάλτο στο κατάλληλο:p Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Έχει κάποιος τηλεφωνητή σε σταθερό ΟΤΕ να μου πει αν έχει αυτόματη αναγνώριση κλήσης (δηλαδή να λέει ποιος αριθμός άφησε το μήνυμα); Άφησα ένα μήνυμα κάπου και δεν είπα το τηλ μου, θεώρησα αυτονόητο ότι θα λέει, αλλά ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Αναφέρει κανονικά το νούμερο αυτού που άφησε το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Καλησπερα,εκαναν χθες προσφορα στον πατερα μου στη Cosmote.Μας πηραν απο το 13888 και με 39€ τελικη δινουν 24αρα γραμμη με 250' σταθερα και 30' σε κινητα.Μαζι εχει και OTE TV,οπου θα περιλαμβανει εγκατασταση(εως τωρα ειμαστε με Nova) και δυνατοτητα χρησης στο εξοχικο(αρκει να γυρισουμε το πιατο της Nova στη θεση που θα βλεπουμε τον δορυφορο του ΟΤΕ).Μαζι και αριθμο κοσμοτε με 120' προς ολους για ενα χρονο δωρεαν.Τωρα ειμαστε Forthnet εδω και 3 χρονια με 29,90 το μηνα αλλα λογω των φορων πηγε 32€.Εχουμε Nova χωρις αθλητικα και σινεμα καναλια,ιντερνετ 24αρα και τηλεφωνο με 12 ωρες κινητα και απεριοριστα προς σταθερα.Το θεμα ειναι το ιντερνετ,κλειδωνω στα 13 και εχω 11Mbps στο σπιτι με αποσταση σχεδον ενα χιλιομετρο απο Α/Κ(950 μετρα περιπου).Για οσους ειναι Θεσσαλονικη και πιο συγκεκριμενα Χαριλαου ειχατε θεμα με τον ΟΤΕ στο κομματι ιντερνετ; Η Forthnet ειναι υποδειγμα χωρις καμια ασταθεια και αποσυνδεση εδω και 3 χρονια στο θεμα ιντερνετ,η Nova παιζει καλα με ελαχιστες φορες χωρις σημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 speedtest από γραμμή vdsl 30/2,5. http://www.speedtest.net/result/6230380006 τελικά έκανες καταγγελία στις ανατιμήσεις του σταθερόυ σου δώσανε αλλη τιμή ? εμένα τώρα μου ήρθε ο λογαριασμός και γράφει κάτι μικρά μικρα γράμματα για την καταγγελία σύμβασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 τελικά έκανες καταγγελία στις ανατιμήσεις του σταθερόυ σου δώσανε αλλη τιμή ? εμένα τώρα μου ήρθε ο λογαριασμός και γράφει κάτι μικρά μικρα γράμματα για την καταγγελία σύμβασης. Εκανα εγώ σήμερα καταγγελία σύμβασης και το μονο που πρόσφεραν είναι 4 ευρώ έκπτωση.Εχω VDSL 50 με 48 ευρώ και το κατεβάσανε στα 44 ευρώ. Οποτε εκανα φορητότητα στην Wind,VDSL 50 με 24 ευρώ το μηνα απο τον 4ο μηνα(οι πρωτοι τρεις 18,50),χωρίς όμως χρονο για κινητά. Οποτε αναμενω για αντιπροσφορά και εαν είναι της πλάκας έφυγα για Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 τελικά έκανες καταγγελία στις ανατιμήσεις του σταθερόυ σου δώσανε αλλη τιμή ? εμένα τώρα μου ήρθε ο λογαριασμός και γράφει κάτι μικρά μικρα γράμματα για την καταγγελία σύμβασης. Όχι....παραμένω στα 39.90... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Παιδιά μια ερώτηση.Στο λογαριασμό λέει ότι εκτός από καταγγελία σύμβασης αζημίως μπορώ να κάνω και επιλογή άλλου οικονομικού προγράμματος.Αυτό σημαίνει ότι μπορώ ενώ έχω συμβόλαιο που δεν έχει λήξει να ζητήσω αλλαγή πακέτου;Για παράδειγμα από το 24L να πάω στο 24M;Γιατί από το 13888 που είχα ρωτήσει πρίν μου έρθει ο λογαριασμός μου είπαν ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Ναι το έκανα εγώ από L πήγα σε Μ. Και το TV από full σε family. Και στα 2 είχα δέσμευση 24μηνη έως Φεβρουάριο 2018. Βέβαια έκανα νέο συμβόλαιο για την σταθερή 24μηνη , και για TV 12μηνη. Από 51€ επεσα 33€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.Θα πάω σήμερα κιόλας σε κατάστημα γιατί από την εξυπηρέτηση λέει ότι θέλει ο καθένας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Απλώς ισχύει το 1 μήνας από την ημερομηνία που ενημερωθηκες- εκδόθηκε ο λογαριασμός που έγραφε για την καταγγελία της συμβασης. Εγώ μίλησα με έναν υπάλληλο , ο οποίος μου είπε ότι είναι 2 διαφορετικές υπηρεσίες . Να επιμείνεις, γιατί άλλη μέρα μίλησα με άλλη υπάλληλο η οποία και έκανε το νέο μου συμβολαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosemp Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Γειας σε όλους, άλλαξα πρόσφατα με καινούργια σύνδεση το ρούτερ και έβαλα το Speedport Entry 2i. Έχω παρατηρήσει πως έχει κάκιστη εμβέλεια το wifi (στο μπαλκόνι πχ που δεν είναι μεγάλη απόσταση δεν πιάνει καθόλου). Υπάρχει καποια ρύθμιση για να αυξήσω την εμβέλεια? Υπάρχει περίπτωση να φταίει το channel που έχω επιλέξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Για οποιον ενδιαφερεται. Vdsl 30M με 250' σταθερα και 30' κινητα 28€ τελικη τιμη με φπα και το 5% του κρατους. Μπραβο στο Οτε. Ξυπνησανε τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Οκ, αλλά δεν το λες και τόσο φοβερό. Εγώ σε άλλο πάροχο δίνω 31€ και έχει 50άρι vdsl, απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες σε κινητά. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Οκ, αλλά δεν το λες και τόσο φοβερό. Εγώ σε άλλο πάροχο δίνω 31€ και έχει 50άρι vdsl, απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες σε κινητά. Sent from my Moto X Play Σιγουρα υπαρχουν και φθηνοτερα και ποιο πολλες παροχες αλλα ποιος τεχνικος θα σου ερχοτανε κυριακη πρωι για βλαβη. Και γενικα η αντιμετωπιση που εχεις στον οτε σε πολλα πραγματα σε σχεση με τους αλλους παροχους. Επισης ποιος παροχος θα σου εδινε adsl απο καφαο vdsl και αλλα αρκετα πταγματα που εχω πετυχη στον οτε. Μπορει να βγαινει ποιο ακριβος και ισως με λιγοτερες παροχες αλλα εχεις αλλη αντιμετωπιση σε πολλα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Πολλά μπορεί να συμβούν. 13 χρόνια σε εναλλακτικούς παρόχους ποτέ δεν είχα πρόβλημα. 0 βλάβες. Το ότι δίνει adsl από καμπίνα θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι και ένα είδος αθέμιτου ανταγωνισμού. Αλλά δεν έχει μεγάλο νόημα γιατί στην ίδια περίπου τιμή που θες για adsl με απεριόριστα στον ΟΤΕ θα βρεις vdsl αλλού. Σε γενικές γραμμές πάντως, αν μπορείς να πάρεις από καμπίνα vdsl και δεν είσαι σε κανένα κτίριο με καλωδιώσεις του '60, νομίζω πως δεν χρειάζεται να υπολογίζει κανείς πως είναι τόσο αναγκαία η "σιγουριά" του ΟΤΕ. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Πολλά μπορεί να συμβούν. 13 χρόνια σε εναλλακτικούς παρόχους ποτέ δεν είχα πρόβλημα. 0 βλάβες. Το ότι δίνει adsl από καμπίνα θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι και ένα είδος αθέμιτου ανταγωνισμού. Αλλά δεν έχει μεγάλο νόημα γιατί στην ίδια περίπου τιμή που θες για adsl με απεριόριστα στον ΟΤΕ θα βρεις vdsl αλλού. Σε γενικές γραμμές πάντως, αν μπορείς να πάρεις από καμπίνα vdsl και δεν είσαι σε κανένα κτίριο με καλωδιώσεις του '60, νομίζω πως δεν χρειάζεται να υπολογίζει κανείς πως είναι τόσο αναγκαία η "σιγουριά" του ΟΤΕ. Sent from my Moto X Play Θα συμφωνησω. Εγω ηθελα σιγουρια στο θεμα ιντερνετ σε ολα τα σημεια και το καταφερα τελικα απο αρκετες αποψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Για οποιον ενδιαφερεται. Vdsl 30M με 250' σταθερα και 30' κινητα 28€ τελικη τιμη με φπα και το 5% του κρατους. Μπραβο στο Οτε. Ξυπνησανε τελικα. Στις 28 του μήνα μίλησα τηλεφωνικά με οτε για αντιπροσφορά και τέτοιες υπηρεσίες δεν μου είπε. Μου έδωσε 26€ για adsl απεριόριστα σταθερά και 200 λεπτά σε δύο καρτοκινητά κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Στις 28 του μήνα μίλησα τηλεφωνικά με οτε για αντιπροσφορά και τέτοιες υπηρεσίες δεν μου είπε. Μου έδωσε 26€ για adsl απεριόριστα σταθερά και 200 λεπτά σε δύο καρτοκινητά κάθε μήνα. Εγω εχω 250' σταθερα + 30' κινητα με adsl 24 στα 22,2€ τελικη τιμη. Και ειχα παρει για ενα χρονο σε 2 καρτοκινητα 200' ολους καθε μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts