zananiro Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Μετά από οχτώ χρόνια συνδρομητής double play έκανα αίτημα φορητότητας και μου αντιπρότειναν: Απεριόριστα σταθερά συν 30' προς κινητά με 26,36 ευρώ τον μήνα (τελική) και 200' χρόνο ομιλίας το μήνα στα δύο κινητά της οικογένειας, για έναν μόνο χρόνο.Επίσης μου είπαν ότι στα κινητά θα έχω απεριόριστο....mywifi :) ενώ μου είπαν ότι θα αναβαθμίσουν τη γραμμή μου για να μην έχω αποσυνδέσεις (όχι ότι είχα ποτέ...) Τα συμπεράσματα δικά σας. Υ.Γ Εννοείται ότι "την έκανα". Και εμένα αυτά μου έδωσαν. Σου είπαν ότι θα γίνει η σύνδεση ευρυζωνική? Εγώ περιμένω το ρουτερ αύριο να έρθει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Μετά από οχτώ χρόνια συνδρομητής double play έκανα αίτημα φορητότητας και μου αντιπρότειναν: Απεριόριστα σταθερά συν 30' προς κινητά με 26,36 ευρώ τον μήνα (τελική) και 200' χρόνο ομιλίας το μήνα στα δύο κινητά της οικογένειας, για έναν μόνο χρόνο.Υ.Γ Εννοείται ότι "την έκανα". Παλιά έδιναν τουλάχιστον χρήματα στα καρτοκινητά (5€ το μήνα σε δυο καρτοκινητά) οπότε και μαζευες τα χρήματα και ανανεωνόταν το υπόλοιπο τώρα απ ότι βλέπω απ ολους το έκοψαν κι αυτο... λεπτα η mb μονο ενώ μου είπαν ότι θα αναβαθμίσουν τη γραμμή μου για να μην έχω αποσυνδέσεις (όχι ότι είχα ποτέ...) Τα συμπεράσματα δικά σας. Υ.Γ Εννοείται ότι "την έκανα". Καλά αυτό που κάνουν τη γραμμή voip και το διαφημίζουν και ως αναβάθμιση αντί υποβάθμιση μπορεί να με εξαγριώσει. Μου φαίνεται και εγώ τέλη του μήνα θα πω αντίο γιατί όπως καταλαβαίνω και να πεις να μείνεις στo δίκτυο το voip θα το φας στη μάμα από την ανανέωση του συμβολαίου σου θες δε θες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Καλύτερα να δίνει δωρεαν mb παρα χρηματα... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Και εμένα αυτά μου έδωσαν. Σου είπαν ότι θα γίνει η σύνδεση ευρυζωνική? Εγώ περιμένω το ρουτερ αύριο να έρθει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Μου μίλησαν για ...αναβάθμιση, δεν ρώτησα περισσότερα, γιατί όταν άκουσα το ...απεριόριστο wifi κατάλαβα ότι με περνάνε για ...:X Όσο για ρούτερ μου είπαν να τηλεφωνήσω στην εξυπηρέτηση και να πω ότι...κάηκε για να μου στείλουν άλλο.Το κερασάκι στην τούρτα:αφού απέρριψα την προσφορά και άλλαξα πάροχο με ξαναπήραν και ζήτησαν το ρούτερ μου πίσω εντός δέκα ημερών. Έλα όμως που κάηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Καλά αυτό που κάνουν τη γραμμή voip και το διαφημίζουν και ως αναβάθμιση αντί υποβάθμιση μπορεί να με εξαγριώσει. Μου φαίνεται και εγώ τέλη του μήνα θα πω αντίο γιατί όπως καταλαβαίνω και να πεις να μείνεις στo δίκτυο το voip θα το φας στη μάμα από την ανανέωση του συμβολαίου σου θες δε θες Καλά τόσο χάλια είναι το VoIP? Μπορει κάποιος φίλος που έχει voip να μας πει εμπειρία χρήσης? Εμένα μου ήρθε το νέο ρουτερ που υποστηρίζει VoIP σήμερα τελικά μετά από ανανέωση, δεν το έχω συνδέσει ακόμα. Απο όσο κατάλαβα από τις οδηγίες στα γρήγορα που διάβασα μόλις συνδεθεί το ρούτερ θα ενεργοποιηθεί και το voip. Αν είναι τόσο χάλια με VoIP να αφήσω το παλιό, αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τη γραμμή φυσικά. Αν και μου είπαν ότι θα αυξηθεί η ταχύτητα στο internet και ψηθηκα, ισχύει κάτι τέτοιο ομως? Μου μίλησαν για ...αναβάθμιση, δεν ρώτησα περισσότερα, γιατί όταν άκουσα το ...απεριόριστο wifi κατάλαβα ότι με περνάνε για ...:X Όσο για ρούτερ μου είπαν να τηλεφωνήσω στην εξυπηρέτηση και να πω ότι...κάηκε για να μου στείλουν άλλο.Το κερασάκι στην τούρτα:αφού απέρριψα την προσφορά και άλλαξα πάροχο με ξαναπήραν και ζήτησαν το ρούτερ μου πίσω εντός δέκα ημερών. Έλα όμως που κάηκε... Ώπα, τώρα κατάλαβα ότι έφυγες τελικά, νόμιζα δέχτηκες την πρόταση :cool: . Έχω τελικά τη δέχτηκα την προσφορά, γιατι με τον δωρεάν χρόνο ομιλίας και τα mb στα κινητά πάνω κάτω στα ίδια με την άλλη εταιρία πήγαινε το μαλλί, αλλά αυτα που διαβάζω σχετικα με το VoIP τωρα λίγο με προβληματίζουν και δεν ξέρω αν έκανα καλά. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Edited February 9, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Μετά από οχτώ χρόνια συνδρομητής double play έκανα αίτημα φορητότητας και μου αντιπρότειναν: Απεριόριστα σταθερά συν 30' προς κινητά με 26,36 ευρώ τον μήνα (τελική) και 200' χρόνο ομιλίας το μήνα στα δύο κινητά της οικογένειας, για έναν μόνο χρόνο.Επίσης μου είπαν ότι στα κινητά θα έχω απεριόριστο....mywifi :) ενώ μου είπαν ότι θα αναβαθμίσουν τη γραμμή μου για να μην έχω αποσυνδέσεις (όχι ότι είχα ποτέ...) Τα συμπεράσματα δικά σας. Υ.Γ Εννοείται ότι "την έκανα". το mywif που σου ειπαν ειναι αυτο https://www.cosmote.gr/fixed/cosmote-home-double-play/internet-life/cosmote-my-wifi?redir=1&p_l_id=136083562&p_v_l_s_g_id=0 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Αν είναι σταθερή η γραμμή του Internet δεν υπάρχει πρόβλημα με το σημερινό voip έτσι όπως υλοποιείται. Επίσης μην πολύ αγχώνεστε κιόλας γιατί μέχρι το τέλος του 17-18 όλοι οι παροχοι θα έχουν γυρίσει σε voip. Στα αρνητικά ότι αν κόβεται το ρεύμα δεν θα υπάρχει και τηλέφωνο, το οποίο όμως λύνεται με ένα ups με την προυποθέση ότι υπάρχει και λειτουργεί μπαταρία στην καμπίνα του ote Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 προφανώς και το voip είναι αναβάθμιση....μονο και μονο που φεύγει η τάση από την γραμμή είναι μεγάλο θέμα...απλά δυστυχώς στην ελλάδα είμαστε εμπρός πίσω.....το τραβάει ο οργανισμός μας το pots (Plain OLD telephone service)... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Καλύτερα να δίνει δωρεαν mb παρα χρηματα... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν υπάρχει συγκριση τα λεφτά έμεναν στη κάρτα, ανανέωνοταν αυτόματα το καρτοκινητό χωρίς να βάλω κάρτα ένα χρόνο και όποτε ήθελα ενεργοποιούσα με τα λεφτά το πακέτο με τα MB φυσικά, και είχα και δευτερη κάρτα σιμ και εμπαιναν κι άλλα 5€ στη δεύτερη που όταν τελείωσε ο χρόνος τα έστειλα μαζεμένα 60€ που είχαν μαζευτεί στη πρώτη σιμ και έχω ακόμα από αυτά και χρησιμοποιώ. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 το mywif που σου ειπαν ειναι αυτο https://www.cosmote.gr/fixed/cosmote-home-double-play/internet-life/cosmote-my-wifi?redir=1&p_l_id=136083562&p_v_l_s_g_id=0 Ναι, και θεώρησα κοροϊδία το "απεριόριστο" που μου είπαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Χθες μου ήρθε τεχνικός από ΟΤΕ και μου έβαλε το καινούριο μόντεμ το άσπρο, αυτό σημαίνει ότι πέρασα vdsl; δεν μου είπε και κάτι για vdsl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Δεν είναι απαραίτητο ότι σου πέρασε VDSL. Δοκίμασες να δεις με τι ταχύτητα συγχρονίζει το router? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Χθες μου ήρθε τεχνικός από ΟΤΕ και μου έβαλε το καινούριο μόντεμ το άσπρο, αυτό σημαίνει ότι πέρασα vdsl; δεν μου είπε και κάτι για vdsl. Ζήτησες αναβάθμιση σε vdsl; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) Μηπως σου αλλαξε το router για voip?Το καινουργιο ειναι και για ads και για vdsl.Και αλλα παιδια σε προηγουμενης σελίδες ειχα την ιδια απορια. Παντως και σε μενα ηρθαν τεχνικοι, κατοπιν ραντεβου, για να αλλαξουν συνδεσμολογια και να κανουν αναβαθμιση για voip. Ή ποιοτητα ηχου ειναι η ιδια,δεν καταλαβαινεις διαφορα.Το μοναδικο μειονεκτημα,ειδικα με ατομα μεγαλης ηλικιας ειναι οτι σε διακοπη ρευματος δεν παιζει το τηλέφωνο και αντε να τους εξηγεις... Edited February 11, 2017 by dalton114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Αυτό φαντάζει πιθανότερο. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Στην πεθερα μου που εκανε προσφατα ανανέωση συμβολαίου εστειλαν τον εξοπλισμό αλλα δε υπαρχει κανεις εκει για να το συνδεσει.Προς το παρον λειτουργει το παλιο μοντεμ και ολα ειναι ΟΚ.Να το σφησουμε ετσι λέτε προκειμενου να μπλέξουμε με το VoIP ? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Μηπως σου αλλαξε το router για voip?Το καινουργιο ειναι και για ads και για vdsl.Και αλλα παιδια σε προηγουμενης σελίδες ειχα την ιδια απορια. Παντως και σε μενα ηρθαν τεχνικοι, κατοπιν ραντεβου, για να αλλαξουν συνδεσμολογια και να κανουν αναβαθμιση για voip. Ή ποιοτητα ηχου ειναι η ιδια,δεν καταλαβαινεις διαφορα.Το μοναδικο μειονεκτημα,ειδικα με ατομα μεγαλης ηλικιας ειναι οτι σε διακοπη ρευματος δεν παιζει το τηλέφωνο και αντε να τους εξηγεις... Γιατί χρειάζεται τεχνικός για να γίνει σύνδεση? Εμένα απλά μου έφεραν το ρουτερ, λέω να το συνδέσω Αύριο, εκτός και αν χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτά που γράφει το manual. Η ταχύτητα του internet είναι καλύτερη? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Εμείς από 5/1 που αλλάξαμε τον ρουτερ και η γραμμή έγινε ευροζωνικη είμαστε με κομμένο σήμα, ούτε Ίντερνετ ούτε τηλέφωνο... Πάει κοντά 1,5 μήνας η γειτονιά έχει μεγάλο πρόβλημα, γίνονται εκσκαφές το σήμα έρχεται για 2-3 ώρες την ημέρα. Προσπαθούν αλλα τίποτα, το μόνο που μου δίνουν λεπτά ομιλίας στο κινητό και gb extra..Αλλα τι να το κανεις Θα κοιτάξω και για άλλο πάροχο αλλα φοβάμαι ότι το θέμα της υπόγειας καλωδίωσης δεν λύνεται έτσι απλά... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Γιατί χρειάζεται τεχνικός για να γίνει σύνδεση? Εμένα απλά μου έφεραν το ρουτερ, λέω να το συνδέσω Αύριο, εκτός και αν χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτά που γράφει το manual. Η ταχύτητα του internet είναι καλύτερη? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Η ταχυτητα ειναι η ιδια δεν αλλαξε κατι. Να σου πω την αληθεια ουτε και εγω καταλαβα γιατι χρειαστηκαν τεχνικοι για να το κανουν.καλλιστα μπορουσα και εγω και τους γλυτωσω τον κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) Ζήτησες αναβάθμιση σε vdsl;Όχι, δεν ζήτησα τίποτα απλά μου πήρε τηλέφωνο και ήρθε έβαλε το άσπρο μόντεμ και έφυγε. Την ταχύτητα μέτρησα 11 mbps μου έβγαλε, το ίδιο είχα και με παλιό μόντεμ 11-14 mbps. Μετά μου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποίηση στην ευρωπαϊκή ζώνη κλπ. Μήπως ήταν για αναβάθμιση για voip; Edited February 11, 2017 by bynoname Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) Ναι, και θεώρησα κοροϊδία το "απεριόριστο" που μου είπαν... ναι ειναι η μονη εταιρεια που εχει το ote my wifi fon για αυτο το λενε, αλλα ξεχασε να σου πει οτι θα πρεπει να την εχεις ενεργοποιημενη την υπηρεσια , να εχεις ανοιχτο το wifi και οταν θα μπεις απο αλλο ote my wifi fon πχ στον δρομο η ταχυτητα ειναι εως 1mbs! μια χαρα ειναι παντως απο το καθολου ιντερνετ , μια χαρα μπαινεις απο τον γειτονα και νομιμα με τους κωδικους της συνδεσης σου . Κατι αλλο στην περιοχη του Κουβαρα αττικης ο θειος μου με wind εποιανε 4mbs πανω κατω , εχτες που ειχα παει σπιτι του πηγε στα 5mbs απο οτι ειδα μεσα στο ρουτερ του , παντως στην περιοχη εχουνε αλλαξει καμπινες και εχουνε βαλει vdsl και τωρα αλλαζουνε και την δικια του καμπινα , θα αλλαξει κατι στον συνχρονισμο; οταν θα ενεργοποιηθει η καμπινα; στην wind; , εκεινος εκανε αιτημα σε cosmote double play και θα ενεργοποιηθει την επομενη εβδομαδα , μολις ενεργοποιηθει θα συνχρονισει οσο και η wind ; και οταν θα ενεργοποιηθει το vdsl στην περιοχη του θα του δωσουνε απο καμπινα; adsl ; αρα θα συνχρονιζει στα 22; , διαβαζω εδω οτι σε πολλους δεν το εχουνε κανει αλλα σε αλλους το κανανε ηδη και αναριωτιεμαι, βεβαια δεν βλεπω να ενεργοποιειται αμεσα το vdsl αλλα ειπανε εντος του 2017 ! ηδη τρεχουνε και σε Κερατεα , και σε Μαρκοπουλο και εχουνε ξεκινησει και στα Καλυβια βγαινοντας. Στον Κουβαρα Αττικης εχουνε βαλει μεχρι στιγμης 2 vdsl καμπινες και παμε για 3 που παιρνει το σπιτι του θειου μου . Δηλαδη η περιοχη που επαιρνε ιντερνετ απο την Κερατεα λογω οτι δεν ειχε δικο της αστικο κεντρο τωρα καθε vdsl καμπινα θα ειναι αστικο κεντρο; επισης η οπτικη ινα δεν χανει ταχυτητα; αρα θα ειναι και πολυ μικρες οι απωλειες; . πχ vdsl 30 και θα ποιανεις 27-28; για τοσο μικρες απωλειες μιλαμε ; . Όχι, δεν ζήτησα τίποτα απλά μου πήρε τηλέφωνο και ήρθε έβαλε το άσπρο μόντεμ και έφυγε. Την ταχύτητα μέτρησα 11 mbps μου έβγαλε, το ίδιο είχα και με παλιό μόντεμ 11-14 mbps. Μετά μου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποίηση στην ευρωπαϊκή ζώνη κλπ. Μήπως ήταν για αναβάθμιση για voip; Σε ευρυζωνικη τηλεφωνια θελεις να πεις , ναι θα δεις κιολας το telephony λαμπακι να αναψει τοτε θα το καταλαβεις . Εμείς από 5/1 που αλλάξαμε τον ρουτερ και η γραμμή έγινε ευροζωνικη είμαστε με κομμένο σήμα, ούτε Ίντερνετ ούτε τηλέφωνο... Πάει κοντά 1,5 μήνας η γειτονιά έχει μεγάλο πρόβλημα, γίνονται εκσκαφές το σήμα έρχεται για 2-3 ώρες την ημέρα. Προσπαθούν αλλα τίποτα, το μόνο που μου δίνουν λεπτά ομιλίας στο κινητό και gb extra..Αλλα τι να το κανεις Θα κοιτάξω και για άλλο πάροχο αλλα φοβάμαι ότι το θέμα της υπόγειας καλωδίωσης δεν λύνεται έτσι απλά... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Σε ποια περιοχη εισαι; .οσο για τα δωρεαν λεπτα και ιντερνετ μπραβο της που το κανει αυτο δωρεαν πολυ καλο αυτο ! κανεις το κινητο hotspot και μπαινεις απο υπολογιστη! . Εφοσον εχεις δηλωσει βλαβη το γνωριζουνε οποτε θα σου επιστρεψουνε το παγιο αναλογικα για τις μερες και ωρες που ειχες προβλημα ειχε τυχει και σε εμενα αυτο και οχι μονο αυτο , τωρα που σου κανει εκτροπη των κλησεων του σταθερου στο κινητο , ειναι δωρεαν μεχρι να αποκατασταθει η βλαβη. στα επιστρεφει στον λογαριασμο σου. Νομιζω οτι μονο ο οτε το κανει αυτο! , ολοι οι αλλοι παροχοι δεν το νομιζω. Edited February 11, 2017 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Στην πεθερα μου που εκανε προσφατα ανανέωση συμβολαίου εστειλαν τον εξοπλισμό αλλα δε υπαρχει κανεις εκει για να το συνδεσει.Προς το παρον λειτουργει το παλιο μοντεμ και ολα ειναι ΟΚ.Να το σφησουμε ετσι λέτε προκειμενου να μπλέξουμε με το VoIP ? Αποψη μου αφηστε το καλύτερα μεχρι να μην παει αλλο.Αν καθεσαι και τους εξηγησεις τι πως και γιατι,πιστευω πιο πολυ θα αγχωθουν γιατι θα σκεφτουν οτι δεν θα εχουν σταθερο σε περιπτωση αναγκης.Ειναι η λογικη: σταθερο=ασφαλεια στην επικοινωνια διακοπη ρευματος=εκτακτο γεγονος. Στους δικος μου ειπα απλά οτι εχει αλλαξει η τεχνολογια και αν δεν εχουν ρευμα δεν θα εχουν σταθερο.Οτι θελησουν απο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Δουλεύει και στον οτε το voip με τα ίδια μειονεκτήματα όπως και στους άλλους παρόχους? Δηλ. Θέλει ρουτερ απαραίτητα στην κεντρική πρίζα και αλλαγή στη συνδεσμολογία για να πάρουν σήμα οι υπόλοιπες πρίζες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Σε ευρυζωνικη τηλεφωνια θελεις να πεις , ναι θα δεις κιολας το telephony λαμπακι να αναψει τοτε θα το καταλαβεις.Κάτι τέτοιο, άρα δεν είναι vdsl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Κάτι τέτοιο, άρα δεν είναι vdsl. Οχι δεν ειναι. Απλως πλεον εχεις VOIP τηλεφωνια. Αν πεσει το ρευμα δεν θα χεις τηλεφωνο... :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts