Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα

Η αδελφη μου ηταν στον οτε με 26-27 ευρω το μηνα, μετα τη ληξη θα πηγαινε στα 33-35 ευρω(δεν θυμαμαι ακριβος τα ποσα)

To συμβολαιο εληγε τωρα τον ιανουαριο, το δεκεμβριο (ενα μηνα πριν ληξει το συμβολαιο) εκανε αιτηση μεσα απο το site χωρις να κανει εισοδο στο site και "αγορασε" χωρις κανενα προβλημα το πακετο με τα 26,11/μηνα για δυο χρονια.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω μεσο τηλεφωνου δεν της το εδειναν, μπορουσε να το παρει μονο μεσο site

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλημερα

Η αδελφη μου ηταν στον οτε με 26-27 ευρω το μηνα, μετα τη ληξη θα πηγαινε στα 33-35 ευρω(δεν θυμαμαι ακριβος τα ποσα)

To συμβολαιο εληγε τωρα τον ιανουαριο, το δεκεμβριο (ενα μηνα πριν ληξει το συμβολαιο) εκανε αιτηση μεσα απο το site χωρις να κανει εισοδο στο site και "αγορασε" χωρις κανενα προβλημα το πακετο με τα 26,11/μηνα για δυο χρονια.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω μεσο τηλεφωνου δεν της το εδειναν, μπορουσε να το παρει μονο μεσο site

Thanks! Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Οταν εχεις νεα μας λες να μαθουμε τι εγινε !

Για την ιστορια αρχικα εκανε αιτηση μεσα απο το site 2-3 μηνες νωριτερα και την πηραν τηλεφωνο και της ειπαν οτι δεν μπορει να παρει το πακετο με τα 26,11 γιατι εχει ηδη συμβολαιο. Στο ιδιο τηλεφωνημα ειπε η αδελφη μου οτι δεν εχει χρηματα να πληρωνει τα 30φευγα ευρω που θα γινοταν αυτοματα το συμβολαιο της μετα τη ληξη και οτι αναγκαστικα θα το εκοβε και της ειπαν να κανει την αιτηση 1μηνα με 20 μερες πριν τη ληξη του συμβολαιου.

Επισης για το ρουτερ της ειπαν οτι αφου δουλευει και ειναι του ιδιου παροχου δεν θα της δωσουν καινουριο. Μικρο το κακο, μπορεις να το καψεις και να σου κανουν αντικατασταση οτι ωρα θες :p;)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εμένα όπως είπα έχει λήξει το συμβόλαιο, αλλά θα το δοκιμάσω μπας και γλιτώσουμε κανένα ευρώ. Χαχαχα, ας πετύχει η ιστορία και ας κρατήσω το ίδιο ρουτερ, που είναι άθλιο!

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Έχει λήξει το συμβόλαιο εδώ και ένα μήνα(απεριόριστα σταθερά και 24 internet), μίλησα σήμερα να μου δώσουν κάποια προσφορά, μου είπαν περίπου 32€.

Παίζουν καλύτερες προσφορές στον ΟΤΕ αυτή την περίοδο να πιέσω μήπως και ή να κοιτάξω προς άλλη εταιρία?

Επίσης, σε περίπτωση που κάνω αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία, υπάρχει χρονικό περιθώριο μετα για ακύρωση?

Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk

Εγω πριν τα Χριστουγεννα πηρα το Cosmote Home 24 L(δηλαδη 24mbps,απεριοριστα σταθερα+30" κινητα) στα 25,10ευρω,και 150ευρω δωρεπιταγη απο το γερμανο.Ειχα κανει φορητοτητα σε vodafone απο τα γνωστα τηλεφωνο που σε παιρνουν και σε "πρηζουν" καθε μερα,και η vodafone μου εδινε στα 22ευρω τα ιδια με περισσοτερα λεπτα προς κινητα,χωρις τελη ενεργοποιησης.Λογικα,αντιστοιχες προσφορες ισχυουν και τωρα.

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν με τις αλλαγές στους όρους στη cosmote από 1.1.2017 μπορώ να κόψω ατελώς το συμβόλαιο το οποίο λήγει το Νοέμβριο του 2017.

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν με τις αλλαγές στους όρους στη cosmote από 1.1.2017 μπορώ να κόψω ατελώς το συμβόλαιο το οποίο λήγει το Νοέμβριο του 2017.

Ποιες αλλαγές;

Αν εννοείς το τέλος σταθερής 5% δυστυχώς δεν μπορείς. Δεν είναι αλλαγή που έκανε η εταιρεία αλλά το κράτος την υποχρεώνει να εισπράξει "για πάρτη του" το τέλος και μετά να το αποδώσει σε αυτό. Η εταιρεία δεν έχει αλλάξει κάτι στο συμβόλαιο έτσι ώστε να επικαλεστείς καταχρηστική αλλαγή συμβολαίου άρα μένεις μέχρι λήξη του συμβολαίου. Τυχόν παράπονα στους αρμόδιους επικοινωνίας με το κοινό (αν υπάρχουν) του υπουργείου Οικονομικών.

Αν εννοείς το τέλος σταθερής 5% δυστυχώς δεν μπορείς. Δεν είναι αλλαγή που έκανε η εταιρεία αλλά το κράτος την υποχρεώνει να εισπράξει "για πάρτη του" το τέλος και μετά να το αποδώσει σε αυτό. Η εταιρεία δεν έχει αλλάξει κάτι στο συμβόλαιο έτσι ώστε να επικαλεστείς καταχρηστική αλλαγή συμβολαίου άρα μένεις μέχρι λήξη του συμβολαίου. Τυχόν παράπονα στους αρμόδιους επικοινωνίας με το κοινό (αν υπάρχουν) του υπουργείου Οικονομικών.

Στο τέλος του λογαριασμού μου γράφει το εξής:

"Σας ενημερώνουμε ότι από 01/01/17 έχουν τροποποιηθεί οι Γενικοί Όροι Παροχής Τηλεφωνικής Γραμμής του ΟΤΕ. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τους ισχύοντες Γενικούς

Όρους Παροχής Τηλεφωνικής Γραμμής από το www.cosmote.gr/fixedterms."

Ποιοί είναι οι γενικοί όροι που άλλαξαν? Μήπως εννοεί το 5% του φόρου?

Όχι, είναι οι γενικοί όροι, όπως αναγράφονται και στα συμβόλαια που υπογράφεις όταν γίνεσαι πρώτη φορά συνδρομητής στην εταιρεία. Έχω την εντύπωση πως αυτό στο λέει απλά για πληροφόρηση. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει στους συγκεκριμένους όρους, αλλά για να φύγεις ατελώς θα πρέπει να σου αλλάξουν την τιμή του παγίου. Και ο φόρος δεν αποτελεί δική τους αλλαγή.

Καλημερα

Αυτο γινεται και να εισαι σε ιδιο πακετο αλλα μονο μεσω ιντερνετ του site τους τηλεφωνικα στο 13888 δεν στο κανουνε , το εκανα και εγω, εφοσον ειχα ενημερωθει απο το φορουμ εδω του myphone και με πηρανε τηλεφωνο και μου επιβεβαιωσαν το πακετο.

Ειχα πακετο πιο ακριβο αλλα με τις ιδιες παροχες και το εβαλα στην τιμη των 30,14 ευρω για 24 μηνες και πρεπει πριν κλεισω τον 24 μηνα να παρω αλλη προσφορα διοτι μετα παει 38 ευρω και δεν θελω να τα πληρωσω αλλα μετα απο 2 χρονια βλεπουμε!! , ( οι τιμες αυτες δεν εχουνε το 5% επιπλεον που θα παρει το κρατος ! ). Το καλο ειναι οτι αμα εχεις εγραφη στο my cosmote μπορεις να βλεπεις ολες τις υπηρεσιες που εχεις ενεργοποιησει στην γραμμη σου και να ενεργοποιεις ή να απενεργοποιεις οτι θελεις χωρις να καλεις το 13888 , επισης μπορεις να αλλαξεις και τα στοιχεια αποστολης λογαριασμου παλι απο το my cosmote , αν και πολυ αργο site εχει καλες επιλογες και την αναλυση κλησεων που μπορεις να το δεις.

Εγω πριν τα Χριστουγεννα πηρα το Cosmote Home 24 L(δηλαδη 24mbps,απεριοριστα σταθερα+30" κινητα) στα 25,10ευρω,και 150ευρω δωρεπιταγη απο το γερμανο.Ειχα κανει φορητοτητα σε vodafone απο τα γνωστα τηλεφωνο που σε παιρνουν και σε "πρηζουν" καθε μερα,και η vodafone μου εδινε στα 22ευρω τα ιδια με περισσοτερα λεπτα προς κινητα,χωρις τελη ενεργοποιησης.Λογικα,αντιστοιχες προσφορες ισχυουν και τωρα.

μεσα στο μηνα ο θειος μου ηθελε να παει κοσμοτε double play και του ειπανε ακριβως τα ιδια με τα 25,10 ευρω εκεινος ειχε wind και τελικα εμεινε εκει διοτι ειχε 300 λεπτα προς κινητα και χαμηλοτερη τιμη 22 ευρω .

Στο τέλος του λογαριασμού μου γράφει το εξής:

"Σας ενημερώνουμε ότι από 01/01/17 έχουν τροποποιηθεί οι Γενικοί Όροι Παροχής Τηλεφωνικής Γραμμής του ΟΤΕ. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τους ισχύοντες Γενικούς

Όρους Παροχής Τηλεφωνικής Γραμμής από το www.cosmote.gr/fixedterms."

Ποιοί είναι οι γενικοί όροι που άλλαξαν? Μήπως εννοεί το 5% του φόρου?

Όχι, είναι οι γενικοί όροι, όπως αναγράφονται και στα συμβόλαια που υπογράφεις όταν γίνεσαι πρώτη φορά συνδρομητής στην εταιρεία. Έχω την εντύπωση πως αυτό στο λέει απλά για πληροφόρηση. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει στους συγκεκριμένους όρους, αλλά για να φύγεις ατελώς θα πρέπει να σου αλλάξουν την τιμή του παγίου. Και ο φόρος δεν αποτελεί δική τους αλλαγή.

στο τελος της σελιδας θα το δειτε εδω το γραφει για το 5% οτι δεν περιλαμβανεται ειναι κατω ακριβως απο ολα τα πακετα double play! http://i64.tinypic.com/w987rn.jpg

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Φοβάμαι πως αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογισμένο το 5% στην τιμή, όχι ότι δεν θα το πληρώνεις.

Sent from my XT1562

Φοβάμαι πως αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογισμένο το 5% στην τιμή, όχι ότι δεν θα το πληρώνεις.

Sent from my XT1562

ειναι εξτρα μετα υπολογιζεται .

Αυτό στο λέει απλά και μόνο για να σου τονίζει ότι σε αυτούς θα πληρώνεις τόσα(με ΦΠΑ) και ότι επιπλέον είναι ο φόρος που βάλανε τώρα.

Για να καταλάβεις πως θα υπολογίζεται.

Έστω το συνολικό κόστος του λογαριασμού σου Χ. Δηλαδή το πάγιο και τυχόν χρήση εκτός παγίου.

Ας πούμε ότι είναι 30€. Θα κάνεις 30χ0,05, που μας κάνει 1,5€. Αυτό θα το προσθέσεις στο 30, δηλαδή 31,5. Και σε αυτό το νούμερο θα προστεθεί το ΦΠΑ, δηλαδή 31,5χ1,24=39,06. Αντίστοιχα χωρίς το νέο φόρο θα ήταν 37,2€.

Ρε παιδιά είναι λογικό στην Κέρκυρα σε χωριό να έχω 3.50 mbs?? Και να πληρώνω 24??

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι είναι και δεν είναι...

Μπες στη σελίδα του ρούτερ και δες τα στατιστικά,κυρίως το attenuation.Αν αυτό είναι πάνω από 45db περίπου είναι απολύτως λογικό το 3,5.

Και κάτι πολύ βασικό.Πληρώνεις ΕΩΣ 24...

Εάν είναι παρακάτω τη κανω???

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πάρε τηλέφωνο στο 13888 και ζητά να γίνει έλεγχο στην γραμμή σου και πες τους να κάνεις αλλαγή πακέτου στο ίντερνετ έως 4 mbs αφού πιάνεις κάτω από 4 ! κανονικά έπρεπε να το κάνουν οι ίδιοι.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

καλό.... και εδώ δεν έχουμε καν vdsl μέσα στο Πειραιά....

Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

Εμενα με ειχαν παρει τηλεφωνο τα Χριστουγεννα και μου ειχαν προτεινει 2 μηνες δωρεαν vdsl 30 και μετα να παει το κοστος στα 32,5ευρω και απ'οτι βλεπω αυτη ειναι η τιμη που προτεινουν και τωρα για το αντιστοιχο προγραμμα,οποτε μαλλον το ειχαν σχεδιασμενο καιρο.

καλησπερα. Πηγα σημερα σε καταστημα Γερμανος για να αλαξω τα στοιχεια του τηλεφωνου στο οποιο ββαια υπαρχει και ιντερνετ.. Επειδη ειναι στο ονομα της μητερας μου θελω να το γυρισω στο ονομα μου. Μου ειπε σε καποια στιγμη ο υπαληλος οτι θα πρεπει να μου δωσει και νεο modem για να υποστηριζει και voip. Επειδη δεν ειχε εκεινη την στιγμη και θα του ερχονταν αυριο θα παω απο μεθαυριο να το ολοκληρωσουμε μιας και απο οτι μου ειπε αν δεν παρω modem δεν τον αφηνε το συστημα να ολοκληρωσει την διαδικασια. Επειδη ξερω οτι τα modem τα δινουν σε νεα συμβολαια σκεφτομαι μηπως πανε να με δεσουν με νεο συμβολαιο. Ρωτησα τον υπαληλο και μου ειπε πως οχι και αν θελω μπορω να φυγω και να κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρια μιας και αυτο ειναι που σκεφτομαι να κανω σε λιγο καιρο. Ναι μεν με διαβεβαιωσε ο υπαληλος αλλα επειδη καμια φορα και αυτοι δεν ξερουν τι τους γινετε λετε να πηγαινουν να μου την κανουν και να με δεσουν;

καλησπερα. Πηγα σημερα σε καταστημα Γερμανος για να αλαξω τα στοιχεια του τηλεφωνου στο οποιο ββαια υπαρχει και ιντερνετ.. Επειδη ειναι στο ονομα της μητερας μου θελω να το γυρισω στο ονομα μου. Μου ειπε σε καποια στιγμη ο υπαληλος οτι θα πρεπει να μου δωσει και νεο modem για να υποστηριζει και voip. Επειδη δεν ειχε εκεινη την στιγμη και θα του ερχονταν αυριο θα παω απο μεθαυριο να το ολοκληρωσουμε μιας και απο οτι μου ειπε αν δεν παρω modem δεν τον αφηνε το συστημα να ολοκληρωσει την διαδικασια. Επειδη ξερω οτι τα modem τα δινουν σε νεα συμβολαια σκεφτομαι μηπως πανε να με δεσουν με νεο συμβολαιο. Ρωτησα τον υπαληλο και μου ειπε πως οχι και αν θελω μπορω να φυγω και να κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρια μιας και αυτο ειναι που σκεφτομαι να κανω σε λιγο καιρο. Ναι μεν με διαβεβαιωσε ο υπαληλος αλλα επειδη καμια φορα και αυτοι δεν ξερουν τι τους γινετε λετε να πηγαινουν να μου την κανουν και να με δεσουν;

Σε οποιαδηποτε μεταβολή ή συναλλαγη με τον οτε, το τηλεφωνο σου γυρίζει σε voip, οπου βεβαια αυτο ειναι διαθέσιμο η μετάπτωση ειναι υποχρεωτική

Σε οποιαδηποτε μεταβολή ή συναλλαγη με τον οτε, το τηλεφωνο σου γυρίζει σε voip, οπου βεβαια αυτο ειναι διαθέσιμο η μετάπτωση ειναι υποχρεωτική

Ελπιζω αυτο να μην σημαινει οτι εγω θα πρεπει να αναγκαστω υποχρεωτικα να συνδεσω το τηλεφωνο με το modem..

Edited by vitalogy