DeJaVu Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ρε παιδιά κάτι δεν μου κολλάει με την μπαταρία του κινητού!Ενώ βρίσκομαι κοντά στη δεύτερη μέρα από τότε που το φορτισα και είμαι στις 8 και κάτι ώρες οθόνη με 30% επιπλέον μπαταρία,στο σχεδιάγραμμα μου γράφει ότι είμαι μια μέρα και 10 ώρες!Γτ; Μήπως στο ενδιάμεσο έκανες επανεκκίνηση την συσκευή; Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Παιδιά επειδή έχει γίνει ένα ψιλομπερδεμα και αγοράζω από Skroutz. Υπάρχει ένα Redmi note 4x (Snapdragon) και ένα Redmi note 4(Snapdragon). Ποια είναι η διαφορά τους ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Μήπως στο ενδιάμεσο έκανες επανεκκίνηση την συσκευή; Δεν νομίζω !!Δεν θυμάμαι κιόλας!Τεσπα το φορτισα εχθές το βράδυ οπότε θα το τσεκαρω πάλι!!Πάντως έχει εκπληκτική αυτονομία! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Παιδιά επειδή έχει γίνει ένα ψιλομπερδεμα και αγοράζω από Skroutz. Υπάρχει ένα Redmi note 4x (Snapdragon) και ένα Redmi note 4(Snapdragon). Ποια είναι η διαφορά τους ρε παιδιά; υπάρχουν και άλλα μη νομίζεις... οι διαφορές αναλυτικά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7150327#post7150327 καλό ειναι να ρωτησεις πριν το πάρεις το καταστημα ποιο ειναι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Άρα ο 4x με τον 4(Snapdragon) είναι το ίδιο πράγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Άρα ο 4x με τον 4(Snapdragon) είναι το ίδιο πράγμα τα κινητά είναι ίδια ακριβώς απλά το 4 global εχει και την 800αρα στο 4G Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Παιδιά εσάς ποια έκδοση είστε γτ θέλω να δω αν φοραω την global ή καμία ψευτιά!Το πήρα από Πλαίσιο και μου είχαν πει ότι έχει την global την original Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Παιδιά εσάς ποια έκδοση είστε γτ θέλω να δω αν φοραω την global ή καμία ψευτιά!Το πήρα από Πλαίσιο και μου είχαν πει ότι έχει την global την original Ρε φιλε απο το πλαισιο το πήρες έλεος ειναι απιθανο να σε δουλεψαν δεν ειχε αυτοκολητο της ινφοκουεστ στη συσκευασια; επισης στο κουτι δυο συτοκολητα κοκκινα με την λεξη γκλομπαλ; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ρε φιλε απο το πλαισιο το πήρες έλεος ειναι απιθανο να σε δουλεψαν δεν ειχε αυτοκολητο της ινφοκουεστ στη συσκευασια; επισης στο κουτι δυο συτοκολητα κοκκινα με την λεξη γκλομπαλ; Ναι ρε παιδί μ απλά να είμαι σίγουρος! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ναι ρε παιδί μ απλά να είμαι σίγουρος! Πιο σίγουρος απο τις μεγαλες αλυσιδες δε γινεται"πεθαινεις". Μια στις 1000000 πιστευω. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Πιο σίγουρος απο τις μεγαλες αλυσιδες δε γινεται"πεθαινεις". Μια στις 1000000 πιστευω. :) Ok then ;) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Χαμός, εμφανίστηκε το note 5 A :cool: https://www.gizmochina.com/2017/07/10/xiaomi-redmi-note-5a-launching-soon-leaked-shot-package-surfaced/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Xiaomi Redmi Note 5 spec http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-5.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Xiaomi Redmi Note 5 spec http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-5.html Πιστεύω ότι θα βγει και global έκδοση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτη την συσκευή..Μπορεί κάποιος να μ πει τα αρνητικα του και θετικά του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 (edited) Edit : Άκυρο Edited July 11, 2017 by michkal91 Λάθος θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 (edited) Ένας φίλος παρέλαβε το Note 4X που πουλάει το eshop (λογικά δεν θα είναι global version με την 800) και του είπαν ότι δεν έχει Ελληνικά στο μενού. Επιπλέον, υποψιάζομαι ότι θα είναι MM και όχι Nougat. Το ερώτημα είναι: Παίρνει OTA Nougat? Έχει νόημα να ξεκλειδώσει bootloader για να βάλει νεότερη global ή Ελληνική miui? Το Ελληνικό μενού δεν τον ενδιαφέρει. edit: Τελικά έχει 8.2 global, η οποία προφανώς έχει και Ελληνικό μενού. Του είπα να βάλει όλες τις ενημερώσεις που βρίσκει και βλέπουμε. Για bootloader και Nougat, εάν κάποιος έχει γνώμη, παραμένει ευπρόσδεκτη. Edited July 12, 2017 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Plutos Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Γεια σας παιδια...θελω να αγορασω το xiaomi redmi note 4X...απο που να το αγορασω για να εχει 800αρα μπαντα, ελληνικο μενου και εγγυηση??? Δυστυχως οι επιλογες ειναι πολλες και μπερδευομαι...απο εξωτερικο? απο σκρουτζομαγαζο? απο κανα κοτσοβωλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Γεια σας παιδια...θελω να αγορασω το xiaomi redmi note 4X...απο που να το αγορασω για να εχει 800αρα μπαντα, ελληνικο μενου και εγγυηση??? Δυστυχως οι επιλογες ειναι πολλες και μπερδευομαι...απο εξωτερικο? απο σκρουτζομαγαζο? απο κανα κοτσοβωλο? Από το πλαίσιο που το πήρε μια φίλη μου, όλα τα εχει! Δεν ξέρω για τη μπάντα 800 όμως! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 καλημέρα, μία ερώτηση... στο redmi note 4X με snapdragon 625 χωρίς την B20, υπάρχει πιθανότητα/δυνατότητα να ενεργοποιηθεί η B20 με κάποιον τρόπο; Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Από το πλαίσιο που το πήρε μια φίλη μου, όλα τα εχει! Δεν ξέρω για τη μπάντα 800 όμως! Την έχει, όλα τα Xiaomi που εισάγει η info quest, πουλιούνται από το ΠΛΑΙΣΙΟ και το κωτσόβολο, την έχουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 καλημέρα, μία ερώτηση... στο redmi note 4X με snapdragon 625 χωρίς την B20, υπάρχει πιθανότητα/δυνατότητα να ενεργοποιηθεί η B20 με κάποιον τρόπο; Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Οχι, δεν, μπα, αποκλειεται. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας παιδια...θελω να αγορασω το xiaomi redmi note 4X...απο που να το αγορασω για να εχει 800αρα μπαντα, ελληνικο μενου και εγγυηση??? Δυστυχως οι επιλογες ειναι πολλες και μπερδευομαι...απο εξωτερικο? απο σκρουτζομαγαζο? απο κανα κοτσοβωλο? Πλαισιο, κωτσοβολο εχουν τα παντα ολα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Plutos Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Οχι, δεν, μπα, αποκλειεται. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλαισιο, κωτσοβολο εχουν τα παντα ολα. στο σκρουτζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 στο σκρουτζ? Για σκρουτζ ειχα διαβασει για το γιουχου αλλα πρεπει να παρεις τηλ. Να σιγουρευτεις ομως εγγύηση επισημη δεν θα εχεις. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Παιδιά μια ερώτηση!Αν πάρω από gearbest υπάρχει τελωνείο σίγουρα ;Και πόσο είναι; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts