mplamplakas Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Είχα αποφασίσει να το αγοράσω αλλά τώρα μ' αυτό το πρόβλημα στον ήχο του βίντεο που λέτε, που δεν διορθώνεται μάλιστα, το ξανασκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ο ήχος στο βίντεο έχει θέμα τις 4 τελευταίες 4 stable που έχουν κυκλοφορήσει... Αρχίζω και αγχώνομαι μήπως δεν είναι καθαρά software το θέμα...Δεν πιστεύω πως ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα δεν το έχουν λύσει τόσο καιρό. Πάντως όποιο app και να δοκίμασα το πρόβλημα παρέμεινε... Έχω την εντύπωση πως κάτι παίζει με το noise cancellation (αν λέγεται έτσι)μικρόφωνο του κινητου και παρεμβαίνει στον ήχο και κάνει αυτά τα σπασίματα και τα χςςς χςςςς... Σε μενα δε κανει τιποτα μολις το δοκιμασα ουτε χσσσσσ ουτε πρρρρρ ο ηχος ακουγεται δυνατά καθαρά αλλα λιγο πρίμα το οποιο δεν με ενοχλει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Για το θέμα το ήχου βρήκα το παρακάτω βίντεο. Εγώ δεν έχω ιδέα πως να κάνω αυτά που λέει αλλά μπορεί κάποιος να το βρει χρήσιμο. https://youtu.be/j-vLXQy1aB8 Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Για το θέμα το ήχου βρήκα το παρακάτω βίντεο. Εγώ δεν έχω ιδέα πως να κάνω αυτά που λέει αλλά μπορεί κάποιος να το βρει χρήσιμο. https://youtu.be/j-vLXQy1aB8 Έαν είσαι root, βρίσκεις απλά τα αρχεία στη διαδρομή που γράφει μέσα στο τηλέφωνο, τα ανοίγεις με έναν επεξεργαστή κειμένου και κάνεις τις αλλαγές που λέει. Εάν το δοκιμάσει κάποιος, ας μας πει την εμπειρία του. Εάν είναι μόνο θέμα ρυθμίσεων χαρακτηριστικών και έντασης των μικροφώνων και bitrate κωδικοποίησης, είναι παράξενο να μην έχει ενσωματωθεί στις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Αυτό ή/και αυτό είναι Global edition με την 800άρα και έχουν ελληνικό μενού; Γνωρίζει κανείς; Και περιμένω και προτάσεις παιδιά γιατί μάλλον θα χρειαστεί να επισπεύσω την παραγγελία του. Υποσημείωση: το θέλω σίγουρα σε μαύρο χρώμα (όχι μαύρο-γκρι, σκέτο μαύρο). Και φυσικά global edition με ελληνικό μενού και κανονικό φορτιστή, να μη θέλει αντάπτορα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πολύ. Edited June 26, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Υπάρχει το 4/64 με 800αρα? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Υπάρχει το 4/64 με 800αρα? Ναι, αυτό που δίνει το ΠΛΑΙΣΙΟ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, αυτό που δίνει το ΠΛΑΙΣΙΟ Δες Εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Απο Κίνα? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Απο Κίνα? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Όχι, από τoν επίσημο διανομέα στην Ελλάδα την infoquest. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Λινκ απο κινα λεω δεν εχουμε? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polnak Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Πριν 10 μέρες το αγόρασα από πλαίσιο (4/64), ωραίο, τούμπανο, αλλά να κάνω και μια χαζή ερώτηση, στο κάτω μέρος έχει δύο ηχεία; Γιατί στο δικό μου ακούγεται μόνο από δεξιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Το άλλο είναι μικρόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ένα είναι το ηχείο το άλλο ειναι μικρόφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Καλημέρα σε όλους, μόνο εγώ δυσκολεύομαι πολύ να ξεκλειδώσω bl? ο κωδικός μέσω sms μου ήρθε αμέσως όμως το flash tool μου λέει κάτι για 36 ώρες. δοκίμασα μετά από περίπου 20 ώρες, τρώω fail και μου λέει για αναμονή 38 ώρες. :knife::w00t: Όλα αυτά με την έκδοση 2 του flash tool. Δοκίμασα και με την έκδοση 1, τα ίδια. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον να αυξάνονται οι ώρες αναμονής αντί να μειώνονται? ευχαριστώ Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Καλημέρα σε όλους, μόνο εγώ δυσκολεύομαι πολύ να ξεκλειδώσω bl? ο κωδικός μέσω sms μου ήρθε αμέσως όμως το flash tool μου λέει κάτι για 36 ώρες. δοκίμασα μετά από περίπου 20 ώρες, τρώω fail και μου λέει για αναμονή 38 ώρες. :knife::w00t: Όλα αυτά με την έκδοση 2 του flash tool. Δοκίμασα και με την έκδοση 1, τα ίδια. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον να αυξάνονται οι ώρες αναμονής αντί να μειώνονται? ευχαριστώ Αφου σού λέει 36 σημαινει 36 τι πραγμα να βιάζεστε και μετα να παραπονιεστε και ναι εχει συμβει και σε αλλον ενα που ξερω μολις τηρησε το οριο εκανε δουλεια. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Αφου σού λέει 36 σημαινει 36 τι πραγμα να βιάζεστε και μετα να παραπονιεστε και ναι εχει συμβει και σε αλλον ενα που ξερω μολις τηρησε το οριο εκανε δουλεια. αν μου έλεγε ότι ακόμα θέλει 18 ώρες ας πούμε θα ήμουν οκ, αλλά οι ώρες αυξήθηκαν !! σαν ποινή ας πούμε, νιώθω να με τρολάρει η ΧΙΑΟΜΙ. Άσε που στο νετ λένε κάποιοι χρήστες ότι δοκίμασαν με την έκδοση 1,11 και τον ξεκλείδωσαν ενώ η έκδοση 2 τους έλεγε για 36 ώρες. Τεσπα δεν μπορώ παρά να περιμένω αυτές τις 38 ώρες. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polnak Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 (edited) Χαιρετω την ομάδα..σήμερα πείρα και γω το κινητό από γνωστό σλρουτζομαγαζο..κινέζικο με περασμένη την oficial global....έχω το εξής θέμα..οταν το αφήνω για πολύ ώρα και πάω να το ανοίξω ή με το δαχτυλικο ή με το button αργεί να ανοίξει 5-6 δευτερόλεπτα...μετά αν το κλριδωσω καπάκι και το ανοίξω λειτουργεί φυσιολογικά...δοκιμασα επανεκκινήσεις και επαναφορά εργοστασιακών αλλά τπτ..το ίδιο..αύριο σκοπεύω να τους το πάω πίσω..εκτωςωαν έχετε να προτείνεται τπτ Update: όσο κουφό και αν φενετσι τελικά έφταιγε η micro sd κάρτα..την εβγαλα και όλα ρολόι..την έβαλα σε άλλο κινητό και ζητούσε φορμάτ..την έκανα ,την ξαναβαλα στο xiaomi και έστρωσε..ή κάρτα καινούρια σχετικά class 10 32gb kinston Edited June 30, 2017 by Pavletos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Καλησπέρα παιδιά!Ενδιαφέρομαι κ εγώ για το note 4x αλλά επειδή πρώτη φορά θα πάρω xiaomi και για να πω την αλήθεια πάντα με μπερδεύει αυτή η εταιρεία με τα τόσα διαφορετικά μοντέλα που βγάζει συνεχώς,θα ήθελα την βοήθεια σας ως προς την αγορά του!Καταρχάς το θέλω σε μαύρο τελείως,να πιάνει 4g(έχω cosmote δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) και από πού να το πάρω για να έχει την ελληνική rom?Θα ήθελα σας παρακαλώ τα φώτα σας! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Καλησπέρα παιδιά!Ενδιαφέρομαι κ εγώ για το note 4x αλλά επειδή πρώτη φορά θα πάρω xiaomi και για να πω την αλήθεια πάντα με μπερδεύει αυτή η εταιρεία με τα τόσα διαφορετικά μοντέλα που βγάζει συνεχώς,θα ήθελα την βοήθεια σας ως προς την αγορά του!Καταρχάς το θέλω σε μαύρο τελείως,να πιάνει 4g(έχω cosmote δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) και από πού να το πάρω για να έχει την ελληνική rom?Θα ήθελα σας παρακαλώ τα φώτα σας! Αν βιάζεσαι έχει αρκετά αξιόπιστα σκρουτζομαγαζα που έχουν περασμένη την official global rom,η οποία έχει ελληνικά,και παίρνει αυτόματα updates..μετά έχει πάλι κάποια μαγαζιά κυρίως γνωστά,τα οποία παρέχουν και την 2ετη εγγύηση της infoquest αλλά βγαίνει πολύ πιο ακριβά..η τρίτη επιλογή είναι από Κίνα που θα σου βγει ένα 50ρικοβπιο φθηνά...εγώ προσωπικά επέλεξα το πρώτο και το πείρα από ένα καλό σκρουτζομαγαζο το οποίο σε περίπτωση βλάβης δε θα σε κρεμάσει..σαν κινητό τώρα....απλά αξίζει κάθε ευρώ που θα δώσεις..εγώ η χρήση που κάνω είναι ατελείωτο browsing κυρίως από wifi,το έχω συγχρονίσει και με 6 email(λόγο δουλειάς) και μου βγάζει την μέρα άνετα...είναι ένα σκυλί..το χειμώνα που μας πέρασε είχα το mi max,και αυτό σκυλί...το χειμώνα που έρχεται θα τσιμπισω πάλι mi max 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Γεια σας, το ξεκλείδωμα του bl όντως γίνεται πολύ γρήγορα και χωρίς hard reset !! καλή δουλειά αυτό από πλευράς ΧΙΑΟΜΙ. Επίσης, για όσους ψαχνώσασταν όπως εγώ, κάνεις expand ένα notification απλά τραβώντας την ειδοποίηση προς τα κάτω με 2 δάχτυλα. Γιατί η ΧΙΑΟΜΙ θέλει να ξεχωρίζει με έναν ακόμα τρόπο. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Να ρωτήσω κάτι γτ αύριο παραλαμβάνω το κινητακι,να το ανοίξω αμέσως ή να του ρίξω κάνα γερό φορτισμα πριν;Αν και πλέον νομίζω ότι δεν ισχύει ότι κάναμε παλιά μέντα κινητά ε; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Αμεσως το χρησιμοποιείς κανονοκα, μεχρι να φτάσει η μπαταρια 10-15℅ Επιτα φορτιζεις μεχρι 100℅, δεν εχει νοημα να το αφησεις 9236393692372 ωρες στην πριζα ;) Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Αμεσως το χρησιμοποιείς κανονοκα, μεχρι να φτάσει η μπαταρια 10-15℅ Επιτα φορτιζεις μεχρι 100℅, δεν εχει νοημα να το αφησεις 9236393692372 ωρες στην πριζα ;) Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Ωραία κ εγώ έτσι ξέρω!Από το κινητό είσαι ευχαριστημένος;Έχω ακούσει καλά λογια Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Δεν εχω το συγκεκριμένο τηλεφωνο Απο φιλους βλεπω οτι ειναι το απολυτο vfm Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts