mikemilos Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) το software ειναι αυτο που κανει την πιο πολυ δουλεια τα αλλα απλα ειναι ενα '+'... αν δεν εχει ccd δεν προκειτε να δουμε προκοπη... συνηθως η s.e. εχει φωτεινους φακους παδειγμα δεν υπαρχει τιποτα πιο φωτεινο απο την καμερα του satio!!! ειναι καμια σχεση και απο το Ν8!!! χωρις φλας παντα!!!! 2.8 εχει και το Ν8 2.8 και το σατιο!!!! αλλα καμια σχεση το σατιο πολυ ανωτερο!!!! τα εχω και τα 2 και εχω τρελα με την φωτογραφια. Edited April 5, 2011 by mikemilos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 To arc εχει cmos , το software ειναι γενικα δευτερευον, πρωτευον ειναι ο φακος και το μεγεθος του αισθητηρα , αν αυτα δεν τραβαν :lol: , το λογισμικο δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα.Αφου εχεις τρελλα με την φωτογραφια ( εγω τραβαω μονο raw , δεν εμπιστευομε κανενα softaware) αυτα επρεπε να τα ξερεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 στους cmos παιζει πολυ ρολο το software εννοειτε οτι ο φακος και ο αισθητηρας εχει τον κυριο λογο αλλα αν εχεις λογισμικο που δεν τα εκμεταλευεται σωστα τι να το κανεις???? πως εξηγεις το γεγονος οτι σατιο και ν8 με 2.8 και τα δυο και με καλυτερο αισθητηρα το ν8, το σατιο εχει καλυτερη και πιο φωτεινη φωτο... σημαντικα πιο φωτεινη!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 στους cmos παιζει πολυ ρολο το software εννοειτε οτι ο φακος και ο αισθητηρας εχει τον κυριο λογο αλλα αν εχεις λογισμικο που δεν τα εκμεταλευεται σωστα τι να το κανεις???? πως εξηγεις το γεγονος οτι σατιο και ν8 με 2.8 και τα δυο και με καλυτερο αισθητηρα το ν8, το σατιο εχει καλυτερη και πιο φωτεινη φωτο... σημαντικα πιο φωτεινη!!!!!! πιθανον α φακος του satio να ειναι καλυτερος (αποχρωματικα,αχρωματικα στοιχεια κα) και ας λεει του ν8 zeiss Απο που συμπερενεις οτι στους cmos παιζει ρολο το software (εννοω οτι σε canon 5d, τραβαω raw,που δεν μεσολαβει software). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 ΩΠΑ !! από Ιούνιο στην επίσημη αντιπροσωπεία το Arc !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Quiz... το κινητό το παράγγειλα από http://www.ebw.gr στα 490€ το Σάββατο... Σήμερα η τιμή είναι στα 485€... Το απόγευμα θα πάω να το πάρω.... τι θα πληρώσω??? 490 ή 485??? Για πείτε???? :lol: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Κατά 99,99% την τιμή όπου το παρήγγειλες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) Παιδιά... ποιό χρώμα θα διαλέγατε?? Midnight Blue ή Misty Silver ???? Εγώ θα προτιμήσω Midnight Blue..... :lol: P.S. Για όσους αγόρασαν το κινητό από http://www.edw.gr... ο bootloader είναι unlocked???? Edited April 5, 2011 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μα καλά κανένας δεν θεωρεί πολύ μικρή την rom για το κορυφαίο SE android το 2011...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) Μα καλά κανένας δεν θεωρεί πολύ μικρή την rom για το κορυφαίο SE android το 2011...? Είναι λίγο μικρή να πούμε την αλήθεια αλλά αν δεν χρειάζεται κανείς 150 εφαρμογές τις οποίες δεν θα μπορούσε και χρονικά να χρησιμοποιήσει σε καθημερινή βάση,τότε είναι ψιλοΟΚ,δηλαδή μένεις με 200 ΜΒ περίπου και έχεις βάλει 5-6 HD παιχνίδια,3-4 εφαρμογές καιρού ειδήσεων,έναν VPlayer,το update 10.2 Adobe Flash και κάποια άλλα updates(Youtube,GMAIL.....κλπ.),όπως και να το κάνουμε όμως καλό θα ήταν να έχουμε 1 GB τουλάχιστον μνήμη(εδώ το DEFY τόσο έχει....) αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πως ο κατασκευαστής μας περιορίζει έτσι εδώ και αλλού μας δίνει άνεση(πχ. Desire S-διορθωτικά σε σχέση με το απλό Desire που είχε διαθέσιμη μόνο 125 ΜΒ-τόσο είδα σε demo συσκευή με Froyo στο ΠΛΑΙΣΙΟ και Multirama,για κλάματα δηλαδή-γιαυτό παίζουν συνέχεια με τις διάφορες rom). Πάντως καλό το arc αλλά εγώ θα περιμένω και το neo και μάλλον όταν βγει στην Γερμανία θα το πάρω γιατί το arc μου κάνει κάπως too much....πιστεύω τα ίδια και πιο βολικά θα μου τα προσφέρει τελικά το neo. Edited April 5, 2011 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Να ρωτησω κατι τους κατοχους Αντιμετωπιζετε καποιο θεμα με την ταχυτητα; Σελιδες με flash περιεχομενο, ζοριζουν; Ρωταω επειδη γινεται μεγαλη κουβεντα σε σχεση με το οτι δν ειναι 2πυρινο. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Να ρωτησω κατι τους κατοχους Αντιμετωπιζετε καποιο θεμα με την ταχυτητα; Σελιδες με flash περιεχομενο, ζοριζουν; Ρωταω επειδη γινεται μεγαλη κουβεντα σε σχεση με το οτι δν ειναι 2πυρινο. Μη νομίζεις ότι έχουν μεγάλη διαφορά στην πράξη. Ο επεξεργαστής που φοράει η συσκευή είναι πολύ δυνατός για να αντιμετωπίσει πρόβλημα σε τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Σε Cosmote και Γερμανό μου λένε κυκλοφορία 18-22/04 Γνωρίζει κανένας κάτι διαφορετικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Να ρωτησω κατι τους κατοχους Αντιμετωπιζετε καποιο θεμα με την ταχυτητα; Σελιδες με flash περιεχομενο, ζοριζουν; Ρωταω επειδη γινεται μεγαλη κουβεντα σε σχεση με το οτι δν ειναι 2πυρινο. Δεν νομίζω ότι οι διπύρηνοι θα κάνουν αισθητή τη διαφορά τους για κανά εξάμηνο( ; ) ακόμη. Εννοώ ότι προς το παρόν είναι λίγο υπερβολή μιας και δεν τους εκμεταλλεύονται οι συσκευές τους στο έπακρο. Θεωρώ δηλαδή ότι το arc δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα με τον ανταγωνισμό προς το παρόν. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Δεν νομίζω ότι οι διπύρηνοι θα κάνουν αισθητή τη διαφορά τους για κανά εξάμηνο( ; ) ακόμη. Εννοώ ότι προς το παρόν είναι λίγο υπερβολή μιας και δεν τους εκμεταλλεύονται οι συσκευές τους στο έπακρο. Θεωρώ δηλαδή ότι το arc δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα με τον ανταγωνισμό προς το παρόν. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Εξαρτάται βέβαια και από τη χρήση που κάνει ο καθένας. Αν κάποιος θέλει να παίζει παιχνίδια και να βλέπει full HD ταινίες από τη συσκευή στην τηλεόραση, εκεί καλό είναι να έχει διπύρηνο επεξεργαστή. Σε καθημερινή χρήση οι διαφορές είναι αμελητέες (σου μιλάει κάποιος που έχει και διπύρηνο και μη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Είναι λίγο μικρή να πούμε την αλήθεια αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πως ο κατασκευαστής μας περιορίζει έτσι εδώ. και αλλού μας δίνει άνεση(πχ. Desire S-διορθωτικά σε σχέση με το απλό Desire που είχε διαθέσιμη μόνο 125 ΜΒ-τόσο είδα σε demo συσκευή με Froyo στο ΠΛΑΙΣΙΟ και Multirama,για κλάματα δηλαδή-γιαυτό παίζουν συνέχεια με τις διάφορες rom). Πάντως καλό το arc αλλά εγώ θα περιμένω και το neo γιατί το arc μου κάνει κάπως too much....πιστεύω τα ίδια και πιο βολικά θα μου τα προσφέρει τελικά το neo. Κι εγω μαλλον το νεο θα προτιμησω αφου τα δω και τα δυο, ομως εκτος απο τη ROM to neo εχει και μικροτερη RAM, νομιζεις πως θα ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ερώτηση προς τους κατόχους: ο ηχος στο βίντεο πώς ειναι? Νομίζω δεν ηχογραφεί στερεοφωνικά όπως το iphone ή πιό παλιά το c905. Δεν βρίσκω κατι στα specs. Πχ ο ήχος στο βίντεο του Galaxy S ήταν πολύ (μα πολύ) μέτριος.Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Σε Cosmote και Γερμανό μου λένε κυκλοφορία 18-22/04 Γνωρίζει κανένας κάτι διαφορετικό? Δες εδω φιλε μου: http://www.skroutz.gr/s/329731/Sony-Ericsson-Xperia-Arc.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Κι εγω μαλλον το νεο θα προτιμησω αφου τα δω και τα δυο, ομως εκτος απο τη ROM to neo εχει και μικροτερη RAM, νομιζεις πως θα ειναι οκ? Εγώ στο arc είδα με τα διάφορα tools πως έχει 335 ΜΒ ram,τόσο έχει και το Neo,νομίζω δεν έχουν διάφορές στο θέμα rom/ram αλλά μόνο στο μέγεθος οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλησπερα καποιος που να το εχει παρει μπορει να μου πει ποσο sar γραφει το βιβλιαρακι του μεσα.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλησπερα καποιος που να το εχει παρει μπορει να μου πει ποσο sar γραφει το βιβλιαρακι του μεσα.ευχαριστω πολυ H 0.60 η 0.66 εχει...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Καλησπέρα. Ποιές είναι οι ρυθμίσεις vodafone για να έχει internet η συσκευή; (έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν τις βρίσκω... ). Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Καλησπέρα. Ποιές είναι οι ρυθμίσεις vodafone για να έχει internet η συσκευή; (έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν τις βρίσκω... ). http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 oνομα internet APN internet .vodafone .gr κωδικος προσβασης pass oνομα χρηστη user MCC 202 MNC 05 Tυπος Αpn default ολα τα αλλα πεδια κενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html Ευχαριστώ, αυτές έχω βάλει, αλλά δεν παίρνει internet με τίποτα... Επίσης, δεν μπορώ να ρυθμίσω τον λογαριασμό μου mail της otenet επίσης... Στο Exchange Active sync δεν πρέπει να τον περάσω; EDIT: Ως δια μαγείας, internet ήρθε, εμφανίστηκε και το εικονάκι "Η". Τώρα, στην ρύθμιση του otenet - Exchange Active sync, στο "τομέας" κενό δεν το αφήνουμε; Δεν μου παίρνει τις ρυθμίσεις. Edited April 6, 2011 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts