kek Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Παντως ενα μικρο λαγκ που καμια φορα εκανε οταν επεστρεφα στη κεντρικη οθονη πλεον εξαφανιστηκε οριστικα ! Το ειχε αναφερει κι αλλος ενας φιλος παλιοτερα....δε ξερω αν μας διαβαζει τωρα. Εως τωρα; ολα καλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apots7 Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Καλησπέρα. Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος οδηγός ή συγκεκριμένες ρυθμίσεις του κινητού για την καλύτερη δυνατή διαχείριση της μπαταρίας χωρίς όμως να χάνεις κάποιες ουσιώδεις ειδοποιήσεις (π.χ. viber,messenger,emails κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 (edited) Παίδες Πώς βλέπετε την κάμερα μετά την αναβάθμιση;; εγώ χωρίς να βλέπω συνταρακτικές αλλαγές ως προς το αποτέλεσμα, θεωρώ ότι είναι ένα τσακ καλύτερη. Edited November 21, 2021 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 (edited) On 20/11/2021 at 7:23 ΜΜ, kountoura said: Αυτό είναι ένας λόγος να έχεις Android. 🙂 Έχω εγώ, κανένα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με το δικό μου.. εντωμεταξύ συνειδητοποίησα ότι και στο cosmote TV μου βγάζει σφάλμα δικτύου. Edited November 21, 2021 by panosz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 3 ώρες πριν, apots7 said: Καλησπέρα. Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος οδηγός ή συγκεκριμένες ρυθμίσεις του κινητού για την καλύτερη δυνατή διαχείριση της μπαταρίας χωρίς όμως να χάνεις κάποιες ουσιώδεις ειδοποιήσεις (π.χ. viber,messenger,emails κλπ). Δες εδώ τι κάνω εγω: https://myphone.gr/forum/topic/186851/page/93/?tab=comments#comment-6991812 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 16 ώρες πριν, kek said: Δες εδώ τι κάνω εγω: https://myphone.gr/forum/topic/186851/page/93/?tab=comments#comment-6991812 Την ρουτίνα με το GPS πως την έκανες; δεν βρίσκω τον τρόπο να το κάνω και εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 17 ώρες πριν, LELELO said: Παίδες Πώς βλέπετε την κάμερα μετά την αναβάθμιση;; εγώ χωρίς να βλέπω συνταρακτικές αλλαγές ως προς το αποτέλεσμα, θεωρώ ότι είναι ένα τσακ καλύτερη. Καλημέρα. Νομίζω ότι έχει βελτιωθεί ως προς την αυτόματη λειτουργία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε καθαρά νυχτερινή λειτουργία δεν βλέπω σπουδαίες διαφορες. Θα προτιμούσα όμως περισσότερη βελτίωση. Πιστεύω ότι το λογισμικό φρενάρει τις δυνατότητες των καμερών 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Ήρθε και η δική μου πριν λίγο. Την περασα χωρίς format. Όλα δουλεύουν αψογα και νομίζω είναι πιο σφαιρατο το τηλέφωνο τωρα 2 Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας μετα την αναβαθμιση που εκανα σε android 12 οταν παιρνω καποιο τηλεφωνο ενεργοποιηται απο μονη της η καμερα παρολο που δεν εχω δωσει τετοιο δικαιωμα πως μπορω να το σταματησω αυτοΣτάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 22, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 5 minutes ago, giorgosr1 said: Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας μετα την αναβαθμιση που εκανα σε android 12 οταν παιρνω καποιο τηλεφωνο ενεργοποιηται απο μονη της η καμερα παρολο που δεν εχω δωσει τετοιο δικαιωμα πως μπορω να το σταματησω αυτο Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή παίρνεις τηλέφωνο και ανοίγει η εφαρμογή της κάμερας από μόνη της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Ναι ακριβως στην πανω δεξια μερια του τηλεφωνο αναβει η πρασινη κουκιδαΣτάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Ναι ακριβως στην πανω δεξια μερια του τηλεφωνο αναβει η πρασινη κουκιδαΣτάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ πράσινη κουκίδα ανάβει στην κάμερα και το μικρόφωνο.Προφανώς στην περίπτωση σου είναι για το μικρόφωνο.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Η πράσινη κουκίδα ανάβει στην κάμερα και το μικρόφωνο.Προφανώς στην περίπτωση σου είναι για το μικρόφωνο.Sent from my SM-G998B using TapatalkΑυτο μπορω να το αλλαξω δηλ να μην αναβειΣτάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Το ιδιο αναβει και στα δικα σας τηλεφωναΣτάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 8 minutes ago, giorgosr1 said: Αυτο μπορω να το αλλαξω δηλ να μην αναβει Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι είναι η νέα λειτουργία του android. Γιατί κάποιος να μην θέλει αυτή την λειτουργία; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Όχι είναι η νέα λειτουργία του android. Γιατί κάποιος να μην θέλει αυτή την λειτουργία;Γιατι αυτη η κουκιδα αναβει οταν ενεργοποιουμε την καμερα Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 1 ώρα πριν, giorgosr1 said: Γιατι αυτη η κουκιδα αναβει οταν ενεργοποιουμε την καμερα Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε αυτος ειναι ο σκοπος. Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Οπως και η αλλη κουκιδα οταν ενεργοποιειται το μικροφωνο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Ε αυτος ειναι ο σκοπος. Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Οπως και η αλλη κουκιδα οταν ενεργοποιειται το μικροφωνο. Στο δικο σου τηλεφωνο οταν κανεις μια κληση σου αναβει πανω δεξια η πρασινη κουκιδαΣτάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 27 minutes ago, giorgosr1 said: Στο δικο σου τηλεφωνο οταν κανεις μια κληση σου αναβει πανω δεξια η πρασινη κουκιδα Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αναβει κανονικα, αφου ειναι ενεργο το μικροφωνο. Φαντασου καποιος να εβαλε καμια περιεργη εφαρμογη και χωρις να δειχνει τιποτα στην οθονη, να εινα ανοιχτο το μικροφωνο ή η κάμερα. Με αυτο τον τροπο υποψιαζεσαι τι γινεται Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 H πράσινη κουκίδα και εμένα μου φαίνεται πολύ χρήσιμη προσθήκη. Με αυτόν τον τρόπο εύκολα παρακολουθείς αν κάποια εφαρμογή πχ σου έχει ανοιχτό μικρόφωνο ή κάμερα όπως έγραψε και ο φίλος ποιο πάνω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Ξερει κανεις αν μπορω να προσθεσω e-sim στην συσκευη; Νομιζω η επιλογη υπαρχει, αλλα λειτουργεί; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Στο δικο σου τηλεφωνο οταν κανεις μια κληση σου αναβει πανω δεξια η πρασινη κουκιδαΣτάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι. Μόλις απαντήσει αυτός που καλώ, εμφανίζεται πρώτα μια πιο μεγάλη πράσινη κουκίδα με ένα εικονίδιο μικροφώνου που αμέσως γίνεται πολύ μικρή και μένει τέρμα δεξιά.Στη φωτογραφική γίνεται το αντίστοιχο.Μόλις ανοίξω την κάμερα εμφανίζεται μια πιο μεγάλη κουκίδα με ένα εικονίδιο κάμερας που αμέσως γίνεται πολύ μικρή και μένει επίσης τέρμα δεξιά.Αυτό είναι χαρακτηριστικό του Android 12 και αφορά στη βελτίωση της ασφάλειας και των προσωπικών δεδομένων.Δεν απενεργοποιείται.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σαςΣτάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Καλησπέρα σε όλους! Γι αυτό τι λετε που μας έδωσαν στην 12? Θα κάνει όντως δουλειά μακροχρόνια στην μπαταρία? Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Παρατηρήστε τον ρυθμό ανανέωσης. Είναι μόνιμα στα 120 hz και κατεβαίνει στα 60 hz μόνο στην κάμερα. Πρέπει να είναι bug της 4 ui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts