panosz1 Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 10 ώρες πριν, athanaso77 said: UHD (Ultra high definition) είναι αυτό που λέμε 4Κ. Εννοείται ότι είναι καλύτερη ανάλυση του FHD. UHD = 3,840 x 2,160 pixels. FHD = 1,920 x 1,080 pixels. Το 60 είναι τα hertz. Μπερδεύτηκα..αφού UHD είναι 3.840 Χ 2.160 πως είναι καλύτερη του FHD η ανάλυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 10 minutes ago, panosz1 said: Μπερδεύτηκα..αφού UHD είναι 3.840 Χ 2.160 πως είναι καλύτερη του FHD η ανάλυση; Καλύτερη προς το αποτέλεσμα. Όσο μεγαλύτερη τόσο Καλύτερη! Σίγουρα πιάνει χώρο και ζορίσει το κινητό, αλλά γιατί το πληρώσαμε τόσα λεφτά; εκτός αν τραβάς βίντεο για fb viber κτλ οπότε είναι υπερβολή το uhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 20 minutes ago, pchrono said: Καλύτερη προς το αποτέλεσμα. Όσο μεγαλύτερη τόσο Καλύτερη! Σίγουρα πιάνει χώρο και ζορίσει το κινητό, αλλά γιατί το πληρώσαμε τόσα λεφτά; εκτός αν τραβάς βίντεο για fb viber κτλ οπότε είναι υπερβολή το uhd Καλύτερη προς το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει να είναι! Σε ευχαριστώ! Καλημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 1 hour ago, panosz1 said: Μπερδεύτηκα..αφού UHD είναι 3.840 Χ 2.160 πως είναι καλύτερη του FHD η ανάλυση; Η μεγαλύτερη ανάλυση, δεν είναι και η καλύτερη; Επειδή μάλλον μπερδεύτηκες, δεν λέμε ότι είναι καλύτερη η ανάλυση του FHD, αλλά ότι η UHD είναι καλύτερη έναντι της FHD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Εκδρομούλα σήμερα και το κινητό έκανε τα βασικά.. 4g, photos, gps κλπ και ν συγχρονίζουνπολλοί λογαριασμοί.. Η μπαταρία είναι τέρας.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Τερας δε τη λες αλλα καλη ειναι ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 15 ώρες πριν, LELELO said: Εκδρομούλα σήμερα και το κινητό έκανε τα βασικά.. 4g, photos, gps κλπ και ν συγχρονίζουνπολλοί λογαριασμοί.. Η μπαταρία είναι τέρας.. Αν κατάλαβα καλά ουσιαστικά 1ωρα οθόνη έχεις και 54 λεπτά . Όλος ο άλλος χρόνος που δείχνει είναι η αναμονή από την τελευταία φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 (edited) 15 minutes ago, challenge143 said: Αν κατάλαβα καλά ουσιαστικά 1ωρα οθόνη έχεις και 54 λεπτά . Όλος ο άλλος χρόνος που δείχνει είναι η αναμονή από την τελευταία φόρτιση. Νταξει μη χρησιμοποιώ εκφράσεις που στο παρελθόν δίχασαν, τύπου μπαταρία τέρας αλλά έχω την αίσθηση πως αν εισαι από το πρωί έξω με 4g photos gps η μπαταρία θα σε βγάλει.. με τη χρήση που κάνω καθημερινά βγαζω από 6 - 7 ώρες οθόνη με όλους τους συγχρονισμούς λόγω δουλειάς οι οποίοι δεν είναι και λιγοι(αρκετά emais, αρκετά socials,teams κλπ) και φορτίζω κάθε 1,5 ημέρα.. για τα δικά μου δεδομένα είμαι πολύ οκ.. Edited October 18, 2021 by LELELO 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Μια χαρά είναι η μπαταρία του, από τις καλύτερες στο χώρο του Android, μην ξεχνάμε ότι όλα δουλεύουν ( πχ ειδοποιήσεις όταν το έχεις αφήσει κάνα 2 ώρες στην άκρη έρχονται αμέσως ενώ αλλού αν δεν ανοίξεις οθόνη δεν έρχονται) . Απλά η apple ξέφυγε... Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 3 minutes ago, bromonano2 said: ( πχ ειδοποιήσεις όταν το έχεις αφήσει κάνα 2 ώρες στην άκρη έρχονται αμέσως ενώ αλλού αν δεν ανοίξεις οθόνη δεν έρχονται) Sent from my SM-G998B using Tapatalk Αυτό πρώτη φορά το διαβάζω! Εγω χρόνια με Sony και γενικά με android, πάντα οι ειδοποιήσεις ερχόντουσαν και το led ειδοποίησης αναμμένο! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 2 minutes ago, costsa41 said: Δεν έχει led ειδοποίησης αλλά έχει καλύτερη εφαρμογή που σου ανάβει μήνυμα στη οθόνη για το τι σου έχει έρθει κι αν θέλεις έχει και προεπισκοπηση μηνύματος. Τρίτη εφαρμογή βέβαια . Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για το ότι δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις όταν έρχονται σε ποιές συσκευές δεν έρχονται? Το ξέρω οτι δεν έχει led το samsung(ασχετο) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Από ένα σημείο και μετά δεν ερχόταν ούτε sto Note 8, ούτε και στο FE 5g που είχα για λίγο...Βασικός λόγος που είμαι με iphone... Ούτε καν το Gmail λέμε! Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Να τα βγάλετε από βελτιστοποιηση παιδιά για να έχετε όλες τις ειδοποιήσεις και να έρχονται στην ώρα τους. ( μόνο σε κάποιες συσκευές τις xiaomi που είχα ,το λογισμικό της ήταν επιθετικό κ μου έκλεινε τις εφαρμογές για εξοικονόμηση ενέργειας κ απλά την κλειδωνες για να μην το κάνει task) Δεν έχω αντιμετωπίσει πουθενά αλλού εγώ προσωπικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Χιλιοψαγμένο και βγαλμένα από βελτιστοποίηση... Δυστυχώς 1 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Αυτό πρώτη φορά το διαβάζω! Εγω χρόνια με Sony και γενικά με android, πάντα οι ειδοποιήσεις ερχόντουσαν και το led ειδοποίησης αναμμένο!Για ρώτα κατοχους huawei και xiaomi... Huawei που έχω 2ο σαν εταιρικό, οι ειδοποιήσεις ποτέ στην ώρα τους. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 23 minutes ago, bromonano2 said: Για ρώτα κατοχους huawei και xiaomi... Huawei που έχω 2ο σαν εταιρικό, οι ειδοποιήσεις ποτέ στην ώρα τους. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Μόλις το έγραψα, μου πέρασε απο το μυαλό για Κινέζικα😉 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 https://www.dxomark.com/rankings/Μας φαγαν τα κυκλώματα Στο 121 είμαστε περίμενα κάτι καλύτερο αλλά οκ η κάμερα μας παραμένει top αλλά να μας τρώει το προηγούμενο μοντέλο? Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 1 hour ago, dan81 said: https://www.dxomark.com/rankings/ Μας φαγαν τα κυκλώματα Στο 121 είμαστε περίμενα κάτι καλύτερο αλλά οκ η κάμερα μας παραμένει top αλλά να μας τρώει το προηγούμενο μοντέλο? Προσωπικά, είναι πολύς ο καιρός που έχω πάψει να ασχολούμαι με τις μετρήσεις του DxOMark. Δεν είναι λίγοι αυτοί που το κατακρίνουν για τα αποτελέσματα και τις μεθόδους μετρήσεων που ακολουθεί και κατά τη γνώμη μου, όχι άδικα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Προσωπικά, είναι πολύς ο καιρός που έχω πάψει να ασχολούμαι με τις μετρήσεις του DxOMark. Δεν είναι λίγοι αυτοί που το κατακρίνουν για τα αποτελέσματα και τις μεθόδους μετρήσεων που ακολουθεί και κατά τη γνώμη μου, όχι άδικα.Και καλά κάνεις!Το κράζουν ακόμα και κάτοχοι που την συσκευή τους την έχει βγάλει στις πρώτες θέσεις για τα ψέματα που γράφουν και τον τρόπο που προσπαθούν να συγκρίνουν.Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Μετά από πολλή σκέψη και επειδή δεν μου πήγαινε η καρδιά να πάω στο νέο iPhone, διότι δεν είχα ποτέ και ήξερα ότι θα το μετανιώσω, έκανα την παραγγελία από public με το 20% επιστροφή με κάρτες Eurobank Χρειάζεται λέτε να πάρω φορτιστή ή θα με βολέψει του Huawei p20 pro που έχω τώρα? Επίσης ενώ το είχε διαθέσιμο μετά που το έβαλα στο καλάθι έλεγε κατόπιν παραγγελίας, ελπίζω να μην αργήσει πολύ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 1 ώρα πριν, sakis88888 said: Μετά από πολλή σκέψη και επειδή δεν μου πήγαινε η καρδιά να πάω στο νέο iPhone, διότι δεν είχα ποτέ και ήξερα ότι θα το μετανιώσω, έκανα την παραγγελία από public με το 20% επιστροφή με κάρτες Eurobank Χρειάζεται λέτε να πάρω φορτιστή ή θα με βολέψει του Huawei p20 pro που έχω τώρα? Επίσης ενώ το είχε διαθέσιμο μετά που το έβαλα στο καλάθι έλεγε κατόπιν παραγγελίας, ελπίζω να μην αργήσει πολύ Έκανες την καλύτερη επιλογή για μένα η τιμή που δίνεται τώρα ειναι πολυ καλη,εγω το έχω τώρα 10μερες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από οθόνη από μπαταρία σε όλα είναι τέλειο,τώρα για τον φορτιστή πιστεύω καλύτερα έναν γρήγορο φορτιστή να έπαιρνες εγώ έχω έναν 18W και είμαι κομπλέ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 (edited) 9 ώρες πριν, chris1974 said: Έκανες την καλύτερη επιλογή για μένα η τιμή που δίνεται τώρα ειναι πολυ καλη,εγω το έχω τώρα 10μερες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από οθόνη από μπαταρία σε όλα είναι τέλειο,τώρα για τον φορτιστή πιστεύω καλύτερα έναν γρήγορο φορτιστή να έπαιρνες εγώ έχω έναν 18W και είμαι κομπλέ. Ένας 25w samsung έχει 13 euro. Είναι (μάλλον) ο μόνος που ενεργοποιεί την μέγιστη ταχύτητα φόρτισης. Πάρτον και ας τον έχεις σαν δεύτερο ή όπως σε βολέψει. Χωρίς το καλώδιο τον βλέπω στο Skroutz με 8 euro. Edited October 22, 2021 by pchrono 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει κάρτα eurobank στο Google pay? Εμένα μια χρεωστική που έχω δεν την δεχεται Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 8 minutes ago, Strofigkas said: Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει κάρτα eurobank στο Google pay? Εμένα μια χρεωστική που έχω δεν την δεχεται Έχω στο Sony και χρεωστική και πιστωτική της Eurobank και όλα μια χαρά, καθώς και στο watch 4! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 9 minutes ago, Strofigkas said: Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει κάρτα eurobank στο Google pay? Εμένα μια χρεωστική που έχω δεν την δεχεται Δες εδώ τις οδηγίες στο site της Eurobank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts