spyrosfra Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Και στη κινα 17% φπα έχει από ότι διάβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 επειδή παρακολουθώ το νήμα για τη συσκευή μόλις είδα αυτό το βίντεο. μόνο καλά νέα δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 αφορα τις κινεζικες εκδοσεις οχι τις global που ερχονται σε εμας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Το mi10t pro είναι εξαιρετική υλοποίηση. Ας έχει LCD Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Σε σχέση με τον προκατοχο δεν θεωρείς πισωγύρισμα την έλλειψη amoled, αλλά ακόμα περισσότερο την έλλειψη τηλεφακού για πιο βελούδινο ζουμ?? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Το πρώτο δεν καίγομαι είναι εξαιρετική η οθόνη του και τα 144hz σούπερ σμουθ. Οκ γούστα είναι αυτά. Επίσης λόγω 108 MP το κροπάρισμα είναι αποδεκτό δεν συγκρίνεται όμως με τον τηλεφακό. Πρόσεξε όμως ο τηλεφακός έχει μικρότερο αισθητήρα σε σχέση με του βασικού κι εκεί είναι το μυστικό... Εν ολίγοις για μένα καθαρά προσωπική άποψη για αυτό και επέλεξα μάλιστα το απλό Mi 10 T προτεραιότητα είναι η σούπερ σμουθ οθόνη δίχως bugs του λειτουργικού φυσικά ( δόξα το Θεό μηδέν προβλήματα μέχρι τώρα οκ είναι μονάχα update με patches ) χορταστική οθόνη με το λιγότερο δυνατόν κόστος αγοράς. Αν είχε ασύρματη φόρτιση θα του έβαζα 10' κι όχι 10 χα χα χα Σίγουρα το 11 είναι ένα καλύτερο κινητό σε κάθε τομέα ... Επεξεργαστή, οθόνη και στις κάμερες κλπ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Γενικά μιλώντας ίσως είναι και λιγο gimmick η φάση με τα άπειρα ζουμ, αλλά ναυαρχίδα και να βλέπω στο setup macro και depth μου κακοφαινεται, ειδικά όταν η xiaomi μας είδε συνηθίσει αλλιώς Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Ανακοινώθηκε άρθρο στην κεντρική σελίδα που αναφέρει Η "είδηση", όμως, αφορά την τιμή του στην Ευρώπη. Ενώ στην Κίνα ξεκινά από τα €500 για τη βασική έκδοση (8/128GB), στην Ευρώπη η τιμή του θα ξεκινά από τα €799, σχεδόν €300 περισσότερα, κάτι που δεν θα χαροποιήσει τους φίλους του brand. Όσο για την έκδοση 12/256GB, δε γνωρίζουμε ακόμα το πόσο θα κοστίζει στην Ευρώπη, αλλά λογικά θα κυμανθεί κοντά στα €900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 GMS παίρνει η κινεζική έκδοση; Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Ναι θα πάρει . Από Ελλάδα με τέτοια τιμή ακλαφτο θα πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Τώρα μολις ανακοινώθηκε επίσημα τιμή για global έκδοση 749€. 2 χρόνια εγγύηση και 1 χρόνο δωρεάν αλλαγή οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Και ο φορτιστής 55watt gan στη συσκευασια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Αν έρθει τόσο και Ελλάδα και δώσει καμιά προωθητική ενέργεια η infoquest θα πάει σούπερ ✌️. Ειδικότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό την θεωρώ την καλύτερη πρόταση έστω και στα 749 με αυτά τα specs που έχει. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Ελπίζουμε να πέσει στα 590 ως το καλοκαίρι στα επίσημα καταστήματα και στα 500 στα bestprice. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Ας το αναφερω και στο εδω θεμα οπως και στο διπλα. 800ευρω η αρχικη τιμη στην Ιταλια https://www.mi.com/it/mi-11/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Το πήρα από aliexpress με δώρο το mi watch. Παράδοση τέλη Μάρτη. Για να δούμε. Μένω Πολωνία. https://pl.aliexpress.com/item/1005002003991515.html?spm=a2g0o.ams_108597.gbba5ab.2.75f73080eNpYch Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Το πήρα από aliexpress με δώρο το mi watch. Παράδοση τέλη Μάρτη. Για να δούμε. Μένω Πολωνία. https://pl.aliexpress.com/item/1005002003991515.html?spm=a2g0o.ams_108597.gbba5ab.2.75f73080eNpYch Το ειδα και εγω στα 635 ετοιμος ειμαι απλα μηπως να περιμενουμε αλλο λιγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Μαζί και με Mi watch???... Τσάμπα!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Το ειδα και εγω στα 635 ετοιμος ειμαι απλα μηπως να περιμενουμε αλλο λιγο? Μαζί και με Mi watch???... Τσάμπα!! Είχε το ρολόι για τα 1000 πρώτα κομμάτια αλλιώς και γω θα περίμενα. Γενικά δεν θέλω να είμαι beta tester για τις εταιρίες αλλά αυτή ήταν καλή πρσφορά για να την αφήσω. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Εννοείται καλά ξηγήθηκες ✌️ κινητάρα φαίνεται κι εγώ άμα κι όταν πέσει η τιμή του λέω να το τιμήσω. Εδώ κι ένα τρίμηνο με Mi 10 T απόλυτα ευχαριστημένος! Ατελείωτη μπαταρία , 865 που φυσάει σε υπέροχα βελούδινα 144hz . Για μένα φοβερό το Mi 11 φέρει λογικά την ίδια οθόνη με του 1+ 8 Pro αν κρίνω από τις αναλογίες διαστάσεις και ανάλυσή της. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Είχε το ρολόι για τα 1000 πρώτα κομμάτια αλλιώς και γω θα περίμενα. Γενικά δεν θέλω να είμαι beta tester για τις εταιρίες αλλά αυτή ήταν καλή πρσφορά για να την αφήσω. Στα 568 με κουπονι τελικη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Στα 568 με κουπονι τελικη.... Από Κίνα; Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Στα 568 με κουπονι τελικη.... Τρομερή τιμή! Με χρήση κουπονιού όμως αποκλείεσαι από την προσφορά με το ρολόι, έτσι γράφει μέσα στην περιγραφή. Οπότε ό,τι προτιμά ο καθένας Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Πότε το αναμένουμε Ελλάδα επίσημα να έρθει; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Πότε το αναμένουμε Ελλάδα επίσημα να έρθει; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό ότι έχω διαβάσει αρχές Μαρτίου. Αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Τελικά τόσο σούσουρο ενώ έχει φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts