tsiftsism Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Παιδια στο promo4 μεταφερονται τα λεπτα εγω το εχω δοκιμασει και εχουν μεταφερθει κανονικαΣε μένα 3 φορές πάντως δεν έχουν μεταφερθεί. Send From Note 3 With Note 8 Port RomΟύτε και σ' εμένα έχουν μεταφερθεί. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Parallel Space γράψτε στο play storeΔεν βγάζω άκρη, πάλι τα δικά μου δεδομένα βγάζει Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Μπες στο 2ο whatsup του parallel με wifi και κάνε αποσύνδεση.Συνέχισε να είσαι με wifi ώστε όταν το ανοίξεις να σου ζητήσει να στείλει sms για login.Βάλε τον αριθμό που θες,περίμενε το sms και μπες με τον κωδικό που σου στείλανε.Απο εκει και πέρα,η 2η αυτή εφαρμογή θα βλέπει το άλλο νούμερο κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Μπες στο 2ο whatsup του parallel με wifi και κάνε αποσύνδεση.Συνέχισε να είσαι με wifi ώστε όταν το ανοίξεις να σου ζητήσει να στείλει sms για login.Βάλε τον αριθμό που θες,περίμενε το sms και μπες με τον κωδικό που σου στείλανε.Απο εκει και πέρα,η 2η αυτή εφαρμογή θα βλέπει το άλλο νούμερο κανονικάΌταν το ανοίγω βάζω τον κωδικό όμως δεν μπορώ να προσθέσω νούμερο.αλλιώς με βγάζει πάλι τα δικά μου Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 καλησπερα εχω ενα νουμερο που θελω να ξεφορτωθω με 5 ευρω (ληγει 13/11) .μπορω να ενεργοποιησω το giga nights me 5 ευρω που ειναι για ενα μηνα και να εχω τα gb με 0 ευρω υπολοιπο? στην wind δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Γίνεται κανονικά Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν το ανοίγω βάζω τον κωδικό όμως δεν μπορώ να προσθέσω νούμερο.αλλιώς με βγάζει πάλι τα δικά μου Sent from my LG-D802 using Tapatalk Πριν το γράψω το δοκίμασα στο δικό μου κινητό και έπαιξε κανονικά με τον τρόπο που γράφω Edited November 7, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 καλησπερα εχω ενα νουμερο που θελω να ξεφορτωθω με 5 ευρω (ληγει 13/11) .μπορω να ενεργοποιησω το giga nights me 5 ευρω που ειναι για ενα μηνα και να εχω τα gb με 0 ευρω υπολοιπο? στην wind δεν γινεται. Μόνο στην WIND δεν γίνεται . Στους άλλους δύο γίνεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Γίνεται κανονικά Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πριν το γράψω το δοκίμασα στο δικό μου κινητό και έπαιξε κανονικά με τον τρόπο που γράφωΒάζω κωδικό και βλέπει το νούμερο μου.δεν μπορώ να προσθέσω άλλο νούμερο Εδιτ, έβγαλα άκρη, απέτρεψα το δικαίωμα να διαβάσει το τηλέφωνο μου η εφαρμογή Sent from my LG-D802 using Tapatalk Edited November 7, 2017 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος και αν ναι, πώς γίνεται να διαγραφεί ένας από τους λογαριασμός-σύνδεση που πρόσθεσα στο account μου στο cosmote.gr;; Επικοινώνησα με chat cosmote και με έστειλε στην φόρμα επικοινωνίας με θέμα "Λειτουργικότητα site"!!! Αναμένω απάντηση τους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 παρε την εξυπηρετηση να το ζητησεις αν θες,απλα παιρνει γυρω στις 24 ωρες νομιζω η διαδικασια. Απο την φορμα δεν ξερω αν γινεται δουλεια,το πολυ πολυ να σου εξηγησουν τη διαδικασια και να σε παραπεμψουν για τηλεφωνικη επικοινωνια ωστε να ταυτοποιηθουν και τα στοιχεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 παρε την εξυπηρετηση να το ζητησεις αν θες,απλα παιρνει γυρω στις 24 ωρες νομιζω η διαδικασια. Απο την φορμα δεν ξερω αν γινεται δουλεια,το πολυ πολυ να σου εξηγησουν τη διαδικασια και να σε παραπεμψουν για τηλεφωνικη επικοινωνια ωστε να ταυτοποιηθουν και τα στοιχεια σου. Ευχαριστώ. Αν δεν με ειδοποιήσουν μέχρι αύριο...κάτι τέτοιο θα κάνω...Πάντως μέσα από το site της cosmote μπορείς ΜΟΝΟ να προσθέσεις σύνδεση!!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Ναι μεταφέρεται. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Με το parallel space, κάνοντας διπλότυπο λογαριασμό στην εφαρμογή του wu, δεν μπορώ να προσθέσω κάποιον φίλο ή τον άλλο μου αριθμό για να κάνω το πάρε μοίρασε.υπάρχει κάποια λύση; Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Με το parallel space, κάνοντας διπλότυπο λογαριασμό στην εφαρμογή του wu, δεν μπορώ να προσθέσω κάποιον φίλο ή τον άλλο μου αριθμό για να κάνω το πάρε μοίρασε.υπάρχει κάποια λύση; Sent from my LG-D802 using Tapatalk Μπορείς από εδώ https://goo.gl/HzfGv4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Μπορείς από εδώ https://goo.gl/HzfGv4Ευχαριστώ, απ' την εφαρμογή μέσα δεν γίνεται αλλιώς; Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Βάλε την εφαρμογή στο παλιό τηλέφωνό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 ALPAK W απο frog και ... καλώς σας βρήκα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Βάλε την εφαρμογή στο παλιό τηλέφωνό σουΒρήκα άλλο τρόπο Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Περα απο αυτους που αναφερθηκαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ήθελα να ρωτήσω. Για ταξίδια εντός Ε.Ε με καλύπτει για φωνή και data το ειδικό πρόγραμμα που έχω 1500λ & 1,5 gb (Ζ8) ή θα πρέπει ας πούμε να βάλω ειδικό προγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ήθελα να ρωτήσω. Για ταξίδια εντός Ε.Ε με καλύπτει για φωνή και data το ειδικό πρόγραμμα που έχω 1500λ & 1,5 gb (Ζ8) ή θα πρέπει ας πούμε να βάλω ειδικό προγραμμα; Δεν καλυπτει,βαλε 200' προς ολους με 6€.Αλλα καλου κακου ρωτα στην εξυπερετηση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZABIELLA Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Καλημερα σε ολους , θα ηθελα τα φωτα σας εαν ξερει καποιος. εχω παρει ενα gps locator Για το αυτοκινητο το οποιο με ενημερωνει με SMS . Εχω βαλει μια cosmokarta η οποια μου δινει με 5 € το μηνα 100 sms . Το θεμα ειναι οτι τα sms οταν περασει μηνας τα χανω , και πρεπει να ανανεωσω. ξερετε καποιο καρτοκινητο προγραμμα του δικτυου Cosmote που να κρατανε τα sms περισσότερο απο 1 μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Καλημερα σε ολους , θα ηθελα τα φωτα σας εαν ξερει καποιος. εχω παρει ενα gps locator Για το αυτοκινητο το οποιο με ενημερωνει με SMS . Εχω βαλει μια cosmokarta η οποια μου δινει με 5 € το μηνα 100 sms . Το θεμα ειναι οτι τα sms οταν περασει μηνας τα χανω , και πρεπει να ανανεωσω. ξερετε καποιο καρτοκινητο προγραμμα του δικτυου Cosmote που να κρατανε τα sms περισσότερο απο 1 μηνα? Καλημέρα, Δεν υφίσταται πακέτο καρτοκινητής, με διάρκεια μεγαλύτερη του ενός μήνα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Καλημερα σε ολους , θα ηθελα τα φωτα σας εαν ξερει καποιος. εχω παρει ενα gps locator Για το αυτοκινητο το οποιο με ενημερωνει με SMS . Εχω βαλει μια cosmokarta η οποια μου δινει με 5 € το μηνα 100 sms . Το θεμα ειναι οτι τα sms οταν περασει μηνας τα χανω , και πρεπει να ανανεωσω. ξερετε καποιο καρτοκινητο προγραμμα του δικτυου Cosmote που να κρατανε τα sms περισσότερο απο 1 μηνα? Να βαζεις 5€ ανα τριμηνο; Εκτος αν το χρησιμοποιεις συχνα. Κανε το Whats Up με αλπακ 1314,συνδεσε το με την εφαρμογη της κοσμοτε και ενεργποιησε 100sms με 4€. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZABIELLA Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις , ναι , υπολόγιζα να εβαζα ας πουμε 5€ το τριμηνο , και τα 100 μηνύματα που δινει , θα ηταν αρκετα. Αφου ομως δεν υπαρχει πακετο καρτοκινητης με διαρκεια μεγαλυτερη του μηνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts