Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε what's up με 10 ευρω το μήνα μόνο με ανανέωση περνετε 1400mb δωρεάν Internet για 1 μηνα. Και 600 για να στείλετε όπου θέλετε. 1400 λογικά σας φτάνουν. Έπειτα με 7 ευρω βάζετε 300 λεπτά προς όλους και 400 προς what's up τα οποία μεταφέρονται στον επόμενο μήνα με ανανέωση του ίδιου πακέτου. Έπειτα πάρε δώσε μπορείτε να δώσετε 60 λεπτά προς what's up η 20 λεπτά προς όλους για 200mb η 240sms κτλ. Συν το πάρε καβατζα που δίνει 500mb για 1 ώρα 2 φορές το μήνα. 2 ώρες δηλαδή 1gb. Η κοσμοκαρτα δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση.

Send From Note 3 With Note 8 Port Rom

Οοοο step by step που λενε κ στο χωριο μου!

Τα ειπες ολα χωρις ανασα!

Αυτό με τα 1400 MB, πώς το ενεργοποιείς?!

Έχει ταυτόχρονα και κάποιον δωρεάν χρόνο προς όλους?!

ή είναι μόνο για wa?

Αυτά τα πάρε-δώσε όπως επίσης και τα reload, δεν τα καταλαβαίνω "ακόμα".. είναι πολυ advanced...

τα φώτα σου!

Edited by vaniasgr
όχι ολοκληρωμένη απάντηση
paniwnioi...ligoi kai kaloi

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ή είναι μόνο για wa?

Αυτά τα πάρε-δώσε όπως επίσης και τα reload, δεν τα καταλαβαίνω "ακόμα".. είναι πολυ advanced...

τα φώτα σου!

1.200MB ειναι απο Reload it.Αντι να βαλεις 10€ θα βαλεις 2 5αρες.

Δες εδω: http://mobilemaps.freesite.host/el/odigoi-xrisis-programmaton/what-s-up-extras.html

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Με την προϋπόθεση οτι οι ανανεώσεις γίνονται online βέβαια.

ή είναι μόνο για wa?

τα φώτα σου!

Το reload it το ενεργοποιείς μέσω κωδικού που σου αποστέλεται (σε sms), έπειτα από ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Περισσότερα εδώ: http://m.whatsup.gr/reloadit/

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

ή είναι μόνο για wa?

τα φώτα σου!

Διάβασε αυτό που σε έβαλε ο Nicolas

http://mobilemaps.freesite.host/el/odigoi-xrisis-programmaton/what-s-up-extras.html

Τα έχω γράψει όλα εγώ στη παραπάνω σελίδα οσο πιο αναλυτικά γίνεται.

Send From Note 3 With Note 8 Port Rom

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία να μας έρχεται μήνυμα όταν κάποιος μας καλεί και το κινητό το έχουμε κλείσει;

Μπες στο site από υπολογιστή (http://www.cosmote.gr) και θα τα βρεις όλα:

Cosmote_extra_10_2017.jpg

Μπες στο site από υπολογιστή (http://www.cosmote.gr) και θα τα βρεις όλα:

Cosmote_extra_10_2017.jpg

Πρέπει να κάνουμε εγγραφή, υποχρεωτικά;

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Πρέπει να κάνουμε εγγραφή, υποχρεωτικά;

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

ΝΑΙ: Με εγγραφή όσοι ΔΕΝ έχουν ήδη.

Αφού πατήσεις πάνω δεξιά που γράφει: "Γειά σου....όνομα..." (στο ανοιγόμενο): Αρχική MyCosmote

Στον αναφερόμενο αριθμό τηλεφώνου πατάς κάτω "Περισσότερες πληροφορίες".

Και μετά ό,τι στο screenshot που έβαλα "Άλλες Υπηρεσίες".

ΝΑΙ: Με εγγραφή όσοι ΔΕΝ έχουν ήδη.

Αφού πατήσεις πάνω δεξιά που γράφει: "Γειά σου....όνομα..." (στο ανοιγόμενο): Αρχική MyCosmote

Στον αναφερόμενο αριθμό τηλεφώνου πατάς κάτω "Περισσότερες πληροφορίες".

Και μετά ό,τι στο screenshot που έβαλα "Άλλες Υπηρεσίες".

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ειλικρινα, οσο κι αν για σας τους "expert", σας φαινονται so easy ολα αυτα τα reload-καβατζες-παρε δωσε, με κανουν να αισθανομαι ..&€&€)&'$]%!!!

Τι να πω.. θα το ριξω στην μελετη..

Για να σας βαλω κ πιο δυσκολα:

Με Κοσμοκαρτα:

Μπορω να πετυχω 300 προς ολους κ 1gb?

Κοστος;

Τροπος;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ειλικρινα, οσο κι αν για σας τους "expert", σας φαινονται so easy ολα αυτα τα reload-καβατζες-παρε δωσε, με κανουν να αισθανομαι ..&€&€)&'$]%!!!

Με Κοσμοκαρτα:

Κοστος;

Τροπος;

Μα αυτός είναι ο σκοπός των εταιριών. Άλλο πως το "ερμηνεύουμε" εμείς οι πελάτες (όσοι χρειάζονται κινητά). {Παλιότερα είχα αναλύσει τη διαφορά αιτιακής (τρόπος) vs λειτουργικής ερμηνείας (από φιλοσοφική άποψη και όχι μόνο για τις τηλεπικοινωνίες, σε όλη τη "ζωή" του σύγχρονου Homo Sapiens, αλλά μη βάζω δύσκολα: "Θα πάθουμε κ θα μάθουμε", θέλοντας και ΜΗ}.

Για αρχή ξεκίνα τη μελέτη από δω:

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmo_omilia_epiloges.html

cosmote.gr ==> Ιδιώτες ==> Κινητή ==> Καρτοκινητή ==> Cosmokarta κλπ.

Να πω ότι στο δικό μου Cosmokarta:

1) Όλο το 2017 (12 μήνες) είχα (και θα έχω άλλους 2 μήνες) 200΄όλους χωρίς καμιά "κάρτα".

2) 450΄όλους με κάθε "κάρτα" 10€ χωρίς καμιά αφαίρεση υπολοίπου

3) Πάμπολλες από εδώ προσφορές 2017: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7347212#post7347212

Σου είναι "άχρηστο", εεε;

ΟΚ: Ψάξε το.:)

Με Κοσμοκαρτα:

Κοστος;

Τροπος;

Από την στιγμή που θες 300 λεπτά προς όλους κ 1 Gb internet το μήνα με wu τα έχεις με 10€ το μήνα. Απλά βάζεις 10 € με χρεωστική κάρτα κ με το reload it έχεις 1200 Mb τζάμπα και με το combo call them all με κόστος 7,06€ θα έχεις 400 προς wu και 300 προς όλους. Απλό είναι.

Μα αυτός είναι ο σκοπός των εταιριών. Άλλο πως το "ερμηνεύουμε" εμείς οι πελάτες (όσοι χρειάζονται κινητά). {Παλιότερα είχα αναλύσει τη διαφορά αιτιακής (τρόπος) vs λειτουργικής ερμηνείας (από φιλοσοφική άποψη και όχι μόνο για τις τηλεπικοινωνίες, σε όλη τη "ζωή" του σύγχρονου Homo Sapiens, αλλά μη βάζω δύσκολα: "Θα πάθουμε κ θα μάθουμε", θέλοντας και ΜΗ}.

Για αρχή ξεκίνα τη μελέτη από δω:

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmo_omilia_epiloges.html

cosmote.gr ==> Ιδιώτες ==> Κινητή ==> Καρτοκινητή ==> Cosmokarta κλπ.

Να πω ότι στο δικό μου Cosmokarta:

1) Όλο το 2017 (12 μήνες) είχα (και θα έχω άλλους 2 μήνες) 200΄όλους χωρίς καμιά "κάρτα".

2) 450΄όλους με κάθε "κάρτα" 10€ χωρίς καμιά αφαίρεση υπολοίπου

3) Πάμπολλες από εδώ προσφορές 2017: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7347212#post7347212

Σου είναι "άχρηστο", εεε;

ΟΚ: Ψάξε το.:)

Γεροντα.. μιλας με γριφους!

Επιστημονες ειστε εδω!

χεχε

Γεροντα.. μιλας με γριφους!

Επιστημονες ειστε εδω!

χεχε

Παρόλ'αυτά, έχω την άποψη:

'Οταν τα συμβόλαια θα έπρεπε να τα είχαν όλα στο πιάτο,

ΜΑΣ φτάσαν εδώ που μας φτάσαν.

"Γέροντας" με διαφορά μήνα εγγραφής στο myphone καμιά 10ετία από σένα.....!!!

jimmiss, μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα τον alany που τα ξηγαει ωραια,και μην μπερδευεις τα μελη με αναλυσεις και γριφους...μην αρχιζουμε τα ιδια παλι.

@vaniasgr σε κοσμοκαρτα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ενεργοποιεις το πακετο των 8,5 ευρω που δινει 300' και 500 mb (λιγα προφανως σε σχεση με αυτο που ζητας) αλλα συμφερει πιο πολυ αυτο που λεει ο alany.

Edited by kmpatra

jimmiss, μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα τον alany που τα ξηγαει ωραια,και μην μπερδευεις τα μελη με αναλυσεις και γριφους...μην αρχιζουμε τα ιδια παλι.

Φίλε kmpatra ποτέ ΔΕΝ ήμουν "καλός" στις "αιτιακές ερμηνείες" (ΣΤΟ πως;)

ΜΟΝΗ αρχή μου: "Το αποτέλεσμα μετράει. ΚΑΙ ΜΟΝΟ."

Στις "λειτουργικές ερμηνείες" μάλλον "πάιζω μπαλλίτσα" ΜΟΝΟΣ μου εδώ στο myphone. Και είναι το πιο δύσκολο είδος "ερμηνείας": Προφανώς και ακαταλαβίστικο για το >99% μας: Όπως μας "μάθαν", δλδ.

"Το αποτέλεσμα μετράει. ΚΑΙ ΜΟΝΟ."

ΔΕ με νοιάζει "πως" το κατάφερε (-ς).:)

@vaniasgr σε κοσμοκαρτα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ενεργοποιεις το πακετο των 8,5 ευρω που δινει 300' και 500 mb (λιγα προφανως σε σχεση με αυτο που ζητας) αλλα συμφερει πιο πολυ αυτο που λεει ο alany.

τα υπολοιπα φιλε μεταφερονται στον επομενο μηνα; δεν την λες και ασχημη προσφορα μιας που παιρνεις 1200ΜΒ με reload it

Φίλε kmpatra ποτέ ΔΕΝ ήμουν "καλός" στις "αιτιακές ερμηνείες" (ΣΤΟ πως;)

ΜΟΝΗ αρχή μου: "Το αποτέλεσμα μετράει. ΚΑΙ ΜΟΝΟ."

Στις "λειτουργικές ερμηνείες" μάλλον "πάιζω μπαλλίτσα" ΜΟΝΟΣ μου εδώ στο myphone. Και είναι το πιο δύσκολο είδος "ερμηνείας": Προφανώς και ακαταλαβίστικο για το >99% μας: Όπως μας "μάθαν", δλδ.

"Το αποτέλεσμα μετράει. ΚΑΙ ΜΟΝΟ."

ΔΕ με νοιάζει "πως" το κατάφερε (-ς).:)

το μελος πιο πανω ρωτησε αν μπορει να εχει κατι συγκεκριμενο. Εσυ που δεν μπορεις να του πεις το "πως",του λες το αποτελεσμα το οποιο το πετυχες πιθανον μεσω Σιγκαπουρης. πχ (α) χωρις να βαζεις καρτα για κατι μηνες για να ερχονται προφορες (β) κανοντας αποπειρα φορητοτητας για να σου κανουν αντιπροσφορα.

Αγνοεις προφανως οτι το συντριπτικο ποσοστο των μελων δεν εχουν στην ακρη 15 sim,και την διαθεση να παιξουν το παιχνιδι της γατας με το ποντικι. Ωστε τελικα σε καποια απο τις 15 sim να πετυχουν την προσφορα-χωμα και να την χρησιμοποιουν στο εξης. Ο αλλος εχει μια αντε 2 σιμ για να τις χρησιμοποιει,και οχι για πειραματα. Αυτο δεν φερνει αυτοματα το γνωστο σου συμπερασμα,περι της (μη) παιδειας ή της αγνοιας κλπ κλπ.

Ασε που δεν υπαρχουν παντοτε τα αναμενομενα αποτελεσματα. Π.χ. φορητοτητα απο κοσμοκαρτα σε q τις τελευταιες μερες,ουτε φωνη ουτε ακροαση απο την πρωτη,ουτε για ενα απλο "γιατι φευγετε".

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τα υπολοιπα φιλε μεταφερονται στον επομενο μηνα; δεν την λες και ασχημη προσφορα μιας που παιρνεις 1200ΜΒ με reload it

μεταφερονται οσα προερχονται απο την ιδια πηγη,δηλ. υπολοιπα απο reloadit ενώνονται και μεταφέρονται με νεότερο reloadit.

Edited by kmpatra

Από την στιγμή που θες 300 λεπτά προς όλους κ 1 Gb internet το μήνα με wu τα έχεις με 10€ το μήνα. Απλά βάζεις 10 € με χρεωστική κάρτα κ με το reload it έχεις 1200 Mb τζάμπα και με το combo call them all με κόστος 7,06€ θα έχεις 400 προς wu και 300 προς όλους. Απλό είναι.

Μαλλον αυτο με καλυπτει- για την ακριβεια την γυναικα μου θα καλυπτει-

Σορρυ αν σας ζαλισα..απλα βημα βημα:

Ειναι κοσμοκαρτα αφου σημερα μολις γυρισε απο συμβολαιο κ εβαλε ενα 10αρικο μεσα, για την ακριβεια λεει 9.3 διαθεσιμα:

- το γυρναει σε wa

- πρεπει να βαλω ακομα 10 για να κανω το κολπο με reload it?

- μεσα απο το app τα κανω;

Αν σε ζαλισα, σορρυ κ παλι.. πού θα παει..θα τα πιασω κ εγω!

το μελος πιο πανω ρωτησε αν μπορει να εχει κατι συγκεκριμενο. Εσυ που δεν μπορεις να του πεις το "πως",του λες το αποτελεσμα το οποιο το πετυχες πιθανον μεσω Σιγκαπουρης. πχ (α) χωρις να βαζεις καρτα για κατι μηνες για να ερχονται προφορες (β) κανοντας αποπειρα φορητοτητας για να σου κανουν αντιπροσφορα.

Αγνοεις προφανως οτι το συντριπτικο ποσοστο των μελων δεν εχουν στην ακρη 15 sim,και την διαθεση να παιξουν το παιχνιδι της γατας με το ποντικι. Ωστε τελικα σε καποια απο τις 15 sim να πετυχουν την προσφορα-χωμα και να την χρησιμοποιουν στο εξης. Ο αλλος εχει μια αντε 2 σιμ για να τις χρησιμοποιει,και οχι για πειραματα. Αυτο δεν φερνει αυτοματα το γνωστο σου συμπερασμα,περι της (μη) παιδειας ή της αγνοιας κλπ κλπ.

Ασε που δεν υπαρχουν παντοτε τα αναμενομενα αποτελεσματα. Π.χ. φορητοτητα απο κοσμοκαρτα σε q τις τελευταιες μερες,ουτε φωνη ουτε ακροαση απο την πρωτη,ουτε για ενα απλο "γιατι φευγετε"..

"Μασημένη" τροφή "πως" ΝΑ το κάνει (ακριβώς) : ΟΧΙ δεν "έδωσα".

Ψάξε, είπα.

Εννοείται και θα βγουν όχι ένας , αλλά εκατομμύρια να "πουν" όσα λες........Το γνωρίζω.

Ήδη ψάχνω άλλης "ειδίκευσης" (όχι κινητά κ ειδικότερα καρτοκινητά) να "μεταφέρω" (Πρήξω , δλδ....:lol:) όσα και εδώ.

Γνωρίζω ότι δεν έχει νόημα να γράφω εδώ.

Και το επιβεβαιώνω κάθε στιγμή.

"Το αποτέλεσμα και ΜΟΝΟ θα δείξει" {εκεί που μας φτάσαν..Και όχι μόνο συμβόλαια vs καρτοκινητά}: Το "βλέπετε", ΔΕΝ το "βλέπετε".

ΑΝΤΕ και πότε θα απαλλαγείτε από με.....χα χα: Σε κατανοώ.....:lol:

Ειναι κοσμοκαρτα αφου σημερα μολις γυρισε απο συμβολαιο κ εβαλε ενα 10αρικο μεσα, για την ακριβεια λεει 9.3 διαθεσιμα:

- το γυρναει σε wa

στη φαση αυτη εφοσον εβαλε τα 10 πριν την αλλαγη δυστυχως ναι πρεπει να ξαναβαλει μετα την αλλαγη σε whatsup .Μεσω της εφαρμογης

υ.γ. υπαρχει και η υπηρεσια παρε μοιρασε για να παρει mb απο αλλο wu δωρεαν.

Ριξε μια ματια εδω στα "παρε μοιρασε" και reloadit

http://mobilemaps.freesite.host/el/odigoi-xrisis-programmaton/what-s-up-extras.html

Απλα θελει να γινουν με τη σειρα που λέει.

αν θες επιπλεον εξηγηση πες μας.

Edited by kmpatra

- το γυρναει σε wa

Αφού τώρα γύρισε από συμβόλαιο ΠΡΟΣΟΧΗ θα το μεταφέρεις πρώτα σε wu καθότι αν βάλεις κάρτα θα σε χρεώσουν για 200 λεπτά με 6€.

Άρα στείλε ΑΛΠΑΚ στο 1314. Έπειτα μετά τη σπαντηση στείλε w στο 1314 και αφού γίνει wu ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ βάλε κάρτα με χρεωστική.

λεει οτι ηδη ειναι κοσμοκαρτα με 9,3€.Εγινε η ανανεωση. Δεν θα έπρεπε να εχει γινει ηδη η ενεργοποιηση του πακετου των 6€ ?

λεει οτι ηδη ειναι κοσμοκαρτα με 9,3€.Εγινε η ανανεωση. Δεν θα έπρεπε να εχει γινει ηδη η ενεργοποιηση του πακετου των 6€ ?

Oooooppppsss: Έχουμε "θέμα" alany!!! :lol:

Αφού τώρα γύρισε από συμβόλαιο ΠΡΟΣΟΧΗ θα το μεταφέρεις πρώτα σε wu καθότι αν βάλεις κάρτα θα σε χρεώσουν για 200 λεπτά με 6€.

Άρα στείλε ΑΛΠΑΚ στο 1314. Έπειτα μετά τη σπαντηση στείλε w στο 1314 και αφού γίνει wu ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ βάλε κάρτα με χρεωστική.