Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ που νόμιζα ότι φταίει το κινητό και άρχισα από εχθές επανεκκίνηση διαγραφή και εγκατάσταση πάλι κλπ. Τελικά μόλις συνδέθηκα αλλά δε δουλεύουν όλα πχ:844435fc33d78c95dd48543529d24114.jpg

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια χαρά σε όλους Έχω κοσμοκάρτα τι πρέπει να κάνω για να το αλλάξω σε Watch up και να έχω την προσφορά μετά 1500 λεπτά ομιλίας και ενάμιση γιγαμπάιτ internet Edited by anekoulourida
Λαθος λεξης

Γεια χαρά σε όλους Έχω κοσμοκάρτα τι πρέπει να κάνω για να το αλλάξω σε Watch up και να έχω την προσφορά μετά 1500 λεπτά ομιλίας και ενάμιση γιγαμπάιτ internet

Γεια σου,

Με μια σύντομη έρευνα θα διαπιστώσεις, πως τα 1500 λεπτά ομιλίας με το 1.5GB είναι προνομιακό πακέτο.

Για να το προμηθευτεί κάποιος, πρέπει είτε να τον καλέσουν στο τηλέφωνο (άρα να έχει επιλεχθεί γι'αυτη τη προσφορά) είτε να την προμηθευθεί από πωλητές που τα προωθούν σε πλατείες, συγκεκριμένους δρόμους κτλπ.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Συγνωμη αλλα δεν μπορω να το βρω.κάποιο παιδι εδω νομιζω ειχε μαζέψει σε μια σελιδα ολα τα διαθέσιμα πακετα καρτοκινητό απο ολες τις εταιρείες,ποια ειναι;

Γεια σου,

Με μια σύντομη έρευνα θα διαπιστώσεις, πως τα 1500 λεπτά ομιλίας με το 1.5GB είναι προνομιακό πακέτο.

Για να το προμηθευτεί κάποιος, πρέπει είτε να τον καλέσουν στο τηλέφωνο (άρα να έχει επιλεχθεί γι'αυτη τη προσφορά) είτε να την προμηθευθεί από πωλητές που τα προωθούν σε πλατείες, συγκεκριμένους δρόμους κτλπ.

εάν δεν είναι προνομιακό το πακέτο του Watch up τι περιλαμβάνει

Ελαφρώς λάθος. Σε καλούν αν έχεις αριθμό σε άλλη εταιρεία. Και στις 2 περιπτώσεις η προσφορά δίνεται μονο με νεο νούμερο whatsup. Αρα η περίπτωση να γυρίσει απο κοσμοκαρτα σε wu και να πάρει την προσφορά δεν υπάρχει.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εάν δεν είναι προνομιακό το πακέτο του Watch up τι περιλαμβάνει

https://www.whatsup.gr/el/services

Μπορείς να πάρεις μια γεύση εδω,ειναι αρκετά τα πακέτα και οι επιπροσθετες υπηρεσίες για να αναλυθούν εδώ.

Σε γενικές γραμμές αν μιλάς με πολλούς που εχουν wu,συμφέρει,οπως επισης αν χρειάζεσαι αρκετά mb (κοίτα τις υπηρεσίες reloadit,παρε μοιρασε καθως και τα πακέτα ίντερνετ).

Ελαφρώς λάθος. Σε καλούν αν έχεις αριθμό σε άλλη εταιρεία. Και στις 2 περιπτώσεις η προσφορά δίνεται μονο με νεο νούμερο whatsup. Αρα η περίπτωση να γυρίσει απο κοσμοκαρτα σε wu και να πάρει την προσφορά δεν υπάρχει.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.whatsup.gr/el/services

Μπορείς να πάρεις μια γεύση εδω,ειναι αρκετά τα πακέτα και οι επιπροσθετες υπηρεσίες για να αναλυθούν εδώ.

Σε γενικές γραμμές αν μιλάς με πολλούς που εχουν wu,συμφέρει,οπως επισης αν χρειάζεσαι αρκετά mb (κοίτα τις υπηρεσίες reloadit,παρε μοιρασε καθως και τα πακέτα ίντερνετ).

Οκ Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση και τις πληροφορίες

Ρε παίδες, καλημέρα. Μου ήρθε φλασιά. Με το πάρε-μοίρασε μπορούμε να στείλουμε MB κι εκτός what's up, π.χ. σε συμβόλαιο;

Θένκιου. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν αλλάξω από κοσμοκαρτα σε what's up θα χρειαστεί να κατεβάσω και την εφαρμογή του και να βάλω άλλους κωδικους;; Τώρα τα κάνω όλα με την εφαρμογή mycosmote

οχι μονο σε wu.

Σ' ευχαριστώ, να 'σαι καλά. Το είχα απορία. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Συγνωμη αλλα δεν μπορω να το βρω.κάποιο παιδι εδω νομιζω ειχε μαζέψει σε μια σελιδα ολα τα διαθέσιμα πακετα καρτοκινητό απο ολες τις εταιρείες,ποια ειναι;

http://mobilemaps.freesite.host/el/sygkrisi-programmaton/sygkrisi-paketon-kartokiniton.html

στο μενου "συγκριση προγραμμάτων" εχει και συγκριτικο για τα προνομιακά πακέτα

Επισης στους οδηγους χρησης των προγραμματων εχει και οδηγιες για τα extra του whatsup.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν αλλάξω από κοσμοκαρτα σε what's up θα χρειαστεί να κατεβάσω και την εφαρμογή του και να βάλω άλλους κωδικους;; Τώρα τα κάνω όλα με την εφαρμογή mycosmote

η εφαρμογη του wu κανει πιστοποιηση του αριθμου μεσω sms. Και η εφαρμογη που εχεις τωρα θα δειχνει καποια στοιχεια,αλλα του wu ειναι πιο ολοκληρωμενη. Αν δεν εχεις καποιο λογο να κρατησεις τη mycosmote (π.χ. διαχειρηση συνδεσεων συμβολαιου ή αλλων συνδεσεων κοσμοκαρτα),την πετας και κρατας μονο του whatsup.

Edited by kmpatra

Σωστός km, παρέλειψα να αναφέρω πως αφορά νέους αριθμούς.

Ενημέρωση: Η εφαρμογή του What's Up, συνεχίζει να ΜΗΝ ανανεώνεται / λειτουργεί. Τουλάχιστον σε εμένα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

η εφαρμογη του wu κανει πιστοποιηση του αριθμου μεσω sms. Και η εφαρμογη που εχεις τωρα θα δειχνει καποια στοιχεια,αλλα του wu ειναι πιο ολοκληρωμενη. Αν δεν εχεις καποιο λογο να κρατησεις τη mycosmote (π.χ. διαχειρηση συνδεσεων συμβολαιου ή αλλων συνδεσεων κοσμοκαρτα),την πετας και κρατας μονο του whatsup.[/α]

Σε ευχαριστώ για την απαντηση

Με το πρόβλημα που έχει η εφαρμογή του what's up δεν κατάφερα να κάνω την ανανέωση σε κινητό συγγενή μου.έως τις 11:00, και χάθηκε ο χρόνος ομιλίας.

Γνωρίζετε αν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με την εξυπηρέτηση πελατών και να μας επιστρέψουν τον χρόνο;

Επίσης με τα χίλια ζόρια κατάφερα και πέρασα € 5,00 μέσω χρεωστικής.

Υπάρχει τρόπος εκτός εφαρμογής (ίσως με sms?) να κάνω Πάρε/Μοίρασε πριν καταφέρω να βάλω και το 2ο 5ευρω;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Φυσικά μπορείς να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών.

Είδα ότι αναφέρεστε αρκετές μέρες για τα προβλήματα της wup εφαρμογής και δεν την ενημερώνω! Και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Οπότε με κάποιο update την χαλάσανε. Έμεινα πίσω στην έκδοση 3.2.0 και είναι μια χαρά όλα.

Ακριβώς:

Το τελευταίο update τη χάλασε.

Ανοίγοντας το app WU σε άλλο κινητό που δεν έχει μέσα τη sim WU κ δε μπορεί να κάνει αναβάθμιση,

Απλά παίρνοντας τον 6ψηφιο επιβεβαίωσης στο κινητό που έχει μέσα τη sim,

Κατάφερα να κάνω #pare_dwse.

Εμένα πάντως δεν μου ανανεώνει τα υπόλοιπα (υπόλοιπο χρημάτων, ομιλίας, δεδομένων κτλπ). Οπότε προς το παρών κάνω δουλειά με αποστολή του Υ στο 1330.

Κάποιος ας ανεβάσει την τελευταία έκδοση που δουλεύει κάπου.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω