VasilisSam Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Και εγώ που νόμιζα ότι φταίει το κινητό και άρχισα από εχθές επανεκκίνηση διαγραφή και εγκατάσταση πάλι κλπ. Τελικά μόλις συνδέθηκα αλλά δε δουλεύουν όλα πχ: Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Μόλις τώρα ξεσκαλωσε και πήρα την καβάτζα Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 (edited) Γεια χαρά σε όλους Έχω κοσμοκάρτα τι πρέπει να κάνω για να το αλλάξω σε Watch up και να έχω την προσφορά μετά 1500 λεπτά ομιλίας και ενάμιση γιγαμπάιτ internet Edited October 29, 2017 by anekoulourida Λαθος λεξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Γεια χαρά σε όλους Έχω κοσμοκάρτα τι πρέπει να κάνω για να το αλλάξω σε Watch up και να έχω την προσφορά μετά 1500 λεπτά ομιλίας και ενάμιση γιγαμπάιτ internet Γεια σου, Με μια σύντομη έρευνα θα διαπιστώσεις, πως τα 1500 λεπτά ομιλίας με το 1.5GB είναι προνομιακό πακέτο. Για να το προμηθευτεί κάποιος, πρέπει είτε να τον καλέσουν στο τηλέφωνο (άρα να έχει επιλεχθεί γι'αυτη τη προσφορά) είτε να την προμηθευθεί από πωλητές που τα προωθούν σε πλατείες, συγκεκριμένους δρόμους κτλπ. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Συγνωμη αλλα δεν μπορω να το βρω.κάποιο παιδι εδω νομιζω ειχε μαζέψει σε μια σελιδα ολα τα διαθέσιμα πακετα καρτοκινητό απο ολες τις εταιρείες,ποια ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Γεια σου, Με μια σύντομη έρευνα θα διαπιστώσεις, πως τα 1500 λεπτά ομιλίας με το 1.5GB είναι προνομιακό πακέτο. Για να το προμηθευτεί κάποιος, πρέπει είτε να τον καλέσουν στο τηλέφωνο (άρα να έχει επιλεχθεί γι'αυτη τη προσφορά) είτε να την προμηθευθεί από πωλητές που τα προωθούν σε πλατείες, συγκεκριμένους δρόμους κτλπ. εάν δεν είναι προνομιακό το πακέτο του Watch up τι περιλαμβάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Για να το προμηθευτεί κάποιος, πρέπει είτε να τον καλέσουν στο τηλέφωνο (άρα να έχει επιλεχθεί γι'αυτη τη προσφορά) είτε να την προμηθευθεί από πωλητές που τα προωθούν σε πλατείες, συγκεκριμένους δρόμους κτλπ. Ελαφρώς λάθος. Σε καλούν αν έχεις αριθμό σε άλλη εταιρεία. Και στις 2 περιπτώσεις η προσφορά δίνεται μονο με νεο νούμερο whatsup. Αρα η περίπτωση να γυρίσει απο κοσμοκαρτα σε wu και να πάρει την προσφορά δεν υπάρχει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εάν δεν είναι προνομιακό το πακέτο του Watch up τι περιλαμβάνει https://www.whatsup.gr/el/services Μπορείς να πάρεις μια γεύση εδω,ειναι αρκετά τα πακέτα και οι επιπροσθετες υπηρεσίες για να αναλυθούν εδώ. Σε γενικές γραμμές αν μιλάς με πολλούς που εχουν wu,συμφέρει,οπως επισης αν χρειάζεσαι αρκετά mb (κοίτα τις υπηρεσίες reloadit,παρε μοιρασε καθως και τα πακέτα ίντερνετ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Ελαφρώς λάθος. Σε καλούν αν έχεις αριθμό σε άλλη εταιρεία. Και στις 2 περιπτώσεις η προσφορά δίνεται μονο με νεο νούμερο whatsup. Αρα η περίπτωση να γυρίσει απο κοσμοκαρτα σε wu και να πάρει την προσφορά δεν υπάρχει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.whatsup.gr/el/services Μπορείς να πάρεις μια γεύση εδω,ειναι αρκετά τα πακέτα και οι επιπροσθετες υπηρεσίες για να αναλυθούν εδώ. Σε γενικές γραμμές αν μιλάς με πολλούς που εχουν wu,συμφέρει,οπως επισης αν χρειάζεσαι αρκετά mb (κοίτα τις υπηρεσίες reloadit,παρε μοιρασε καθως και τα πακέτα ίντερνετ). Οκ Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση και τις πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Ρε παίδες, καλημέρα. Μου ήρθε φλασιά. Με το πάρε-μοίρασε μπορούμε να στείλουμε MB κι εκτός what's up, π.χ. σε συμβόλαιο; Θένκιου. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 οχι μονο σε wu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Αν αλλάξω από κοσμοκαρτα σε what's up θα χρειαστεί να κατεβάσω και την εφαρμογή του και να βάλω άλλους κωδικους;; Τώρα τα κάνω όλα με την εφαρμογή mycosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 οχι μονο σε wu. Σ' ευχαριστώ, να 'σαι καλά. Το είχα απορία. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 (edited) Συγνωμη αλλα δεν μπορω να το βρω.κάποιο παιδι εδω νομιζω ειχε μαζέψει σε μια σελιδα ολα τα διαθέσιμα πακετα καρτοκινητό απο ολες τις εταιρείες,ποια ειναι; http://mobilemaps.freesite.host/el/sygkrisi-programmaton/sygkrisi-paketon-kartokiniton.html στο μενου "συγκριση προγραμμάτων" εχει και συγκριτικο για τα προνομιακά πακέτα Επισης στους οδηγους χρησης των προγραμματων εχει και οδηγιες για τα extra του whatsup. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν αλλάξω από κοσμοκαρτα σε what's up θα χρειαστεί να κατεβάσω και την εφαρμογή του και να βάλω άλλους κωδικους;; Τώρα τα κάνω όλα με την εφαρμογή mycosmote η εφαρμογη του wu κανει πιστοποιηση του αριθμου μεσω sms. Και η εφαρμογη που εχεις τωρα θα δειχνει καποια στοιχεια,αλλα του wu ειναι πιο ολοκληρωμενη. Αν δεν εχεις καποιο λογο να κρατησεις τη mycosmote (π.χ. διαχειρηση συνδεσεων συμβολαιου ή αλλων συνδεσεων κοσμοκαρτα),την πετας και κρατας μονο του whatsup. Edited October 29, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Σωστός km, παρέλειψα να αναφέρω πως αφορά νέους αριθμούς. Ενημέρωση: Η εφαρμογή του What's Up, συνεχίζει να ΜΗΝ ανανεώνεται / λειτουργεί. Τουλάχιστον σε εμένα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] η εφαρμογη του wu κανει πιστοποιηση του αριθμου μεσω sms. Και η εφαρμογη που εχεις τωρα θα δειχνει καποια στοιχεια,αλλα του wu ειναι πιο ολοκληρωμενη. Αν δεν εχεις καποιο λογο να κρατησεις τη mycosmote (π.χ. διαχειρηση συνδεσεων συμβολαιου ή αλλων συνδεσεων κοσμοκαρτα),την πετας και κρατας μονο του whatsup.[/α] Σε ευχαριστώ για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Με το πρόβλημα που έχει η εφαρμογή του what's up δεν κατάφερα να κάνω την ανανέωση σε κινητό συγγενή μου.έως τις 11:00, και χάθηκε ο χρόνος ομιλίας. Γνωρίζετε αν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με την εξυπηρέτηση πελατών και να μας επιστρέψουν τον χρόνο; Επίσης με τα χίλια ζόρια κατάφερα και πέρασα € 5,00 μέσω χρεωστικής. Υπάρχει τρόπος εκτός εφαρμογής (ίσως με sms?) να κάνω Πάρε/Μοίρασε πριν καταφέρω να βάλω και το 2ο 5ευρω; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Φυσικά μπορείς να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Είδα ότι αναφέρεστε αρκετές μέρες για τα προβλήματα της wup εφαρμογής και δεν την ενημερώνω! Και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Οπότε με κάποιο update την χαλάσανε. Έμεινα πίσω στην έκδοση 3.2.0 και είναι μια χαρά όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Ακριβώς: Το τελευταίο update τη χάλασε. Ανοίγοντας το app WU σε άλλο κινητό που δεν έχει μέσα τη sim WU κ δε μπορεί να κάνει αναβάθμιση, Απλά παίρνοντας τον 6ψηφιο επιβεβαίωσης στο κινητό που έχει μέσα τη sim, Κατάφερα να κάνω #pare_dwse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Έβαλα και την 3.2 και τα ίδια χάλια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Εγώ δεν έχω πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Μια μπαινει μια οχι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Εμένα πάντως δεν μου ανανεώνει τα υπόλοιπα (υπόλοιπο χρημάτων, ομιλίας, δεδομένων κτλπ). Οπότε προς το παρών κάνω δουλειά με αποστολή του Υ στο 1330. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Κάποιος ας ανεβάσει την τελευταία έκδοση που δουλεύει κάπου. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts