minast Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 sorry για το μερικο offtopic.... Το cosmote μηδενικο παγιο, εχει καταργηθει; Νοηματικά ταιριάζει στο θέμα για τα συμβόλαια, όπου έχει συζητηθεί πολλές φορές. Ναι, πλέον έγινε 2.5€/μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 sorry για το μερικο offtopic.... Το cosmote μηδενικο παγιο, εχει καταργηθει; Έχει γίνει 2.5 ευρώ πάγιο από μηδενικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Αν αθροιζανε και τα μηνιαια δωρεαν λεπτα προς wu απο την φοιτητικη προσφορα τοτε θα τους παραδεχομουν ολοκληρωτικα, μεχρι τοτε θα υπερτερει το αντιστοιχο cu. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Αν αθροιζανε και τα μηνιαια δωρεαν λεπτα προς wu απο την φοιτητικη προσφορα τοτε θα τους παραδεχομουν ολοκληρωτικα, μεχρι τοτε θα υπερτερει το αντιστοιχο cu. Ότι και να κάνει η βοντα, είναι μακράν η χειρότερη και πιο χάλια εταιρεία. Σε όλα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 sorry για το μερικο offtopic.... Το cosmote μηδενικο παγιο, εχει καταργηθει; Νομιζω πως καταργηθηκε αν ειναι αυτο: https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/310817_Announcement_mobile_basic.pdf Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Δεν είναι αυτό. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Μετετράπη σε βασικό με 2.5 ευρώ παγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Παιδιά είμαι νέος στο whats up και τώρα είμαι Λονδίνο και πήρα ένα τηλέφωνο ελλάδα και στο καπάκι μου ήρθε μήνυμα από το 1314 ότι θα πρέπει να ανανεώσω τα λεπτά ομιλίας μου αλλά στην εφαρμογή έχω το πακέτο με τα 400 whats up και τα 300 προς όλους... Πρέπει να κάνω κάτι να ενεργοποιήσω το Roaming γιατί ούτε τα data δουλεύουν. Αν ενεργοποιηθούν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά του reload it ή αυτά της καλοκαιρινής προσφοράς με τα 10GB... Όποιος μπορεί ας απαντήσει λίγο γρήγορα Αν ξερετε πως ενεργοποιείται το roaming στείλτε παρακαλώ. Παλιά είχα συμβόλαιο και δεν έκανα ενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 (edited) Τίποτα δεν χρειαζεσαι . Θα σου στέλνει μηνύματα συνέχεια λόγω χαμηλού υπολοίπου αλλά δεν σε επηρεάζει. Για το Internet πρέπει να ανοίξεις το Data Roaming που είναι ρύθμιση του κινητού. Καλό είναι επίσης να έχεις αγορασμένο πακέτο κανοδικό όχι δωρεάν όχι τα 10 GB Edited September 5, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Ερώτηση, μόλις πήρα το προνομιακό.θα το ενεργοποιώ κάθε μήνα.ποια διαδικασία να κάνω για να μεταφέρονται τα mb από reload και share; με ποια σειρά δηλαδή Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Ερώτηση, μόλις πήρα το προνομιακό.θα το ενεργοποιώ κάθε μήνα.ποια διαδικασία να κάνω για να μεταφέρονται τα mb από reload και share; με ποια σειρά δηλαδή Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπήκες στην παρέα μας :) Καλό ερώτημα πάντως. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν θα μεταφέρονται το 1.5 gb από το προνομιακό. Πάντως ένα παιδί ήδη είπε ότι δεν του μετέφερε τα λεπτά. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Σύγκριση καρτοκινητής, πακέτων δεδομένων, συμβολαίων, χαρτών κάλυψης όλα τώρα στο http://mobilemaps.freesite.host Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Αυτό είναι σκάνδαλο εάν δεν μεταφέρονται Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να κάνω φορητότητα καρτοκινητού από cu σε wu χωρίς αυτά τα 30€. Από ότι διάβασα σε όρους και τέτοια, ενώ στα site γράφουν πως δεν την χρεώνουν την φορητότητα, στα καταστήματα θέλει 30€. Τι λέτε; Πιστεύετε πως καλύτερα είναι καινούργιος αριθμός, μιας και έχω κινητό dual sim; Και πώς γίνεται να πάρω προνομιακό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να κάνω φορητότητα καρτοκινητού από cu σε wu χωρίς αυτά τα 30€. Από ότι διάβασα σε όρους και τέτοια, ενώ στα site γράφουν πως δεν την χρεώνουν την φορητότητα, στα καταστήματα θέλει 30€. Τι λέτε; Πιστεύετε πως καλύτερα είναι καινούργιος αριθμός, μιας και έχω κινητό dual sim; Και πώς γίνεται να πάρω προνομιακό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ειπες τη λεξη dual sim,οποτε καλυτερα νεο νουμερο.Προνομιακο Whats Up δινουν σε Κατερινη,Αθηνα και Δραμα.Και εχουν στοχο την βορεια ελλαδα,γιατι εκει η κοσμοτε ειναι μονοπωλιο στη καλυψη.Ακομα υπαρχουν μερη οπου η κοσμοτε εχει μονο 4G και σε καποιες περιπτωσεις εχει μονο 3G ενω οι αλλες εχουν Edge.Για μενα,εστω και απλο να κανεις αξιζει.Εχω CU/Whats Up απλα.Συγκρινε πακετα και σημα και αποφασιζεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να κάνω φορητότητα καρτοκινητού από cu σε wu χωρίς αυτά τα 30€. Από ότι διάβασα σε όρους και τέτοια, ενώ στα site γράφουν πως δεν την χρεώνουν την φορητότητα, στα καταστήματα θέλει 30€. Τι λέτε; Πιστεύετε πως καλύτερα είναι καινούργιος αριθμός, μιας και έχω κινητό dual sim; Και πώς γίνεται να πάρω προνομιακό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ειπες τη λεξη dual sim,οποτε καλυτερα νεο νουμερο.Προνομιακο Whats Up δινουν σε Κατερινη,Αθηνα και Δραμα.Και εχουν στοχο την βορεια ελλαδα,γιατι εκει η κοσμοτε ειναι μονοπωλιο στη καλυψη.Ακομα υπαρχουν μερη οπου η κοσμοτε εχει μονο 4G και σε καποιες περιπτωσεις εχει μονο 3G ενω οι αλλες εχουν Edge.Για μενα,εστω και απλο να κανεις αξιζει.Εχω CU/Whats Up απλα.Συγκρινε πακετα και σημα και αποφασιζεις. Συμφωνώ. Η διάφορα κάλυψης δεν είναι μόνο στην Β.Ελλαδα αλλά σε ολόκληρη την ελλαδα. οπότε αν πηγαίνεις σε περίεργα σημεία είναι καλύτερή επιλογή. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Καλημέρα, Σήμερα ξανά ενεργοποίησα το promo4, μια ημέρα πριν την λήξη των υπολειπόμενων λεπτών που είχανε μείνει. Τα λεπτά ΔΕΝ μεταφέρθηκαν. Πλέον, δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει, εφόσον δεν μεταφέρονται. Με βλέπω να γυρνάω στο Combo Call Them All μου μεταφέρονται κανονικά, παρόλο που είναι ακριβότερο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Ο διαχωρισμός 3g/4g ανάλογα το πακέτο έχει πάψει προ πολλού,το 4g είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα πλέον. H άλλη κάρτα είναι κοσμοτέ? Παιζει να ειναι και θεμα της κεραιας στην οποια συνδεεσαι. Κι όμως στο site whatsup διαχωρίζει τα παρακάτω: Πακέτο 600ΜΒ 6 ευρώ με 4G αλλά χωρίς περιαγωγή δεδομένων Πακέτο 1200ΜΒ 6 ευρώ χωρίς 4G αλλά με περιαγωγή δεδομένων Πακέτο 120ΜΒ 3,02 ευρώ χωρίς 4G αλλά με περιαγωγή δεδομένων Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Πάντως τα μηνιαία πακέτα δεδομένων είναι ανύπαρκτα στο What's up. Μέγα μειονέκτημα σε σχέση με το f2g που παίζουν με roaming στην Ευρώπη . Ευτυχώς έχω και τα δύο καρτοκινητά και είναι καλυμμένος :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Σύγκριση καρτοκινητής, πακέτων δεδομένων, συμβολαίων, χαρτών κάλυψης όλα τώρα στο http://mobilemaps.freesite.host Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Μπήκες στην παρέα μας :) Καλό ερώτημα πάντως. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν θα μεταφέρονται το 1.5 gb από το προνομιακό. Πάντως ένα παιδί ήδη είπε ότι δεν του μετέφερε τα λεπτά. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Σύγκριση καρτοκινητής, πακέτων δεδομένων, συμβολαίων, χαρτών κάλυψης όλα τώρα στο http://mobilemaps.freesite.host Ναι αλλά απλά έβαλε χρήματα το παιδί. Οπότε δεν ξέρουμε ακόμα αν κάποιος βάλει το ίδιο προνομιακό πακέτο αν μεταφέρεται ο χρόνος ομιλίας. Έχει διαφορά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Ναι αλλά απλά έβαλε χρήματα το παιδί. Οπότε δεν ξέρουμε ακόμα αν κάποιος βάλει το ίδιο προνομιακό πακέτο αν μεταφέρεται ο χρόνος ομιλίας. Έχει διαφορά.....Ότι είναι από προνομιακό πακέτο δεν μεταφέρετε. Σου είπα ρώτησα. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Σύγκριση καρτοκινητής, πακέτων δεδομένων, συμβολαίων, χαρτών κάλυψης όλα τώρα στο http://mobilemaps.freesite.host Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Ειπες τη λεξη dual sim,οποτε καλυτερα νεο νουμερο.Προνομιακο Whats Up δινουν σε Κατερινη,Αθηνα και Δραμα. Ειδα δινουν και στη Τριπολη τετοια προνομιακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Ειδα δινουν και στη Τριπολη τετοια προνομιακα Μια χαρα τοτε. Εγω παντως για κατερινη μπορω να επιβεβαιωσω ειχε σταντ στο πεζοδρομο που εδινε νουμερα κοσμοτε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Θα ήθελα τα φωτα σας εφόσον έχω αναφέρει ότι πρόσφατα μετακόμισα στην Cosmote. Ειχα ένα παλιό νούμερο Cosmokarta και είπα σήμερα να το αλλάξω σε Frog. Με την αλλαγή με ενημέρωσεμε sms ότι θα έχω για 6 μήνες 1GB internet, 100' προς όλους και 60' προς διεθνής προορισμούς. Εβαλα και 2 πακέτα των 60' προς όλου; (+60' δώρο). Αρκετή ώρα αργότερα μπήκα στην εφαρμογή MyCosmote και είδα ότι έχω επιπλέον 1500' προς όλους και 1 GB με την ίδια ημερομηνία λήξης 7/10/17. Ξέρει κανείς να μου πεί τι παίζει; Δεν είχα λάβει κάποιο sms για 1500' οπότε δεν ξέρω πως προέκυψαν, και αν το ήξερα δεν θα αγόραζα τα πακέτα των 60'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Κατι που ξεχασα να αναφερω εδω. Εβγαλα κωδικο deals 4 you για να παρω 1+1.Πηγα σε everest και το περασα.Σε καταστημα που ειναι στη λιστα.Οσα ειναι σε Σ.Ε.Α.,αεροδρομια κλπ εξαιρουνται,το γραφει στις προυποθεσεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Το πακέτο των 60 θα το ανανεώσεις μία μέρα πριν λήξη και θα μεταφερθούν όλα για 30 ημέρες ακόμα . τα 1500 θα λήξουν σε 30 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts