Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω την εχω δει τη δουλεια απο τοτε που σε αναγκασαν να ανανεωνεις τουλαχιστον μια φορα το μηνα για να εχεις το Bonus.Ειναι μια αισθηση που εχω...

No bonus, No .... ανανέωση (3ευρώ) :lol:

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν ξέρω τι παίζει απόψε με το δίκτυο αλλά δεν βγάζεις κλήση με τίποτα. Σε δύο καρτοκινητά που δοκίμασα cosmocarta σχεδόν νεκρά. Περιοχή Νίκαια. Ευτυχώς που έχω και vodafone εταιρικό που παίζει πάντα. Η cosmote μου θυμίζει ώρες ώρες τους εναλλακτικούς σταθερής τηλεφωνίας. Μπορεί να είναι αρκετά οικονομική, αλλά από αξιοπιστία και ποιότητα χάλια.

Δεν ξέρω τι παίζει απόψε με το δίκτυο αλλά δεν βγάζεις κλήση με τίποτα. Σε δύο καρτοκινητά που δοκίμασα cosmocarta σχεδόν νεκρά. Περιοχή Νίκαια. Ευτυχώς που έχω και vodafone εταιρικό που παίζει πάντα. Η cosmote μου θυμίζει ώρες ώρες τους εναλλακτικούς σταθερής τηλεφωνίας. Μπορεί να είναι αρκετά οικονομική, αλλά από αξιοπιστία και ποιότητα χάλια.

Κανένα πρόβλημα από Κερατσίνι (cosmoκαρτα και συμβόλαιο)

Κανένα πρόβλημα από Κερατσίνι (cosmoκαρτα και συμβόλαιο)

Παντελή βλέπω πετάει στην περιοχή σου η Cosmote!!!

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Και εγώ μεταξύ Νίκαιας και Κερατσίνι έχω πρόβλημα τις απογευματινές ώρες τώρα τελευταία με τις κλήσεις

Και εγώ μεταξύ Νίκαιας και Κερατσίνι έχω πρόβλημα τις απογευματινές ώρες τώρα τελευταία με τις κλήσεις

και εμενα παντως ωρες ωρες

με βγαζει το δικτυο κατηλειμενο

και δεν προχωρα σε κληση

μου το κλεινει αμεσως!!...

κανενας αλλoς?

μια φορα εκανα για να παρω

κανα μισαωρο...

Με τα 20 ευρώ θα μιλάς 80 λεπτά

Αν όμως αξιοποιήσεις και την υπηρεσία με 0.01 Τώτε σε συμφέρει πάρα πολύ

Το Frog χρεώνει 0,21 το λεπτό ( έναντι 0,25 με την προνομιακή ) αλλά δεν έχει την υπηρεσία 0,01 προς δύο Αριθμούς.

Επίσης το Frog δεν έχει πακέτο Internet .

Η cosmokarta προσφέρει το Myview internet με 4 ευρώ τον μήνα για 40 Μb και δωρεάν τις 15 πρώτες μέρες.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε εισουν πολυ κατατοπιστικος.....ευχαριστω... :)

Αν πληρώσεις τα 4€ για 1 μήνα για το Μηνιαίο Πάσο my view ‘n' web (40 MB)** και τον άλλο μήνα δε θες να το χρησιμοποιήσεις, τι γίνεται?

Μπορείς όποτε θες να το πληρώνεις?

Και επίσης το 40mb είναι για τα πάντα?Για ΜΣΝ και για όποιο site θες?Υπάρχει κάποιος μετρητής (εκτός του κινητού) που να σου λέει στα πόσα MB παίζεις όποια στιγμή θες?

Μια βοήθεια παιδιά σχετικά με την διακοπή??

Γίνεται όποτε θες και πώς?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μέσα από το myview πας στις συνδρομές και ζητάς ακύρωση της συνδρομής. Θα την έχεις μέχρι να λήξη, μετά δεν θα ανανεωθεί πάλι.

Μέσα από το myview πας στις συνδρομές και ζητάς ακύρωση της συνδρομής. Θα την έχεις μέχρι να λήξη, μετά δεν θα ανανεωθεί πάλι.

Ευχαριστώ φίλε.

Οπότε, αν κατάλαβα καλά, εφόσον γίνει η ενεργοποίηση 1 φορά, κάθε μήνα θα σου τσιμπάνε 4€ και αν θελήσεις να το κόψεις, πας όπως είπες.

Για την παρακολούθηση του πόσα από τα 40mb έχεις ακόμα ξέρεις κάτι να μου πεις?

Κα για το αν μπορείς να μπεις σε όλα τα site χωρίς έξτρα χρέωση?

Amazon Fire stick 4k max

Βασικά χρησιμοποιώ τον μετρητή του κινητού για να παρακολουθώ τα 40 ΜB αν και δεν είναι αξιόπιστο γιατί η πλοήγηση σε κάπια site στο Myview είναι δωρεάν . Τα 40 Μb είναι για όλα τα έξτρα site

Καλό είναι να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τον opera mini από mini.opera.com διότι σου φέρνει τις σελίδες με μεγάλη συμπίεση και έτσι γλυτώνεις αρκετά Mb

Βασικά χρησιμοποιώ τον μετρητή του κινητού για να παρακολουθώ τα 40 ΜB αν και δεν είναι αξιόπιστο γιατί η πλοήγηση σε κάπια site στο Myview είναι δωρεάν . Τα 40 Μb είναι για όλα τα έξτρα site

Καλό είναι να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τον opera mini από mini.opera.com διότι σου φέρνει τις σελίδες με μεγάλη συμπίεση και έτσι γλυτώνεις αρκετά Mb

Το έχω ήδη για χρήση με wi-fi.

Μπορείς να μου πεις πώς το χρησιμοποιώ για το My View?

Amazon Fire stick 4k max

Απλά βάζεις τις ρυθμίσεις του myview

Καλύτερα να συνεχίσουμε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=210916

και εμενα παντως ωρες ωρες

με βγαζει το δικτυο κατηλειμενο

και δεν προχωρα σε κληση

μου το κλεινει αμεσως!!...

κανενας αλλoς?

μια φορα εκανα για να παρω

κανα μισαωρο...

Και σε μενα και σε μια φιλη μου ακριβως το ιδιο!Το "φαινομενο" αυτο το επαθα πρωτη φορα το σαββατο 07/01/09 και ακομα και σημερα το ιδιο!Βγαζω την μπαταρια του κινητου, το ξανανοιγω μπας και ξεμπλοκαρει και παλι τπτ....

Εχει προβλημα το δικτυο τους προφανως...

Και σε μενα και σε μια φιλη μου ακριβως το ιδιο!Το "φαινομενο" αυτο το επαθα πρωτη φορα το σαββατο 07/01/09 και ακομα και σημερα το ιδιο!Βγαζω την μπαταρια του κινητου, το ξανανοιγω μπας και ξεμπλοκαρει και παλι τπτ....

Εχει προβλημα το δικτυο τους προφανως...

αυτο γινεται επι μονιμου βασεως τις τελευταιες μερες ,δεν ξερω τι φταει...

σου εχει τυχει ο μετρητης σου να σου παρουσιαζει αποκλισεις προ κατω,δηλαδη να σου δειχνει λιγοτερα mb?

Έλεος. 15 φορές πάλευα να βγάλω κλήση κ δεν μπορούσα. Άπο τις 19:00 έως τις 22:00 η κατάσταση είναι τραγική. Μα καλά, δεν μπορούν να αυξήσουν την χωρητικότητα;

Παιδια διαμαρτυρηθητε στην εταιρια.Παρτε τηλ. και πειτε το.Αν δεν θελετε να παρετε τηλ. γιατι υπαρχει το γνωστο προβλημα με το 1313 που μας κλεβει, στειλτε mail και αφηστε αριθμο να σας παρουν εκεινοι.

Υ.Γ οταν ακουνε την λεξη φορητοτητα σοβαρευονται..προσωρινα...

Πλάκα πλάκα, εσείς που έχετε COSMOTE, έχετε πιο σοβαρά προβλήματα από εμάς που έχουμε Vodafone. Εμείς στέλνουμε e-mail διαμαρτυρίας για μείωση τιμών, ενώ εσείς στέλνετε επειδή το δίκτυο της COSMOTE δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συνδρομητών της...

To ίδιο πρόβλημα με το δίκτυο έχει συμβεί τις τελευταίες 2 εβδομάδες και με εμένα αρκετές φορές... πριν 1,5 χρόνο έφυγα από wind και με τον ίδιο αριθμό είμαι cote.Αν συνεχιστούν για πολύ τέτοια προβλήματα με βλέπω να ξαναγυρνώ στα "πάτρια" εδάφη.:p