Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ενεργοποιησα και εγώ σε καρτοσυμβόλαιο στο S7 αλλά λόγω της rom δε λειτουργεί για να το δοκιμάσω.Ωστόσο δε λειτουργεί ούτε το voLTE απ ότι είδα γιατί με πετάει σε 3G για κλήσεις.

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μην ξεχνατε να κανετε και restart μολις ερθει το μηνυμα ενεργοποιησης

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Πηρα πριν 2 μερες το νούμερο με την ειδική προσφορά με 10 ευρώ απο κοπέλα στην ομόνοια και ολα καλά..Το ενεργοποιω και εχει υπόλοιπο 9.10..Μου δίνει και 500 mb δώρο σαν ενεργοποίηση..Το κλείνω και το ανοιγω σήμερα για να ενεργοποιήσω την προσφορά..Με το που το ανοίγω βροχή μηνύματα απο ενα πενταψηφιο 54600 που μου έλεγε να κατεβασω κατι παιχνιδια..δεν προλάβαινα να δέχομαι..κοιτάζω το υπόλοιπο 2,90..Τηλεφωνώ στην κοσμοτε τους λεω τι παίζει μου λεει ειναι χρεωσιμα μηνύματα.Τους λέω εγω δεν εχω κάνει τίποτα..Το νούμερο ειναι καινούργιο..ουτε κλήση,ουτε ίντερνετ,ουτε μήνυμα..Δεν μπορεί να μου φάτε τα χρήματα έτσι..Μου λέει το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να στείλεις STOP για να σταματήσεις να δεχεσαι να μην χρεωθείς άλλο..Τους ζητησα να επιστρέψουν τα χρήματα αλλα εννοείται μου ειπαν δεν γίνεται..Έτσι τωρα πρέπει να βαλω πάλι κάρτα για να ενεργοποιήσω πρόγραμμα..Ωραια η ειδική προσφορά αλλα τελικά εκρυβε και μια λαμογια απο πίσω..Αν και πιστεύω αλλα αυτό ειναι δική μου εκτίμηση οτι δεν φταίει η κοσμοτε αλλα η εταιρία που συνεργάζεται και προωθεί τα νούμερα..Έγραφε πάνω το πακετάκι για μια εταιρία στο Μεταξουργείο..Ισως αυτοί που μοιράζουν και ξέρουν το νούμερο να στέλνουν αυτα τα μηνύματα με χρέωση..Οπως και να έχει εγω την πάτησα..Όποιος δει μηνυμα απο πενταψηφιο αμεσως STOP στο 54600 τουλάχιστον για περίπτωση παρομοια με την δικια μου!!!

Δεν αρκεί. Καλό είναι να ζητήσεις φραγή πενταψηφίων από 54 ή 19 πριν συμβεί ξανά.Εξάλλου υπάρχουν πολλά άλλα νούμερα εκτός από το 54600

Πηρα πριν 2 μερες το νούμερο με την ειδική προσφορά με 10 ευρώ απο κοπέλα στην ομόνοια και ολα καλά..Το ενεργοποιω και εχει υπόλοιπο 9.10..Μου δίνει και 500 mb δώρο σαν ενεργοποίηση..Το κλείνω και το ανοιγω σήμερα για να ενεργοποιήσω την προσφορά..Με το που το ανοίγω βροχή μηνύματα απο ενα πενταψηφιο 54600 που μου έλεγε να κατεβασω κατι παιχνιδια..δεν προλάβαινα να δέχομαι..κοιτάζω το υπόλοιπο 2,90..Τηλεφωνώ στην κοσμοτε τους λεω τι παίζει μου λεει ειναι χρεωσιμα μηνύματα.Τους λέω εγω δεν εχω κάνει τίποτα..Το νούμερο ειναι καινούργιο..ουτε κλήση,ουτε ίντερνετ,ουτε μήνυμα..Δεν μπορεί να μου φάτε τα χρήματα έτσι..Μου λέει το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να στείλεις STOP για να σταματήσεις να δεχεσαι να μην χρεωθείς άλλο..Τους ζητησα να επιστρέψουν τα χρήματα αλλα εννοείται μου ειπαν δεν γίνεται..Έτσι τωρα πρέπει να βαλω πάλι κάρτα για να ενεργοποιήσω πρόγραμμα..Ωραια η ειδική προσφορά αλλα τελικά εκρυβε και μια λαμογια απο πίσω..Αν και πιστεύω αλλα αυτό ειναι δική μου εκτίμηση οτι δεν φταίει η κοσμοτε αλλα η εταιρία που συνεργάζεται και προωθεί τα νούμερα..Έγραφε πάνω το πακετάκι για μια εταιρία στο Μεταξουργείο..Ισως αυτοί που μοιράζουν και ξέρουν το νούμερο να στέλνουν αυτα τα μηνύματα με χρέωση..Οπως και να έχει εγω την πάτησα..Όποιος δει μηνυμα απο πενταψηφιο αμεσως STOP στο 54600 τουλάχιστον για περίπτωση παρομοια με την δικια μου!!!

Αν είναι από την telebox στείλε τους email στο support@telebox.gr και εξήγησε τους τη έχει συμβεί, θα σου στείλουν κωδικό για δεκάρα καρτα, επίσης κάνε και καταγγελία στην ΕΕΤΤ αν θελεις, εγώ είχα κάνει κατά της Cosmote και μετά από περίπου ένα μήνα τα χρήματα που είχα χρεωθεί μου επιστράφηκαν και από την Cosmote

Υπάρχει ιδιαίτερο νήμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229850

Εφόσον δεν δέχεται η κοσμοτέ να σε αποζημιώσει η μονη λυση είναι να τα ζητήσεις απο την εταιρεία που τα έστειλε (αν ειναι η telebox οπως ειπωθηκε) θα ελεγα τηλεφωνικα να επικοινωνησεις μαζι τους.

Τηλέφωνο στο 13888 και τέλος. Δεν πρόκειται να σας ξανά ενοχλήσουν. Πάντως απορώ τι γίνεται με αυτά τα 5ψηφια. Χρόνια έχω το ίδιο νούμερο δεν μου έχει έρθει ποτέ τίποτα. Σε μερικά νούμερα λες και τα έχουν εγγραμενα να έρχονται μηνύματα από την αρχή.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Όταν γίνει αλλαγή από Cosmocarta σε What's Up, το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας και των mb μεταφέρεται στο WU ή χάνονται (θεωρώ ότι το υπόλοιπο ποσό που υπάρχει στην κάρτα παραμένει ως έχει);

Επίσης, αν στο What'Up ενεργοποιήσει κάποιος το πακέτο Combo Call Them All online, μέσω του ReloadIt παίρνει κάποια mb δώρο, σωστά; Μετά από 30 μέρες που λήγει το πακέτο και με την προϋπόθεση ότι γίνεται ανανέωση του πακέτου πριν από τη λήξη του, τα mb που έχουν απομείνει μεταφέρονται στον επόμενο μήνα ή όχι (επειδή είναι δώρο);

Όταν γίνει αλλαγή από Cosmocarta σε What's Up, το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας και των mb μεταφέρεται στο WU ή χάνονται (θεωρώ ότι το υπόλοιπο ποσό που υπάρχει στην κάρτα παραμένει ως έχει);

Επίσης, αν στο What'Up ενεργοποιήσει κάποιος το πακέτο Combo Call Them All online, μέσω του ReloadIt παίρνει κάποια mb δώρο, σωστά; Μετά από 30 μέρες που λήγει το πακέτο και με την προϋπόθεση ότι γίνεται ανανέωση του πακέτου πριν από τη λήξη του, τα mb που έχουν απομείνει μεταφέρονται στον επόμενο μήνα ή όχι (επειδή είναι δώρο);

το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας μεταφέρεται κανονικά.

Δεν ειναι η telebox ,μιαβαλλη εταιρία shoopadoo λέγεται..Βρηκα ενα τηλέφωνο της και την παίρνω αλλα το μόνο που κάνει ειναι να χτυπάει να απαντάει να με χρεώνει και κλείνει..Πηρα και στην κοσμοτε για να κάνω φραγή γενικα απο τα πενταψηφια νούμερα αλλα μου είπαν ότι επειδή δεν έχει γίνει ακομα η ταυτοποίηση στο ονομα μου δεν μπορώ(Το πηρα απο κοπελα στην ομόνοια) και οτι η ταυτοποίηση μπορεί να κάνει και μήνα να γίνει..Ως τότε κάνω το σταυρό μου..Τι να πω;;Μας κλέβου κανονικά και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα,γιατι περι κλεψιας πρόκειται..Με το έτσι με το θέλω μου πηρε καποιος σήμερα 7 ευρώ χωρίς να εχω κάνει τίποτα!!!!ΝΤΡΟΠΗ

Νομιζω οτι εαν αγορασεις νεο νουμερο κοσμοκαρτα ή γουατς απ μολις βαλεις 10€ σου αγοραζει αυτοματα πακετο προς τριτους;

Εμενα σεν αγορασε κανενα πακέτο..Ολα τα χρήματα χρεώθηκαν στα εισερχόμενα μηνύματα απο την εν λόγω εταιρία..25 λεπτα το μήνυμα μου είπαν απο την κοσμοτε..

Δεν ειναι η telebox ,μιαβαλλη εταιρία shoopadoo λέγεται..Βρηκα ενα τηλέφωνο της και την παίρνω αλλα το μόνο που κάνει ειναι να χτυπάει να απαντάει να με χρεώνει και κλείνει..Πηρα και στην κοσμοτε για να κάνω φραγή γενικα απο τα πενταψηφια νούμερα αλλα μου είπαν ότι επειδή δεν έχει γίνει ακομα η ταυτοποίηση στο ονομα μου δεν μπορώ(Το πηρα απο κοπελα στην ομόνοια) και οτι η ταυτοποίηση μπορεί να κάνει και μήνα να γίνει..Ως τότε κάνω το σταυρό μου..Τι να πω;;Μας κλέβου κανονικά και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα,γιατι περι κλεψιας πρόκειται..Με το έτσι με το θέλω μου πηρε καποιος σήμερα 7 ευρώ χωρίς να εχω κάνει τίποτα!!!!ΝΤΡΟΠΗ

Ελλάδα, η χώρα της λαμογιάς και.των απατεώνων.

Δηλαδή του παιδιού του έστειλαν μηνύματα, δεν έκανε τίποτα και του φάγανε και τα λεφτά. Αδιανόητο, απαράδεκτο. Βρωμιά παντού.

Πιστεύω πως η Cosmote, έβαλε το χεράκι της. Δεν γίνεται νούμερο που είναι τόσο καινούργιο, δεν έχει ενεργοποιηθεί, να δέχεται τέτοια χρεώσιμα μηνύματα. Ούτε να κλέψουν δεν τους κόβει. Αυτοί που χρεώνουν τον κόσμο όπως στη δική σου περίπτωση, πρέπει να πάνε μέσα για 10 χρόνια έκαστος. Θα έγραφα και άλλα για τη χώρα μας, αλλά θα βγω εκτός θέματος.

Άμεση καταγγελία στην ΕΕΤΤ και να πας σε ένα κατάστημα Cosmote, να τους ντροπιάσεις. Μολις διάβασα αυτό που σου έκαναν, βγήκα έξω από τα ρούχα μου.

Τι να πω ρε παιδιά, σαπίλα και βρωμιά παντού.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Τελικά να κάνεις φορητότητα απο καρτοκινητό σε άλλη εταιρεία για καρτοκινητο δεν συμφέρει!!!!!! Η κοσμοτέ για να το κάνεις what up θέλει 30 (0,25Ε σου μπαίνουν στην κάρτα και έχει 120 λεπτά για 3 μήνες, συγγενικό μου πρόσωπο που πήγε σε κατάστημα γερμανος της είπαν 25Ε και τα 25 μπαίνουν κάρτα, τώρα τι ισχύει δεν ξέρω!). Η βόνταφον θέλει 30Ε (5Ε κόστος sim και τα υπολοιπα μπαινουν σε παροχές δηλαδή 500 λεπτά προς βόνταφον, 500σμσ προς βόνταφον και 500mb για ένα μήνα, καταξοδεύτηκαν). Μόνο η q συμφέρει που δίνεις 10Ε και τα 10 μπαίνουν κάρτα!!! Αυτά τα γράφω γιατί σκεφτόμουν ένα αριθμό που είναι βονταφον cu να το φέρω whats up αλλά εάν είναι να δώσω 30Ε δεν συμφέρει. Γνωρίζεται εάν καλέσω έαν πενταφήφιο που υπάρχει για την φορητότητα σε κοσμοτε μήπως δεν πληρώσω αυτά τα 30Ε?

Ελλάδα, η χώρα της λαμογιάς και.των απατεώνων.

Δηλαδή του παιδιού του έστειλαν μηνύματα, δεν έκανε τίποτα και του φάγανε και τα λεφτά. Αδιανόητο, απαράδεκτο. Βρωμιά παντού.

Πιστεύω πως η Cosmote, έβαλε το χεράκι της. Δεν γίνεται νούμερο που είναι τόσο καινούργιο, δεν έχει ενεργοποιηθεί, να δέχεται τέτοια χρεώσιμα μηνύματα. Ούτε να κλέψουν δεν τους κόβει. Αυτοί που χρεώνουν τον κόσμο όπως στη δική σου περίπτωση, πρέπει να πάνε μέσα για 10 χρόνια έκαστος. Θα έγραφα και άλλα για τη χώρα μας, αλλά θα βγω εκτός θέματος.

Άμεση καταγγελία στην ΕΕΤΤ και να πας σε ένα κατάστημα Cosmote, να τους ντροπιάσεις. Μολις διάβασα αυτό που σου έκαναν, βγήκα έξω από τα ρούχα μου.

Τι να πω ρε παιδιά, σαπίλα και βρωμιά παντού.

Τα νούμερα ΔΕΝ είναι ολα καινούργια. Πολύ πιθανόν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να είχε στείλει αυτός για ενεργοποίηση.

Προφανώς και δεν φταίει η κοσμοτε. Αν ήταν όντως καινούργιο νούμερο, δεν θα συνέβαινε αυτό. Όπως επίσης και δεν μπορεί να ξέρει η κοσμοτε που είχε εγγραφεί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Τα νούμερα ΔΕΝ είναι ολα καινούργια. Πολύ πιθανόν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να είχε στείλει αυτός για ενεργοποίηση.

Προφανώς και δεν φταίει η κοσμοτε. Αν ήταν όντως καινούργιο νούμερο, δεν θα συνέβαινε αυτό. Όπως επίσης και δεν μπορεί να ξέρει η κοσμοτε που είχε εγγραφεί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Από που προκύπτει αυτή η σιγουριά; Δουλεύεις στην Cosmote και γνωρίζεις αν τα πακέτα της συγκεκριμένης προφοράς, ειναι νέοι ή παλιοί αριθμοί; Αν όχι, τότε κάθε λογικός άνθρωπος τους θεωρεί νέους αριθμούς. Φυσικά και ευθύνεται. Οφείλει να μπλοκάρει κάθε τέτοια χρεώσιμη "υπηρεσία".

Και ας υποθέσουμε πως ο αριθμός είναι παλιός και τώρα πέρασε στον φίλο.

Οφείλει σαν εταιρεία, να μηδενίσει κάθε ιστορικό τέτοιων επικοινωνιών του πρώην κατόχου, διότι ο νέος κάτοχος δεν φταίει σε ΤΙΠΟΤΑ. Τόσο απλά, ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν είναι ευθύνη του παιδιού λοιπόν, αλλά της Cosmote. Ακούς εκεί "ο προηγούμενος ιδιοκτήτης" και θα την πληρώνει ο νέος. Θα τρελαθούμε τελείως.

Edited by Ilovemetal

Αν διάβαζες προσεκτικά θα έβλεπες ότι δεν υπάρχει νέος ιδιοκτήτης

Η μεταβίβαση δεν έχει γίνει ακόμα

Λοιπόν έψαξα στο ίντερνετ και η shoopadoo ανήκει στην telebox..Έστειλα mail στην telebox και τις εγραφα ολη την ιστορία και οτι θελω τα χρήματα μου πίσω..Μου απάντησαν αμέσως οτι θα εξετάσουν το αίτημα μου μεσα σε ενα συο εργάσιμες μέρες..Μετα απο κανα δυο ωραιε μου ηρθε νεο mail που μου στείλανε κωδικό για καρτα ανανέωσης 10 ευρω..Την πέρασα και τέλος..Ολα καλά..Παιδια μην αφήνετε τίποτα..Τουλάχιστον σε οτι δεν έχουμε ευθύνη πρέπει να το κυνηγάμε μέχρι τέλους..Στην δημοκρατία η κλοπή είναι ποινικό αδίκημα..Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και την βοήθεια!!!

Παιδιά αυτό το παιχνίδι που παίζαμε για έξτρα δώρα με μια σαΐτα το βγάλανε; Υπήρχε και στο site του reload it και στην εφαρμογή της Cosmote. Έβαλα σήμερα κάρτα μετά από καιρό και δεν υπήρχε αυτο (η δεν το είδα)

Πριν αρκετό καιρό είχα κερδίσει στην σαΐτα ένα φλασακι usb 32gb

Συν κάτι ψηλά έξτρα που έδινε κάθε φορά.

Edited by lek88

Λοιπόν έψαξα στο ίντερνετ και η shoopadoo ανήκει στην telebox..Έστειλα mail στην telebox και τις εγραφα ολη την ιστορία και οτι θελω τα χρήματα μου πίσω..Μου απάντησαν αμέσως οτι θα εξετάσουν το αίτημα μου μεσα σε ενα συο εργάσιμες μέρες..Μετα απο κανα δυο ωραιε μου ηρθε νεο mail που μου στείλανε κωδικό για καρτα ανανέωσης 10 ευρω..Την πέρασα και τέλος..Ολα καλά..Παιδια μην αφήνετε τίποτα..Τουλάχιστον σε οτι δεν έχουμε ευθύνη πρέπει να το κυνηγάμε μέχρι τέλους..Στην δημοκρατία η κλοπή είναι ποινικό αδίκημα..Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και την βοήθεια!!!

Μπράβο ρε φίλε. Χάρηκα! Έτσι, να διεκδικούμε το δίκιο μας.

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά αυτό το παιχνίδι που παίζαμε για έξτρα δώρα με μια σαΐτα το βγάλανε; Υπήρχε και στο site του reload it και στην εφαρμογή της Cosmote. Έβαλα σήμερα κάρτα μετά από καιρό και δεν υπήρχε αυτο (η δεν το είδα)

Πριν αρκετό καιρό είχα κερδίσει στην σαΐτα ένα φλασακι usb 32gb

Συν κάτι ψηλά έξτρα που έδινε κάθε φορά.

Έχει καταργηθεί. Εγώ που ανανέωσα δυο φορές μετά τις πρόσφατες αλλαγές του reload it, δεν μου το εμφάνισε.

Ναι δυστυχώς μας την κοψανε την Σαΐτα αφού κερδίζαμε όλοι και αυτό δεν συνεφερε..

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Κανένας από Θεσσαλονίκη βρήκε τηλέφωνο των παιδιών που τα μοιράζουν;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Μόλις ανακάλυψα κάτι που πιστεύω θα σας αρέσει. Όπως ξέρουμε με το νέο reload it η 5αρα δεν δίνει reload it και η 10αρα δίνει κανονικά. Σε κινητό που δεν έχει internet βάζω 2 5αρες ώστε να πάρω 2 πάρε μοίρασε δηλαδή 600mb που θα χρησιμοποιηθούν. Έτσι λοιπόν έκατσα πριν 5 λεπτά και έβαλα μια 5αρα στέλνω το πάρε μοίρασε και βάζω στο καπάκι και ακόμα μια 5αρα. Μου έδωσε κανονικά reload it με 1200mb για 1 μηνα η 2gb για 1 βδομάδα ή 240 λεπτά προς what's up. Οπότε δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να βάζετε 10αρες κάρτες. Με 2 5αρες θα πάρετε και reload it 1200mb και 200mb και ακόμα 600mb για 6 φίλους σας ή μπορείτε και να τα στείλετε όλα μαζί σε έναν. Ωραία ανακάλυψη πιστεύω και κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν sticky αυτά που γράφουμε και πρέπει να τα ξέρουν όλοι ώστε να τα αξιοποιούν και να επωφελούνται απο όπου μπορούνε.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Ρωτησα σε Γερμανο στο νησι μου για το ''συγκεκριμενο πακετο'' ιδεα δεν ειχαν.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!