lek88 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Η διάρκεια δεν άλλαξε σε καμία από τις αλλαγές, ήταν και είναι 2 μέρες. Η διάρκεια του 2πλασιασμου του #pare_dwse λέω! Το πάρε δώσε σαν υπηρεσία ίσχυε και ισχύει για 2 μέρες από την στιγμή της ενεργοποίησης! Αλλά η προσφορά 2πλασιασμου είναι διαθέσιμη μέχρι 30 του μήνα! Αυτό λέω... Edited May 16, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Η διάρκεια του 2πλασιασμου του #pare_dwse λέω! Το πάρε δώσε σαν υπηρεσία ίσχυε και ισχύει για 2 μέρες από την στιγμή της ενεργοποίησης! Αλλά η προσφορά 2πλασιασμου είναι διαθέσιμη μέχρι 30 του μήνα! Αυτό λέω... Α sorry, τώρα κατάλαβα τί ήθελες να πεις.. Υ.Γ. 31 του μήνα ;) Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Το πιο άχρηστο πράγμα το πάρε δώσε . Όχι ότι δεν είναι καλό σαν υπηρεσία αλλά η μέρες που κρατάει είναι σκέτη κοροϊδία γιατί, η μέρες που κρατάει είναι ελάχιστες. Δίνεις ένα πράγμα που εάν το κρατούσες θα έληγε σε 30 μέρες και εκεί που το δίνεις του κρατάει 2 εάν δεν κάνω λάθος Το πιο σωστό θα ήταν να κρατάει όσες μέρες σου απομείνει εσένα που το δίνεις Π. Χ δίνεις ομιλία μια εβδομάδα αφότου έχεις βάλει το πακέτο σου μένουν 23 μέρες για να συμπληρώσεις της 30 ε εκεί που το δίνεις τόσο έπρεπε να κρατήσει. η το λιγότερο 15 μέρες Όλα τα άλλα είναι κοροϊδία Με απόλυτη σιγουριά.. Παλαιότερα ήταν με χρέωση 0,20€, έγινε για λίγο διάστημα δωρεάν και πλέον εδώ και αρκετές μέρες επανήλθε η χρέωση 0,20€ αλλά με 2πλασιασμο παροχών. Και εγώ δωρεάν το θυμάμαι Α καλά 2 φορες κοροϊδία 1 για της μέρες που ουσιαστικά είναι ένα τίποτα. και δεύτερον δεν φτάνει που είναι ελάχιστες ημέρες το πληρώνεις όσο βλέπουν ότι το χρησιμοποιεί κάποιος τα ίδια και χειρότερα θα κάνουν Edited May 16, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Δύο μέρες συν το κόστος χρήσης όντως είναι κάπως.Αλλά το έχουν έτσι καθαρά για ωρα ανάγκης και όχι για να βγάζεις το μήνα χωρίς ίσως να χρειαστεί να βάλεις κάρτα.και το πάρε καβαντζα που δίνει δυο φορές το μήνα 500mb ή 60 προς wu για μια ώρα κοροϊδία θα μπορούσαμε να το πούμε αλλά για κάτι εξαιρετικά εκτακτο μπορεί να φανεί χρήσιμο Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Δύο μέρες συν το κόστος χρήσης όντως είναι κάπως.Αλλά το έχουν έτσι καθαρά για ωρα ανάγκης και όχι για να βγάζεις το μήνα χωρίς ίσως να χρειαστεί να βάλεις κάρτα.και το πάρε καβαντζα που δίνει δυο φορές το μήνα 500mb ή 60 προς wu για μια ώρα κοροϊδία θα μπορούσαμε να το πούμε αλλά για κάτι εξαιρετικά εκτακτο μπορεί να φανεί χρήσιμο Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως το λες.. Για ώρα ανάγκης.. Μπα σιγά μη βγάλεις το μήνα, έχει όριο ενεργοποίησης ως 3 φορές το μήνα. Και φαντάζομαι θα πρέπει να έχεις βάλει κάρτα τις τελευταίες 60 μέρες. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Παίδες όταν πας να κάνεις χρήση της υπηρεσίας για πρώτη φορά μετά από ανανέωση γράφει όταν πας να ολοκληρώσεις την διαδικασία χρέωση 0€. Για επόμενη δεν γνωρίζω. Πιθανόν η χρέωση που αναφέρει να αφορά τις επόμενες. Χθες πάντως εμένα δεν με χρέωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει η ανανέωση. Πήγα να το δοκιμάσω. Τελευταία ανανέωση έκανα 15/4. Καταρχάς, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να επιλέξεις αυτό που θες να δώσεις και να πάρεις. swipe δεξιά αριστερά δεν κάνει. Πιέζοντας πάνω σε κάτι βγάζει επιλογή για να το αντιγράψει κλπ. Μια φορά μονάχα τα κατάφερα στην τύχη να το προχωρήσω, αλλά δεν το έκανα καθώς δεν ήταν καν κάτι που χρειαζόμουν. Ωστόσο πρόλαβα να δω πως έλεγε χρέωση 0€, πράγματι. Ποιος ξέρει... Χάλια εφαρμογή πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Πρωτα επιλέγεις (ταπ) αυτο που θες να δωσεις και επειτα αυτο που θες να παρεις(ταπ) Μολις εκανα ανταλλαγη χωρις προβλημα. Χρεωση μηδενική (ευτυχως) Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 το θέμα είναι πως αυτό το tap εμένα δεν έχει καμία επίπτωση. Η οθόνη παραμένει όπως όταν μπήκες σε αυτήν. Και φυσικά πατάω σε αυτά που έχω να δώσω(κίτρινο χρώμα). Θα κάνω μια επαναφορά στην εφαρμογή να δω μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Οσες φορες εκανα ανταλλαγή, εγινε αμεσα, χωρις θέματα. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Λοιπόν, το βρήκα, αλλά δουλεύει εξαιρετικά δύσκολα. Στη δικιά μου συσκευή τουλάχιστον. Με το που σε πάει στην οθόνη που επιλέγεις έχει προεπιλέξει τα λεπτά προς wu. Σε εμένα δεν είναι κίτρινο το χρώμα τους, ίσως λογικό γιατί δεν τα έχω αγορασμένα(φοιτητικό). Οπότε δεν ξέρω αν αυτό παίζει κανένα ρόλο και κολλάει. Θέλει swipe για να πάει δεξιά αριστερά αλλά για να πιάσει πρέπει πολύ προσεκτικά να πατήσω σε αυτό που είναι αμέσως πριν ή μετά από αυτό που έχει επιλέξει στην αρχή. Αφού πάω σε αυτό πρέπει μετά να κάνω tap πάνω του για να με πάει στο από κάτω πεδίο. Και εκεί βρίσκω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνω swipe(με απευθείας tap δεν κάνει τίποτα). Με τα πολλά το έκανα 2 φορές. Η ουσία είναι πως δεν μου πήρε χρήματα σε καμία. 12,5€ είχα, 12,5€ έχω και τώρα και αλλάξανε τα υπόλοιπα. Μου πήρε 40' προς όλους και έδωσε 50sms προς όλους και 120sms προς wu. Ίσως είναι για λόγους προώθησης, ίσως πρόκειται για bug, ποιος ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) το θέμα είναι πως αυτό το tap εμένα δεν έχει καμία επίπτωση. Η οθόνη παραμένει όπως όταν μπήκες σε αυτήν. Και φυσικά πατάω σε αυτά που έχω να δώσω(κίτρινο χρώμα). Θα κάνω μια επαναφορά στην εφαρμογή να δω μπας και... Σε μένα και το tap και το swipe την υπηρεσίας δουλεύει μια χαρά χωρίς κόλλημα. Απλά στην αρχή που άλλαξε εμφάνιση η εφαρμογή δεν ήξερα ότι έπρεπε να κάνω tap στο εικονίδιο (mb πχ) που ήταν μπροστά! Νόμιζα ότι αφού είναι μπροστά είναι και επιλεγμένο Edited May 17, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Αλλαγές στις χρεώσεις περιαγωγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/allages_stis_xreoseis_periagogis_EUData.pdf "Οι συνδρομητές καρτοκινητής των άνω προγραμμάτων που επιθυμούν τη χρήση της υπηρεσίας περιαγωγής θα πρέπει να αιτηθούν την αλλαγή τους στο παραπάνω νέο πρόγραμμα καρτοκινητής. Από την άνω ημερομηνία καταργείται η υπηρεσία περιαγωγής για τους συνδρομητές καρτοκινητής COSMOKAPTA, WHATS UP και FROG." Ρε πάνε καλά αυτοί; Υποτίθεται ελευθερώνεται η αγορά από τον Ιούνιο και αυτοί βγάλανε ειδικό πακέτο για το εξωτερικό; Και σα να μην έφτανε αυτό, θα πρέπει να αλλάξει δηλαδή οι υφιστάμενοι πελάτες καρτοκινητής αν ποτέ χρειαστεί να ταξιδέψουν και θέλουν roaming θα πρέπει να φύγουν από το υφιστάμενο πρόγραμμά τους (που ενδεχομένως έχουν κάποια προσφορά κλπ) και να πάνε στο νέο? Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Διάβασε εδώ που συζητιέται εκτενέστερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 (edited) Έχω 2 κοσμοκαρτες που είχαν απο 9 και κάτι ευρώ μέσα και λήγουν σήμερα. Οπως πάντα έστελνα απο την μια στην άλλη 5 ευρώ για να διατηρώ το υπόλοιπο. Χτες έστειλα από την μια στην άλλη 5 ευρώ αλλά οταν δοκίμασα να στείλω πίσω τα 5 δεν με αφήνει γιατί λέει οτι έχω δεχθεί χρήματα από άλλο συνδρομητή. Δοκίμασα και σήμερα αλλα το ίδιο. Δοκίμασα και 2 η 10€ αλλά το ίδιο. Αν βάλω το ελάχιστο ποσό ανανέωσης (το οποίο δεν ξέρω πως και ποιό είναι) θα με αφήσει να στείλω τα χρήματα στο άλλο πίσω? Τώρα το ένα έχει 14 και το άλλο 3. θέλω αυτό που έχει τα 3 να πάρει όσα χρήματα γίνετε και να το κάνω frog. Edited May 19, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Ίσως κάπως βλέπει το σύστημα ότι έχεις κάνει δυο μεταφορες στον ίδιο μήνα και θα πρέπει να περιμενεις τον Ιούνιο για να σε αφήσει παλι.ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι 5€ αν δεν κάνω λάθος Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 5 ευρώ είναι η ελάχιστη ανανέωση που μπορείς να κάνεις (σε κατάστημα ή online). Το προβλημα βασικά είναι οτι τα λεφτά που προσπαθείς να μεταφέρεις προέρχονται από προηγούμενη μεταφορά οπότε χρειάζεται ανανέωση για να μπορεσεις να τα μεταφέρεις. Είναι από τις πρόσφατες αλλαγές αυτή. Αν ο αριθμός που στέλνει τα χρήματα εχει λογαριασμό mycosmote,μπορείς να μεταφέρεις (απο την ιστοσελιδα) οποιοδήποτε ποσό θέλεις (π.χ. 7 ευρώ) χωρίς την χρέωση 0.2. Το μόνο πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι οτι αργεί αρκετά η μεταφορά (εχω δει και καθυστέρηση 12 ωρών). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ο φιλος συντηρει 2 νουμερα αφού δεν τα χρησιμοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Καποιο λογο θα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εγώ που συντηρώ 1 νούμερο Cosmoκάρτα που δεν το χρησιμοποιώ το κάνω γιατί κυρίως ως παλιό έχει το bonus των 450' με κάποια € σε ανανέωση >=10, επειδή είναι εύκολο νούμερο, και επειδή αν ανανεώνεις πολύ σπάνια δεν σου αφαιρεί χρήματα για το bonus, ως κίνητρο για να ανανεώσεις. Οπότε βάζω 10€ μια φορά το χρόνο εκ των οποίων τα 7 μεταφέρονται στο what's up μου που χρησιμοποιώ ως κύριο. Ο λόγος που το κρατάω; Μπορεί αν κάποτε κοπούν όλες οι ευκολίες που έχω στα αλλά νούμερα (φοιτητικά) να είναι χρήσιμο. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ο φιλος συντηρει 2 νουμερα αφού δεν τα χρησιμοποιεί. Στο ίδιο μάλιστα δίκτυο και πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εγώ που συντηρώ 1 νούμερο Cosmoκάρτα που δεν το χρησιμοποιώ το κάνω γιατί κυρίως ως παλιό έχει το bonus των 450' με κάποια € σε ανανέωση >=10, επειδή είναι εύκολο νούμερο, και επειδή αν ανανεώνεις πολύ σπάνια δεν σου αφαιρεί χρήματα για το bonus, ως κίνητρο για να ανανεώσεις. Οπότε βάζω 10€ μια φορά το χρόνο εκ των οποίων τα 7 μεταφέρονται στο what's up μου που χρησιμοποιώ ως κύριο. Ο λόγος που το κρατάω; Μπορεί αν κάποτε κοπούν όλες οι ευκολίες που έχω στα αλλά νούμερα (φοιτητικά) να είναι χρήσιμο. 10 ευρω το χρονο δεν νομιζω να φτανουν δεδομενου οτι πρεπει να ανανεωνεις καθε 3μηνο πλεον, 10 ευρω το χρονο... last year (5 / 6μηνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Αυτό που λες ισχύει για να μην χάσεις το υπόλοιπο. Το υπόλοιπο δεν με απασχολεί καθώς σχεδόν εξ ολοκλήρου το μεταφέρω στο άλλο νούμερο. 1,5€ που θα μείνει ας χαθεί στο τρίμηνο. Για να μην χάσω τον αριθμό χρειάζεται να το κάνω μια φορά το χρόνο(κάθε 13 μήνες max.) Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ο φιλος συντηρει 2 νουμερα αφού δεν τα χρησιμοποιεί. Πολύ χρήσιμο. Φοραω και 128 γίγα sd μήπως να βάλω μικρότερη? ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο ίδιο μάλιστα δίκτυο και πρόγραμμα Φαντάσου να ηταν και κάτω απο το ίδιο αφμ. Θα με μαλώνανε μετά. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 5 ευρώ είναι η ελάχιστη ανανέωση που μπορείς να κάνεις (σε κατάστημα ή online). Το προβλημα βασικά είναι οτι τα λεφτά που προσπαθείς να μεταφέρεις προέρχονται από προηγούμενη μεταφορά οπότε χρειάζεται ανανέωση για να μπορεσεις να τα μεταφέρεις. Είναι από τις πρόσφατες αλλαγές αυτή. Αν ο αριθμός που στέλνει τα χρήματα εχει λογαριασμό mycosmote,μπορείς να μεταφέρεις (απο την ιστοσελιδα) οποιοδήποτε ποσό θέλεις (π.χ. 7 ευρώ) χωρίς την χρέωση 0.2. Το μόνο πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι οτι αργεί αρκετά η μεταφορά (εχω δει και καθυστέρηση 12 ωρών). Ναι αλλά αν βάλω 5-6 € θα με αφήσει να στείλω 10 σήμερα η θα με αφήσει να στείλω μόνο τα 5 που έβαλα και αυτά τον άλλο μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 χαχαχα τρωγομουν και εγω να γραψω περισσοτερα πριν,βρε σεις λογαριασμο θα σας δωσει ο ανθρωπος γιατι εχει 2 νουμερα στο ιδιο προγραμμα? το προβλημα που ειχε ηταν για την μεταφορα, τα αλλα τι σας νοιαζουν? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αλλά αν βάλω 5-6 € θα με αφήσει να στείλω 10 σήμερα η θα με αφήσει να στείλω μόνο τα 5 που έβαλα και αυτά τον άλλο μήνα? αυτο επακριβως δεν το ξερω,φανταζομαι οτι θα σε αφησει να τα μεταφερεις ολα μαζι (αυτο ουσιαστικα που θελει ειναι να εχεις κανει τελευταια ανανεωση και να μην παιρνεις μονο απο μεταφορα).Καποιος εδω ειχε γραψει πρωτος πρόσφατα,για αυτο με τα χρηματα απο μεταφορα, ή ο mark ή ο Vasileios. Αρκει να μην εμπιπτεις σε αλλα ορια,π.χ. νομιζω μεχρι 2 φορες το μηνα γινεται να μεταφερεις.Οπως και να εχει,αν ληγει το 3μηνο και δεν μπορει το νουμερο να παρει απο μεταφορα,η μονη λύση ειναι η ανανεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts