Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με βλεπω για κοσμοκαρτα.

στη χειροτερη, με φουλ τηλεφωνα και ιντερνετ, παιρνω 2 τετοια πακετα

300 λεπτά προς όλα τα δίκτυα & 500ΜΒ με 8,5€

και ενα τετοιο

600ΜΒ για πλοήγηση στο internet από το κινητό για 1 μήνα με 6€

και ειμαι κομπλε. και δινω λιγοτερα απο συμβολαιο

το νουμερο που εχω του κινητου, μπορω να το κανω καρτα, σωστα?

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

με βλεπω για κοσμοκαρτα.

στη χειροτερη, με φουλ τηλεφωνα και ιντερνετ, παιρνω 2 τετοια πακετα

300 λεπτά προς όλα τα δίκτυα & 500ΜΒ με 8,5€

και ενα τετοιο

600ΜΒ για πλοήγηση στο internet από το κινητό για 1 μήνα με 6€

και ειμαι κομπλε. και δινω λιγοτερα απο συμβολαιο

Αν είσαι έως 30 μπορείς να βγάλεις την ευρωπαϊκή καρτα νεων που συμφέρει καθώς έχει ειδικές προσφορές για τα καρτοκινητα. Την βγάζεις online για έναν χρόνο με 10€ και έχεις

Στην cosmote what's up:

Βάζεις 10€ κάρτα κάθε μήνα και σου δίνει 600 λεπτά προς whatsup και 600 MB τον επόμενο μήνα. Τα 10 ευρώ μένουν στην κάρτα για να αγοράσεις έξτρα πακέτα εάν θες

Στην Vodafone cu:

Βάζεις 10€ Κάρτα και παίρνεις αλλά 10€ τα οποία λήγουν όμως σε έναν μήνα (τα δωρεάν 10€) το οποίο το κάνεις ότι θες σε πακέτα. Απλά πρέπει να προσέχεις να καταναλώνεις τα 10€ της προσφοράς πριν περάσει ο μήνας και λήξουν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα του cu δες εδώ https://www.vodafonecu.gr/paketa/

Στην wind:

Μπορείς να κάνεις μόνο συμβόλαιο με 15 ευρώ/μήνας και έχεις

1500 λεπτά ομιλίας προς WIND/Q

500 λεπτά ομιλίας προς όλους

100 SMS προς όλους

2 GB Mobile Internet

Επιλογές υπάρχουν αρκεί να ψαχνόμαστε

Για περισσότερα δες εδώ

http://europeanyouthcard.gr/offer_category/%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1internet/

φυσικα ναι,13897 δωρεάν κλήση και ενημέρωνεσαι για την φορητότητα

πότε και πόσο

φυσικα ναι,13897 δωρεάν κλήση και ενημέρωνεσαι για την φορητότητα

πότε και πόσο

ευχαριστω πολυ. οσον αφορα τον απο πανω φιλο, δυστυχως δεν ειμαι μεχρι 30

να μας διευκρινησεις ομως τι ακριβως εχεις τωρα. Αν εισαι σε συμβολαιο κοσμοτε κανεις αιτηση στο καταστημα για μετατροπη σε καρτοκινητο. Αν εισαι σε αλλη εταιρια και μονο τοτε,ισχυει το 13897.

να μας διευκρινησεις ομως τι ακριβως εχεις τωρα. Αν εισαι σε συμβολαιο κοσμοτε κανεις αιτηση στο καταστημα για μετατροπη σε καρτοκινητο. Αν εισαι σε αλλη εταιρια και μονο τοτε,ισχυει το 13897.
εχω συμβολαιο κοσμοτε φιλε. οποτε δε μπορει να γινει τηλεφωνικα ε? ευχαριστω

ευχαριστω πολυ. οσον αφορα τον απο πανω φιλο, δυστυχως δεν ειμαι μεχρι 30

Ψαξε για κανα φοιτητικο να σου κανει κανενας γνωστος.Αν και για σενα με κοστος να αλλαξεις αριθμο ειναι το φοιτητικο της Wind.Θα σε καλυψει σε ολα και αμα εχεις θεμα με το 3G για το ιντερνετ κρατας το παλιο σου νουμερο ως φρογκ και βαζεις 5€ για 4GB.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

εχω συμβολαιο κοσμοτε φιλε. οποτε δε μπορει να γινει τηλεφωνικα ε? ευχαριστω

χμ..cosmote? δοκίμασε on line διαφορετικά σε κατάστημα

edit: απαντήθηκε

Edited by akalos

Αλλαγή από συμβόλαιο κοσμοτέ σε καρτοκινητό κοσμοτέ μόνο σε κατάστημα. Ούτε online ούτε τηλεφωνικά.

τα 60 λεπτα ρε παιδια ειναι ψιχουλα. δε μιλαω πολυ σε σχεση με τα 1500 λεπτα ομιλιας που ειχα στο πακετο. τα 300 λεπτα τα εχω ευκολα...

Φίλε μπορείς να πάρεις καινούργιο νούμερο q city όπου μπορείς να έχεις με 8 ευρώ 1500 λεπτά προς όλους και 1,5 γιγα ίντερνετ. Και δώρα με την ανανέωση των 10 ευρώ.

Edited by XP130TD
Προσωπικά δεδομένα
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Φίλε μπορείς να πάρεις καινούργιο νούμερο q city όπου μπορείς να έχεις με 8 ευρώ 1500 λεπτά προς όλους και 1,5 γιγα ίντερνετ. Και δώρα με την ανανέωση των 10 ευρώ.

σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου. θα ηταν φανταστικο αυτο, αλλα δε μπορω να αλλαξω νουμερο λογω δουλειας. στο τελος με βλεπω να εχω δικαρτο κινητο... που εμπλεξα με τους απαραδεκτους της κοσμοτε...

Edited by XP130TD

σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου. θα ηταν φανταστικο αυτο, αλλα δε μπορω να αλλαξω νουμερο λογω δουλειας. στο τελος με βλεπω να εχω δικαρτο κινητο... που εμπλεξα με τους απαραδεκτους της κοσμοτε...

Αναγκαστικα ναι,αυτο εκανε εδω και ενα χρονο ο πατερας μου.Με Wind ηταν(F2G) και πηρε νεο φοιτητικο νουμερο.Οσο για το οτι θα εχεις 2 νουμερα καλο θα σου κανει.Τοσο στη τσεπη οσο και στη καλυψη.Παρε ενα Wind/Q φοιτητικο και κανε Frog το παλιο για ιντερνετ.Με 15€ το μηνα θα τη βγαζεις.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

φιλε, επειδη αρχιζω να σκεφτομαι τη διαδικασια του δικαρτου, ηθελα να σε ρωτησω. αυτο το q city, της wind ςιναι ή της κοσμοτε? δεν το βρισκω στο διαδικτυο. εχεις καποιο λινκ? αν ειναι γουιντ, το σημα εχει φτιαξει σε σχεση με παλια? ισως τελικα να το παρω αυτο, και να κανωτο αλλο μου νουμερο αλλη καρτα.

το κανονικο μου νουμερο, οτι και αν το κανω, πχ κοσμοκαρτα, θα πρεπει να του βαζω καρτα ανανεωσης καθε μηνα? θα μπορουσα να εχω το κανονικο νουμερο μονο για να με παιρνουν και να εχω αλλο για να παιρνω.. στο κανονικο νουμερο, αφου δε θα παιρνω ουτε θα σερφαρω, θα μπορω να μην το ανανεωνω? ή οπως και να εχει θα πρεπει να βαζω καθε μηνα καρτα? νομιζω παλια μπορουσες να μη βαζεις καρτα για μεχρι ενα χρονο. βεβαια καρτοκινητο ειχα πριν δεκα και βαλε χρονια...

στο καρτοκινητο της κοσμοτε μπορεις να βαζεις μια φορα το χρονο λεφτα για να διατηρεις το νουμερο και να εχεις εισερχομενες. Το θεμα ειναι οτι οσα λεφτα εχεις μεσα χανονται εφοσον δεν ανανεωσεις σε 3 μηνες. Ερωτησεις για την q (της wind) μπορεις να κανεις στο αντιστοιχο θεμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=212685

...

το κανονικο μου νουμερο, οτι και αν το κανω, πχ κοσμοκαρτα, θα πρεπει να του βαζω καρτα ανανεωσης καθε μηνα? θα μπορουσα να εχω το κανονικο νουμερο μονο για να με παιρνουν και να εχω αλλο για να παιρνω.. στο κανονικο νουμερο, αφου δε θα παιρνω ουτε θα σερφαρω, θα μπορω να μην το ανανεωνω? ή οπως και να εχει θα πρεπει να βαζω καθε μηνα καρτα? νομιζω παλια μπορουσες να μη βαζεις καρτα για μεχρι ενα χρονο. βεβαια καρτοκινητο ειχα πριν δεκα και βαλε χρονια...

Για να διατηρήσεις το νούμερο μόνο για να σε παίρνουν τηλέφωνο, ίσως είναι καλύτερα να κοιτάξεις για το "Cosmote μηδενικό πάγιο". Είναι συμβόλαιο αλλά έχεις χρέωση μόνο όταν κάνεις τηλέφωνα ή παίρνεις μηνύματα.

Αλλιώς, θα πρέπει ανά 3 μήνες να βάζεις χρήματα στην κάρτα (τα οποία πάνε υπέρ πίστεως, αφού δεν θα το χρησιμοποιείς το νούμερο για κλήσεις).

δε βρισκω πουθενα αυτο το q city. αν οντως υπαρχει, ε να το παρω. και στη χειροτερη παιρνω ενα δικαρτο κινητο. ξερουμε αν οντως μπορω να το βρω και αν οντως ισχυει αυτη η προσφορα για παντα?

ουτε για τη φρογκ που αναφερθηκε ειδα καποια καλη προσφορα.

δεν εχω προβλημα να παρω δικαρτο κινητο, αν το ενα νεο νουμερο εχει φανταστικα πραγματα σαν το κιου σιτι, και κανω το αλλο φορητοτητα για να μη χασω το επαγγελματικο μου νουμερο....

αλλα απο ολες τις προσφορες που βλεπω, μονο τα 8.5 ευρω της κοσμοκαρτας (ή της βονταφον) με 300 λεπτα και 500 μεγκαμπαιτ βλεπω...

μια τελικη ερωτηση, μιας και αποφασισα να κανω δικαρτο το κινητο μου, το νουμερο συμβολαιου να το κανω κοσμοκαρτα, και να μιλαω απο την αλλη καρτα. καθε ποτε πρεπει να βαζω καρτα ανανεωσης για να μη χασω το νουμερο? καθε χρονο? με 5 ευρω το χρονο το κραταω δηλαδη? να ειστε καλα

αν δεν χρειαζεται να παιρνεις τηλεφωνο καθολου απο το κοσμοτε,μπορεις απευθειας να το γυρισεις σε συμβολαιο κοσμοτε χωρις παγιο. Χωρις δεσμευση και χωρις να ερχεται λογαριασμος εφοσον δεν θα το χρησιμοποιεις για εξερχομενες.

Αν τελικα θες να το κανεις κοσμοκαρτα (η αλλαγη απο το συμβολαιο που εχεις τωρα κανονικα παιρνει 40 μερες,εκτος αν απαιτησεις και δεχτουν να γινει αμεσα) τοτε με 5 ευρω το χρονο το κρατας. Τα οποια λεφτα μπαινουν μεσα θα χανονται στο 3μηνο αν δεν τα χρησιμοποιεις.

αν δεν χρειαζεται να παιρνεις τηλεφωνο καθολου απο το κοσμοτε,μπορεις απευθειας να το γυρισεις σε συμβολαιο κοσμοτε χωρις παγιο. Χωρις δεσμευση και χωρις να ερχεται λογαριασμος εφοσον δεν θα το χρησιμοποιεις για εξερχομενες.

Αν τελικα θες να το κανεις κοσμοκαρτα (η αλλαγη απο το συμβολαιο που εχεις τωρα κανονικα παιρνει 40 μερες,εκτος αν απαιτησεις και δεχτουν να γινει αμεσα) τοτε με 5 ευρω το χρονο το κρατας. Τα οποια λεφτα μπαινουν μεσα θα χανονται στο 3μηνο αν δεν τα χρησιμοποιεις.

σε ευχαριστω παρα πολυ. πολυ ενδιαφερον αυτο, θελει σκεψη. δεν θα παιρνω καν τηλεφωνα, μονο θα με παιρνουν, οποτε ισως να συμφερει το μηδενικο παγιο. θα το σκεφτω. εφοσον δε στελνουν και λογαριασμο, ακομα καλυτερα.μπορω να κανω και φραγη να μη μπορω να παρω τηλεφωνο και να μπω ιντερνετ, μη ξεχαστω?(αλλα να μεπαιρνουν κανονικα)

να εισαι καλα

επιβεβαιωσε το αυτο για το λογαριασμο,που δεν νομιζω να ισχυει κατι αλλο αφου δεν εχει χρηση. Φραγη εξερχομενων λογικα αν υπαρχει δυνατοτητα το κανεις απο τη συσκευη σου δεν ξερω αν το εχουν σαν υπηρεσια.Αλλωστε στις δικαρτες συσκευες συνηθως επιλεγεις προεπιλεγμενη καρτα για κλησεις μηνυματα και ιντερνετ

επιβεβαιωσε το αυτο για το λογαριασμο,που δεν νομιζω να ισχυει κατι αλλο αφου δεν εχει χρηση. Φραγη εξερχομενων λογικα αν υπαρχει δυνατοτητα το κανεις απο τη συσκευη σου δεν ξερω αν το εχουν σαν υπηρεσια.Αλλωστε στις δικαρτες συσκευες συνηθως επιλεγεις προεπιλεγμενη καρτα για κλησεις μηνυματα και ιντερνετ

σε ευχαριστω πολυ. ουτε αυτο το ηξερα για δικαρτα. καλο αυτο. να μου στελνουν μηνυμα στο ενα νουμερο και να μπορω να απαντησω απευθειας απο αλλο νουμερο. να εισαι καλα

ερωτηση: για να κανει καποιος twin sim μια καρτα του ποσο πληρωνει; 5 ή 10;

επισης διατηρει την 1η του καρτα ή την ακυρωνει και πρεπει να παρει 2 για να κανουν ζευγος/match;

ερωτηση: για να κανει καποιος twin sim μια καρτα του ποσο πληρωνει; 5 ή 10;

επισης διατηρει την 1η του καρτα ή την ακυρωνει και πρεπει να παρει 2 για να κανουν ζευγος/match;

10 Ευρώ δίνεις και παίρνεις 2 νέες κάρτες.

Η παλιά κάρτα θα σου είναι άχρηστη.

στο mycosmote πλεον (στο site) στο "οι υπηρεσίες μου" -> "αλλες υπηρεσιες" εχει ρυθμισεις για τον τηλεφωνητη και την ειδοποιηση κλησεων.

cosmote_til.png