tseapis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Είπαμε: 6971314 για χωρίς διαφημίσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Αυτοί δεν το ξέρουν, ούτε και είναι προσωπικό το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Είπαμε: 6971314 για χωρίς διαφημίσεις!!! Ευχαριστώ πολύ.Ήξερα ότι υπάρχε κάποιος αριθμός που δεν άκουγες διαφημίσεις αλλά δεν τον θυμόμουν.:O:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Με ή χωρίς χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Με ή χωρίς χρέωση; Χωρίς χρέωση είναι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Παρακαλώ πέστε μου: για καρτοκινητό cosmote υπάρχει κάποιο μπόνους για ανανέωση χρόνου με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο; Βρήκα μόνο το +3 ευρώ που δίνει για ανανέωση με κάρτα των 30 ευρώ. Υπάρχει και κάτι άλλο μήπως; thnx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Παρακαλώ πέστε μου: για καρτοκινητό cosmote υπάρχει κάποιο μπόνους για ανανέωση χρόνου με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο; Βρήκα μόνο το +3 ευρώ που δίνει για ανανέωση με κάρτα των 30 ευρώ. Υπάρχει και κάτι άλλο μήπως; thnx :) Με τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας της Cosmote στην Cosmoκάρτα έχεις bonus 45 λεπτά χρόνο ομιλίας,ενώ στο What's Up? έχεις bonus sms.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Yeap, αυτό το είδα! Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι σαν κι αυτό το μπόνους που δίνουν η vodafone, wind, Q για ανανέωση μέσω site (που ξέρω ότι δεν γίνεται στην cosmote) ή κάτι άλλο τέλος πάντων που να σου δίνει "συν κάτι" στο υπόλοιπο σου από αυτό που πληρώνεις. thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Με τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας της Cosmote στην Cosmoκάρτα έχεις bonus 45 λεπτά χρόνο ομιλίας,ενώ στο What's Up? έχεις bonus sms.:) Παρακαλώ πέστε μου: για καρτοκινητό cosmote υπάρχει κάποιο μπόνους για ανανέωση χρόνου με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο; Βρήκα μόνο το +3 ευρώ που δίνει για ανανέωση με κάρτα των 30 ευρώ. Υπάρχει και κάτι άλλο μήπως; thnx :) Χωρίς χρέωση είναι.:) Με ή χωρίς χρέωση; njjfgjfgjfgjfgj Ευχαριστώ πολύ.Ήξερα ότι υπάρχε κάποιος αριθμός που δεν άκουγες διαφημίσεις αλλά δεν τον θυμόμουν.:O:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Προς τι ολες αυτες οι παραθεσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Πού είναι η αντίστοιχη προσφορά της Wind/Vodafone? Οεο??? Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Προς τι ολες αυτες οι παραθεσεις? Νομίζω ότι το νόημα είναι: "Συνεννόηση μπουζούκι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Η απάντηση στο πακέτο 2009 της wind από την cosmote κοστίζει μόνο 5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Ποια είναι αυτή η απάντηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Νομίζω ότι το νόημα είναι: "Συνεννόηση μπουζούκι" Κι εγώ νομίζω πως το νόημα είναι:spam Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Alany,πες μας,ποιά είναι αυτη η προσφορά? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Ίντερνετ φτηνό θα δώσουν ποτέ με μικρή χρέωση? Εκεί και αν έχουν μείνει τρελά πίσω.... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Έχω 2,5χρόνια το Whtat 's up,αλλα αν δεν απαντήσει και η cosmote στη Wind,ίσως πείσω τη παρέα μου να πάε όλοι για F2G...Η προσφορά συμφέρει χωρίς συζήτηση... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 2,5 χρόνια?? Ρώτα κι εμάς που έχουμε what's up από τότε που βγήκε... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος,αλλα περιμένω τη κίνηση της cosmote,τι λές KostaDJ,θα κάνει τίποτα? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Ελπίζω... Και ελπίζω να κάνει κάτι ώστε να χαρώ τόσο όσο τότε που ανακοίνωσε το call600... Οι μόνοι που ξέρουν τι θα κάνει, είναι οι ιθύοντες της! ...ίσως κι ο alany! :P Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Ο alany κάτι ξέρει και δε το λέει!Τώρα με πόρωσες...πότε βγήκε το what's up,πότε το call 600 και πόσο στοίχιζαν τότε τα μηνύματα προς όλους?(αν θυμάσαι...αλλά με το κόστος που είχαν είμαι σύγουρος οτι θα θυμάσαι!!!! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 βασικά... Θα σε γελάσω! Το μόνο που μπορώ να σου πω ήταν οτι όταν βγήκε το what's up εγώ ήμουν 2α γυμνασίου, και τώρα είμαι 2ο έτος στο ΤΕΙ. Οποτε βάλτα κάτω και θα δείς. Επίσεις, τo call600 νομίζω πως έχει 2-3 χρόνια που έχει βγεί. Και τα sms κόστιζαν 70δραχμές αν δεν απατώμαι (δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως θα δω το βιβλιαράκι και θα σου πω), αλλά είχαν κλιμακωτή χρέωση ανάλογα με το πόσα έστελνες! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Κατάλαβα...Άντε να δούμε πως θα απαντήσει τώρα γιατί είναι σχεδόν σύγουρο οτι θα το κάνει...Ξέρουν οτι θα φύγουν πολλοί με φοριτότητα για να πάνε σε κάποιο απο τα άλλα 2 δίκτια...και αν σκεφτεί κανείς οτι θα πάρουν μαζί και τη παρέα τους,τότε τα πράγματα γίνονται τραγικά!!! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 70 draxmes?apisteyto. twra exun 7 draxmes k pali les iparxun perithwria veltiwshs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts