Nikolas14 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 ακομα δεν επεστρψαν τιποτα,ελπιζω εως αυριο να τα επιστρεψουν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 δευτερα θα κανουν εκκαθάριση συστήματος και λογικα θα επιστραφεί το ποσό. αν οχι, ενοχλησε τους Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Πρώτη φορά το είδα αυτό στην εφαρμογή του γουατσαπ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160918/f136ccf6c4fdd895c9a73d3773089653.jpg Ξέρω ότι έδινε 1giga με ανανέωση απο 10 € και πάνω σε κατάστημα. Τώρα θα δίνουν 500 και μόνο αν το ενεργοποιησεις? Δεν κατάλαβα.... --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- παντως στο site του whats up το μονο που βλεπω ειναι το 1gb ιντερνετ εδω https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/W01/section/WhatsUp# . Ανανέωσε το χρόνο ομιλίας σου εύκολα και γρήγορα και τώρα με το #pare_serfare πάρε ΔΩΡΟ 1GB! Με το WHAT’S UP τα πάντα γίνονται εύκολα κάθε στιγμή! Ακόμα και η ανανέωση του χρόνου ομιλίας σου μέσα από το http://www.whatsup.gr χρησιμοποιώντας πιστωτική VISA ή MasterCard ή χρεωστική VISA Electron, Maestro, τώρα και με PayPal! Τώρα με το #pare_serfare, με κάθε online ανανέωση από 10€ μέσα από το http://www.whatsup.gr παίρνεις ΔΩΡΟ 1GB για να σερφάρεις στο internet με το απίστευτα γρήγορο δίκτυο της COSMOTE. Το δώρο των 1GB ισχύει για 15 ημέρες, για χρήση εντός Ελλάδας και για ανανεώσεις από 10€ και πάνω έως 30/09/2016. Και όσον αφορά την ασφάλεια της συναλλαγής σου, μην αγχώνεσαι! Στον κόσμο του WHAT’S UP η συναλλαγή σου θα είναι ασφαλής αφού όλα γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον. Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 3 μήνες (90 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνεις τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σου. Επισης παρατηρησα οτι το πακετο με χρονο ομιλιας προς ολα τα δικτυα στο whats up δινει οτι δινει και η cosmokarta δηλαδη 200 λεπτα προς ολους με 5,04 ευρω , δειτε εδω https://www.whatsup.gr/el/services/200-pros-ola-ta-diktya Με το νέο πακέτο του WHAT’S UP έχεις ΤΩΡΑ 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα, μόνο με 5,04€ για ένα μήνα! 200’ προς όλα τα δίκτυα αντί για 120’ μόνο με 5,04€ για 1 μήνα. Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και videoκλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο Διάρκεια ισχύος 30 ημέρες Κατά την περιαγωγή δεν ισχύει η δωρεάν πλοήγηση στο m.whatsup.gr & WHAT'S UP Application και ισχύουν οι εκάστοτε χρεώσεις του τιμοκαταλόγου περιαγωγής Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. H προσφορά με τα 200’ προς όλα τα δίκτυα αντί για 120’, ισχύει για ενεργοποιήσεις του πακέτου έως 30/9/2016. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 το παρε δωσε των 100mb, μπορω να το στειλω 3 φορές στον ίδιο αριθμό? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εμένα δεν λειτουργεί με την πιστωτική της Πειραιώς με το όνομά μου γραμμένο ως Χ. ΧΧΧΧΧΧΧΧ, όπου Χ. το αρχικό γράμμα του ονόματός μου. Μπλοκάρει λόγω της τελείας όλο το σύστημά τους. Ενώ μέσω paypal πληρώνω κανονικά με την ίδια κάρτα. Συνήθως χρειάζεται Onoma Epwnymo όχι O. Epwnymo . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Συνήθως χρειάζεται Onoma Epwnymo όχι O. Epwnymo . οχι συνήθως ετσι θελει γραφεις με λατινικούς χαρακτηρες το ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ σου ακριβως οπως το αναγραφει η καρτα και αν καποιες σε πετανε στην φορμα επιβεβαίωσης της καρτας (VERIFIED BY VISA)προσοχη στο πεδίο που ζητάει τον αριθμο ταυτοτητας τον θελει σκετο χωρις τα γραμματα ετσι την πάτησα εγω και το κλειδωσα μετα απο 3 φορες!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ειναι 2η φορά που μου τρώει 1€ για daily internet (σε whatsup) ενώ έχω κλειστά τα δεδομένα..... Αν τους ενοχλήσω παίζει να μου το επιστρέψουν ? ή τσαμπα θα ασχολήθώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ειναι 2η φορά που μου τρώει 1€ για daily internet (σε whatsup) ενώ έχω κλειστά τα δεδομένα..... Αν τους ενοχλήσω παίζει να μου το επιστρέψουν ? ή τσαμπα θα ασχολήθώ ? ενεργοποίησε το myinternet να μην σου τρώει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 ενεργοποίησε το myinternet να μην σου τρώει Θενκς !, δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο κόλπο.... Συνηθως δουλέυω wind όπου εκει δυστυχώς δεν υπάρχει κατι τετοιο. Με τη χρέωση που είχα σήμερα και εχθές γίνεται τίποτα ? Στη wind μου την εχουν επιστρέψει όσες φορές χρειάστηκε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 μήπως να στειλεις το end day sms? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 μήπως να στειλεις το end day sms? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk δεν χρειάζεται πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 το παρε δωσε των 100mb, μπορω να το στειλω 3 φορές στον ίδιο αριθμό? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μπορείς κανονικά να τα στείλεις και τα τρία σε έναν αριθμό μόνο. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Πάλι τα ίδια σήμερα. Και νόμιζα ότι φταίει το κινητό μου που για κάποιο λόγο δεν μπορώ να καλέσω στο 1314 η να στείλω μήνυμα σε αυτό για να δω το υπόλοιπο μου.... Επίσης δεν μπορώ να μπω ούτε στο app του γουατσαπ και της κοσμοτε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160922/56fbc62b04dbd271d7a54c831ba942bc.jpg --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 http://i68.tinypic.com/2rqlvds.png Άλλαξε κάτι; 1 GB δεν ήταν; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Άλλη προσφορά αυτη. Η προηγούμενη ειχε 1 gb για 15 μέρες με ανανέωση 10 ευρώ απο κατάστημα/online. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Νέα ανακοίνωση από την Cosmote: Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας και λυπούμαστε για πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίσατε. Προσπαθούμε καθημερινά ώστε να απολαμβάνετε ένα αξιόπιστο δίκτυο και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή επικοινωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω τον ίδιο αριθμό με σύνδεση από το 2000 στην cosmote στα απεριόριστα 65 (πλέον plus η κάπως έτσι. )και έδινα μέχρι πριν δύο μήνες 28.30 ευρω για 1500' προς όλους,1500 μυνήματα και 2Gb μέχρι που μου άλλαξαν το πάγιο στα 33.80 ευρώ με +500mb στο πρόγραμμα. Με ενόχλησε και έκανα παράπονα όπως πολλοί άλλοι αλλά απάντηση δεν πήρα.... Στην υπόθεση τώρα, με παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια να με ενημερώσουν ότι η καλύτερη προσφορά τους είναι 37 ευρώ για το ίδιο πρόγραμμα και τους λέω ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι θα διακόψω την σύνδεση. Κοίταξα τους λογαριασμούς και πλέον δεν το χρησιμοποιώ όπως παλιά έχω συνήθως 200-300' λεπτά ομιλίας,περίπου 50 μηνύματα αλλά στο νετ ξοδεύω γύρω στο 1 Gb. Αφού είπα όλη την ιστορία θέλω να ρωτήσω το συμφέρει πιο πολύ cosmokarta η whatsup γιατί σκοπεύω να συνεχίσω με cosmote σαν πάροχο γούστο πραγματικά πιάνει σε σημεία που το χρειάζομαι. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Σε Cosmoκαρτα, δεν μεταφέρετε πλέον ούτε το υπόλοιπο από αγορασμένο πακέτο δεδομένων, αν κανείς ανανέωση πρίν λήξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Δεν χρησιμοποιώ δεδομένα σε Cosmoκάρτα, ωστόσο λογικά είναι όπως στο What's Up όπου μεταφέρεται μόνο ότι αγοράζεις. Με ανανέωση ότι bonus δίνει διαχωρίζεται και δεν προστίθεται στο προηγούμενο υπόλοιπο από πακέτο που έχεις αγοράσει. Πρέπει να αγοράσεις νέο για να γίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Σε Cosmoκαρτα, δεν μεταφέρετε πλέον ούτε το υπόλοιπο από αγορασμένο πακέτο δεδομένων, αν κανείς ανανέωση πρίν λήξει; Μας ρωτας ή το εχεις τσεκαρει?;) εγω μεχρι πολυ προσφατα ηξερα πως μεταφερονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 τα δωρακια δεν μεταφερονται, τα αγοραστα πακετα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τωρα με την ανανεωση μεσα απο καταστημα γερμανους με 10€ κερδιζουμε 2 πακετα ενα 500mb για ενα μηνα και δευτερο 1g για 15 μερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τωρα με την ανανεωση μεσα απο καταστημα γερμανους με 10€ κερδιζουμε 2 πακετα ενα 500mb για ενα μηνα και δευτερο 1g για 15 μερες? για 1 μηνα 1gb αυτο εχω καταλαβει εγω ,και οντως ισχυει το ειδα εδω https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/W01/section/WhatsUp . Ανανέωσε το χρόνο ομιλίας σου εύκολα και γρήγορα και τώρα με το #pare_serfare πάρε ΔΩΡΟ 1GB! Με το WHAT’S UP τα πάντα γίνονται εύκολα κάθε στιγμή! Ακόμα και η ανανέωση του χρόνου ομιλίας σου μέσα από το http://www.whatsup.gr χρησιμοποιώντας πιστωτική VISA ή MasterCard ή χρεωστική VISA Electron, Maestro, τώρα και με PayPal! Τώρα με το #pare_serfare, με κάθε online ανανέωση από 10€ μέσα από το http://www.whatsup.gr παίρνεις ΔΩΡΟ 1GB για να σερφάρεις στο internet με το απίστευτα γρήγορο δίκτυο της COSMOTE. Το δώρο των 1GB ισχύει για 15 ημέρες, για χρήση εντός Ελλάδας και για ανανεώσεις από 10€ και πάνω έως 30/09/2016. Και όσον αφορά την ασφάλεια της συναλλαγής σου, μην αγχώνεσαι! Στον κόσμο του WHAT’S UP η συναλλαγή σου θα είναι ασφαλής αφού όλα γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον. Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 3 μήνες (90 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνεις τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τωρα με την ανανεωση μεσα απο καταστημα γερμανους με 10€ κερδιζουμε 2 πακετα ενα 500mb για ενα μηνα και δευτερο 1g για 15 μερες? ναι φιλε εγω αυτα πηρα αφου ειχα ενεργοποιήσει το πακετο μεσα απο την εφαρμογη των 500mb απλα το 1gb ειναι για 15 μερες ενω τα 500 για ενα μηνα προσθεσα και γω με 5 ευρω τα 500 για να μεταφερθουν ΟΛΑΑΑΑ εκτος το 1Gb για ενα μηνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μας ρωτας ή το εχεις τσεκαρει?;) εγω μεχρι πολυ προσφατα ηξερα πως μεταφερονται Ερώτηση (ερωτηματικο εχω βάλει). Έκανα σήμερα ενεργοποίηση πακέτου και δεν μεταφέρθηκαν . Αλλά (αφού δεν έχει συμβεί σε κάποιον άλλο) μάλλον είναι τα δεδομένα από την ανανέωση (10 ευρώ). Μπέρδεμα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts