lek88 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Όντως πολύ καλή προσφορά! Παιδιά ερώτηση!! Αν βάλω τώρα το σαββατοκύριακο αυτή την προσφορά που δίνει 5gb με 5€ και μετά βάλω κ ένα άλλο πακετάκι που είναι για ένα μήνα θα ενωθουν όλα μαζί για ένα μήνα? Η θα έχουν ξεχωριστη ημερομηνία λήξης? Γιατί αν ενωθουν με συμφαιρει πολύ! ----Edit------ Τελικά δεν είναι όπως νόμιζα...... Μπορείς να ρα καταναλωσεις μόνο σ/κ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/87780199b2380d25c1b1c3efbc320477.jpg --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Edited September 9, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Φαινεται εδω και μερες στην εφαρμογη του WhatsUp η συγκεκριμενη προσφορα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλημέρα! Υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί για 2 νούμερα what's up το φοιτητικό ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 το μπονους του 1 γιγα για 15 μερες με την online ανανεωση ποσες φορες το μηνα μπορω να το παρω? Δεν αναφερεται κατι στη σελιδα του whatsup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλημέρα! Υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί για 2 νούμερα what's up το φοιτητικό ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι μονο για ενα νουμερο επιτρεπεται στην cosmote Στην wind απο οσο ξερω επιτρεπουν πανω απο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 το μπονους του 1 γιγα για 15 μερες με την online ανανεωση ποσες φορες το μηνα μπορω να το παρω? Δεν αναφερεται κατι στη σελιδα του whatsup. Απο οσο ξέρω δεν έχει κάποιο περιορισμό.Εγω τα έχω πάρει 2 φορές σε ένα μήνα... Δεν είχα κάνει 3η ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Δεν μπορώ να κάνω ανανέωση με Paypal (καλά όποτε και να δοκίμασα ποτέ δεν δούλεψε) Αλλα δυο μέρες τώρα δεν μπορώ να κάνω ούτε με την revolut κάρτα που έχω. Έχει κανείς την συγκεκριμένη κάρτα να μου πει αν του την περνάει γιατί παλιότερα πέρναγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 @al3x1k0 απλά μπαίνε σε καταστήματα Cosmote και ζήτα: "Έχετε για αντικατάσταση sim , multi sim;" Και όποιο κατάστημα έχει, πάρτη. Μπορεί να έχουν έλλειψη προσωρινή σε multi sim. Σε Γερμανό πιο δύσκολο να βρεις, για αυτό σου λέω κατάστημα Cosmote. Για ενεργοποίηση 4G κάνε ό,τι σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Δε χάνεις τίποτα και τώρα (πριν βρεις multisim) να στείλεις 4G στο 1333 και πες μας αν η sim σου απ'το 2009 το ενεργοποιεί. Αυτό κάνω αλλά και στις δύο κοσμοτέ που έχουμε στην Πάτρα λένε σταμάτησαν να δίνουν στα καρτοκινητά, το ίδιο και σε δύο Γερμανούς στην Πάτρα και σε έναν στη Μήλο που ήμουν διακοπές. Το 4G το έχω ενεργοποιήσει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια αλλά 4G δεν πιάνω πουθενά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 το μπονους του 1 γιγα για 15 μερες με την online ανανεωση ποσες φορες το μηνα μπορω να το παρω? Δεν αναφερεται κατι στη σελιδα του whatsup. Οσες φορες βαλεις δεκαρα καρτα τοσες το περνεις. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 μουλτι δε δίνει ο γερμανος. εμενα με εδωσαν μικρο σιμ με κοστος 5 ευρω. κοπηκε και αποδειξη φυσικα. αν δεν επαιρνα, δε θα πληρωνα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Μόλις μετέτρεψα το συμβόλαιο σε κάρτα. Τώρα είμαι σε cosmokarta και δεν ξέρω αν με συμφέρει να παραμείνω εδώ ή να πάω σε whatsup (whatsup έχω στο δεύτερο τηλέφωνο αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για ίντερνετ). Για περίπου 200-300 λεπτά ομιλίας το μήνα και όσο το δυνατόν περισσότερο ίντερνετ ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη κάρτα να χρησιμοποιώ; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Μόλις μετέτρεψα το συμβόλαιο σε κάρτα. Τώρα είμαι σε cosmokarta και δεν ξέρω αν με συμφέρει να παραμείνω εδώ ή να πάω σε whatsup (whatsup έχω στο δεύτερο τηλέφωνο αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για ίντερνετ). Για περίπου 200-300 λεπτά ομιλίας το μήνα και όσο το δυνατόν περισσότερο ίντερνετ ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη κάρτα να χρησιμοποιώ; Το wu συμφςρει αμα εχεις πολλους σε αυτο.Στην κοσμοκαρτα υπαρχει με 7€ 300 'προς ολους,κατι που δεν εχει το wu. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Το wu συμφςρει αμα εχεις πολλους σε αυτο.Στην κοσμοκαρτα υπαρχει με 7€ 300 'προς ολους,κατι που δεν εχει το wu. Σε ευχαριστώ πολύ. Η ενεργοποίηση των 10€ που σου δίνει 1γβ ίντερνετ για 15 μέρες ισχύει και σε κοσμοκάρτα; Επίσης, αν ανανεώσεις τα δεδομένα μεταφέρονται για τον επόμενο μήνα κανονικά όπως στο whatsup; Δηλαδή όλα τα άλλα είναι ίδια; Αραιά και πού χρησιμοποιώ και κανένα sms. Απλά σκέφτομαι μήπως κάποιο από αυτά βολεύει καλύτερα Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ. Η ενεργοποίηση των 10€ που σου δίνει 1γβ ίντερνετ για 15 μέρες ισχύει και σε κοσμοκάρτα; Επίσης, αν ανανεώσεις τα δεδομένα μεταφέρονται για τον επόμενο μήνα κανονικά όπως στο whatsup; Δηλαδή όλα τα άλλα είναι ίδια; Αραιά και πού χρησιμοποιώ και κανένα sms. Απλά σκέφτομαι μήπως κάποιο από αυτά βολεύει καλύτερα Στο κομματι των ΜΒ ειναι ιδια ναι.Μονο η κοσμοκαρτα δεν εχει τη δυνατοτητα του wu να χαριζεις 100ΜΒ σε 3 φιλους.Για sms στην κοσμοκαρτα κοστιζει 0,19€ ή με 4€ 100 sms προς ολους. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_paketa_grapton_minimaton/section/COSMOKARTA_Services https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T13_20/section/COSMOKARTA_Services Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Μόλις μετέτρεψα το συμβόλαιο σε κάρτα. Τώρα είμαι σε cosmokarta και δεν ξέρω αν με συμφέρει να παραμείνω εδώ ή να πάω σε whatsup (whatsup έχω στο δεύτερο τηλέφωνο αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για ίντερνετ). Για περίπου 200-300 λεπτά ομιλίας το μήνα και όσο το δυνατόν περισσότερο ίντερνετ ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη κάρτα να χρησιμοποιώ; To Frog είναι η καλύτερη κάρτα να χρησιμοποιείς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου. 4GB με 4,40 ευρώ και 120 πραγματικά λεπτά με 3 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Στο κομματι των ΜΒ ειναι ιδια ναι.Μονο η κοσμοκαρτα δεν εχει τη δυνατοτητα του wu να χαριζεις 100ΜΒ σε 3 φιλους.Για sms στην κοσμοκαρτα κοστιζει 0,19€ ή με 4€ 100 sms προς ολους. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_paketa_grapton_minimaton/section/COSMOKARTA_Services https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T13_20/section/COSMOKARTA_Services Αυτό με τα 4€ βολεύει περισσότερο. Επίσης, η διαχείριση της κοσμοκάρτας γίνεται από το πρόγραμμα της cosmote στο κινητό; Δεν έχει ξεχωριστή εφαρμογή όπως το whatsup ε; Αυτό με τα 5€ για mobile internet γιατί το ονομάζει 200Mb και όχι 500mb; Παίζει κάποιο ρόλο; Και τέλος, αν μεταφερθώ από κοσμοκάρτα σε whatsup τα χρήματα που έχω στην κάρτα μεταφέρονται; To Frog είναι η καλύτερη κάρτα να χρησιμοποιείς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου. 4GB με 4,40 ευρώ και 120 πραγματικά λεπτά με 3 ευρώ. To frog ποιο δίκτυο χρησιμοποιεί; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 είναι ένα από τα καρτο κινητά της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Αυτό με τα 4€ βολεύει περισσότερο. Επίσης, η διαχείριση της κοσμοκάρτας γίνεται από το πρόγραμμα της cosmote στο κινητό; Δεν έχει ξεχωριστή εφαρμογή όπως το whatsup ε; Αυτό με τα 5€ για mobile internet γιατί το ονομάζει 200Mb και όχι 500mb; Παίζει κάποιο ρόλο; Και τέλος, αν μεταφερθώ από κοσμοκάρτα σε whatsup τα χρήματα που έχω στην κάρτα μεταφέρονται; To frog ποιο δίκτυο χρησιμοποιεί; Το frog είναι της κοσμοτε.Η διαχειριση της κοσμοκαρτα γίνεται από την εφαρμογή κοσμοτε.Το πακέτο αναφέρεται ως 200 γιατί πρόκειται για προσφορά η οποία τα τελευταία χρόνια ανανεώνεται συνεχώς.Πρακτικά σου δίνει 500ΜΒ ενώ για ενεργοποιήσεις έως 30/9 ,που ίσως πάρει παράταση,δίνει 1GB. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Με 4,4 σου δίνει 2gb βασικά απλώς μέχρι 30 Σεπτεμβρίου στα διπλασιάζει Για να είμαστε ακριβείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να μείνω στην κοσμοκάρτα και βλέπω αν θα αλλάξω. Το ζήτημα όμως είναι ότι κάποιοι που έχουν whatsup θα τους βόλευε περισσότερο αν είχα whatsup λόγω των κλήσεων. Θα το δω και αυτό και θα φανεί αν θα αλλάξω ή όχι. Η φάση είναι ότι μου είχαν πει ότι όταν θα το ενεργοποιήσω ως κάρτα από το συμβόλαιο θα μου έβαζαν 10€ μέσα και εγώ έχω τώρα 0,25€. Γιατί αυτό; Έτσι γίνεται πάντα όταν πας από συμβόλαιο σε κάρτα; Και μου είχαν πει ότι θα χρεωθεί ο τελευταίος λογαριασμός τους συμβολαίου. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 κοιτα τι βολευει εσενα πρωτα και νετα τους αλλους. το φρογκ πιστευω σε καλυπτει απολυτα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ναι, συμφωνώ, δίκιο έχεις αλλά προς το παρόν, θα μείνω λίγο στην κοσμοκάρτα, να βάλω αύριο μια 10αρα κάρτα για να πάρω και το 1gb και θα δω αργότερα. Δηλαδή να έχω το χρόνο λίγο να το μελετήσω. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Κέρδισα στην εβδομαδιαία κλήρωση του διαγωνισμού με το Whats up και την Coca Cola και κάθε μήνα για τους επόμενους 3 μήνες θα έχω 500' προς Whats up,100' προς όλους και 500mb Internet τα οποία θα μπαίνουν την 1η του μηνός.Καθολου άσχημα.. Εχει κερδίσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 πως, που, ποτε, γιατι? δώσε ινφο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 πως, που, ποτε, γιατι? δώσε ινφο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εδώ και πολύ καιρό παίζει προσφορά με την Κόκα κόλα και το Whats up.Κατω από κάθε καπάκι έχει έναν κωδικό τον οποίο αφού μπαίνεις και τον βαζεις εδώ https://summer.coca-cola.gr (αφού κάνεις εγγραφή) σου λέει αν κερδισες κάποια mb για 24 ωρες(συνήθως κερδίζεις) ενώ ταυτόχρονα μπαίνεις σε κληρώσεις για πακέτα επικοινωνίας για 3 μήνες ή 1 χρόνο η δωρεάν Smartphone.Εγω τελικά κέρδισα στην εβδομαδιαία κλήρωση αυτά τα λεπτά και τα mb για 3 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts