Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εχω φοιτητικο WhatsUp με την Ευρωπαικη καρτα νεων απο 1η Μαρτιου 2014 και δε μου το πειραξαν τωρα με την αλλαγη που εκαναν.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγω εχω φοιτητικο WhatsUp με την Ευρωπαικη καρτα νεων απο 1η Μαρτιου 2014 και δε μου το πειραξαν τωρα με την αλλαγη που εκαναν.

Από ότι διαβασα πιο πανω αυτό με την Ευρωπαϊκη καρτα δεν είναι σαν το φοιτιτικο.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Το έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι οι προσφορές θα λήξουν

Αντιθέτως γίνονται όλο και μεγαλύτερες

Ειδικα το φθινοπωρο .. και στα συμβολαια και στα καρτοκινητα... για να δουμε φετος.

Το οτι ανανεωνονται δεν αλλαζει το γεγονος οτι δεν ειναι μερος του πακετου. Αν θυμαστε πριν καποιους μηνες δεν υπηρχε καμια παρομοια προσφορα.

Υπαρχει κανενας που να γνωριζει να απαντησει στο παρακατω ? Ειναι επειγον γτ δοκιμασα μια παλια σιμ απο νουμερο του πατερα μου και πιανει κανονικα 3G.

Εχω ενα iphone 5 κλειδωμενο και το οποιο χρησιμοποιω με μια r-sim . Επειδη λενε οτι με πιο παλιες σιμ μπορεις να εχεις 3G ψαχνω να βρω μια.

Ξερουμε εαν μπορω να βρω απο την Cosmote η αν μπορω να μου ενεργοποιησουν μια sim που ειχα πριν παρω την nano ??

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Από ότι διαβασα πιο πανω αυτό με την Ευρωπαϊκη καρτα δεν είναι σαν το φοιτιτικο.

Δε ειναι τωρα που εβγαλα αυτη την προσφορα. Πριν εδειναν φοιτητικο με την Ευρωπαικη καρτα νεων.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό σε καρτοκινητή αλλά μόνο σε συμβόλαιο
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Επανάληψη μηνυματος...

Στο Mycosmote υπάρχει επιλογή ανάλυση κλήσεων.

Την επέλεξα, περίμενα 3 μέρες να το επεξεργαστούν, και όταν πήγα να δω τη λίστα μου την έβγαλε κενή.

Πήρα λοιπόν τηλ στην εξυπ.πελατών (χρεώθηκα) όπου μου είπαν ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται...

Υπάρχει μεν στο πρόγραμμα, αλλά δε λειτουργεί.

Αν θέλω ανάλυση κλήσεων πρέπει να στείλω ενυπόγραφο αίτημα με φαξ και να στείλω και τη φωτοτυπία της ταυτότητας μου.

Ζήσε Μάη μου δηλαδή...

Οπότε και το παράτησα...

May The Force Be With You...

Στο Mycosmote υπάρχει επιλογή ανάλυση κλήσεων.

Την επέλεξα, περίμενα 3 μέρες να το επεξεργαστούν, και όταν πήγα να δω τη λίστα μου την έβγαλε κενή.

Πήρα λοιπόν τηλ στην εξυπ.πελατών (χρεώθηκα) όπου μου είπαν ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται...

Υπάρχει μεν στο πρόγραμμα, αλλά δε λειτουργεί.

Αν θέλω ανάλυση κλήσεων πρέπει να στείλω ενυπόγραφο αίτημα με φαξ και να στείλω και τη φωτοτυπία της ταυτότητας μου.

Ζήσε Μάη μου δηλαδή...

Οπότε και το παράτησα...

Η ανάλυση κλήσεων είναι κάτι δεκάδες σελίδες που η κοσμοτέ στέλνει ταχυδρομικώς (συστημένο στο ταχυδρομείο) γύρω στον ένα μήνα αφού κάνεις το αίτημα όπως ακριβώς σου είπαν. Αυτή είναι η διαδικασία. Και καλά κάνουν και την έχουν "μπελαλίδικη" γιατί για σκέψου όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής να ζητούσαν αναλυτικούς και η κάθε κοσμοτέ να υποχρεωνόταν κάθε μήνα να αποστέλλει στα ταχυδρομεία (με έξοδα δικά της) γύρω στις 30 σελίδες για τον καθένα. Για να δει τι ο συνδρομητής; Αν του χρέωσε 1 ή 2 δευτερόλεπτα; Λάθη δεν γίνονται με τις χρεώσεις, το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Όποιος λοιπόν θέλει αναλυτικό, να ταλαιπωρηθεί.

Η ανάλυση κλήσεων είναι κάτι δεκάδες σελίδες που η κοσμοτέ στέλνει ταχυδρομικώς (συστημένο στο ταχυδρομείο) γύρω στον ένα μήνα αφού κάνεις το αίτημα όπως ακριβώς σου είπαν. Αυτή είναι η διαδικασία. Και καλά κάνουν και την έχουν "μπελαλίδικη" γιατί για σκέψου όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής να ζητούσαν αναλυτικούς και η κάθε κοσμοτέ να υποχρεωνόταν κάθε μήνα να αποστέλλει στα ταχυδρομεία (με έξοδα δικά της) γύρω στις 30 σελίδες για τον καθένα. Για να δει τι ο συνδρομητής; Αν του χρέωσε 1 ή 2 δευτερόλεπτα; Λάθη δεν γίνονται με τις χρεώσεις, το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Όποιος λοιπόν θέλει αναλυτικό, να ταλαιπωρηθεί.

Οτι θέλεις λες ε;

Προφανώς αυτο που θελουμε δεν ειναι 30 (!) σελίδες ανάλυση . Αλλα ανάλυση διαθέσιμη μέσα στον mycosmote λογαριασμό μας .

Αυτο γίνεται στο συμβόλαιο . Αυτο γίνεται και στα καρτοκινητα της Vodafone .

Δεν γνωρίζω στην wind αν γίνεται .

Εδώ θα διαφωνήσω...

1) Δεν θέλω πολλές σελίδες ανάλυσης, Θέλω απλά να δω εάν έχει κληθεί ένας συγκεκριμένος αριθμός, (ή όχι) μία συγκεκριμένη μέρα και όχι να ψάξω για λάθη.

2) Δε θέλω καν χαρτί-ταχυδρομείο-κόστος όπως λές. Θέλω απλά να πατήσω ένα κουμπί και να το δω στην οθόνη, όπως ακριβώς γίνεται με τα συμβόλαια..

Στα συμβόλαια ούτε χαρτιά, ούτε ταχυδρομεία, ούτε αιτήσεις χρειάζονται..

Επίσης η επιλογή υπάρχει ήδη στο mycosmote (για κάρτες) απλά δε την έχουν ενεργοποιήσει...

Edited by Yoda
May The Force Be With You...

Οτι θέλεις λες ε;

Προφανώς αυτο που θελουμε δεν ειναι 30 (!) σελίδες ανάλυση . Αλλα ανάλυση διαθέσιμη μέσα στον mycosmote λογαριασμό μας .

Αυτο γίνεται στο συμβόλαιο . Αυτο γίνεται και στα καρτοκινητα της Vodafone .

Δεν γνωρίζω στην wind αν γίνεται .

Δεν λέω ό,τι θέλω. Σου έγραψα ποιά είναι η διαδικασία. Το τι θα ήθελες δεν έχει καμία σχέση με το τι ισχύει. Προσαρμοζόμαστε με αυτά που ισχύουν σε κάθε εταιρία. Αν δεν μας καλύπτει, φεύγουμε και πάμε σε άλλη που να μας καλύπτει.

Δεν λέω ό,τι θέλω. Σου έγραψα ποιά είναι η διαδικασία. Το τι θα ήθελες δεν έχει καμία σχέση με το τι ισχύει. Προσαρμοζόμαστε με αυτά που ισχύουν σε κάθε εταιρία. Αν δεν μας καλύπτει, φεύγουμε και πάμε σε άλλη που να μας καλύπτει.

Μα αυτο που απαντησες δεν τέθηκε ποτε σαν ερώτημα .

Δεν ζήτησε κανείς να του έρχονται στο σπίτι αναλύσεις .

Τι να σου πω οτι ειναι εύστοχη απάντηση ;

Επίσης δεν ξέρω τι σχέση έχεις με την COSMOTE ,αλλα αν δεν είσαι εκπρόσωπος της , καλό θα ήταν να μην μιλάς σαν τέτοιος .

Φιλικά .

Αν σε πρόσβαλα σου ζητάω συγγνώμη .

Ελπίζω η αντιπαράθεση να τελειώσει εδώ.

Δεν απάντησα σε κάποιο ερώτημα, έκανα μια δικιά μου προσωπική παρατήρηση σχετικά με μια κατηγορία ατόμων που ζητούν ανάλυση κλήσεων την οποία έχω κάθε δικαίωμα να κάνω εφόσον τέθηκε γενικά σαν θέμα. Αν είπα κάποια αλήθεια και σε ενόχλησε, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Όσο για το αν είμαι εκπρόσωπος της κοσμοτέ (λολ), καταντάει βαρετή αυτή η καραμέλα σε όποιον τολμήσει να υποστηρίξει μια εταιρία και όχι τον συνδρομητή! Δηλαδή αν αυτό είναι το επιχείρημά σου, πραγματικά σου ζητώ εγώ συγνώμη! Λυπάμαι βαθύτατα!

Δίνεται nanoSIM σε κοσμοκαρτα;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Guest Archenemy34
Είναι εφικτή η συγχώνευση τριών ή περισσότερων κλήσεων,εφόσον οι συσκευές το υποστηρίζουν,ανάμεσα στα καρτοκινητά της Cosmote?

αφου εβρισα, φωναξα, απειλησα,{επιδει δεν μπορουσα να ενεργοποιησω 2 κωδικους ρελοαντ των 5 ευρω} και μου τους ενεργοποιησαν αυτοι και τους 2 σε χρονο προς whats up , μετα απο λιγες μερες μου ηρθανε 2 κωδικοι gold, 10 euro εκαστος.........

φωναξτε!!!!!

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Ρε παίδες μια βοήθεια θέλω... Έχει μία φίλη μου γουατς απ το φοιτητικό και δεν ξέρει ποιο μήνυμα στέλνουν για να μάθει το υπόλοιπο της το συνολικό! (εννοώ ΜΒ, χρόνο ομιλίας, λεφτά στην κάρτα, σμσ, και τα σχετικά..). Ξέρει κανείς?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

έβαλα τις κάρτες μου σε δικαρτο κινητό και από τότε έχασα την ειδοποίηση κλήσεων που έρχονταν σε μήνυμα όταν το κινητό είναι κλειστό!Στέλνω κάπου μήνυμα?η πρέπει να πάρω τηλέφωνο?ευχαριστώ

θυμάστε που έγραφα ότι με την κάρτα κοσμοτε ενώ συνδεόταν το ταμπλετ μέσω WiFi tethering με το κινητό δεν κατεβαζε δεδομένα με τίποτα; τότε πριν κανένα μήνα πήρα την κοσμοτε που φυσικά δεν ήξεραν τίποτα οι τηλεφωνητες .το έδωσαν στους τεχνικούς και τώρα όλα καλά! τώρα τι έφταιξε δεν ξέρω.κλειδωμένο το είχαν;

Στις διακοπές μου έδινα συνεχώς Internet από το κινητό στο tablet χωρίς κανένα πρόβλημα. Με cosmoκάρτα εννοείται.

θυμάστε που έγραφα ότι με την κάρτα κοσμοτε ενώ συνδεόταν το ταμπλετ μέσω WiFi tethering με το κινητό δεν κατεβαζε δεδομένα με τίποτα; τότε πριν κανένα μήνα πήρα την κοσμοτε που φυσικά δεν ήξεραν τίποτα οι τηλεφωνητες .το έδωσαν στους τεχνικούς και τώρα όλα καλά! τώρα τι έφταιξε δεν ξέρω.κλειδωμένο το είχαν;

πιθανον κατι στην γραμμη σου γιατι και γω απο κινητο σε κινητο με κοσμοκαρτα μοιραζα κανονικα σε καποιο σημειο που δεν ειχα καθολου σημα με βοντα.

Ο πατέρας μου και εγώ έχουμε cosmokarta και αυτός έχει 1 λεπτό το λεπτό προς εμένα. Ο πατέρας μου θα πάει ισπανία για λίγες ημέρες.

Μπορεί να με παίρνει με 1 λεπτό ή θα έχει έξτρα χρεώσεις;