stavroskampouris Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει στο εξης: θελω να παρω μια καρτοκινητη cosmote whats up σα δευτερο νουμερο που χρειαζομαι..μεχρι τωρα ειχα συμβολαιο γι αυτο δε θυμαμαι καν πως δουλευει η καρτα κ θελω να ρωτησω: η καρτα sim δε θελω να μπαινοβγαινει απο τη συσκευη γιατι δε θα τη βαλω σε κινητο..αν την εχω φορτωσει με 10 ευρω πχ και δεν τα τρωω αυτα καποια στιγμη ληγουν; με ποιο τροπο μπορω να βλεπω το υπολοιπο εκτος του να την βαλω σε κινητο και τελος μπορω απο το συμβολαιο μου να την γεμιζω κατευθειαν και αν ναι με ποιον τροπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει στο εξης: θελω να παρω μια καρτοκινητη cosmote whats up σα δευτερο νουμερο που χρειαζομαι..μεχρι τωρα ειχα συμβολαιο γι αυτο δε θυμαμαι καν πως δουλευει η καρτα κ θελω να ρωτησω: η καρτα sim δε θελω να μπαινοβγαινει απο τη συσκευη γιατι δε θα τη βαλω σε κινητο..αν την εχω φορτωσει με 10 ευρω πχ και δεν τα τρωω αυτα καποια στιγμη ληγουν; με ποιο τροπο μπορω να βλεπω το υπολοιπο εκτος του να την βαλω σε κινητο και τελος μπορω απο το συμβολαιο μου να την γεμιζω κατευθειαν και αν ναι με ποιον τροπο; Το χρηματικό υπόλοιπο λήγει 6 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση Μπορείς να βλέπεις το υπόλοιπο με δύο τρόπους α) καλώντας 13838 ρωτάς και μόλις εξακριβώσουν τα στοιχεία σου σου λένε το υπόλοιπο β) μέσω online account στο http://www.cosmote.gr μέσω του συμβολαίου μπορείς να ανανεώνεις τον χρόνο του καρτοκινητού α) μέσω easytransfer http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__service_easytransfer/section/Contractplans_Prs β) καλώντας 6971001314 χρησιμοποιώντας μια απλή κάρτα ανανέωσης γ) μέσω του online account με πιστωτική κάρτα Edited July 16, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskampouris Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ευχαριστω πολυ Βασιλη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ένα κενό που έχει το online account της Cosmote είναι ότι δεν αναγράφει πουθενά πότε έκανες την τελευταία ανανέωση οπότε να μπορείς να υπολογίσεις και την λήξη του εξαμήνου. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ένα κενό που έχει το online account της Cosmote είναι ότι δεν αναγράφει πουθενά πότε έκανες την τελευταία ανανέωση οπότε να μπορείς να υπολογίσεις και την λήξη του εξαμήνου. Ποσο 'τυχαιες' ειναι αυτες οι ελλειψεις, δεν ξερω... Σαν τις 'ξεχασμενες' ειδοποιησεις παλαιοτερα, οταν ξεπερνουσες τον ογκο/mb του πακετου σου... Ελλάδα, μες τη διαφάνεια ολα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Έχω what's up και βλέπω το υπόλοιπο των πακέτων αλλά και το χρηματικό μέσω της εφαρμογής what's up από το play store . Θέλω να το κάνω cosmokarta λόγω των 200ων λεπτών προς όλους με 5 ευρώ . Πως θα μπορώ να ελέγχω το υπόλοιπο μιας και δεν βλέπω εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Απο το cosmote.gr και το αντιστοιχω app σε Appstore και play store, εδώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Πρέπει να κάνουμε username στο comsote.gr για να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή; Έχω κοσμοκαρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Πρέπει να κάνουμε username στο comsote.gr για να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή; Έχω κοσμοκαρτα ναι πρέπει να κάνεις ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχω ένα λογαριασμό στο my cosmote και προσπαθώ να περάσω ένα νούμερο που έχω με φορητότητα στην cosmote και δεν μου το αναγνωρίζει, ενώ στο app το βλέπει κανονικά σαν αριθμό cosmote, τι πρέπει να κάνω??? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Απο το cosmote.gr και το αντιστοιχω app σε Appstore και play store, εδώ . Ευχαριστώ , έκανα λογαριασμό αλλά με chrome δεν μου ανοίγει το παράθυρο για εισαγωγή κωδικών και δεν μπορώ να συνδεθώ , με mozilla έκανα login κανονικά , συμβαίνει και σε εσάς , ή πρέπει να ψάξω στις ρυθμίσεις του chrome ? Edit : Το adblock έφταιγε . Edited July 17, 2014 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Πρέπει να κάνουμε username στο comsote.gr για να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή; Έχω κοσμοκαρτα Αν αυτό που θέλεις είναι να βλέπεις το υπόλοιπο, δεν χρειάζεται να κάνεις σύνδεση . Για χρήση κάποιων άλλων υπηρεσιών χρειάζεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Και στην εφαρμογή του play και στο site, μου λέει έχω τόσα λεπτά ομιλίας προς όλους, αλλά δεν μου λέει πότε λήγουν. Υπολείπεται από την εφαρμογή what's up αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Πως θα μπορώ να ελέγχω το υπόλοιπο μιας και δεν βλέπω εφαρμογή? Ο μόνος τρόπος για αναλυτική πληροφόρηση είναι να στείλεις μήνυμα στο 1330 το Υ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Και στην εφαρμογή του play και στο site, μου λέει έχω τόσα λεπτά ομιλίας προς όλους, αλλά δεν μου λέει πότε λήγουν. Υπολείπεται από την εφαρμογή what's up αρκετά. Αν πατήσεις πάνω σε αυτά τα λεπτά που σου λέει ότι έχεις θα σου πει και πότε λήγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskampouris Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Εχω δυο νουμερα cosmote.Το ενα συνδεση και το αλλο whats up..το whats up δεν χρησιμοποιειται σε συσκευη κινητου.υπαρχει τροπος να βλεπω το υπολοιπο του χωρις να βγαζω την καρτα κ να την τοποθετω σε συσκευη κινητου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μου δινει καποιος ενα λινκ απο ποια σελίδα μπορώ να βλέπω το υπολοιπο του whatsup? To cosmote myaccount δεν φαίνεται διαθέσιμο για καρτοκινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μου δινει καποιος ενα λινκ απο ποια σελίδα μπορώ να βλέπω το υπολοιπο του whatsup? To cosmote myaccount δεν φαίνεται διαθέσιμο για καρτοκινητα http://www.cosmote.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Αν πατήσεις πάνω σε αυτά τα λεπτά που σου λέει ότι έχεις θα σου πει και πότε λήγουν. Το έχω δοκιμάσει , αλλά γράφει << επόμενη ανανέωση δωρεάν χρήσης : >> κενό το υπόλοιπο πλαίσιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Καλησπέρα! Η μητέρα μου έχει έναν αριθμό what's up τον οποίο χρησιμοποιεί μόνο καλοκαίρια που φεύγει στο χωριό.Σήμερα λοιπόν που το ξεθάψαμε παρατήρησα ότι ούτε δέχεται κλήσεις(έχει φραγή εισερχομένων όπως λέει την ώρα που καλείς τον αριθμό) ούτε παίρνει...προφανώς πέρασε η ημερομηνία λήξης και το έκοψαν.Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό ή πρέπει να αγοράσει νέο αριθμό και αν ναι στο β,να προτιμήσει cosmokarta ή what's up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Καλησπέρα! Η μητέρα μου έχει έναν αριθμό what's up τον οποίο χρησιμοποιεί μόνο καλοκαίρια που φεύγει στο χωριό.Σήμερα λοιπόν που το ξεθάψαμε παρατήρησα ότι ούτε δέχεται κλήσεις(έχει φραγή εισερχομένων όπως λέει την ώρα που καλείς τον αριθμό) ούτε παίρνει...προφανώς πέρασε η ημερομηνία λήξης και το έκοψαν.Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό ή πρέπει να αγοράσει νέο αριθμό και αν ναι στο β,να προτιμήσει cosmokarta ή what's up; Στο 1314 μπορείς να καλέσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Καλησπέρα! Η μητέρα μου έχει έναν αριθμό what's up τον οποίο χρησιμοποιεί μόνο καλοκαίρια που φεύγει στο χωριό.Σήμερα λοιπόν που το ξεθάψαμε παρατήρησα ότι ούτε δέχεται κλήσεις(έχει φραγή εισερχομένων όπως λέει την ώρα που καλείς τον αριθμό) ούτε παίρνει...προφανώς πέρασε η ημερομηνία λήξης και το έκοψαν.Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό ή πρέπει να αγοράσει νέο αριθμό και αν ναι στο β,να προτιμήσει cosmokarta ή what's up; Καλύτερα ας πάει νέο αριθμό, είναι πιο απλό από την διαδικασία της επαν-ενεργοποίησης της παλιάς της κάρτας.;) Έχει τις παρακάτω επιλογές, όποια κι αν προτιμήσει θα την καλούν δωρεάν όσοι έχουν συμβόλαιο με απεριόριστα προς Cosmote. - Αν θέλει να καλεί οπουδήποτε χωρίς να σκέφτεται το δίκτυο που ανήκει αυτός που θέλει να καλέσει ας πάρει Frog (δίκτυο Cosmote). Ενεργοποιεί με 3€ 60' προς όλους με χρέωση ανά 1'' χωρίς ελάχιστη χρέωση. - Αν την καλούν και από What's up συνδέσεις και αυτή καλεί μόνο What's up αριθμούς ας πάρει πακέτο What's up. - Αν θέλει 200' προς όλους με 5€ (ελάχιστη χρέωση 3') ας προτιμήσει την Cosmoκάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) Ευχαριστώ myphone-fan! Ναι Αχιλλέα,μπορώ αλλά δε μου δίνει επιλογή να δω χρόνο ομιλίας,ημερομηνία λήξης λογαριασμού,να αλλάξω πακέτο κτλ όπως στο δικό μου what's up.Μόνο μου λέει πως αν θέλω να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας να πατήσω το 3 και μετά ακούγεται το γνωστό ''από 26/6/2014 η ισχύς της ανανέωσης είναι 6μηνη μπλα μπλα''. Λες αν βάλω μια καρτούλα των 10 ευρώ να επανέλθει ή τσάμπα θα πάνε τα 10 ευρώ;Με ανησυχεί ότι δε δέχεται εισερχόμενες κλήσεις... Edited July 18, 2014 by efkola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Βάλε κάρτα και θα επανέλθει Βρίσκεσαι στο διάστημα των 35 ημερών μετά την λήξη Αλλά βάλτη σήμερα την κάρτα , αύριο μπορεί να είναι αργά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskampouris Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Κάποιος που να γνωριζει το παραπανω ερωτημα μου παρακαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ευχαριστώ myphone-fan! Ναι Αχιλλέα,μπορώ αλλά δε μου δίνει επιλογή να δω χρόνο ομιλίας,ημερομηνία λήξης λογαριασμού,να αλλάξω πακέτο κτλ όπως στο δικό μου what's up.Μόνο μου λέει πως αν θέλω να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας να πατήσω το 3 και μετά ακούγεται το γνωστό ''από 26/6/2014 η ισχύς της ανανέωσης είναι 6μηνη μπλα μπλα''. Λες αν βάλω μια καρτούλα των 10 ευρώ να επανέλθει ή τσάμπα θα πάνε τα 10 ευρώ;Με ανησυχεί ότι δε δέχεται εισερχόμενες κλήσεις... Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις νέο αριθμό. Με μια ανανέωση άμεσα(και ίσως επανεκκίνηση του τηλεφώνου) θα είσαι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts