Nikifoross Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καλημερα! σιγουρα? ευχαριστω! μακαρι γιατι θα ειναι 2η αναγκαστικα της wind και δεν θελω να εχω το ιδιο προβλημα! α καλα λες την εβαλα και οντως πρεπει να γραφτεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μηπως ξερει καποιος παλιος να μου πει αν υπαρχουν σκετα πακετα μηνυματων ειτε προς κοσμοτε ειτε προς ολους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μηπως ξερει καποιος παλιος να μου πει αν υπαρχουν σκετα πακετα μηνυματων ειτε προς κοσμοτε ειτε προς ολους; Υπάρχουν πακέτα όπου το κλασσικό είναι 100 sms προς ολους με 4€ για 30 μερες.Υπάρχουν και αλλα όπως 30 sms για 1 μέρα η 60 για 14 μέρες κλπ...για Κοσμοτε δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μηπως ξερει καποιος παλιος να μου πει αν υπαρχουν σκετα πακετα μηνυματων ειτε προς κοσμοτε ειτε προς ολους; Σε ελληνικά στέλενεις τα μηνύματα η γκρικλις? επίσης έχεις σμαρτφον η απλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 εχω στις ρυθμισεις δυκτιου μονο την επιλογη αυτοματο lte 3g κλπ.με κλειστα τα dataplan η κοσμοτε ομως μου στελνει σμσ οτι συνδεθηκα με χρεωση ενα ευρω......:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 εχω στις ρυθμισεις δυκτιου μονο την επιλογη αυτοματο lte 3g κλπ.με κλειστα τα dataplan η κοσμοτε ομως μου στελνει σμσ οτι συνδεθηκα με χρεωση ενα ευρω......:confused: αρα συνδέεσαι. Αν δεν έχεις data plan ζήτησε να απενεργοποιήσουν το ιντερνέτ και να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Εστω και 1 Βνα περάσει οι απατεώνες σε χρεώνουν. Ασε που παίζει να το κάνουν και επίτηδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 είμαι κάτοχος f2go αλλά στις περιοχές που κουνούμε τελευταία λόγο δουλειάς δεν έχω καθόλου σήμα οπότε σκέφτομαι να το γυρίσω σε cosmokarta. βλέπω στο site τους ότι με 10 ευρω ανανέωση δίνουν ακόμη τα 300 λεπτά δωρεάν προς όλους.ισχυει αυτό;;αν είναι να πάω αύριο κιόλας να κάνω μια αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 είμαι κάτοχος f2go αλλά στις περιοχές που κουνούμε τελευταία λόγο δουλειάς δεν έχω καθόλου σήμα οπότε σκέφτομαι να το γυρίσω σε cosmokarta. βλέπω στο site τους ότι με 10 ευρω ανανέωση δίνουν ακόμη τα 300 λεπτά δωρεάν προς όλους.ισχυει αυτό;;αν είναι να πάω αύριο κιόλας να κάνω μια αλλαγη "Διατίθεται μόνο σε συνδρομητές COSMOKAΡΤΑ που έχουν εγγραφεί στην προσφορά έως 30/4/2013" . Το γράφει κάτω στα χαρακτηριστικά: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/COSMOKARTA_Services . Οπότε ισχύει μόνο για παλιούς συνδρομητές και όχι για νέους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 "Διατίθεται μόνο σε συνδρομητές COSMOKAΡΤΑ που έχουν εγγραφεί στην προσφορά έως 30/4/2013" . Το γράφει κάτω στα χαρακτηριστικά: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/COSMOKARTA_Services . Οπότε ισχύει μόνο για παλιούς συνδρομητές και όχι για νέους. Ο δωρεάν χρόνος ισχύει για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας έως 31/10/2013. Αλλον ένα μήνα και τέλος οι απατεώνες. Ουτε παλιοί ουτε νέοι.:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ο δωρεάν χρόνος ισχύει για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας έως 31/10/2013. Αλλον ένα μήνα και τέλος οι απατεώνες. Ουτε παλιοί ουτε νέοι.:angry: Αυτό συνήθως παίρνει παράταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 "Διατίθεται μόνο σε συνδρομητές COSMOKAΡΤΑ που έχουν εγγραφεί στην προσφορά έως 30/4/2013" . Το γράφει κάτω στα χαρακτηριστικά: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/COSMOKARTA_Services . Οπότε ισχύει μόνο για παλιούς συνδρομητές και όχι για νέους. κριμα.το ίδιο ισχύει και στην wind.τότε δεν με συμφέρει να παρατήσω τα 300 δωρεάν που έχω στο f2go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Για αντικατασταση σε nano sim χανετε το υπόλοιπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Για αντικατασταση σε nano sim χανετε το υπόλοιπο? Όχι απλά κοστίζει 5 ευρώ η αντίσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Όχι απλά κοστίζει 5 ευρώ η αντίσταση! αντικατασταση :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Κρυμμένα Μηνύματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά το είδα πριν από λίγο τυχαία ... http://i41.tinypic.com/2uyk5qt.png Μέσα στην εφαρμογή δεν βρίσκω τίποτα σχετικά μ'αυτή την προσφορά ... Επίσης, το δίκτυο έχει βγει εκτός πάλι από χθες και μερικά μηνύματα δεν λαμβάνονται/παραδίδονται ... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά το είδα πριν από λίγο τυχαία ... http://i41.tinypic.com/2uyk5qt.png Μέσα στην εφαρμογή δεν βρίσκω τίποτα σχετικά μ'αυτή την προσφορά ... Επίσης, το δίκτυο έχει βγει εκτός πάλι από χθες και μερικά μηνύματα δεν λαμβάνονται/παραδίδονται ... :mad: Το πέτυχα και εγώ για μία φορά πριν δύο μήνες, τώρα δεν εμφανίζεται πουθενά ως επιλογή...;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Tελικά χρειάζεται να κάνουμε ανανέωση στοιχείων της φοιτητικής προσφοράς για εμάς που είμαστε από πέρσυ ενεργοποιημένοι? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά το είδα πριν από λίγο τυχαία ... http://i41.tinypic.com/2uyk5qt.png Μέσα στην εφαρμογή δεν βρίσκω τίποτα σχετικά μ'αυτή την προσφορά ... Ήταν προσφορά που ίσχυε ως 8/8 νομίζω. Τώρα δεν υπάρχει. Εντωμεταξύ διαβάζω σε θέμα άλλης καρτοκινητής για αυξήσεις χρεώσεων. Νομίζω ότι το frog πλέον είναι η πιο φθηνή επιλογή για ομιλία. Σε συνδιασμό και με το νέο πακέτο 60' προς όλους και τα πακέτα προς εξωτερικό. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Καλησπέρα. Σήμερα έβαλα καρτοκινητή και είδα ότι έχει μια υπηρεσία "0,01€/λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE". Η ερώτησή μου είναι πως γίνεται η χρέωση? Για παράδειγμα έχω περάσει το 200' λεπτά προς όλους. Η χρέωση θα γίνεται από τα λεπτά των 200' ή από χρήματα που έχουν περισσέψει στην κάρτα μου? Επίσης στην καρτοκινητή πόσο χρεώνεται το sms? Edited September 30, 2013 by broxopios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλησπέρα. Σήμερα έβαλα καρτοκινητή και είδα ότι έχει μια υπηρεσία "0,01€/λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE". Η ερώτησή μου είναι πως γίνεται η χρέωση? Για παράδειγμα έχω περάσει το 200' λεπτά προς όλους. Η χρέωση θα γίνεται από τα λεπτά των 200' ή από χρήματα που έχουν περισσέψει στην κάρτα μου? Επίσης στην καρτοκινητή πόσο χρεώνεται το sms? Για τους 2 Αριθμός που θα δηλώσεις θα τραβάει από την κάρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Tελικά χρειάζεται να κάνουμε ανανέωση στοιχείων της φοιτητικής προσφοράς για εμάς που είμαστε από πέρσυ ενεργοποιημένοι? Ναι, χρειάζεται εκ νέου εγγραφή .. Πέρνα από ένα κατάστημα ΟΤΕ/Cosmote/Γερμανός ή, αν έχεις σκάνερ, κάνε την διαδικασία ανανέωση μέσω της ιστοσελίδας (χρειάζεται μπρος - πίσω φωτοτυπία του πάσο) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Όλα τα mb/gb που περισσεύουν από τα πακέτα μεταφέρονται κανονικά, ακόμα και τα mb της φοιτητικής προσφοράς. Αυτό ισχύει και για τα mb που παίρνουμε από το reloadit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ναι, χρειάζεται εκ νέου εγγραφή .. Πέρνα από ένα κατάστημα ΟΤΕ/Cosmote/Γερμανός ή, αν έχεις σκάνερ, κάνε την διαδικασία ανανέωση μέσω της ιστοσελίδας (χρειάζεται μπρος - πίσω φωτοτυπία του πάσο) ... Και φωτο με το κινητό είναι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Αυτό ισχύει και για τα mb που παίρνουμε από το reloadit? Όχι, τα mb του Reload it ισχούν για 7 μέρες μόνο .. Από σήμερα ξεκίνησε η νέα φοιτητική προσφορά ... Ανανέωσα στις αρχές Σεπτέμβρη κι ενώ έλαβα την προηγούμενη προσφορά, 600mb και διπλασιασμό στο πακέτο των 600 λεπτών, σήμερα μου ήρθε κανονικά μήνυμα ότι έλαβα 600mb και 600 λεπτά από τη φοιτητική προσφορά λόγω της ανανέωσης τον προηγούμενο μήνα ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts