Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα! σιγουρα? ευχαριστω! μακαρι γιατι θα ειναι 2η αναγκαστικα της wind και δεν θελω να εχω το ιδιο προβλημα! α καλα λες την εβαλα και οντως πρεπει να γραφτεις!

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μηπως ξερει καποιος παλιος να μου πει αν υπαρχουν σκετα πακετα μηνυματων ειτε προς κοσμοτε ειτε προς ολους;

Μηπως ξερει καποιος παλιος να μου πει αν υπαρχουν σκετα πακετα μηνυματων ειτε προς κοσμοτε ειτε προς ολους;

Υπάρχουν πακέτα όπου το κλασσικό είναι 100 sms προς ολους με 4€ για 30 μερες.Υπάρχουν και αλλα όπως 30 sms για 1 μέρα η 60 για 14 μέρες κλπ...για Κοσμοτε δεν έχει.

Σε ελληνικά στέλενεις τα μηνύματα η γκρικλις? επίσης έχεις σμαρτφον η απλό?

εχω στις ρυθμισεις δυκτιου μονο την επιλογη αυτοματο lte 3g κλπ.με κλειστα τα dataplan η κοσμοτε ομως μου στελνει σμσ οτι συνδεθηκα με χρεωση ενα ευρω......:confused:
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω στις ρυθμισεις δυκτιου μονο την επιλογη αυτοματο lte 3g κλπ.με κλειστα τα dataplan η κοσμοτε ομως μου στελνει σμσ οτι συνδεθηκα με χρεωση ενα ευρω......:confused:

αρα συνδέεσαι. Αν δεν έχεις data plan ζήτησε να απενεργοποιήσουν το ιντερνέτ και να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Εστω και 1 Βνα περάσει οι απατεώνες σε χρεώνουν.

Ασε που παίζει να το κάνουν και επίτηδες.

είμαι κάτοχος f2go αλλά στις περιοχές που κουνούμε τελευταία λόγο δουλειάς δεν έχω καθόλου σήμα οπότε σκέφτομαι να το γυρίσω σε cosmokarta.

βλέπω στο site τους ότι με 10 ευρω ανανέωση δίνουν ακόμη τα 300 λεπτά δωρεάν προς όλους.ισχυει αυτό;;αν είναι να πάω αύριο κιόλας να κάνω μια αλλαγη

είμαι κάτοχος f2go αλλά στις περιοχές που κουνούμε τελευταία λόγο δουλειάς δεν έχω καθόλου σήμα οπότε σκέφτομαι να το γυρίσω σε cosmokarta.

βλέπω στο site τους ότι με 10 ευρω ανανέωση δίνουν ακόμη τα 300 λεπτά δωρεάν προς όλους.ισχυει αυτό;;αν είναι να πάω αύριο κιόλας να κάνω μια αλλαγη

"Διατίθεται μόνο σε συνδρομητές COSMOKAΡΤΑ που έχουν εγγραφεί στην προσφορά έως 30/4/2013" . Το γράφει κάτω στα χαρακτηριστικά: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/COSMOKARTA_Services . Οπότε ισχύει μόνο για παλιούς συνδρομητές και όχι για νέους.

"Διατίθεται μόνο σε συνδρομητές COSMOKAΡΤΑ που έχουν εγγραφεί στην προσφορά έως 30/4/2013" . Το γράφει κάτω στα χαρακτηριστικά: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/COSMOKARTA_Services . Οπότε ισχύει μόνο για παλιούς συνδρομητές και όχι για νέους.

Ο δωρεάν χρόνος ισχύει για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας έως 31/10/2013.

Αλλον ένα μήνα και τέλος οι απατεώνες. Ουτε παλιοί ουτε νέοι.:angry:

Ο δωρεάν χρόνος ισχύει για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας έως 31/10/2013.

Αλλον ένα μήνα και τέλος οι απατεώνες. Ουτε παλιοί ουτε νέοι.:angry:

Αυτό συνήθως παίρνει παράταση.

κριμα.το ίδιο ισχύει και στην wind.τότε δεν με συμφέρει να παρατήσω τα 300 δωρεάν που έχω στο f2go.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά το είδα πριν από λίγο τυχαία ...

http://i41.tinypic.com/2uyk5qt.png

Μέσα στην εφαρμογή δεν βρίσκω τίποτα σχετικά μ'αυτή την προσφορά ...

Επίσης, το δίκτυο έχει βγει εκτός πάλι από χθες και μερικά μηνύματα δεν λαμβάνονται/παραδίδονται ... :mad:

Επίσης, το δίκτυο έχει βγει εκτός πάλι από χθες και μερικά μηνύματα δεν λαμβάνονται/παραδίδονται ... :mad:

Το πέτυχα και εγώ για μία φορά πριν δύο μήνες, τώρα δεν εμφανίζεται πουθενά ως επιλογή...;)

Tελικά χρειάζεται να κάνουμε ανανέωση στοιχείων της φοιτητικής προσφοράς για εμάς που είμαστε από πέρσυ ενεργοποιημένοι?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Ήταν προσφορά που ίσχυε ως 8/8 νομίζω. Τώρα δεν υπάρχει.

Εντωμεταξύ διαβάζω σε θέμα άλλης καρτοκινητής για αυξήσεις χρεώσεων. Νομίζω ότι το frog πλέον είναι η πιο φθηνή επιλογή για ομιλία. Σε συνδιασμό και με το νέο πακέτο 60' προς όλους και τα πακέτα προς εξωτερικό. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

Καλησπέρα.

Σήμερα έβαλα καρτοκινητή και είδα ότι έχει μια υπηρεσία "0,01€/λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE".

Η ερώτησή μου είναι πως γίνεται η χρέωση? Για παράδειγμα έχω περάσει το 200' λεπτά προς όλους. Η χρέωση θα γίνεται από τα λεπτά των 200' ή από χρήματα που έχουν περισσέψει στην κάρτα μου?

Επίσης στην καρτοκινητή πόσο χρεώνεται το sms?

Edited by broxopios

Καλησπέρα.

Σήμερα έβαλα καρτοκινητή και είδα ότι έχει μια υπηρεσία "0,01€/λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE".

Η ερώτησή μου είναι πως γίνεται η χρέωση? Για παράδειγμα έχω περάσει το 200' λεπτά προς όλους. Η χρέωση θα γίνεται από τα λεπτά των 200' ή από χρήματα που έχουν περισσέψει στην κάρτα μου?

Επίσης στην καρτοκινητή πόσο χρεώνεται το sms?

Για τους 2 Αριθμός που θα δηλώσεις θα τραβάει από την κάρτα!

Tελικά χρειάζεται να κάνουμε ανανέωση στοιχείων της φοιτητικής προσφοράς για εμάς που είμαστε από πέρσυ ενεργοποιημένοι?

Ναι, χρειάζεται εκ νέου εγγραφή .. Πέρνα από ένα κατάστημα ΟΤΕ/Cosmote/Γερμανός ή, αν έχεις σκάνερ, κάνε την διαδικασία ανανέωση μέσω της ιστοσελίδας (χρειάζεται μπρος - πίσω φωτοτυπία του πάσο) ...

Όλα τα mb/gb που περισσεύουν από τα πακέτα μεταφέρονται κανονικά, ακόμα και τα mb της φοιτητικής προσφοράς.

Αυτό ισχύει και για τα mb που παίρνουμε από το reloadit?

Ναι, χρειάζεται εκ νέου εγγραφή .. Πέρνα από ένα κατάστημα ΟΤΕ/Cosmote/Γερμανός ή, αν έχεις σκάνερ, κάνε την διαδικασία ανανέωση μέσω της ιστοσελίδας (χρειάζεται μπρος - πίσω φωτοτυπία του πάσο) ...

Και φωτο με το κινητό είναι ΟΚ

Αυτό ισχύει και για τα mb που παίρνουμε από το reloadit?

Όχι, τα mb του Reload it ισχούν για 7 μέρες μόνο ..

Από σήμερα ξεκίνησε η νέα φοιτητική προσφορά ... Ανανέωσα στις αρχές Σεπτέμβρη κι ενώ έλαβα την προηγούμενη προσφορά, 600mb και διπλασιασμό στο πακέτο των 600 λεπτών, σήμερα μου ήρθε κανονικά μήνυμα ότι έλαβα 600mb και 600 λεπτά από τη φοιτητική προσφορά λόγω της ανανέωσης τον προηγούμενο μήνα ... :)