Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η προώθηση δεν είναι δωράν την πληρώνεις κανονικά. Άρα αυτός που θα σε καλέσει στο cosmote χρεώνεται κλήση προς cosmote (αν έχει unlimited δεν θα χρεώνεται) αλλά το καρτοκινητό θα χρεώνεται τη προώθηση της κλήσης σαν κλήση προς vodafone. Άρα δεν σε συμφέρει. Ή έχε δύο κινητά όπως κάνει πολύς κόσμος ή αδιαφόρησε για το αν χρεώνεται ο άλλος που σε καλεί ή όχι (όπως κάνω πλέον εγώ που κουράστηκα με τις δύο συσκευές).

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Λογικό είναι μέν γιατι αν γινόταν αυτό που λέω δε θα συνέφερε καμία εταιρεία.. :p

m.whatsup.gr

δεν συνδέεται το Samsung E2152...έχει κανείς άλλος θέμα στην θεσσαλονίκη;

Για όσους δεν ο πρόσεξαν, το ίντερνετ που μπορείς να κερδίσεις με τους κωδικούς ανανέωσης στο reload it έγινε 30MB για silver κωδικό και 60 MB για gold κωδικό. Πάνε τα κατοστάρια που ξέραμε...
Κώστας

m.whatsup.gr

δεν συνδέεται το Samsung E2152...έχει κανείς άλλος θέμα στην θεσσαλονίκη;

Και εγώ από το μεσημεράκι, ένα "θεματάκι" το έχω με το m.whatsup.gr.

Δεν μου εμφανίζει τον χρόνο ομιλίας μου, καθώς και τα διαθέσιμα λεπτά, SMS και MB...

Δεν μου εμφανίζει τον χρόνο ομιλίας μου, καθώς και τα διαθέσιμα λεπτά, SMS και MB...

εγώ μιλάω για μόνιμο πρόβλημα...βγάζοντας μου σφάλμα δικτύου....:(

Για όσους δεν ο πρόσεξαν, το ίντερνετ που μπορείς να κερδίσεις με τους κωδικούς ανανέωσης στο reload it έγινε 30MB για silver κωδικό και 60 MB για gold κωδικό. Πάνε τα κατοστάρια που ξέραμε...

Ρε τα λαμογια... Ας το καταργήσουν να τελειώνουμε :mad:

Χα.. Σε μένα το εχει μόνιμος ετσι λέει συνεχεία πρέπει να είμαι συνδρομητής της cosmote και μετά σου λέει δωρεάν ενημέρωση π@π@ρ@!$#

εγώ μιλάω για μόνιμο πρόβλημα...βγάζοντας μου σφάλμα δικτύου....:(

Κανε ρεσταρτ ...

:ninja:

Ποιο είναι το καλυτερο πακέτο καρτοκινητής για να μιλάω και να στέλνω μηνύματα σε αριθμό συμβολαίου cosmote?

δεν υπαρχει κατι για αριθμους κοσμοτε συμβολαιο πιστευω οτι θα σε βολευε η κοσμοκαρτα για να μιλας με χρεωση ενα λεπτο το λεπτο προς 2 αριθμους κοσμοτε τις επιλογης σου και να ενεργοποιησεις και καποιο πακετο μυνηματων προς ολα τα δικτυα π.χ. 100 sms με 4ευρω. εξαλλου κανενα πακετο καρτοκινητης τις κοσμοτε δεν δινει προς ολη την κοσμοτε λεπτα η μυνηματα μονο το what's up ειναι που δινει μονο προς what's up . Mονο η βονταφον και η γουιντ δινουνε προς ολη βονταφον και προς ολη την γουιντ. Η κοσμοτε ποτε δεν το ειχε μονο το what's up την ενδιαφερε αλλα δεν νομιζω να βγαλει ποτε προς ολη την κοσμοτε εκτος και αν αλλαξει χερια η εταιρεια αλλα με τοσο συνδρομτητικη βαση στο what's up και παλι πολυ δυσκολο το βρισκω .

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να ενεργοποιήσω την ειδοποίηση για τις κλήσεις που δέχομαι όταν το κινητό μου είναι απενεργοποιημένο ή εκτός δικτύου;

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να ενεργοποιήσω την ειδοποίηση για τις κλήσεις που δέχομαι όταν το κινητό μου είναι απενεργοποιημένο ή εκτός δικτύου;

http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/eidopoihsh_kleisewn_instructions.pdf

Αν εισαι απο φορητοτητα ή εχεις προθεμα 698 πρεπει να το κανεις χειροκινητα απο τις ρυθμισεις της συσκευης. Εναλλακτικα, καλεις την εξυπηρετηση.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Κανε ρεσταρτ ...

το δοκίμασα, αλλά τίποτα..Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο κινητό παραμένει.

http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/eidopoihsh_kleisewn_instructions.pdf

Αν εισαι απο φορητοτητα ή εχεις προθεμα 698 πρεπει να το κανεις χειροκινητα απο τις ρυθμισεις της συσκευης. Εναλλακτικα, καλεις την εξυπηρετηση.

Χμμμ... λέω να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών, να ξεμπερδεύω μια και καλή! Ευχαριστώ για την βοήθεια! :thanks:

Υπαρχει τροπος να μαθαινω ποσα λεπτα κ μυνηματα μου εχουν μεινει σε whatsup στελνοντας καποιο μυνημα?

Υπαρχει τροπος να μαθαινω ποσα λεπτα κ μυνηματα μου εχουν μεινει σε whatsup στελνοντας καποιο μυνημα?

ΥΠΟΛ στο 1313

[sIGPIC][/sIGPIC]

sv2 δοκιμασες με αλλο κινητο ??

Τελικά είχα απενεργοποιηδει εγώ το Ίντερνετ με την εντολή end day και δεν έμπαινε ούτε εκεί,μίλησα με εξυπηρέτηση και έστειλαν ρυθμίσεις ξανά και άνοιξαν το ΝΕΤ

Έκανα μετατροπή της σύνδεσης σε κοσμοκάρτα. Σήμερα έγινε η αλλαγή. Όταν πάω να καλέσω κάποιον βγαίνει μήνυμα ότι πρέπει να περάσω από κάποιο κατάστημα της Cosmote για δήλωση στοιχείων. Εφόσον πριν είχα σύνδεση γιατί ζητάνε τα στοιχεία μου πάλι?

Για έναν απλούστατο λόγο .

Πρέπει να υπογράψεις υπεύθηνη δήλωση προς την Ε.Ε.Τ.Τ. Στα συμβόλαια δεν υπογράφεις κάτι τέτιο.

Και στα συμβολαια υπογραφεις δηλωση προς την ΕΕΤΤ αλλα το κανεις κατα την αιτηση οποτε με το που ενεργοποιηθει η γραμμη παιζει κανονικα!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Τι δηλώνεις στην ΕΕΤΤ ρε παιδιά; Ότι θα είσαι καλό παιδί και θα βάζεις κάρτα; Πραγματικά, μου γεννήθηκε απορία τι ξεχωριστό ζητάει η ΕΕΤΤ για τα καρτοκινητά! ;)

Τα στοιχεία του συνδρομητή και του χρήστη (αν είναι διαφορετικά) δηλώνεις καθώς και τον αριθμό της κάρτας σιμ...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"