Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ανανέωσα σήμερα μετά από την χρήση του υπόλοιπου που είχα την κάρτα μου όλο αυτό το διάστημα με τα 5 ευρώ/μήνα...είχε μαζευτεί ένα χ ποσό...οπότε τώρα με 5 ευρώ μου έδωσε 300' (υπερ αρκετά για 2ο νούμερο) και επίσης μου έδωσε δώρο (κατ'επιλογή) 100 sms για 1 εβδομάδα. Απλά είναι ΠΟΛΛΑ για μόνο 7 μέρες. Γιατί δεν το κάνουν 15νθήμερο? (ρητορικό ερώτημα,απλά εκφράζω παράπονο).

Μετετρεψα ενα συμβολαιο σε κοσμοκαρτα. Η εντολη ο αριθμος να μην εμφανιζεται σε τηελφωνικους καταλαγους παυει να ισχυει? Επειδη με πηρε ενα ατομο με τον οποιο δεν συνδεομαστε καθολου και δεν ξερω πως θα μπορουσε να βρει τον αριθμο μου....

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

καλησπέρα σε όλους

έχω μια κάρτα sim με WhatsUp και θέλω να μεταφέρω σε μια άλλη κάρτα WhatsUp 10 ευρώ

πως γίνετε να το κάνω αυτό?

και πόσο χρεώνομαι για την αποστολή μονάδων?

ευχαριστώ

jar

Συγγνώμη αν δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα, αλλά η αναζήτηση δεν έδειξε κάτι.

Μπορώ να κάνω εκτροπή κλήσης από ένα What's Up σε ένα άλλο; Αν είναι κλειστό το πρώτο What's Up, λειτουργεί η εκτροπή; Εμφανίζεται πουθενά το δεύτερο νούμερο;

Ευχαριστώ!:)

Συγγνώμη αν δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα, αλλά η αναζήτηση δεν έδειξε κάτι.

Μπορώ να κάνω εκτροπή κλήσης από ένα What's Up σε ένα άλλο; Αν είναι κλειστό το πρώτο What's Up, λειτουργεί η εκτροπή; Εμφανίζεται πουθενά το δεύτερο νούμερο;

Ευχαριστώ!:)

είτε ο αριθμός είναι κλειστός είτε είναι ανοιχτός όλες οι κλήσεις προωθούνται στον αριθμό που είχες επιλέξει. Όχι δεν εμφανίζεται πουθενά. Γενικά δεν μπορεί να εμφανιστεί διότι είναι σαν να κανείς κλήσεις από τον πρώτο αριθμό στον δεύτερο για αυτό!.

Γίνεται να πάρουμε πάλι τον κωδικό του reloaded;

Έσβησα κατά λάθος το sms με τον κωδικό...

Το νέο μέτρο που αν μπεις έστω για 1kb στο internet σε χρεώνει 1 ευρώ γίνεται να το απενεργοποιήσουμε;

Το νέο μέτρο που αν μπεις έστω για 1kb στο internet σε χρεώνει 1 ευρώ γίνεται να το απενεργοποιήσουμε;

ναι μπορείς να στείλεις codes στο 1313. Όσο για το ίντερνετ όλη μέρα νομίζω ότι δεν γίνεται να το απενεργοποιήσεις. Άμα είναι φτιαξε ένα κενό προφίλ και ενεργοποίησε το έτσι ώστε να μπαίνεις μόνο όταν το χρειάζεσαι και να μην χρεώνει τζάμπα 1€ κατά λάθος.

Στείλε CODES στο 1313.

Γίνεται από την εξυπηρέτηση πελατών 13838.

Απενεργοποιείται. Υπάρχει και μια εντολή που στέλνουμε στο 1333, αλλά δεν τη θυμάμαι τώρα, νομίζω end day. Πάντως, μπορείς άνετα να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και να ζητήσεις την απενεργοποίηση.

Θα καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών ( 13838 και στο μενού θα επιλέξεις το 2 και μετά το 9 ) και θα ζητήσεις τη μεταφορά του ποσού. Η διαδικασία είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, το κινητό απο το οποίο θα ζητήσεις να μεταφερθεί το ποσό, να είναι στο όνομά σου.

Θα καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών ( 13838 και στο μενού θα επιλέξεις το 2 και μετά το 9 ) και θα ζητήσεις τη μεταφορά του ποσού. Η διαδικασία είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, το κινητό απο το οποίο θα ζητήσεις να μεταφερθεί το ποσό, να είναι στο όνομά χρεωνεσαι περιπου 0,12ευρω

είτε ο αριθμός είναι κλειστός είτε είναι ανοιχτός όλες οι κλήσεις προωθούνται στον αριθμό που είχες επιλέξει. Όχι δεν εμφανίζεται πουθενά. Γενικά δεν μπορεί να εμφανιστεί διότι είναι σαν να κανείς κλήσεις από τον πρώτο αριθμό στον δεύτερο για αυτό!.

Ευχαριστω! Μπορεις να μου πεις και που μπορω να βρω τις ςχετικες οδηγιες; Σ' ευχαριστω πολυ!:-)

Sent from my blaaaaahhh...

Για να ενεργοποιήσεις: **21*αριθμός κινητού# και πατάς το πλήκτρο της κλήσης.

Για απενεργοποίηση: ##21# και πατάς το πλήκτρο της κλήσης.

Αν μιλάμε για τη κλήση, ναι, χρεώνεται 0,12€. Αλλά για τη διαδικασία της μεταφοράς, δεν χρεώνεται κάτι.

Απενεργοποιείται. Υπάρχει και μια εντολή που στέλνουμε στο 1333, αλλά δεν τη θυμάμαι τώρα, νομίζω end day. Πάντως, μπορείς άνετα να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και να ζητήσεις την απενεργοποίηση.

αν βάλει κάποιος την σελίδα του whats up πρώτη, θα χρεώνεται πάλι το 1 ευρώ/μέρα ?

για δοκιμάστε το...(είναι δωρεάν λέει).

Ευχαριστω! Μπορεις να μου πεις και που μπορω να βρω τις ςχετικες οδηγιες; Σ' ευχαριστω πολυ!:-)

Sent from my blaaaaahhh...

η πολύ απλά μπαίνεις στις ρυθμίσεις των κλήσεων από τις ρυθμίσεις τις συσκευής σου και βρίσκεις την προώθηση επιλεγείς την προώθηση όλων των κλήσεων και βάζεις τον αριθμό που θέλεις και μετά την αντίστοιχη επιλογή οκ για για γίνει επικοινωνία με το δίκτυο και να μπει. Επίσης για την ακύρωση των προωθήσεων υπάρχει επίσης από τις ρυθμίσεις των κλήσεων δυνατότητα ακύρωσης της προώθησης. Εγώ από το κινητό το βάζω διότι δεν θυμάμαι την διαδικασία.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.:):)

Θα καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών ( 13838 και στο μενού θα επιλέξεις το 2 και μετά το 9 ) και θα ζητήσεις τη μεταφορά του ποσού. Η διαδικασία είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, το κινητό απο το οποίο θα ζητήσεις να μεταφερθεί το ποσό, να είναι στο όνομά σου.

σε ευχαριστώ πάρα πολύ :)

καλεσα 13838 και πατησα 2 και μετά 9 όμως στο 9 μου λέει "ακυρη επιλογή"

:(

τι λάθος έκανα?

νομίζω ότι πρέπει να ακούσεις το μύνημα στην αρχή διότι κάπου λέει και για την αγγλική γλώσσα και μετά να πατήσεις το 9. Γενικά εγώ όταν καλώ καλώ τον παλιό αριθμό 1313 και παταω κατευθείαν το 9 και το παίρνει κατευθείαν.

Ερωτησεις!

1)Αν παω απο whatsup σε κοσμοκαρτα, χανω υπολοιπο σε ευρω και megabytes?

2) οι ειδικες χρεωσεις προς 2 κοσμοτε ισχυουν μονο με ανανεωση 20ε στη κοσμοκαρτα?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ερωτησεις!

1)Αν παω απο whatsup σε κοσμοκαρτα, χανω υπολοιπο σε ευρω και megabytes?

2) οι ειδικες χρεωσεις προς 2 κοσμοτε ισχυουν μονο με ανανεωση 20ε στη κοσμοκαρτα?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Δεν χανεις απολυτος τιποτα και η υπηρεσια ενα λεπτο το λεπτο δεν εχει καμια σχεση με τι ανανεωση θα κανεις, απλα ενεργοποιησε την και αυτο ειναι ολο.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!