b_real Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Πλεον μπορεις να βλεπεις με καποιο τροπο ποσα λεπτα σου απομενουν απο τα 600 που σου δινουν με καθε καρτα που βαζεις στο what's up;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Όπως και πριν ΥΠΟΛ στο 1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Όπως και πριν ΥΠΟΛ στο 1313 η Υ στο 1313. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Ανανέωσα σήμερα μετά από την χρήση του υπόλοιπου που είχα την κάρτα μου όλο αυτό το διάστημα με τα 5 ευρώ/μήνα...είχε μαζευτεί ένα χ ποσό...οπότε τώρα με 5 ευρώ μου έδωσε 300' (υπερ αρκετά για 2ο νούμερο) και επίσης μου έδωσε δώρο (κατ'επιλογή) 100 sms για 1 εβδομάδα. Απλά είναι ΠΟΛΛΑ για μόνο 7 μέρες. Γιατί δεν το κάνουν 15νθήμερο? (ρητορικό ερώτημα,απλά εκφράζω παράπονο). Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μετετρεψα ενα συμβολαιο σε κοσμοκαρτα. Η εντολη ο αριθμος να μην εμφανιζεται σε τηελφωνικους καταλαγους παυει να ισχυει? Επειδη με πηρε ενα ατομο με τον οποιο δεν συνδεομαστε καθολου και δεν ξερω πως θα μπορουσε να βρει τον αριθμο μου.... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 καλησπέρα σε όλους έχω μια κάρτα sim με WhatsUp και θέλω να μεταφέρω σε μια άλλη κάρτα WhatsUp 10 ευρώ πως γίνετε να το κάνω αυτό? και πόσο χρεώνομαι για την αποστολή μονάδων? ευχαριστώ jar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Συγγνώμη αν δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα, αλλά η αναζήτηση δεν έδειξε κάτι. Μπορώ να κάνω εκτροπή κλήσης από ένα What's Up σε ένα άλλο; Αν είναι κλειστό το πρώτο What's Up, λειτουργεί η εκτροπή; Εμφανίζεται πουθενά το δεύτερο νούμερο; Ευχαριστώ!:) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Συγγνώμη αν δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα, αλλά η αναζήτηση δεν έδειξε κάτι. Μπορώ να κάνω εκτροπή κλήσης από ένα What's Up σε ένα άλλο; Αν είναι κλειστό το πρώτο What's Up, λειτουργεί η εκτροπή; Εμφανίζεται πουθενά το δεύτερο νούμερο; Ευχαριστώ!:) είτε ο αριθμός είναι κλειστός είτε είναι ανοιχτός όλες οι κλήσεις προωθούνται στον αριθμό που είχες επιλέξει. Όχι δεν εμφανίζεται πουθενά. Γενικά δεν μπορεί να εμφανιστεί διότι είναι σαν να κανείς κλήσεις από τον πρώτο αριθμό στον δεύτερο για αυτό!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Γίνεται να πάρουμε πάλι τον κωδικό του reloaded; Έσβησα κατά λάθος το sms με τον κωδικό... Το νέο μέτρο που αν μπεις έστω για 1kb στο internet σε χρεώνει 1 ευρώ γίνεται να το απενεργοποιήσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Γίνεται να πάρουμε πάλι τον κωδικό του reloaded; Έσβησα κατά λάθος το sms με τον κωδικό... Το νέο μέτρο που αν μπεις έστω για 1kb στο internet σε χρεώνει 1 ευρώ γίνεται να το απενεργοποιήσουμε; ναι μπορείς να στείλεις codes στο 1313. Όσο για το ίντερνετ όλη μέρα νομίζω ότι δεν γίνεται να το απενεργοποιήσεις. Άμα είναι φτιαξε ένα κενό προφίλ και ενεργοποίησε το έτσι ώστε να μπαίνεις μόνο όταν το χρειάζεσαι και να μην χρεώνει τζάμπα 1€ κατά λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Γίνεται να πάρουμε πάλι τον κωδικό του reloaded; Έσβησα κατά λάθος το sms με τον κωδικό... Το νέο μέτρο που αν μπεις έστω για 1kb στο internet σε χρεώνει 1 ευρώ γίνεται να το απενεργοποιήσουμε; Στείλε CODES στο 1313. Γίνεται από την εξυπηρέτηση πελατών 13838. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Απενεργοποιείται. Υπάρχει και μια εντολή που στέλνουμε στο 1333, αλλά δεν τη θυμάμαι τώρα, νομίζω end day. Πάντως, μπορείς άνετα να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και να ζητήσεις την απενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Θα καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών ( 13838 και στο μενού θα επιλέξεις το 2 και μετά το 9 ) και θα ζητήσεις τη μεταφορά του ποσού. Η διαδικασία είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, το κινητό απο το οποίο θα ζητήσεις να μεταφερθεί το ποσό, να είναι στο όνομά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cker Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Θα καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών ( 13838 και στο μενού θα επιλέξεις το 2 και μετά το 9 ) και θα ζητήσεις τη μεταφορά του ποσού. Η διαδικασία είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, το κινητό απο το οποίο θα ζητήσεις να μεταφερθεί το ποσό, να είναι στο όνομά χρεωνεσαι περιπου 0,12ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 είτε ο αριθμός είναι κλειστός είτε είναι ανοιχτός όλες οι κλήσεις προωθούνται στον αριθμό που είχες επιλέξει. Όχι δεν εμφανίζεται πουθενά. Γενικά δεν μπορεί να εμφανιστεί διότι είναι σαν να κανείς κλήσεις από τον πρώτο αριθμό στον δεύτερο για αυτό!. Ευχαριστω! Μπορεις να μου πεις και που μπορω να βρω τις ςχετικες οδηγιες; Σ' ευχαριστω πολυ!:-) Sent from my blaaaaahhh... Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Για να ενεργοποιήσεις: **21*αριθμός κινητού# και πατάς το πλήκτρο της κλήσης. Για απενεργοποίηση: ##21# και πατάς το πλήκτρο της κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Αν μιλάμε για τη κλήση, ναι, χρεώνεται 0,12€. Αλλά για τη διαδικασία της μεταφοράς, δεν χρεώνεται κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Απενεργοποιείται. Υπάρχει και μια εντολή που στέλνουμε στο 1333, αλλά δεν τη θυμάμαι τώρα, νομίζω end day. Πάντως, μπορείς άνετα να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και να ζητήσεις την απενεργοποίηση. αν βάλει κάποιος την σελίδα του whats up πρώτη, θα χρεώνεται πάλι το 1 ευρώ/μέρα ? για δοκιμάστε το...(είναι δωρεάν λέει). Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ευχαριστω! Μπορεις να μου πεις και που μπορω να βρω τις ςχετικες οδηγιες; Σ' ευχαριστω πολυ!:-) Sent from my blaaaaahhh... Για να ενεργοποιήσεις: **21*αριθμός κινητού# και πατάς το πλήκτρο της κλήσης. Για απενεργοποίηση: ##21# και πατάς το πλήκτρο της κλήσης. η πολύ απλά μπαίνεις στις ρυθμίσεις των κλήσεων από τις ρυθμίσεις τις συσκευής σου και βρίσκεις την προώθηση επιλεγείς την προώθηση όλων των κλήσεων και βάζεις τον αριθμό που θέλεις και μετά την αντίστοιχη επιλογή οκ για για γίνει επικοινωνία με το δίκτυο και να μπει. Επίσης για την ακύρωση των προωθήσεων υπάρχει επίσης από τις ρυθμίσεις των κλήσεων δυνατότητα ακύρωσης της προώθησης. Εγώ από το κινητό το βάζω διότι δεν θυμάμαι την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Για να ενεργοποιήσεις: **21*αριθμός κινητού# και πατάς το πλήκτρο της κλήσης. Για απενεργοποίηση: ##21# και πατάς το πλήκτρο της κλήσης. Ευχαριστώ πάρα πολύ.:):) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Θα καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών ( 13838 και στο μενού θα επιλέξεις το 2 και μετά το 9 ) και θα ζητήσεις τη μεταφορά του ποσού. Η διαδικασία είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, το κινητό απο το οποίο θα ζητήσεις να μεταφερθεί το ποσό, να είναι στο όνομά σου. σε ευχαριστώ πάρα πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 καλεσα 13838 και πατησα 2 και μετά 9 όμως στο 9 μου λέει "ακυρη επιλογή" :( τι λάθος έκανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 καλεσα 13838 και πατησα 2 και μετά 9 όμως στο 9 μου λέει "ακυρη επιλογή" :( τι λάθος έκανα? νομίζω ότι πρέπει να ακούσεις το μύνημα στην αρχή διότι κάπου λέει και για την αγγλική γλώσσα και μετά να πατήσεις το 9. Γενικά εγώ όταν καλώ καλώ τον παλιό αριθμό 1313 και παταω κατευθείαν το 9 και το παίρνει κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ερωτησεις! 1)Αν παω απο whatsup σε κοσμοκαρτα, χανω υπολοιπο σε ευρω και megabytes? 2) οι ειδικες χρεωσεις προς 2 κοσμοτε ισχυουν μονο με ανανεωση 20ε στη κοσμοκαρτα? Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ερωτησεις! 1)Αν παω απο whatsup σε κοσμοκαρτα, χανω υπολοιπο σε ευρω και megabytes? 2) οι ειδικες χρεωσεις προς 2 κοσμοτε ισχυουν μονο με ανανεωση 20ε στη κοσμοκαρτα? Sent from my Desire HD using Tapatalk Δεν χανεις απολυτος τιποτα και η υπηρεσια ενα λεπτο το λεπτο δεν εχει καμια σχεση με τι ανανεωση θα κανεις, απλα ενεργοποιησε την και αυτο ειναι ολο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts