karib Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Τι ειδους νεα περιμενουμε απο Δευτερα? Δεν ρωτω ποια θα ειναι τα νεα, αλλα σε τι επιπεδο, πχ. ιντερνετ, ή προσφορα, ή οτι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Και οταν ειχε πρωτοβγαλει η vodafone unlimited προς ολους τοτε καποιοι μας ελεγαν οτι ετοιμαζεται να απαντησει σκληρα η cosmote στον ανταγωνισμο και απαντησε αρχικα με προσφορα που επρεπε να πληρωνεις 3ευρω κατι που οι αλλοι εδειναν τζαμπα και μετα σα τις βρεγμενες γατες το απεσυραν. Τωρα που εβγαλε η wind αυτη τη προσφορα παλι τα ιδια μας λενε. Οσονουπω. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Και οταν ειχε πρωτοβγαλει η vodafone unlimited προς ολους τοτε καποιοι μας ελεγαν οτι ετοιμαζεται να απαντησει σκληρα η cosmote στον ανταγωνισμο και απαντησε αρχικα με προσφορα που επρεπε να πληρωνεις 3ευρω κατι που οι αλλοι εδειναν τζαμπα και μετα σα τις βρεγμενες γατες το απεσυραν. Τωρα που εβγαλε η wind αυτη τη προσφορα παλι τα ιδια μας λενε. Οσονουπω. όντως αλήθεια ειναι αυτό αλλά δε ξέρεις τι φορητότητες-αποσυνδέσεις μπορεί να έχει δει το τμήμα της cosmote μετά τις προσφορές του ανταγωνισμού, πως κινείται το πράγμα. Το θέμα είναι τι θα δώσει και αν ειναι να βγαλει κάτι συνήθως το λανσάρει Παρασκευή βράδυ να παίζει μόνο του το σκ. Τώρα αν δώσει το ιντερνετ του free2go θα καταρρεύσει όλο το δίκτυο της πιστεύω αν δώσει μετά από τοσο καιρό 10€ ανανέωση για ολη τη cosmote δε θα εντυπωσιάσει, οπότε ίσως βάλει στο παιχνίδι και τα σταθερά, θα δείξει... βεβαια αν βγάλει κατι φοβερό (αν και δε το πιστεύω) θα χουμε δεύτερο γύρο γιατι η vodafone σιγουρα δε θα το αφήσει αναπάντητο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Άντε να έρθει η Δευτέρα να δούμε πρόωρη Ανάσταση στα καρτοκινητά... Αμήν και πότε γιατί το τελευταίο διάστημα στριφογύρναγε όλο και περισσότερο στο νου μου η φορητότητα. Να μείνουμε στο δίκτυο αλλά μη μας βγάζουνε και την ψυχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 αλλαξασημερα το καρτοσυμβολαιο κοσμοτε που ειχα και μου εγινε καρτοκινητο και εγινε κοσμοκαρτα.το υπολοιπο μοκυ μεταφερθηκε και ειναι 21 ευρω.αν στειλω μυνημα για αλλαγη πακετου για να γινει whats up το υπολοιπο το χανω η οχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 αλλαξασημερα το καρτοσυμβολαιο κοσμοτε που ειχα και μου εγινε καρτοκινητο και εγινε κοσμοκαρτα.το υπολοιπο μοκυ μεταφερθηκε και ειναι 21 ευρω.αν στειλω μυνημα για αλλαγη πακετου για να γινει whats up το υπολοιπο το χανω η οχι?? Οχι, δε χάνεις τίποτα. Στειλε κανονικα ΑΛΠΑΚ στο 1314. Η πρώτη αλλαγή είναι τσάμπα. Από την δεύτερη και μετά χρεώνεσαι 3 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SomniusX Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Χρεώνουν τις αλλαγές.. χα.. καλά.. Παράθεση Ξέρω και γ4μώ τα κομπιούτερ λέμε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 σιγα μωρε τωρα. μια χρειαζεται να κανεις. ακτος και αν καποιος θελει να αλλαζει καθε μερα οποτε υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Η πρώτη ξαναλέω είναι τσάμπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 εχω μια απορια εκλεισα 2 σηνδεσεις C120 και my way20 ενω τους ελεγα εκατονταδες φορες να τα κανουν wath up εκαναν Cosmote και εγω γιατι τωρα πρεπει να πληρωνο εχτρα 3€ ??? ειναι για μια φορα η καθε μηνα απος ειπανε Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 εχω μια απορια εκλεισα 2 σηνδεσεις C120 και my way20 ενω τους ελεγα εκατονταδες φορες να τα κανουν wath up εκαναν Cosmote και εγω γιατι τωρα πρεπει να πληρωνο εχτρα 3€ ??? ειναι για μια φορα η καθε μηνα απος ειπανε το εχουμε ξαναπεί.Η φορητότηα γινεται μονο σε κοσμοκάρτα.Μπορείς να το κανεις whats up και την πρώτη φορά είναι δωρεαν.Οποτε τι παραπωνιέσαι?ενα σμς θα στήλεις και ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Εχθές δυστυχώς ξέχασε ένας φίλος μου το κινητό του κάπου έξω με αποτέλεσμα όταν καλέσαμε να μας απαντήσει κάποιος, να μας κλείσει το τηλέφωνο και να το απενεργοποιήσει. Το θέμα τώρα είναι ότι ναι μεν θα πάμε για κάρτα SIM αντικατάστασης αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει τον αριθμό χρήστη ούτε το είχε κάνει ταυτοποίηση. Πώς μπορούμε να παρακάμψουμε αυτό το γραφειοκρατικό θεματάκι;:worry: Ευχαριστώ! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) Από σήμερα 20/03/2010 η cosmote προσφέρει στα καρτοσυμβόλαια εντελώς δωρεάν 1500 λεπτά τον μήνα προς κινητά cosmote. Η ενεργοποίηση γίνεται με την αποστολή sms του λεκτικού 1500 στο 1313. Η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση τα 3'. Edited March 20, 2010 by alany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Για το whatsup αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο το έστειλα στο whats up και μου είπε για τα 1500 λεπτά και Sms με κάθε κάρτα ανανεώσεις ότι τα εχω ενεργοποιήσεις και ότι πρέπει να κάνω ανανέωση για τα παίρνω. Και αφορά μόνο το whats up μήπως αφορά την κόσμοκάρτα;. Ή μας δουλεύεις;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 μάλλον εννοεί ότι αν στείλουμε το 1500 στο 1313, τα 1500' που παίρνουμε για τα whats up από κάθε ανανέωση, θα ισχύουν για όλη την cosmote αν κάνω λάθος, alany, διόρθωσέ με!:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 alany, κοίταξε λιγάκι το post πάνω από το ανακοινωθέν σου και απάντησε μου αν μπορείς:D ThanQ! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 alany, κοίταξε λιγάκι το post πάνω από το ανακοινωθέν σου και απάντησε μου αν μπορείς:D ThanQ! Νομίζω ότι δεν θα χάσει το νούμερο. Κάλεσε από άλλο καρτοκινητό το 1313 και θα σου πουν. Το ποιό πιθανό είναι να γίνουν ερωτήσεις του τύπου πότε βάλατε τελευταία κάρτα ποιά νούμερα καλέσατε κτλ. Υπάρχει πιθανότητα να σου δώσουν και τον κωδικό χρήστη από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 το εχουμε ξαναπεί.Η φορητότηα γινεται μονο σε κοσμοκάρτα.Μπορείς να το κανεις whats up και την πρώτη φορά είναι δωρεαν.Οποτε τι παραπωνιέσαι?ενα σμς θα στήλεις και ολα οκ δωρεαν πος γινεται και με χρεωσε 3ευρο και δεν καταλαβα ειναι μια φορα η θα πρεπει καθε μηνα και δεν ξερω που τα εχετε ξαναπει εμενα αλλα μου ειπανε στην cosmote Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Οπότε αν κατάλαβα καλά υπάρχει προσφορά μόνο για τα καρτοσυμβόλαια και δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι σύντομα στην καρτοκινητή, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Από σήμερα 20/03/2010 η cosmote προσφέρει στα καρτοσυμβόλαια εντελώς δωρεάν 1500 λεπτά τον μήνα προς κινητά cosmote. Η ενεργοποίηση γίνεται με την αποστολή sms του λεκτικού 1500 στο 1313. Η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση τα 3'. Πολύ καλό. Αυτό σημαίνει ότι καταργείται η υπηρεσία με τα 500 λεπτά προς cosmote& σταθερα με 5 ευρω; Ελπίζω όχι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) Πολύ καλό. Αυτό σημαίνει ότι καταργείται η υπηρεσία με τα 500 λεπτά προς cosmote& σταθερα με 5 ευρω; Ελπίζω όχι.... Δεν το γνωρίζω αυτό. Αν και θα προτιμούσα να έδινε κάποιο πακέτο με σταθερά τόσο στα καρτοσυμβόλαια όσο και στα καρτοκινητά. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας 1500 στα καρτοσυμβόλαια γίνεται και με δωρεάν κλήση στο 1318. Βλέπω την vodafone να τρέχει να αλλάζει για άλλη μία φορά το πρόγραμμά της http://goo.gl/jfDd και να μην χρεώνει τα 1500' προς vodafone με 10 ευρώ. Edited March 20, 2010 by alany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Από σήμερα 20/03/2010 η cosmote προσφέρει στα καρτοσυμβόλαια εντελώς δωρεάν 1500 λεπτά τον μήνα προς κινητά cosmote. Η ενεργοποίηση γίνεται με την αποστολή sms του λεκτικού 1500 στο 1313. Η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση τα 3'. Αυτό είναι που έλεγες ότι θα ανακοινωνόταν τη Δευτέρα; Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Συγνώμη να κάνω μια ερώτηση από πόσα ευρώ μπορώ να βάλω κάρτα από το καταστήμα;. Λογικά από 5€ αφού η χαμηλότερη κάρτα ξεκινάει από 5€. Αλλά τις προάλλες που ρώτησα στο κοσμοτε shop στο μεσολόγγι στην επαρχία μου είπανε από 3€ ότι μπορώ να βάλω ηλεκτρονικά. Μήπως δεν έχουνε ενημερωθεί; ρώτησα στο 1313 και μου είπανε ότι από 5€ είναι το ελάχιστο υπόλοιπο που μπορείς να βάλεις. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι τέτοιο;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Συγνώμη να κάνω μια ερώτηση από πόσα ευρώ μπορώ να βάλω κάρτα από το καταστήμα;. Λογικά από 5€ αφού η χαμηλότερη κάρτα ξεκινάει από 5€. Αλλά τις προάλλες που ρώτησα στο κοσμοτε shop στο μεσολόγγι στην επαρχία μου είπανε από 3€ ότι μπορώ να βάλω ηλεκτρονικά. Μήπως δεν έχουνε ενημερωθεί; ρώτησα στο 1313 και μου είπανε ότι από 5€ είναι το ελάχιστο υπόλοιπο που μπορείς να βάλεις. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι τέτοιο;. ελάχιστη ανανέωση από κατάστημα είναι τα 5€ κάπου το γράφει αλλά δεν το βρίσκω τώρα Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts