Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστώ, το βρηκα αλλά γράφουν 110 τώρα, θα το σκεφτώ, ειναι πειρασμός

Edited by babis3g

1 minute ago, babis3g said:

ευχαριστώ, το βρηκα αλλά γράφουν 110 τώρα, θα το σκεφτώ, ειναι πειρασμός

Πάμε στο αντίστοιχο θέμα της Vodafone να το δούμε μήπως βλέπεις στα 110€ προσφορά άλλου συνεργάτη.

https://myphone.gr/forum/topic/226/page/1930/

1 minute ago, VIPdriver said:

Η Κέρκυρα έχει σήμα βονταφον;

Όλες έχουν κάλυψη (έχουν μεν τις τρύπες τους) αλλά υπάρχουν κεραίες. Θέλει λίγη προσοχή βέβαια στο λιμάνι μη συνδεθεί με Αλβανία. 

δεν εχει τις ταχυτητες cosmote αλλά έχει ικανοποιητικό σήμα, εδω από κάποιο LTE πακετο σαν το wireless 4/5G

https://myphone.gr/forum/topic/207209/?do=findComment&comment=7349373

https://myphone.gr/forum/topic/207209/?do=findComment&comment=7352176

δυστυχώς ο φίλος απεβίωσε είχε αρκετά θέματα υγείας

1 minute ago, babis3g said:

δεν εχει τις ταχυτητες cosmote αλλά έχει ικανοποιητικό σήμα, εδω από κάποιο LTE πακετο σαν το wireless 4/5G

https://myphone.gr/forum/topic/207209/?do=findComment&comment=7349373

https://myphone.gr/forum/topic/207209/?do=findComment&comment=7352176

δυστυχώς ο φίλος απεβίωσε είχε αρκετά θέματα υγείας

Δεν φαίνεται κάποια άδεια για Ν78 αλλά ίσως βάλουν, όπως σε εμένα. Τρουμπέττα η μεγάλη κεραία είναι Cosmote μια δίπλα πιο κοντούλα Vodafone. Παλια υπήρχε μια τρίτη από η wind αλλά πλέον παίζει μαζί με Vodafone. Μπορείς να πάρεις μια sim δοκιμαστικά να δοκιμάσεις το δίκτυο γύρω γύρω και μετά να αποφασίσεις. 

Συλλυπητήρια.

ευχαριστώ, πέρυσι τετοια εποχή μου ειχαν δωσει καρτα απο τοπικο μαγαζί, το αναφέρω σε αλλο νημα...το σημα είναι καλό όπου πήγα

Edited by babis3g

Έχουν εξαφανιστεί τα φοιτητικά πακέτα, μόνο το DIY μου έχει στην εφαρμογή και στο site. Καλά μπήκε ο μήνας…

On 29/1/2026 at 10:25 ΜΜ, albiz said:

Πρέπει να κοιτάξεις όλα τα πακέτα που υπάρχουν και να διαλέξεις ανάλογα μα τις ανάγκες σου και το χρονικό διάστημα που θα είσαι εκτός. Π.χ. το Giga Week που κοστίζει 7€ για μια βδομάδα δίνει 10,5 GB για χρήση εντός Ε.Ε., ενώ το Giga Day με τα 6Gb που κοστίζει 1,5€ δίνει 2,5Gb για χρήση εντός Ε.Ε, το Giga Day με τα Απεριόριστα Gb που κοστίζει 2€ δίνει 3Gb για χρήση εντός Ε.Ε.

Διαλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και το πορτοφόλι σου. Δες για κάθε πακέτο internet στο Δες Περισσότερα, εκεί αναφέρει τα πάντα. 

9 GB για χρήση εντός Ε.Ε. βλέπω στο Giga Week.Για χρόνο ομιλίας επίσης τι προτείνετε για ένα 4ημερο?

Δεν βλέπω γενικά επιλογή σε πακέτα ίντερνετ ειδικά για απεριόριστα μηνιαία στα φοιτητικά πακέτα 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο cosmote app, ΔΕΝ με αφήνει να πάρω δωρεάν κουπόνια deals for you από τα Everest.

Συμβαίνει και σε άλλον?

Δεν καταλαβαίνω το λόγο...

ΑΚΥΡΟΝ....

ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ 

Edited by GREGORYMO
Διόρθωση

35 minutes ago, GREGORYMO said:

Στο cosmote app, ΔΕΝ με αφήνει να πάρω δωρεάν κουπόνια deals for you από τα Everest.

Συμβαίνει και σε άλλον?

Δεν καταλαβαίνω το λόγο...

fZMjsZg.md.jpg

Από το πρωί είναι έτσι btw.

Σε 2 νούμερα που μπαίνει σήμερα φραγή:

ΣΤΗ COSMOTE TELEKOM ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ! ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ 1500 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 15GB INTERNET ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!

On 1/2/2026 at 10:49 ΠΜ, paanos said:

Έχουν εξαφανιστεί τα φοιτητικά πακέτα, μόνο το DIY μου έχει στην εφαρμογή και στο site. Καλά μπήκε ο μήνας…

Σε μένα αντιθέτως είναι εξαφανισμένο το DIY στην εφαρμογή.

Δυόμιση εβδομάδες και δεν μπορούν να μου ενεργοποιήσουν την φραγή εισερχομένων κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη. Επικαλούνται τεχνικό πρόβλημα που ακόμα αδυνατεί να επιλυθεί. Αν πάρω στο τηλέφωνο βλαβών ασχολούνται με τέτοια θέματα ή συνεχίζω κ περιμένω; Μετά φορητότητα σε άλλον πάροχο αναγκαστικά. 

13 minutes ago, Lyricmyth19 said:

Δυόμιση εβδομάδες και δεν μπορούν να μου ενεργοποιήσουν την φραγή εισερχομένων κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη. Επικαλούνται τεχνικό πρόβλημα που ακόμα αδυνατεί να επιλυθεί. Αν πάρω στο τηλέφωνο βλαβών ασχολούνται με τέτοια θέματα ή συνεχίζω κ περιμένω; Μετά φορητότητα σε άλλον πάροχο αναγκαστικά. 

Δηλαδή με απλό τηλέφωνο στο 13888 δεν στο φτιάχνουν όπως στις περισσότερες περιπτώσεις;

Redmi By Xiaomi

32 minutes ago, Nikos_96 said:

Δηλαδή με απλό τηλέφωνο στο 13888 δεν στο φτιάχνουν όπως στις περισσότερες περιπτώσεις;

Όχι δυστυχώς. 13888 τσατ μεσεντζερ το δοκίμασα όλα. Προσπαθούμε για επίλυση ισχυρίζονται και είναι σε προτεραιότητα το αίτημα μου. Αλλά πάει πολύ χρονικά τώρα αυτό κατά τη γνώμη μου. 

Η κλασσική απάντηση που μου δίνουν που ουσιαστικά αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν ιδέα τι φταίει και περιμένουν να το ξεχάσει ο συνδρομητής και να μην ξανασχοληθει: "Κατανοώ την αναστάτωση σας και λυπάμαι για την ταλαιπωρία σας. Το αίτημα που έχει καταχωρηθεί από προηγούμενη επικοινωνία είναι σε εξέλιξη και διαχειρίζεται. Μόλις ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες ενέργειες αποκατάστασης τότε θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία της φραγής."

Edited by Lyricmyth19

59 minutes ago, Lyricmyth19 said:

Και σε μένα το ίδιο σε νούμερο που έκανα φορητότητα πριν 2 βδομαδες 

Εμένα στο τσατ μου είπαν αυτό: 

IMG_2126.jpeg

7 minutes ago, spoukos said:

Και σε μένα το ίδιο σε νούμερο που έκανα φορητότητα πριν 2 βδομαδες 

Εμένα στο τσατ μου είπαν αυτό: 

IMG_2126.jpeg

Οπότε κι εσύ αναμένεις ενεργοποίηση σωστά; Τι εννοεί τυπική διαδικασία φορητότητας; Αφού έχει έρθει στον πάροχο τι εννοεί; Εμένα αυτό που σου έγραψαν δεν μου το έχουν πει πάντως προς το παρόν.

Edited by Lyricmyth19

1 ώρα πριν, Lyricmyth19 said:

Όχι δυστυχώς. 13888 τσατ μεσεντζερ το δοκίμασα όλα. Προσπαθούμε για επίλυση ισχυρίζονται και είναι σε προτεραιότητα το αίτημα μου. Αλλά πάει πολύ χρονικά τώρα αυτό κατά τη γνώμη μου. 

Η κλασσική απάντηση που μου δίνουν που ουσιαστικά αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν ιδέα τι φταίει και περιμένουν να το ξεχάσει ο συνδρομητής και να μην ξανασχοληθει: "Κατανοώ την αναστάτωση σας και λυπάμαι για την ταλαιπωρία σας. Το αίτημα που έχει καταχωρηθεί από προηγούμενη επικοινωνία είναι σε εξέλιξη και διαχειρίζεται. Μόλις ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες ενέργειες αποκατάστασης τότε θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία της φραγής."

Μήπως τους έχετε μπερδέψει τους υπαλλήλους με την άλλη γενική φραγή κλήσεων όπως και τον τηλεφωνητή που παίρναμε παλιά για ενεργοποίηση; Αυτό το να μην δέχεσαι κλήσεις απο άγνωστους αριθμούς δεν λέγεται φραγή. η Cosmote το ονομάζει υπηρεσία Απόρριψη Ανώνυμων κλήσεων. Μήπως άν τους το προφέρατε έτσι καταλάβαιναν τί θέλετε; Γιατί μου φαίνεται περίεργο να κάνουν δύσκολο ένα τέτοιο εύκολο θέμα. Στο site τους το γράφει Με την υπηρεσία Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων σου δίνεται η δυνατότητα να απορρίπτονται όλες οι κλήσεις με απόκρυψη αριθμού που δέχεσαι στην τηλεφωνική σου γραμμή. Αυτός που σε καλεί ενημερώνεται με ηχογραφημένο μήνυμα στα ελληνικά και τα αγγλικά, ώστε, εάν το επιθυμεί, να καλέσει ξανά με απενεργοποιημένη την απόκρυψη του αριθμού του.

Edited by Nikos_96
Redmi By Xiaomi

1 hour ago, Nikos_96 said:

Μήπως τους έχετε μπερδέψει τους υπαλλήλους με την άλλη γενική φραγή κλήσεων όπως και τον τηλεφωνητή που παίρναμε παλιά για ενεργοποίηση; Αυτό το να μην δέχεσαι κλήσεις απο άγνωστους αριθμούς δεν λέγεται φραγή. η Cosmote το ονομάζει υπηρεσία Απόρριψη Ανώνυμων κλήσεων. Μήπως άν τους το προφέρατε έτσι καταλάβαιναν τί θέλετε; Γιατί μου φαίνεται περίεργο να κάνουν δύσκολο ένα τέτοιο εύκολο θέμα. Στο site τους το γράφει Με την υπηρεσία Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων σου δίνεται η δυνατότητα να απορρίπτονται όλες οι κλήσεις με απόκρυψη αριθμού που δέχεσαι στην τηλεφωνική σου γραμμή. Αυτός που σε καλεί ενημερώνεται με ηχογραφημένο μήνυμα στα ελληνικά και τα αγγλικά, ώστε, εάν το επιθυμεί, να καλέσει ξανά με απενεργοποιημένη την απόκρυψη του αριθμού του.

Τους το διευκρίνισα, και ακόμα το ελέγχουν λένε. Συν ότι το δοκίμασα σε μια άλλη γραμμή στην Cosmote με την ίδια εκπρόσωπο στο ίδιο τσατ και δούλεψε κανονικά 

ειναι εκτος το κοσμοτε id και δεν δουλευουν τα app ή μονο εγώ έχω θέμα?

Edit

Επανήλθε πρέπει να ήταν εκτος τουλάχιστον από τις 11:30