babis3g Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου (edited) ευχαριστώ, το βρηκα αλλά γράφουν 110 τώρα, θα το σκεφτώ, ειναι πειρασμός Edited 31 Ιανουαρίου by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 1 minute ago, babis3g said: ευχαριστώ, το βρηκα αλλά γράφουν 110 τώρα, θα το σκεφτώ, ειναι πειρασμός Πάμε στο αντίστοιχο θέμα της Vodafone να το δούμε μήπως βλέπεις στα 110€ προσφορά άλλου συνεργάτη. https://myphone.gr/forum/topic/226/page/1930/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 39 minutes ago, babis3g said: αχτύπητο, που κοιτάς μπας και βρω το κατάστημα κερκυρας Η Κέρκυρα έχει σήμα βονταφον; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Η Κέρκυρα έχει σήμα βονταφον; Όλες έχουν κάλυψη (έχουν μεν τις τρύπες τους) αλλά υπάρχουν κεραίες. Θέλει λίγη προσοχή βέβαια στο λιμάνι μη συνδεθεί με Αλβανία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου δεν εχει τις ταχυτητες cosmote αλλά έχει ικανοποιητικό σήμα, εδω από κάποιο LTE πακετο σαν το wireless 4/5G https://myphone.gr/forum/topic/207209/?do=findComment&comment=7349373 https://myphone.gr/forum/topic/207209/?do=findComment&comment=7352176 δυστυχώς ο φίλος απεβίωσε είχε αρκετά θέματα υγείας 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 1 minute ago, babis3g said: δεν εχει τις ταχυτητες cosmote αλλά έχει ικανοποιητικό σήμα, εδω από κάποιο LTE πακετο σαν το wireless 4/5G https://myphone.gr/forum/topic/207209/?do=findComment&comment=7349373 https://myphone.gr/forum/topic/207209/?do=findComment&comment=7352176 δυστυχώς ο φίλος απεβίωσε είχε αρκετά θέματα υγείας Δεν φαίνεται κάποια άδεια για Ν78 αλλά ίσως βάλουν, όπως σε εμένα. Τρουμπέττα η μεγάλη κεραία είναι Cosmote μια δίπλα πιο κοντούλα Vodafone. Παλια υπήρχε μια τρίτη από η wind αλλά πλέον παίζει μαζί με Vodafone. Μπορείς να πάρεις μια sim δοκιμαστικά να δοκιμάσεις το δίκτυο γύρω γύρω και μετά να αποφασίσεις. Συλλυπητήρια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου (edited) ευχαριστώ, πέρυσι τετοια εποχή μου ειχαν δωσει καρτα απο τοπικο μαγαζί, το αναφέρω σε αλλο νημα...το σημα είναι καλό όπου πήγα Edited 31 Ιανουαρίου by babis3g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Έχουν εξαφανιστεί τα φοιτητικά πακέτα, μόνο το DIY μου έχει στην εφαρμογή και στο site. Καλά μπήκε ο μήνας… 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου On 29/1/2026 at 10:25 ΜΜ, albiz said: Πρέπει να κοιτάξεις όλα τα πακέτα που υπάρχουν και να διαλέξεις ανάλογα μα τις ανάγκες σου και το χρονικό διάστημα που θα είσαι εκτός. Π.χ. το Giga Week που κοστίζει 7€ για μια βδομάδα δίνει 10,5 GB για χρήση εντός Ε.Ε., ενώ το Giga Day με τα 6Gb που κοστίζει 1,5€ δίνει 2,5Gb για χρήση εντός Ε.Ε, το Giga Day με τα Απεριόριστα Gb που κοστίζει 2€ δίνει 3Gb για χρήση εντός Ε.Ε. Διαλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και το πορτοφόλι σου. Δες για κάθε πακέτο internet στο Δες Περισσότερα, εκεί αναφέρει τα πάντα. 9 GB για χρήση εντός Ε.Ε. βλέπω στο Giga Week.Για χρόνο ομιλίας επίσης τι προτείνετε για ένα 4ημερο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Δεν βλέπω γενικά επιλογή σε πακέτα ίντερνετ ειδικά για απεριόριστα μηνιαία στα φοιτητικά πακέτα 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) Στο cosmote app, ΔΕΝ με αφήνει να πάρω δωρεάν κουπόνια deals for you από τα Everest. Συμβαίνει και σε άλλον? Δεν καταλαβαίνω το λόγο... ΑΚΥΡΟΝ.... ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ Edited 2 Φεβρουαρίου by GREGORYMO Διόρθωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 35 minutes ago, GREGORYMO said: Στο cosmote app, ΔΕΝ με αφήνει να πάρω δωρεάν κουπόνια deals for you από τα Everest. Συμβαίνει και σε άλλον? Δεν καταλαβαίνω το λόγο... Από το πρωί είναι έτσι btw. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) .. Edited 2 Φεβρουαρίου by GREGORYMO Διόρθωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Σε 2 νούμερα που μπαίνει σήμερα φραγή: ΣΤΗ COSMOTE TELEKOM ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ! ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ 1500 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 15GB INTERNET ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ! 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Εμφανίστηκε έρευνα... 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Καλημέρα σου έκαναν αυτά τα δώρα αντί για φραγή χωρίς να ανανεώσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου On 1/2/2026 at 10:49 ΠΜ, paanos said: Έχουν εξαφανιστεί τα φοιτητικά πακέτα, μόνο το DIY μου έχει στην εφαρμογή και στο site. Καλά μπήκε ο μήνας… Σε μένα αντιθέτως είναι εξαφανισμένο το DIY στην εφαρμογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Δυόμιση εβδομάδες και δεν μπορούν να μου ενεργοποιήσουν την φραγή εισερχομένων κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη. Επικαλούνται τεχνικό πρόβλημα που ακόμα αδυνατεί να επιλυθεί. Αν πάρω στο τηλέφωνο βλαβών ασχολούνται με τέτοια θέματα ή συνεχίζω κ περιμένω; Μετά φορητότητα σε άλλον πάροχο αναγκαστικά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 13 minutes ago, Lyricmyth19 said: Δυόμιση εβδομάδες και δεν μπορούν να μου ενεργοποιήσουν την φραγή εισερχομένων κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη. Επικαλούνται τεχνικό πρόβλημα που ακόμα αδυνατεί να επιλυθεί. Αν πάρω στο τηλέφωνο βλαβών ασχολούνται με τέτοια θέματα ή συνεχίζω κ περιμένω; Μετά φορητότητα σε άλλον πάροχο αναγκαστικά. Δηλαδή με απλό τηλέφωνο στο 13888 δεν στο φτιάχνουν όπως στις περισσότερες περιπτώσεις; 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου (edited) 32 minutes ago, Nikos_96 said: Δηλαδή με απλό τηλέφωνο στο 13888 δεν στο φτιάχνουν όπως στις περισσότερες περιπτώσεις; Όχι δυστυχώς. 13888 τσατ μεσεντζερ το δοκίμασα όλα. Προσπαθούμε για επίλυση ισχυρίζονται και είναι σε προτεραιότητα το αίτημα μου. Αλλά πάει πολύ χρονικά τώρα αυτό κατά τη γνώμη μου. Η κλασσική απάντηση που μου δίνουν που ουσιαστικά αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν ιδέα τι φταίει και περιμένουν να το ξεχάσει ο συνδρομητής και να μην ξανασχοληθει: "Κατανοώ την αναστάτωση σας και λυπάμαι για την ταλαιπωρία σας. Το αίτημα που έχει καταχωρηθεί από προηγούμενη επικοινωνία είναι σε εξέλιξη και διαχειρίζεται. Μόλις ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες ενέργειες αποκατάστασης τότε θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία της φραγής." Edited 6 Φεβρουαρίου by Lyricmyth19 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 59 minutes ago, Lyricmyth19 said: Δυόμιση εβδομάδες και δεν μπορούν να μου ενεργοποιήσουν την φραγή εισερχομένων κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη. Επικαλούνται τεχνικό πρόβλημα που ακόμα αδυνατεί να επιλυθεί. Αν πάρω στο τηλέφωνο βλαβών ασχολούνται με τέτοια θέματα ή συνεχίζω κ περιμένω; Μετά φορητότητα σε άλλον πάροχο αναγκαστικά. Και σε μένα το ίδιο σε νούμερο που έκανα φορητότητα πριν 2 βδομαδες Εμένα στο τσατ μου είπαν αυτό: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου (edited) 7 minutes ago, spoukos said: Και σε μένα το ίδιο σε νούμερο που έκανα φορητότητα πριν 2 βδομαδες Εμένα στο τσατ μου είπαν αυτό: Οπότε κι εσύ αναμένεις ενεργοποίηση σωστά; Τι εννοεί τυπική διαδικασία φορητότητας; Αφού έχει έρθει στον πάροχο τι εννοεί; Εμένα αυτό που σου έγραψαν δεν μου το έχουν πει πάντως προς το παρόν. Edited 6 Φεβρουαρίου by Lyricmyth19 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, Lyricmyth19 said: Όχι δυστυχώς. 13888 τσατ μεσεντζερ το δοκίμασα όλα. Προσπαθούμε για επίλυση ισχυρίζονται και είναι σε προτεραιότητα το αίτημα μου. Αλλά πάει πολύ χρονικά τώρα αυτό κατά τη γνώμη μου. Η κλασσική απάντηση που μου δίνουν που ουσιαστικά αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν ιδέα τι φταίει και περιμένουν να το ξεχάσει ο συνδρομητής και να μην ξανασχοληθει: "Κατανοώ την αναστάτωση σας και λυπάμαι για την ταλαιπωρία σας. Το αίτημα που έχει καταχωρηθεί από προηγούμενη επικοινωνία είναι σε εξέλιξη και διαχειρίζεται. Μόλις ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες ενέργειες αποκατάστασης τότε θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία της φραγής." Μήπως τους έχετε μπερδέψει τους υπαλλήλους με την άλλη γενική φραγή κλήσεων όπως και τον τηλεφωνητή που παίρναμε παλιά για ενεργοποίηση; Αυτό το να μην δέχεσαι κλήσεις απο άγνωστους αριθμούς δεν λέγεται φραγή. η Cosmote το ονομάζει υπηρεσία Απόρριψη Ανώνυμων κλήσεων. Μήπως άν τους το προφέρατε έτσι καταλάβαιναν τί θέλετε; Γιατί μου φαίνεται περίεργο να κάνουν δύσκολο ένα τέτοιο εύκολο θέμα. Στο site τους το γράφει : Με την υπηρεσία Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων σου δίνεται η δυνατότητα να απορρίπτονται όλες οι κλήσεις με απόκρυψη αριθμού που δέχεσαι στην τηλεφωνική σου γραμμή. Αυτός που σε καλεί ενημερώνεται με ηχογραφημένο μήνυμα στα ελληνικά και τα αγγλικά, ώστε, εάν το επιθυμεί, να καλέσει ξανά με απενεργοποιημένη την απόκρυψη του αριθμού του. Edited 6 Φεβρουαρίου by Nikos_96 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Nikos_96 said: Μήπως τους έχετε μπερδέψει τους υπαλλήλους με την άλλη γενική φραγή κλήσεων όπως και τον τηλεφωνητή που παίρναμε παλιά για ενεργοποίηση; Αυτό το να μην δέχεσαι κλήσεις απο άγνωστους αριθμούς δεν λέγεται φραγή. η Cosmote το ονομάζει υπηρεσία Απόρριψη Ανώνυμων κλήσεων. Μήπως άν τους το προφέρατε έτσι καταλάβαιναν τί θέλετε; Γιατί μου φαίνεται περίεργο να κάνουν δύσκολο ένα τέτοιο εύκολο θέμα. Στο site τους το γράφει : Με την υπηρεσία Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων σου δίνεται η δυνατότητα να απορρίπτονται όλες οι κλήσεις με απόκρυψη αριθμού που δέχεσαι στην τηλεφωνική σου γραμμή. Αυτός που σε καλεί ενημερώνεται με ηχογραφημένο μήνυμα στα ελληνικά και τα αγγλικά, ώστε, εάν το επιθυμεί, να καλέσει ξανά με απενεργοποιημένη την απόκρυψη του αριθμού του. Τους το διευκρίνισα, και ακόμα το ελέγχουν λένε. Συν ότι το δοκίμασα σε μια άλλη γραμμή στην Cosmote με την ίδια εκπρόσωπο στο ίδιο τσατ και δούλεψε κανονικά 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου ειναι εκτος το κοσμοτε id και δεν δουλευουν τα app ή μονο εγώ έχω θέμα? Edit Επανήλθε πρέπει να ήταν εκτος τουλάχιστον από τις 11:30 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts