minast Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Επειδή ίσως δεν το έκανα εντελώς σαφές, το smartphone με δεδομένα το θέλω για βιντεκλήσεις, κλπ, απλά δεν θέλω να πειράξω καθόλου το χαζό τηλέφωνο που ξέρει και εμπιστεύεται. Εννοείται ότι θα προσθέσω όποιον αριθμό χρησιμοποιήσουμε σε εφαρμογή για διαχείριση από άλλον. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 33 minutes ago, minast said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Επειδή ίσως δεν το έκανα εντελώς σαφές, το smartphone με δεδομένα το θέλω για βιντεκλήσεις, κλπ, απλά δεν θέλω να πειράξω καθόλου το χαζό τηλέφωνο που ξέρει και εμπιστεύεται. Εννοείται ότι θα προσθέσω όποιον αριθμό χρησιμοποιήσουμε σε εφαρμογή για διαχείριση από άλλον. Πας Vodafone που έχει πιο πολλά GB 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 52 minutes ago, minast said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Επειδή ίσως δεν το έκανα εντελώς σαφές, το smartphone με δεδομένα το θέλω για βιντεκλήσεις, κλπ, απλά δεν θέλω να πειράξω καθόλου το χαζό τηλέφωνο που ξέρει και εμπιστεύεται. Εννοείται ότι θα προσθέσω όποιον αριθμό χρησιμοποιήσουμε σε εφαρμογή για διαχείριση από άλλον. Οκ.. συμφωνώ με τον @aektzhs 1 για τη Vodafone. Δίνει πολύ πράμα σε νέους συνδρομητές. Κατά τα άλλα σε Νοσοκομείο που βρέθηκα τελευταία είχε φοβερό WiFi.. και δεν μιλάω για ιδιωτικό νοσοκομείο. Αυτά.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Εάν κατάλαβα καλά, θα υπάρχουν 2 συσκευές στο νοσοκομείο; 1 απλό και 1 σμαρτφον; 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Εάν κατάλαβα καλά, θα υπάρχουν 2 συσκευές στο νοσοκομείο; 1 απλό και 1 σμαρτφον; Ναι, αυτό είναι το πλάνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου (edited) 9 ώρες πριν, kalitexnis_g said: ας βάλει κατευθείαν την εφαρμογή του What's up Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένας περιορισμός με την εφαρμογή, αν το δικό σου τηλέφωνο δεν είναι what's up Edited 21 Ιανουαρίου by sou_d 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 3 minutes ago, sou_d said: Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένας περιορισμός με την εφαρμογή, αν το δικό σου τηλέφωνο δεν είναι what's up Πράγματι, η εφαρμογή what's up θέλει συχνή επιβεβαίωση εάν στη ίδια συσκευή δεν είναι και η σιμ. Στην εφαρμογή my cosmote δεν υπάρχει τέτοιο προβλημα. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 49 minutes ago, VIPdriver said: Πράγματι, η εφαρμογή what's up θέλει συχνή επιβεβαίωση εάν στη ίδια συσκευή δεν είναι και η σιμ. Στην εφαρμογή my cosmote δεν υπάρχει τέτοιο προβλημα. Πλέον νομίζω δεν μπαίνει καν. Βγάζει σφάλμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schmeichel3 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Καλησπέρα. Ο χρόνος λήξης της σύνδεσης ανανεώνεται αν αγοράσεις κάποιο πακέτο; Αυτό συνέβαινε στη wind κάποτε, σε whatsup ειμαι νέος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 2 minutes ago, schmeichel3 said: Καλησπέρα. Ο χρόνος λήξης της σύνδεσης ανανεώνεται αν αγοράσεις κάποιο πακέτο; Αυτό συνέβαινε στη wind κάποτε, σε whatsup ειμαι νέος Τα χρηματα μετά το 2μηνο χανονται, αλλά το αγορασμένο πακέτο ειναι διαθεσιμο προς καταναλωση εως τη ληξη του. 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 1 hour ago, schmeichel3 said: Καλησπέρα. Ο χρόνος λήξης της σύνδεσης ανανεώνεται αν αγοράσεις κάποιο πακέτο; Αυτό συνέβαινε στη wind κάποτε, σε whatsup ειμαι νέος Οχι,δεν γίνεται το ίδιο εδω, πρέπει να μπουν λεφτά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_78 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Καλησπέρα στην ομάδα, έχω μια ΣΙΜ κοσμοκάρτα σε μια μονάδα απομακρυσμένου συναγερμού και καθώς προσθέτω συνεχώς χρήματα (για να μην απωλέσω το νούμερο και χάσω την επαφή με το συναγερμό) έχω φτάσει στα €150. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα χρησιμοποιήσω αυτά τα χρήματα; Σημειώνω ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρέσω τη ΣΙΜ από τον συναγερμό. Κάθε πρόταση δεκτή! Ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 22 minutes ago, jim_78 said: Καλησπέρα στην ομάδα, έχω μια ΣΙΜ κοσμοκάρτα σε μια μονάδα απομακρυσμένου συναγερμού και καθώς προσθέτω συνεχώς χρήματα (για να μην απωλέσω το νούμερο και χάσω την επαφή με το συναγερμό) έχω φτάσει στα €150. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα χρησιμοποιήσω αυτά τα χρήματα; Σημειώνω ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρέσω τη ΣΙΜ από τον συναγερμό. Κάθε πρόταση δεκτή! Ευχαριστώ! Υπάρχει το Easy Transfer, με το οποίο μπορείς να ζητήσεις ή να στείλεις χρήματα μεταξύ καρτοκινητών Cosmote, αλλά χρειάζεσαι πρόσβαση και στο κινητό που έχει τα χρήματα. Πιθανόν να μπορούν να στο κάνουν και σε κατάστημα ή τηλεφωνικά (στα εταιρικά γίνεται σίγουρα). Ακόμη κι έτσι, είναι δύσκολο να καταναλώσεις 150€... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) σκέφτομαι να καταργήσω το σταθερό-ιντερνετ και να μπαίνω στο διαδικτυο μέσω smartphone έχοντας την συσκευή σαν hotspot για τον υπολογιστή,η cosmote δίνει απεριόριστο ιντερνετ στα καρτοκινητά της,πάνω σε αυτό τι γνώμη έχετε??? Edited 22 Ιανουαρίου by odim 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 6 minutes ago, odim said: σκέφτομαι να καταργήσω το σταθερό-ιντερνετ και να μπαίνω στο διαδικτυο μέσω smartphone έχοντας την συσκευή σαν hotspot για τον υπολογιστή,η cosmote δίνει απεριόριστο ιντερνετ στα καρτοκινητά της,πάνω σε αυτό τι γνώμη έχετε??? Απλά θα έχεις χαμηλότερες ταχύτητες, αλλά όχι απαγορευτικές. Λογικά θα σου τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία. 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, odim said: σκέφτομαι να καταργήσω το σταθερό-ιντερνετ και να μπαίνω στο διαδικτυο μέσω smartphone έχοντας την συσκευή σαν hotspot για τον υπολογιστή,η cosmote δίνει απεριόριστο ιντερνετ στα καρτοκινητά της,πάνω σε αυτό τι γνώμη έχετε??? Το έκανα εγώ με απεριοριστο συμβόλαιο και extra sim για ενάμιση χρόνο. Την μπαταρία του κινητού θα φθείρεις γρηγορότερα αν κανείς hotspot. Κατά τα αλλά αν είσαι σε περιοχή με adsl γραμμές και δεν έχει επιλογές αναβάθμισης το προτείνω. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 34 minutes ago, Nikolas14 said: Το έκανα εγώ με απεριοριστο συμβόλαιο και extra sim για ενάμιση χρόνο. Την μπαταρία του κινητού θα φθείρεις γρηγορότερα αν κανείς hotspot. Κατά τα αλλά αν είσαι σε περιοχή με adsl γραμμές και δεν έχει επιλογές αναβάθμισης το προτείνω. Έκανες συμβόλαιο στην Cosmote;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 50 minutes ago, aektzhs 1 said: Έκανες συμβόλαιο στην Cosmote;;;; Όχι ειχα Vodafone… για εμένα η εμπειρία με αποκλειστικά δεδομένα κινητής χωρίς σταθερή γραμμή ήταν σχετικά καλή. Αλλά δεν έχει σταθερότητα όπως η vdsl και η οπτική ίνα σε κακοκαιρίες. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) Εκανα πριν λιγο ανανεωση 13€ σε whats up νουμερο με payzy και το ποσο δεν εμφανίστηκε... Εστειλα μνμ και σε payzy και στο chat της Cote... και απαντησαν οτι το κοιτανε.... Θα το εμφανισουν το ποσο η θα πλακωθουμε στο chat ? Ειχε καποιος αντιστοιχη εμπειρια? Edited 23 Ιανουαρίου by anergos13 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Με την ανανέωση των 8 ευρω απο κατάστημα , αποδίδεται το token των 2 gb για 1 μηνα ?? 2 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, odim said: σκέφτομαι να καταργήσω το σταθερό-ιντερνετ και να μπαίνω στο διαδικτυο μέσω smartphone έχοντας την συσκευή σαν hotspot για τον υπολογιστή,η cosmote δίνει απεριόριστο ιντερνετ στα καρτοκινητά της,πάνω σε αυτό τι γνώμη έχετε??? Το έχω κάνει εγώ αλλά με 4G router. Για τα κινητά είναι ταλαιπωρία να τα έχεις όλη την ώρα hotspot. Όταν λες απεριόριστο ίντερνετ στα καρτοκινητά, για ποιο πακέτο μιλάς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, aenaos15 said: Με την ανανέωση των 8 ευρω απο κατάστημα , αποδίδεται το token των 2 gb για 1 μηνα ?? Όχι, έβαλα πριν ένα μήνα σε germanos για να μην χάσω τον αριθμό. Δεν δίνει απολύτως τίποτα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Έχουν πτοβλημα τα τοκεν ; εκανα μια ανανέωση και δεν εμφανιστηκε υο token Οκ επανηλθε με ενημέρωση της εφαμρογης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου On 23/1/2024 at 8:23 ΜΜ, nemesis1 said: Όχι, έβαλα πριν ένα μήνα σε germanos για να μην χάσω τον αριθμό. Δεν δίνει απολύτως τίποτα. Αρα χάνεις και ότι εχεις μαζέψει σε δεδομένα!!!!! 1 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Στο WHAT'S UP το δώρο-token στα γενέθλια θέλει κάτι άλλο πέρα από το να είναι συμπληρωμένο στο Το Προφίλ μου η Ημερομηνία Δώρου Γενεθλίων; Γιατί δεν βλέπω να μπήκε κάτι! Μπορεί να μπει και με καθυστέρηση κάποιες ώρες/μέρες μετά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts