smetcfu Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 19 minutes ago, GREGORYMO said: Έτσι πάει Το έχεις κάνει η το 'νομίζεις' ? Λέω για το paypal και payzy δεν γνωρίζω γιατί προφανώς ΔΕΝ το έχω κάνει.....για την ανανέωση με χρεωστική/πιστωτική το έχω κάνει και ΓΝΩΡΙΖΩ ότι κάνουν rollover . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 3 minutes ago, smetcfu said: Λέω για το paypal και payzy δεν γνωρίζω γιατί προφανώς ΔΕΝ το έχω κάνει.....για την ανανέωση με χρεωστική/πιστωτική το έχω κάνει και ΓΝΩΡΙΖΩ ότι κάνουν rollover . Δηλαδή, βάζεις τον 1 μήνα ΜΒ από silver token , τον επόμενο βάζεις ΜΒ από πχ gold token και κάνεις rollover?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Just now, GREGORYMO said: Δηλαδή, βάζεις τον 1 μήνα ΜΒ από silver token , τον επόμενο βάζεις ΜΒ από πχ gold token και κάνεις rollover?? Σωστά .Τον ένα μήνα κάνω ανανέωση 12€ δίνει ένα token ,και περνώ GB για ένα μήνα ! Τον άλλο μήνα βάζω 15€ και δίνει ένα αλλο token με περισσότερα GB για ένα μήνα και και όλα μαζί κάνουν rollover (δεν θυμάμαι πόσα GB δίνουν οι αντίστοιχες ανανεώσεις με διάφορα ποσά γι'αυτό δεν γράφω συγκεκριμένα) ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ROLLOVER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 (edited) 5 minutes ago, smetcfu said: Σωστά .Τον ένα μήνα κάνω ανανέωση 12€ δίνει ένα token ,και περνώ GB για ένα μήνα ! Τον άλλο μήνα βάζω 15€ και δίνει ένα αλλο token με περισσότερα GB για ένα μήνα και και όλα μαζί κάνουν rollover (δεν θυμάμαι πόσα GB δίνουν οι αντίστοιχες ανανεώσεις με διάφορα ποσά γι'αυτό δεν γράφω συγκεκριμένα) ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ROLLOVER Εγώ κάνω ανανέωση και παίρνω συνήθως silver token. Καμιά φορά όμως αναγκαστικά ανανεώνω 15€ και παίρνω gold token. Χρησιμοποιω τα silver και τα gold τα αφήνω στην άκρη. Έχω μαζέψει αρκετο υπόλοιπο και ΦΟΒΑΜΑΙ μήπως τα χάσω αν βάλω gold token. Εσύ λες ΟΧΙ? Δεν υπάρχει κίνδυνος? Edited December 29, 2022 by GREGORYMO Διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 On 12/11/2022 at 10:50 ΠΜ, Mobileras said: Ενώ παντα το big bang έδινε 600αρια από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αυτήν την εβδομάδα στην πλειοψηφία έδωσε 360αρια και 480αρια. On 17/12/2022 at 5:08 ΜΜ, Gv2008 said: Καθόλου μικρή. Αντιθέτως. Αυτό θα σημάνει την αλλαγή του καθεστώτος και θα δηλωθεί η ισχυρή παρουσία της νέας εταιρείας με τα νέα πακέτα. Συνεπώς, είναι κίνηση μεγάλης σημασίας 29 minutes ago, GREGORYMO said: Εγώ κάνω ανανέωση και παίρνω συνήθως silver token. Καμιά φορά όμως αναγκαστικά ανανεώνω 15€ και παίρνω gold token. Χρησιμοποιω τα silver και τα gold τα αφήνω στην άκρη. Έχω μαζέψει αρκετο υπόλοιπο και ΦΟΒΑΜΑΙ μήπως τα χάσω αν βάλω gold token. Εσύ λες ΟΧΙ? Δεν υπάρχει κίνδυνος? Τα κάτω είναι από reload και τώρα token ....και γω προσέχω μήπως τα χάσω ...οπότε μην ανησυχείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Καλησπέρα σήμερα έκανα το πρωί έτοιμα να μετατραπεί το συμβόλαιο μου σε καρτοκινητό. Σήμερα στις 12 η ώρα τα μεσάνυχτα όπως έλεγε το μήνυμα χάθηκε το σήμα. Το μήνυμα λέει ότι σε 6 h να κάνω επανεκκίνηση το κινητό και θα γίνει κοσμοκάρτα.. Κάποιος όμως μου είπε ότι μπορεί να κάνει μέχρι και δύο ημέρες τελικά τι ισχύει υπάρχει τέτοιο θέμα; Γιατί το βάλανε να γίνει κατευθείαν καρτοκινητό σχεδόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Τα κάτω είναι από reload και τώρα token ....και γω προσέχω μήπως τα χάσω ...οπότε μην ανησυχείς!Τελικά συγχωνεύονται ή όχι; αλλιώς θέλει δύο ανανεώσειςΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Eπιβεβαιώνω και εγώ ότι silver και gold token mb ενώνονται μεταξύ τους. Αλλες φορές κάνω 12 και άλλες 15€ ανανέωση και τα mb προστίθενται μεταξύ τους Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 4 minutes ago, bbbb said: Eπιβεβαιώνω και εγώ ότι silver και gold token mb ενώνονται μεταξύ τους. Αλλες φορές κάνω 12 και άλλες 15€ ανανέωση και τα mb προστίθενται μεταξύ τους Τέλεια!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Ρε παιδιά ένας που έχει ανανεώσει με πειζι να μας πει εάν συγχωνεύονται με τα ήδη είτε silver,gold,bronze από άλλο τρόπο ανανέωσηςΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Καλημέρα, έχω ένα νούμερο internet on the go prepaid και θέλω να ενεργοποιήσω την προσφορά με τα απεριόριστα αλλά για κάποιο λόγο δε μου τη βγάζει στο μενού με τα δώρα, έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Δεν υποτίθεται ότι η ενεργοποίηση γίνεται ως το τέλος Γενάρη; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 2 minutes ago, one_tree_hill said: Καλημέρα, έχω ένα νούμερο internet on the go prepaid και θέλω να ενεργοποιήσω την προσφορά με τα απεριόριστα αλλά για κάποιο λόγο δε μου τη βγάζει στο μενού με τα δώρα, έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Δεν υποτίθεται ότι η ενεργοποίηση γίνεται ως το τέλος Γενάρη; Τις αλλες προσφορές, στις έβγαζε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Δεν έχω ιδέα δυστυχώς δε τσέκαρα ως τώρα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 3 minutes ago, one_tree_hill said: Δεν έχω ιδέα δυστυχώς δε τσέκαρα ως τώρα Προφανώς, επειδή δεν είναι 'κανονικό' νούμερο, δεν δικαιούται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Επιβεβαιώνω πως τα ΜΒ από bronze και silver token συγχωνεύονται. Λογικά θα ισχύει για όλα τα token αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Επιβεβαιώνω πως τα ΜΒ από bronze και silver token συγχωνεύονται. Λογικά θα ισχύει για όλα τα token αυτό.Έκανες ανανέωση με πειζι;Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 Το 'ρολόι' δείχνει ότι σήμερα λήγουν τα δώρα της 4' εβδομάδα ενώ οι οδηγίες λένε μέχρι αύριο 23.59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 Το 'ρολόι' δείχνει ότι σήμερα λήγουν τα δώρα της 4' εβδομάδα ενώ οι οδηγίες λένε μέχρι αύριο 23.59Σε μένα δείχνει ακόμη μια μέραΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 6 minutes ago, vrwmiaris said: Σε μένα δείχνει ακόμη μια μέρα Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Watch up η cosmokarta ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 10 ώρες πριν, vrwmiaris said: Έκανες ανανέωση με πειζι; Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, πριν λίγο και ενώθηκαν τα mb 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 Ωραία, να περάσουν 15 μέρες να βάλω με πειζι, για τώρα με τον κλασικό τρόποΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 9 ώρες πριν, ijojoba said: Ναι, πριν λίγο και ενώθηκαν τα mb Επιβεβαιώνω. Μόλις το εκανα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Καλήμερα και χρόνια πολλά. Εκανα ανανέωση της εφαρμογής του whatsup από το play store και τώρα οπότε προσπαθώ να την ανοίξω κρασαρει. Αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 Μόλις πλήρωσα λογαριασμό σταθερής από το app της cosmote.Όταν επέλεξα την whatsup σύνδεση μου, για την απόδοση των GB της πληρωμής, μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορούν να αποδοθούν στην συγκεκριμένη σύνδεση και να μιλήσω με την Εξυπηρέτηση Πελατών!!Πατώντας οκ και γυρνώντας στην κεντρική σελίδα του App είδα ότι πλέον μου είχε ανοίξει νέο bannerακι, σε στυλ προσφορά για σένα, όπου αναφέρει τα GB δώρο λόγω της πληρωμής !Το πάτησα για να τα πάρω και μου έβγαλε νέο μήνυμα "ενδέχεται τα στοιχεία να μην είναι ενημερωμένα".Μετα από 15 λεπτά έλαβα τα GB κανονικά.Αλλαξε ο τρόπος απόδοσης των GB η απλά ήμουν "τυχερός"? Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 1 ώρα πριν, nemesis1 said: Μόλις πλήρωσα λογαριασμό σταθερής από το app της cosmote. Όταν επέλεξα την whatsup σύνδεση μου, για την απόδοση των GB της πληρωμής, μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορούν να αποδοθούν στην συγκεκριμένη σύνδεση και να μιλήσω με την Εξυπηρέτηση Πελατών!! Πατώντας οκ και γυρνώντας στην κεντρική σελίδα του App είδα ότι πλέον μου είχε ανοίξει νέο bannerακι, σε στυλ προσφορά για σένα, όπου αναφέρει τα GB δώρο λόγω της πληρωμής ! Το πάτησα για να τα πάρω και μου έβγαλε νέο μήνυμα "ενδέχεται τα στοιχεία να μην είναι ενημερωμένα". Μετα από 15 λεπτά έλαβα τα GB κανονικά. Αλλαξε ο τρόπος απόδοσης των GB η απλά ήμουν "τυχερός"? Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Απλά είναι τα ζα μου αργά η εφαρμογή. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts