Eliseos Δημ. October 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, NickFotopoulos said: Έχω what"s up. Αυτά μου εμφανίστηκαν σήμερα. Σημαντικές εξελίξεις .. Αλλά μόνο δύο φορές ενεργοποίηση τα απεριόριστα την εβδομάδα Edited October 19, 2022 by Eliseos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2022 (edited) Στο whatsup app μου εμφανίζει μόνο το πακέτο του ΣΚ και λέει προσφορά μέχρι 30/11. Στο cosmote app τα έχει όλα και δεν λέει ημερομηνία λήξης και θα ειναι καλό αν διατηρηθεί έτσι ώστε να το διατηρήσουν και οι μπλε και να βγάλει κάτι και η κόκκινη σε τιμή καλύτερη... Δυνατή απάντηση για cosmote αλλά ακριβότερη απο τον ανταγωνισμό. 4 week data 26€ + 13,5€ απεριόριστη ομιλία + ΦΠΑ φτάνουμε 43,45€ σύνολο/μήνα!! Υπερβολικό...Μόνο μην το πάρει πάνω της η telestet και κάνει καμμιά ανάλογη αύξηση... Edited October 19, 2022 by bbbb 2 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickFotopoulos Δημ. October 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2022 (edited) 54 minutes ago, bbbb said: Στο whatsup app μου εμφανίζει μόνο το πακέτο του ΣΚ και λέει προσφορά μέχρι 30/11. Στο cosmote app τα έχει όλα και δεν λέει ημερομηνία λήξης και θα ειναι καλό αν διατηρηθεί έτσι ώστε να το διατηρήσουν και οι μπλε και να βγάλει κάτι και η κόκκινη σε τιμή καλύτερη... Δυνατή απάντηση για cosmote αλλά ακριβότερη απο τον ανταγωνισμό. 4 week data 26€ + 13,5€ απεριόριστη ομιλία + ΦΠΑ φτάνουμε 43,45€ σύνολο/μήνα!! Υπερβολικό...Μόνο μην το πάρει πάνω της η telestet και κάνει καμμιά ανάλογη αύξηση... Εμένα μου εμφανίστηκαν στο what's up app όταν αναβάθμισα την εφαρμογή στο play store. Μήπως φταίει αυτό; https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmo_internet_epiloges.html https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet Σχετικά με το roaming το giga day unlimited έχει όριο 1,5 GB, το goga soukou 2 GB και το giga week 3,5 GB. Edited October 19, 2022 by NickFotopoulos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. October 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2022 Τι το 'θελα να το δω; Μπήκα από το app της cosmote όπου το κουμπί "Ενεργοποίηση" εμφανίζεται ακριβώς επάνω από το "Δες περισότερα".. Η παροιμία λέει "Όποιος θέλει να δει περισσότερα, χάνει και τα λίγα" 🙃 Καταλαβαίνετε τι έγινε.. Ένα γλύστριμα του αντίχειρα και βρέθηκα με απεριόριστα GB για το ΣΚ!!! (Και μείον 2.5€..😝) Είμαι εδώ και 20' στην αναμονή μήπως και μου τα επιστρέψουν Προσοχή λοιπόν, τα νέα πακέτα ενεργοποιούνται απευθείας, χωρίς επιβεβαίωση Επίσης, βγαίνουν και σε frog αριθμούς. Τέλος, να προσθέσω και την προσφορά περιορισμένου χρόνου (έως 30/11) για 4 συνεχόμενα ΣΚ απεριόριστων δεδομένων με 6.5€ Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2022 Τα υπόλοιπα δεν γράφουν ημερομηνία λήξης. Εβαλαν και το βραδινό after dark και αυτό τσιμπημένο στα 6,5€ σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αυτό όμως αξίζει θεωρώ γιατί θα εκμεταλλεύομαστε τις βραδινές ώρες για κατεβάσματα με γκάζια όπου έχει.. Γενικά πάντως ορίστε που απάντησε στα απεριόριστα. Αλλά δε συμφέρει το all day οικονομικά σε σχέση με τους άλλους (μπλε για την ωρα) 2 ώρες πριν, Eliseos said: Σημαντικές εξελίξεις .. Αλλά μόνο δύο φορές ενεργοποίηση τα απεριόριστα την εβδομάδα Βλακεία. Αρα και ακριβότερο και όχι πλήρως για ένα μήνα όπως η "προσφορά" του ανταγωνισμού. Αλλά είναι καλό γιατί θα πιεστεί ο ανταγωνισμός να συνεχίσει να δίνει το δικό του πακέτο 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickFotopoulos Δημ. October 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2022 1 hour ago, bbbb said: Γενικά πάντως ορίστε που απάντησε στα απεριόριστα. Αλλά δε συμφέρει το all day οικονομικά σε σχέση με τους άλλους (μπλε για την ωρα) Βλακεία. Αρα και ακριβότερο και όχι πλήρως για ένα μήνα όπως η "προσφορά" του ανταγωνισμού. Αλλά είναι καλό γιατί θα πιεστεί ο ανταγωνισμός να συνεχίσει να δίνει το δικό του πακέτο https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/72173_klima-polemoy-timon-stin-kiniti-ti-prosferoyn-tora-oi-parohoi "Ακόμα πιο επιθετική εμπορική πολιτική από τις εταιρείες για να κερδίσουν μερίδια αγοράς. Πιο φθηνά τα δεδομένα, περισσότερος χρόνος ομιλίας, εκπτώσεις για συνδυαστικά πακέτα με σταθερή τηλεφωνία. Μεγάλη κινητικότητα καταγράφεται στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, με τις τιμές να βρίσκονται σε καθοδική πορεία ενόψει και της ανακοίνωσης των νέων εμπορικών πακέτων που αναμένονται από την Nova και με τη Vodafone να προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα, ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό στην αγορά. Οι πάροχοι, με το μερίδιο των unlimited προγραμμάτων να αυξάνεται και τα συνδυαστικά πακέτα να κερδίζουν έδαφος, προσφέρουν όλο και ελκυστικότερες προτάσεις στους καταναλωτές." https://www.capital.gr/epixeiriseis/3675209/kiniti-tilefonia-sta-11-5-ekat-oi-energes-sundeseis "Στην κινητή τηλεφωνία, όπως αναδείχθηκε ανωτέρω, η "πρωτοκαθεδρία" της COSMOTE δεν αμφισβητείται, καθώς διαθέτει ένα μερίδιο αγοράς που, όλα τα τελευταία χρόνια, κινείται στην ευρύτερη περιοχή του 50%, τόσα στα έσοδα, όσο και στους συνδρομητές. Βάσει εσόδων, το μερίδιο της Cosmote, στα τέλη του 2020 καταγράφτηκε, από την ΕΕΤΤ, 45% με 55%, παραμένοντας στην εξεταζόμενη περιοχή από το 2011 κι έπειτα. Στην περίπτωση της Vodafone, το μερίδιο αγοράς κυμαίνεται μεταξύ 25% με 35% (σύμφωνα με εκτιμήσεις είναι κοντά στην περιοχή του 30%) και της Wind φτάνει μεταξύ 15% με 25% (σύμφωνα με εκτιμήσεις ξεπερνά το 20%)." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 On 18/10/2022 at 8:15 ΜΜ, damierom said: Προσωπικά το να μην μπορούν να μου τηλεφωνήσουν όλη τη μέρα σήμερα απ το πρωί έως και τώρα δεν είναι θεματακι... αλλά θεματαρα!!! Και μάλιστα εξαιρετικά επείγον να σου στερούν το δικαίωμα στην επικοινωνία. Προς ενημέρωση... μετά από πολλά τηλεφωνήματα και γράψιμο στο τσατ το θέμα λύθηκε μετά από 37 ώρες. Χωρίς να μπορώ να δεχτώ εισερχόμενες κλήσεις για 37 ώρες... Επίσημη απάντηση τους; Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το VoLTE και το WiFi calling (είχα ζητήσει απενεργοποιηση). Τους εξηγώ ότι πρόκειται περί πρόσθετης υπηρεσίας γι αυτό και ενεργοποιούνται με δικές μου ενέργειες και δεν είναι προενεργοποιημενες. Αυτό τους λέω δε σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να με καλέσει αλλά εγώ να μπορώ να καλώ απροβληματιστα χωρίς διακοπή 37 ωρών.... Άκουγαν και έλεγαν μόνο "μάλιστα κύριε"... Πρόκειται περί ηλίθιων! Η πλάκα είναι ότι μόλις ζήτησα ενεργοποίηση του VoLTE το θέμα λύθηκε. Άντε βγάλε άκρη τώρα... Το 3G απενεργοποιείται μου λένε οπότε οι κλήσεις θα γίνονται μέσω VoLTE.... Πάρτο το αυγό και κουρευτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 3 minutes ago, damierom said: Προς ενημέρωση... μετά από πολλά τηλεφωνήματα και γράψιμο στο τσατ το θέμα λύθηκε μετά από 37 ώρες. Χωρίς να μπορώ να δεχτώ εισερχόμενες κλήσεις για 37 ώρες... Επίσημη απάντηση τους; Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το VoLTE και το WiFi calling (είχα ζητήσει απενεργοποιηση). Τους εξηγώ ότι πρόκειται περί πρόσθετης υπηρεσίας γι αυτό και ενεργοποιούνται με δικές μου ενέργειες και δεν είναι προενεργοποιημενες. Αυτό τους λέω δε σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να με καλέσει αλλά εγώ να μπορώ να καλώ απροβληματιστα χωρίς διακοπή 37 ωρών.... Άκουγαν και έλεγαν μόνο "μάλιστα κύριε"... Πρόκειται περί ηλίθιων! Η πλάκα είναι ότι μόλις ζήτησα ενεργοποίηση του VoLTE το θέμα λύθηκε. Άντε βγάλε άκρη τώρα... Το 3G απενεργοποιείται μου λένε οπότε οι κλήσεις θα γίνονται μέσω VoLTE.... Πάρτο το αυγό και κουρευτο... Κάπου είχα διαβάσει ότι το 3g σταματάει πριν λίγο καιρό. Ερώτηση: όσοι έχουν απλή συσκευή (με κουμπιά) θα έχουν προβλημα; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 1 hour ago, Mobileras said: Κάπου είχα διαβάσει ότι το 3g σταματάει πριν λίγο καιρό. Ερώτηση: όσοι έχουν απλή συσκευή (με κουμπιά) θα έχουν προβλημα; Όχι, οι κλήσεις θα βγαίνουν με 2g, το ίδιο και όσοι έχουν συσκευή που δεν υποστηρίζει volte 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 3 minutes ago, leo06 said: Όχι, οι κλήσεις θα βγαίνουν με 2g, το ίδιο και όσοι έχουν συσκευή που δεν υποστηρίζει volte Υπαρχει περιπτωση στο ίδιο σημειο να υπαρχει καλυψη LTE και όχι 2G; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 6 minutes ago, Mobileras said: Υπαρχει περιπτωση στο ίδιο σημειο να υπαρχει καλυψη LTE και όχι 2G; Δεν είμαι σίγουρος, νομίζω όχι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 1 ώρα πριν, Mobileras said: Υπαρχει περιπτωση στο ίδιο σημειο να υπαρχει καλυψη LTE και όχι 2G; Όχι. 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 4 ώρες πριν, Mobileras said: Κάπου είχα διαβάσει ότι το 3g σταματάει πριν λίγο καιρό. Ερώτηση: όσοι έχουν απλή συσκευή (με κουμπιά) θα έχουν προβλημα; Όχι φυσικά...οι ανοησίες της Cosmote είναι αυτές για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα... ποιος ξέρει τι πατάτα έκαναν και δεν το λένε επίσημα....37 ώρες χωρίς να μπορεί να με πάρει κανείς τηλέφωνο..... Από τις χειρότερες εξυπηρετήσεις πελατών με διαφορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 6 minutes ago, damierom said: Όχι φυσικά...οι ανοησίες της Cosmote είναι αυτές για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα... ποιος ξέρει τι πατάτα έκαναν και δεν το λένε επίσημα....37 ώρες χωρίς να μπορεί να με πάρει κανείς τηλέφωνο..... Από τις χειρότερες εξυπηρετήσεις πελατών με διαφορά. Δίκιο έχεις. Πήγαινε αλλού, να δουν την γλύκα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 Μηπως υπαρχει αντίγραφο σιμ και ηταν εκεινο σε λειτουργία; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 Έχω στο κινητό το app της cosmote και πιάνει χώρο 4.8GB, ενώ το app του watch up ΜΟΝΟ 150ΜΒ ? Εννοείται ότι έχω κάνει καθαρισμό. Σηκώνει κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 12 minutes ago, GREGORYMO said: Έχω στο κινητό το app της cosmote και πιάνει χώρο 4.8GB, ενώ το app του watch up ΜΟΝΟ 150ΜΒ ? Εννοείται ότι έχω κάνει καθαρισμό. Σηκώνει κάτι ? Καθαρισμό και update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 5 minutes ago, panosss567 said: Καθαρισμό και update. Καθαρισμό μνήμη cash, κάνω συνέχεια. Το update τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 Καθαρισμό μνήμη cash, κάνω συνέχεια. Το update τι είναι?Eνημερωση της εφαρμογης σε πιο καινουρια εκδοση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 36 minutes ago, bbbb said: 42 minutes ago, GREGORYMO said: Καθαρισμό μνήμη cash, κάνω συνέχεια. Το update τι είναι? Eνημερωση της εφαρμογης σε πιο καινουρια εκδοση Έχω την έκδοση 8.12.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 Το unlimited giga week μπορει να ενεργοποιηθει 2 φορες σε ενα μηνα. Οποτε μονο για 2 βδομαδες μπορει καποιος να το ενεργοποιησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 (edited) 26 minutes ago, MeteorX said: Το unlimited giga week μπορει να ενεργοποιηθει 2 φορες σε ενα μηνα. Οποτε μονο για 2 βδομαδες μπορει καποιος να το ενεργοποιησει. Στο φρογκ δεν γραφει αυτον τον περιορισμο. Στη χειρότερη, 2 νούμερα κοσμοτε και εισαι βασιλιάς. Edited October 20, 2022 by Mobileras 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 (edited) 1 hour ago, GREGORYMO said: Έχω την έκδοση 8.12.0 Οντως αυτη ειναι η τελευταια εκδοση της εφαρμογης. Παρολα αυτα σε μενα η εφαρμογη της cosmote καλυπτει 151 mb , ενω του what's up 141 mb. Edited October 20, 2022 by aenaos15 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 57 minutes ago, aenaos15 said: Οντως αυτη ειναι η τελευταια εκδοση της εφαρμογης. Παρολα αυτα σε μενα η εφαρμογη της cosmote καλυπτει 151 mb , ενω του what's up 141 mb. Το 'πρόβλημα' είναι ότι δεν μπορώ να κάνω απεγκατασταση διότι διαχειρίζομαι και αριθμό συγγενικού μου προσώπου και θα θέλει κωδικους κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 (edited) Το gigaweek είναι ασύμφορο όπως και να έχει αν θέλεις με δυο νούμερα whatsup 29 ευρώ με την ανανέωση. (28,6 για την ακρίβεια). Πέρασε και δεν ακούμπησε από τον ανταγωνισμό σε θέμα τιμής που δίνει και τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας σε αυτή την τιμή χωρίς να χρειάζεσαι δεύτερη Sim με άλλο αριθμό. Στα 33 θα το δώσει πάλι το gigamax unlimited σε συμβόλαιο σε προσφορά κάποια στιγμή. Χαζομάρες της Cosmote είναι αυτά να βγάλει με τη μια ένα πακέτο και να λέει πχ 30 ευρώ απεριόριστα δεδομένα 50 ευρώ με απεριόριστη ομιλία. Ποιο δίκαιο είναι. Πρέπει να το πάρουν απόφαση. Έτσι και αλλιώς θα πρέπει να κανιβαλισουν τα συμβόλαια όπως πάει το πράγμα. Edited October 20, 2022 by cmvr 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts