George6633 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 5 minutes ago, Gm87 said: Ναι, αλλά είναι στα 31€ και κάτι (νομίζω, από ό,τι είχα δει στο site) το καρτοσυμβόλαιο με τα απεριόριστα, τσούζει. Μακάρι να παραμείνουν τα απεριόριστα στο What's Up σε αυτή την τιμή, να μην τα δούμε με κάνα εικοσιπεντάρι. 18.90€ αν το κάνεις από καρτοκινητο σε καρτοσυμβολαιο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 Πάντως, προγράμματα σαν αυτό που μου προσέφερε η εν λόγω κυρία, δεν θα έπρεπε να αναφέρονται ούτε για αστείο στις ημέρες μας. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 200 mb!!! Διαβάζω σωστά; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 Just now, p_k said: 200 mb!!! Διαβάζω σωστά; Ισχύει.. Πετάνε ένα τέτοιο και μετά μόλις δούνε ότι αντιδράς σου λένε θα σου κάνω έξτρα δώρο πχ 2-3GB μπας και σε πείσουν να το σκεφτείς. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 38 minutes ago, Gm87 said: Ναι, αλλά είναι στα 31€ και κάτι (νομίζω, από ό,τι είχα δει στο site) το καρτοσυμβόλαιο με τα απεριόριστα, τσούζει. Μακάρι να παραμείνουν τα απεριόριστα στο What's Up σε αυτή την τιμή, να μην τα δούμε με κάνα εικοσιπεντάρι. 16.90 με cosmote One 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 Για να συνεχίζουν αυτά τα τηλεφωνήματα εδώ και χρόνια, σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη πολύ "καύσιμη ύλη" να "καεί": Ποιός φταίει; Αυτοί; Κι εμείς στη θέση τους, αν μπορούσαμε και βρίσκαμε θύματα, θα συνεχίζαμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 Το έχουν χάσει για τα καλά εκεί στην Cosmote. Μου τηλεφώνησε σήμερα μία προωθήτρια (από το γνωστό αριθμό 2108006300), για να μου προσφέρει 900' προς Cosmote, 200' προς όλους, 200MB και 1€ υπόλοιπο στην κάρτα, με 12,9€ το μήνα! Της είπα (αυθόρμητα) "δε μπορεί, πλάκα κάνετε! Εν έτει 2022, όπου στο What's Up έχω απεριόριστα λεπτά και 3,5GB με 13,5€, μου δίνετε στην ίδια τιμή ένα πακέτο του 2014, και με διετή δέσμευση!". Μου απάντησε, "να σας επισημάνω τα εξής: 1) Για τα λεπτά, σχεδόν όλη η Ελλάδα έχει Cosmote, οπότε είναι σαν να σας δίνω 1100' προς όλους. 2) Αν έχετε και σταθερό στην Cosmote, θα παίρνεται δώρο άλλα 3GB το μήνα από το Cosmote One, οπότε σας δίνω 3,2GB. 3) Τα απεριόριστα που δίνει το What's Up, είναι προωθητική ενέργεια και μόνο για λίγο. Μη φαντάζεστε ότι θα παίρνετε για πάντα απεριόριστα στην καρτοκινητή με 13,5€, αν είναι έτσι, η εταιρεία θα κλείσει. Από 11 Μαΐου, τέρμα τα απεριόριστα". Ό,τι να 'ναι, όπως να 'ναι! Αυτό το τμήμα που προωθεί τα καρτοσυμβόλαια, πρέπει να κλείσει χθες!Δεν είναι σίγουρα από την Cosmote αλλά από κάποιο κατάστημα που συνεργάζεται με την Cosmote και προσπαθούν να πουλήσουν συμβόλαια σε αφελείς που δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στην αγορά των κινητών.Το θέμα είναι το που βρήκαν τον αριθμό σου...Αυτό είναι σοβαρό νομικό ζήτημα.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 4 minutes ago, Ipokratis said: Δεν είναι σίγουρα από την Cosmote αλλά από κάποιο κατάστημα που συνεργάζεται με την Cosmote και προσπαθούν να πουλήσουν συμβόλαια σε αφελείς που δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στην αγορά των κινητών. Το θέμα είναι το που βρήκαν τον αριθμό σου... Αυτό είναι σοβαρό νομικό ζήτημα. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι καθόλου λίγοι, απ'όσο μπορεί να φαντάζεται κάποιος από μας, στο βαθμό που οι συμφορουμίτες "γνωρίζουμε" τι παίζει και με τη συμπεριφορά της αγοράς και με τις τιμές της. Πολλά νέα παιδιά, φοιτητές που δε κατέουν το άθλημα παντελώς, είναι επίσης υποψήφια θύματα και κρίμας, από όσα γνωρίζω από γνωστούς. Το ποιά είναι η χώρα μας και οι ελεγκτικοί θεσμοί της, επίσης, είναι ανάξιο σχολιασμού. Δεν γίνεται "αδίκως", χωρίς "πάτημα", όλο αυτό λοιπόν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 1 hour ago, Pppe said: Για να συνεχίζουν αυτά τα τηλεφωνήματα εδώ και χρόνια, σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη πολύ "καύσιμη ύλη" να "καεί": Ποιός φταίει; Αυτοί; Κι εμείς στη θέση τους, αν μπορούσαμε και βρίσκαμε θύματα, θα συνεχίζαμε. Πρωταρχικά, φταίει η ίδια η Cosmote (φυσικά, όχι ο υπάλληλος), η οποία διαχρονικά χαρακτηρίζεται από μία "κουτοπόνηρη" λογική, του τύπου "ρίξ' το και αν πιάσει έπιασε, αν όχι δώσε κάτι λίγο καλύτερο". Μάλλον τέτοια λένε στους υπαλλήλους τους, όταν τους κάνουν σεμινάρια. Έπειτα φταίνε και όσοι από εμάς "τσιμπάνε", λάβε υπόψιν σου όμως ότι αυτοί είναι κυρίως άνθρωποι σχετικά μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι δεν είναι γνώστες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 53 minutes ago, Ipokratis said: Δεν είναι σίγουρα από την Cosmote αλλά από κάποιο κατάστημα που συνεργάζεται με την Cosmote και προσπαθούν να πουλήσουν συμβόλαια σε αφελείς που δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στην αγορά των κινητών. Το θέμα είναι το που βρήκαν τον αριθμό σου... Αυτό είναι σοβαρό νομικό ζήτημα. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε, το 2108006300 δεν είναι κατάστημα. Είναι η ίδια η Cosmote, μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν το γνωρίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 1 hour ago, Pppe said: Δεν είναι καθόλου λίγοι, απ'όσο μπορεί να φαντάζεται κάποιος από μας, στο βαθμό που οι συμφορουμίτες "γνωρίζουμε" τι παίζει και με τη συμπεριφορά της αγοράς και με τις τιμές της. Πολλά νέα παιδιά, φοιτητές που δε κατέουν το άθλημα παντελώς, είναι επίσης υποψήφια θύματα και κρίμας, από όσα γνωρίζω από γνωστούς. Το ποιά είναι η χώρα μας και οι ελεγκτικοί θεσμοί της, επίσης, είναι ανάξιο σχολιασμού. Δεν γίνεται "αδίκως", χωρίς "πάτημα", όλο αυτό λοιπόν. Παντως για να το διακωμωδησω και λίγο,αν πάρεις τηλέφωνο για προσφορά σε φοιτητή,νέο κλπ και του πεις 200mb data αν στο κλείσει ευγενικά να είσαι χαρούμενος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Με έβγαλε απεριόριστα για 15 μέρες στο what's up δωρεάν. Δεν ήταν με 5.90? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 (edited) 9 minutes ago, king2009 said: Με έβγαλε απεριόριστα για 15 μέρες στο what's up δωρεάν. Δεν ήταν με 5.90? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο σε συμβόλαιο ενώ μέχρι το πρωί έγραφε για 5.90€ και τώρα η ενεργοποίηση είναι μέχρι 25/4 Edited April 20, 2022 by George6633 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Και σε φρογκ βλέπω το δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ για 15 μέρες! Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 3 minutes ago, Mobileras said: Και σε φρογκ βλέπω το δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ για 15 μέρες! Super !! Έπρεπε να γίνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Είδε από βοντα φαίνεται και πήρε πίσω τα 5.90. Ελπίζω οσοι το πήραν με 5.90 να παρουν πίσω τα χρήματα τους. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 4 minutes ago, king2009 said: Είδε από βοντα φαίνεται και πήρε πίσω τα 5.90. Ελπίζω οσοι το πήραν με 5.90 να παρουν πίσω τα χρήματα τους. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό, μόνο με αίτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Η βοντα έδωσε για 10 μέρες, ενώ η κοσμοτε για 15 μέρες. 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Οταν η vodafone έδωσε για 10 ημέρες δωρεάν, το wu έδωσε για 15 ημέρες με χρήματα... Τώρα όμως που τα έδωσε δωρεάν,τους την έφερε 😂 3 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 6 minutes ago, bbbb said: Οταν η vodafone έδωσε για 10 ημέρες δωρεάν, το wu έδωσε για 15 ημέρες με χρήματα... Τώρα όμως που τα έδωσε δωρεάν,τους την έφερε 😂 Και στο frog τα έδωσε και έδωσε και 1000' προς όλους δωρεάν... 1 minute ago, nikosp88 said: δεν βάζουν μυαλό, προβλέπω να ξαναμπαίνει ο κόφτης... Προφανώς ο κόφτης αποδείχθηκε fake news των κόκκινων φανς... 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 3 minutes ago, nikosp88 said: δεν βάζουν μυαλό, προβλέπω να ξαναμπαίνει ο κόφτης... Αναφέρει στους όρους ότι αν παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση μπορεί να διακοπεί η προσφορά. Ελα εσύ ως "ειδικός",απέδειξε μας ότι σε έκοψε και ότι αυτός θα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.. 2 minutes ago, Mobileras said: Και στο frog τα έδωσε και έδωσε και 1000' προς όλους δωρεάν... Ρε συ έχουν χάσει λίγο την μπάλα με τις προσφορές στο frog αλλα δεν μας χαλάει.. Στην αρχή έδωσε τα απεριόριστα με χρήματα. Μετά έδωσε την προσφορά 20gb και 1000 προς όλους που αν την ενεργοποιήσεις,χάνεται απο το app η πρώτη προσφορά των απεριόριστων με τα 5,90€ και τώρα τα δωρεάν. Αλλά οκ δεν μας χαλάει 1 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 2 minutes ago, bbbb said: Αναφέρει στους όρους ότι αν παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση μπορεί να διακοπεί η προσφορά. Ελα εσύ ως "ειδικός",απέδειξε μας ότι σε έκοψε και ότι αυτός θα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.. Ο Νίκος δεν έχει whats up, αλλά ξέρει καλυτερα απο εμάς... Για τον κοκκινο κόφτη που έχω εγώ εδώ και 3 εβδομάδες δεν λέει τίποτα όμως... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Και αλλες φορες εγραφε παντως αυτο για κακοβουλη χρηση κανενα κοφτη δεν ειδα. Για να δουμε 15 μερουλες τωρα θα δουμε καμια πτωση. Τιμιο παντως και διαβαζω για πιστωση των 5.90 σε οσους πηραν το αλλο πακετο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Στα 5.8MB βλεπω τερματιζει εδω που ειμαι αλλα ανεβαζω και κατι βιντεο στο youtube οποτε ισως παει παραπανω μολις ανεβουν γιατι εχω δει οτι κοβει το ενα το αλλο οταν γινονται ταυτοχρονα. Στο μεταξυ ακομα αναμενω το poco f3 20 μερες απαραδεκτο το skroutz να δω μηπως πιανω απο πουθενα 5G να γινει το πραγματικο πανηγυρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts