Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ φοβάμαι ότι για να έχουν αλλάξει το πάρε-δώσε, κάτι αντίστοιχο θα κάνουν και με το πάρε-μοίρασε.

Πολύ άσχημο για εμάς το ότι δεν αθροίζονται πια τα ΜΒ (αν ισχύει) και χάνουμε ό,τι έχουμε μαζέψει ως τώρα.

Βρωμάει και αλλαγή στο Reloadit;;; Αν γίνει κι αυτό, είναι σημαντικότατο μειονέκτημα.

• Απαντήσεις 44,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

πειτε και τι αλλαγη εκαναν,δεν βλεπω κατι διαφορετικο στην εφαρμογη.

Εγώ που ρώτησα στο FB chat με παρέπεμψαν σ' αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.whatsup.gr/paketa/extras/paremoirase απ' όπου φαίνεται να μην αλλάζει κάτι. Το διευκρίνισα μάλιστα, ότι δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι αλλά έχουν αναφερθεί αλλαγές από διάφορους χρήστες, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει.

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρήστες έχουν αναφέρει πως πήραν 500ΜΒ για social και όχι 100ΜΒ για κανονικό και, επίσης, ότι δεν αθροίζονται τα ΜΒ, οπότε χάνουμε και τα ήδη μαζεμένα.

Oτι αντι να δίνει 100mb για ένα μήνα, δίνει 500mb social chat για 2 ημέρες. Σε δική μου ερώτηση και αναφορά μου στη σελίδα τους που δεν δείχνει να άλλαξε κάτι στο fb chat τους μου απάντησαν

"Καλησπέρα. Η υπηρεσία άλλαξε και θα υπάρξουν σχετικές ενημερώσεις στις ιστοσελίδες μας."

Χρήστες έχουν αναφέρει πως πήραν 500ΜΒ για social και όχι 100ΜΒ για κανονικό και, επίσης, ότι δεν αθροίζονται τα ΜΒ, οπότε χάνουμε και τα ήδη μαζεμένα.

Μόνο το μήνυμα ήρθε που λέει γιαυτή την αλλαγή. Τα mb προς το παρόν αγνοούνται.. Αλλά και να μην αγνοούνται άθλια η αλλαγή αυτή και ελπίζω μην κάνει και η κόκκινη τίποτε τέτοιες περίεργες αλλαγές..

Edited by bbbb

Oτι αντι να δίνει 100mb για ένα μήνα, δίνει 500mb social chat για 2 ημέρες. Σε δική μου ερώτηση και αναφορά μου στη σελίδα τους που δεν δείχνει να άλλαξε κάτι στο fb chat τους μου απάντησαν

"Καλησπέρα. Η υπηρεσία άλλαξε και θα υπάρξουν σχετικές ενημερώσεις στις ιστοσελίδες μας."

Μάλιστα... Καλά πάμε...

Όντως άλλαξε, αλλά ούτε MB για social μπαίνουν ούτε για γενικής χρήσης..1dd0f2294de096d158872eddfdd672b3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλά πρώτα γινονται οι αλλαγές και μετά βγαίνουν οι ανακοινώσεις;;

Δε σταματά να με εκπλήσσει η κοσμοτε

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση που μου έστειλαν πολύ αργότερα:

Πράγματι, η υπηρεσία βελτιώθηκε και από 100ΜΒ παρέχει πλέον 500MB για social & chat, όγκος που μπορεί να καλύψει την επικοινωνία σε social και chat εφαρμογές για 2 ημέρες και η αλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

Βελτιώθηκε. 500ΜΒ σε social αντί 100 (ή 300) για γενικό ίντερνετ, για 2 μέρες, αντί για ένα μήνα και φυσικά χωρίς τη δυνατότητα μεταφοράς πια. Σημαντική βελτίωση, πραγματικά...

Αν πειράξουν και το Reloadit, κανένας λόγος για What's up πια, τουλάχιστον για μένα.

Και να η απάντησή τους όταν τους έγραψα ότι σ' αυτό που πλέον προσφέρετε, μόνο βελτίωση δεν βλέπω:

Προσπαθούμε διαρκώς να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας και τα πακέτα μας και να αναδιαμορφώνουμε τις προσφορές μας ανάλογα με τις ανάγκες χρήσης του μεγαλύτερου μέρους της συνδρομητικής μας βάσης . Σε ευχαριστούμε όμως για το σχόλιό σου το οποίο και λαμβάνουμε υπόψη μας .

Εκεί απλά αντέδρασα με γελάκι στο μήνυμά τους.

Θα πρότεινα, οποίος έχει διάθεση και χρόνο, να τους ενοχλήσει με μήνυμα στο Messenger εκφράζοντας τα παράπονά του. Ίσως κάτι να βγει. Γιατί μιλάνε για τις ανάγκες χρήσης του μεγαλύτερου μέρους της συνδρομητικής τους βάσης, γι' αυτό.

Edited by mplamplakas

Σύμφωνα με το site, παρε μοίρασε μπορείς να κανεις 2 φορές μετά από κάθε ανανέωση, δηλαδή να πάρεις εσυ 2χ500ΜΒ και να δώσεις 2χ3χ500ΜΒ.

Σύμφωνα με το site, παρε μοίρασε μπορείς να κανεις 2 φορές μετά από κάθε ανανέωση, δηλαδή να πάρεις εσυ 2χ500ΜΒ και να δώσεις 2χ3χ500ΜΒ.

Ναι. Για χρήση social media και διάρκεια για 2 μέρες.

Ρε τους .... καλα βολευομουν με τα MB τοσα χρονια με το παρε μοιρασε το κατεστρεψαν και αυτο. Εχω 8GB μια μερα πριν ληξουν θα τα φαω ολα και μετα θα παιζω με promo 4 και παρε δωσε για MB 6 φορες το μηνα. Edited by Vasileios
προσωπικος χαρακτηρισμός.

Ρε τους .... καλα βολευομουν με τα MB τοσα χρονια με το παρε μοιρασε το κατεστρεψαν και αυτο. Εχω 8GB μια μερα πριν ληξουν θα τα φαω ολα και μετα θα παιζω με promo 4 και παρε δωσε για MB 6 φορες το μηνα. ...

Και εγώ με αυτά βολευομουν, έχω μαζέψει αρκετά και τώρα θα πάνε χαμένα. Αν δεν είχα το promo 4 θα κοίταζα να πάω σε κάποια άλλη εταιρεία. Πως θα κάνεις πάρε δώσε 6 φορές το μήνα? 2 φορές το μήνα επιτρέπει.

Edited by Vasileios

Και εγώ με αυτά βολευομουν, έχω μαζέψει αρκετά και τώρα θα πάνε χαμένα. Αν δεν είχα το promo 4 θα κοίταζα να πάω σε κάποια άλλη εταιρεία. Πως θα κάνεις πάρε δώσε 6 φορές το μήνα? 2 φορές το μήνα επιτρέπει.

Οχι το παρε δωσε ειναι 3 φορες το μηνα. Θα δινω δηλαδη 60 λεπτα προς ολους για 600mb για 6 μερες. 6 μερες το μηνα επρεπε να γραψω και εγραψα φορες. Δεν ειναι 2 ομως αλλα 3. Με το promo 4 βολευομαι μια χαρα και για MB θα τα περνω μονο οταν ειναι αναγκη. Ουτε λεπτο δεν θα παρουν παραπανω απο μενα οι γυφτοι.

Και επίσης το θέμα είναι αν πλέον θα επιτρέπει να γίνεται απο το λεπτα/mb του promo.. Γιατι απο ότι διαβάζω στο θέμα του προνομοιακού wu πλέον το πακέτο του, δεν επιτρέπει πάρε-δώσε

Ουτε λεπτο δεν θα παρουν παραπανω απο μενα οι γυφτοι.

Για κάτι τέτοια έκραζα συνεχώς την wind και έφυγα απο το f2g. Τις ίδιες βλακείες κάνει τώρα και η cosmote. Αλλά δυστυχώς η ποιότητα του δικτύου τους, δεν μου επιτρέπει να προβώ σε φορητότητα/κλείσιμο του αριθμού μου γιατί ξέρω ότι θα μου λείψει. Οπως βέβαια και σε αυτούς θα λείψει το μηνιαίο μου 12αρι και ευελπιστώ σε αντίδραση όλων μας , μπας και επαναφέρουν το παλιό καθεστώς. Αν και καταλαβαίνω ότι αρκετοί εκτός απο το παρε-μοιρασε θα έχουν και το reloadit οπότε λίγο δύσκολο να χάσει μαζικά έξοδα η cosmote και να σκεφτεί να αναθεωρήσει..

Edited by bbbb

Και επίσης το θέμα είναι αν πλέον θα επιτρέπει να γίνεται απο το λεπτα/mb του promo.. Γιατι απο ότι διαβάζω στο θέμα του προνομοιακού wu πλέον το πακέτο του, δεν επιτρέπει πάρε-δώσε

Για κάτι τέτοια έκραζα συνεχώς την wind και έφυγα απο το f2g. Τις ίδιες βλακείες κάνει τώρα και η cosmote. Αλλά δυστυχώς η ποιότητα του δικτύου τους, δεν μου επιτρέπει να προβώ σε φορητότητα/κλείσιμο του αριθμού μου γιατί ξέρω ότι θα μου λείψει. Οπως βέβαια και σε αυτούς θα λείψει το μηνιαίο μου 12αρι και ευελπιστώ σε αντίδραση όλων μας, μπας και επαναφέρουν το παλιό καθεστώς

Όντως στο προνομιακό πλέον δεν επιτρέπει πάρε-δώσε.

Και, ναι, αν υπάρχει μια ελπίδα να πάρουν κάτι πίσω, αν υπάρχει, είναι μια σχετικά μαζική αντίδραση. Έστω μέσω παραπόνων στο Messenger τους. Εμένα, αν δείτε παραπάνω, μου απάντησαν πως το έκαναν έτσι γιατί υποτίθεται ότι κοιτάνε τι εξυπηρετεί τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών. Ίσως λοιπόν μια μαζική αντίδραση να τους δώσει να καταλάβουν πως οι ανάγκες των περισσότερων χρηστών ΔΕΝ είναι αυτές που παρουσιάζουν.

αν είναι δυνατόν, και μαζεύαμε τόσα χρόνια, 17gb έχω μαζεμένα, τι να πεις κρίμα, τραγικοί

αν είναι δυνατόν, και μαζεύαμε τόσα χρόνια, 17gb έχω μαζεμένα, τι να πεις κρίμα, τραγικοί

Αυτός είναι και ο λόγος που το καταργούν. Παρά πολλοί είχαν στακαρει gb από αυτό και τώρα θέλουν να τους γειωσουν. Δεν εξυπηρετεί κανέναν αυτή η αλλαγή. Να ξέρετε, ότι αλλαγές κάνουν οι εταιρίες είναι μόνο προς συμφέρον τους και όχι προς το συμφέρον των καταναλωτών. Και εγώ στην ίδια κατηγορία είμαι και είχα βολευτεί απίστευτα με αυτό αν και δεν είχα μαζέψει πολλά (~3gb)

Το Παρε δώσε πλέον είναι 2 φορές.

2 το εκαναν ενω ηταν 3 τοσα χρονια? Τραγικοι το λιγοτερο η καταντια του καρτελ δεν εχει τελειωμο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτός είναι και ο λόγος που το καταργούν. Παρά πολλοί είχαν στακαρει gb από αυτό και τώρα θέλουν να τους γειωσουν. Δεν εξυπηρετεί κανέναν αυτή η αλλαγή. Να ξέρετε, ότι αλλαγές κάνουν οι εταιρίες είναι μόνο προς συμφέρον τους και όχι προς το συμφέρον των καταναλωτών. Και εγώ στην ίδια κατηγορία είμαι και είχα βολευτεί απίστευτα με αυτό αν και δεν είχα μαζέψει πολλά (~3gb)

Ναι οταν ξανα δωσουν απεριοριστα ομως θα το τερματισω οπως την προηγουμενη φορα με τα 3TB μεσα σε 6-7 μερες και ταχυτητες ανω των 100MB. Απο κοντρα και μονο γιατι ειναι καραγκιοζηδες. Τι περιμενουν ο κοσμος να βαζει καθε μηνα 20-30 ευρω και να δουλευει για αυτους? Μονο στην Ελλαδα αυτα βεβαια που εχουμε το καρτελ και μας κανουν οτι θελουν.

H φάση όμως είναι ότι παλιά ήταν για 2 ημέρες αλλά μετά προς όφελος μας το έκαναν για ένα μήνα. Και έτσι πρακτικά μας έδιναν ένα επιπλέον κίνητρο να βάζουμε κάρτα κάθε μήνα έστω και με 5€ κάποιες φορές με το easy transfer και να μοιραζόμαστε τα mb μεταξύ μας. Για την cosmote τα mb αυτά είναι "αέρας". Για τον καταναλωτή ήταν χρήσιμα

Δεν το επιτρέπει, το δοκίμασα σήμερα.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Δεν το επιτρέπει, το δοκίμασα σήμερα.

Καλα παμε παει και το παρε δωσε. Μια φορα το τριμηνο καρτα και μεταφορα 5ευρου απλα για ανανεωση. Αυτοι θα χασουν.

μωρέ ας κόψουν το reloadit και θα δεις που θα πάει κι ο αριθμός και η σιμ τους.. έχουμε και το εταιρικο