paanos Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Εγώ 19 θα το έκανα για να είμαι σιγουρος ότι η αυτόματη ανανέωση του πακέτου θα έχει λεφτά να τραβήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Nova 5t μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 (edited) Τα αυτόματα πακέτα δεν ενεργοποιούνται 1 μέρα νωρίτερα;Ναι... . Από Mi 9 Lite με Tapatalk Edited August 29, 2020 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Άρα κάθε μήνα ενεργοποιούνται -1 μέρα. Πως θα συγχρονιστεί με την αυτόματη μηνιαία ανανεωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Άρα κάθε μήνα ενεργοποιούνται -1 μέρα. Πως θα συγχρονιστεί με την αυτόματη μηνιαία ανανεωση; Κανονικα ενεργοποιουνται. Δηλαδη αν ληγει το πακετο στις 12 το μεσημερι την Δευτερα θα ενεργοποιηθει Κυριακη μετα τις 12 το μεσημερι. Το να το ενεργοποιησουμε εμεις στις 12 την επομενη μερα δηλαδη μεχρι τις 12 το μεσημερι την Δευτερα ειναι σαν να κερδιζουμε μια μερα και παει στις 31 το πακετο. Δηλαδη στις 30 ενεργοποιησεις πακετου κερδιζεις ενα πακετο δωρο με λιγα λογια. Αν θες να κερδιζεις την μερα θα βαλεις ανανεωση καρτας την μερα που ληγει το πακετο. Δηλαδη Δευτερα στις 12 ληγει το πακετο? Θα βαλεις να κανει αυτοματη ανανεωση τη Δευτερα με 12 ευρω και μολις μπει η καρτα θα ανανεωθει και το πακετο. Πιστευω να μπαινει η καρτα πριν τις 12 δεν ξερω αν εχει καπου να ελεγξουμε τι ωρα ακριβως θα μπαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Μία μέρα πριν την λήξη αλλά πάντα την ίδια. Εμένα η λήξη είναι στις 23 και η αυτόματη ανανέωση του πακέτου γίνεται στις 22 . Πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Μία μέρα πριν την λήξη αλλά πάντα την ίδια. Εμένα η λήξη είναι στις 23 και η αυτόματη ανανέωση του πακέτου γίνεται στις 22 . Πάντα.Το πακέτο που θα ενεργοποιηθεί στις 22 πότε θα λήγει? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Είπαμε : Πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Μου έστειλαν δώρο 500' και 5GB ! Έχει έρθει σε άλλον για να μου πει μήπως ξέρει πότε λήγει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Δεν μπορείς να δεις το υπόλοιπο σου από το my cosmote/whatsup app ή με Υ στο 1330; Μάλλον 15 μέρες θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδιά Έχω αποθήκευσει μια κάρτα πιστωτική για να κάνω ανανέωση υπόλοιπου. Η κάρτα αυτή έληξε. Πως μπορώ να τη διαγράψω από την εφαρμογή wats up; Edited August 30, 2020 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Καλησπέρα παιδιά Έχω αποθήκευσει μια κάρτα πιστωτική για να κάνω ανανέωση υπόλοιπου. Η κάρτα αυτή έληξε. Πως μπορώ να τη διαγράψω από την εφαρμογή wats up;Μπορείς από το cosmote app, από τη διαχείριση λογαριασμού Από Mi 9 Lite με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Και από το account.cosmote.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Μπορείς από το cosmote app, από τη διαχείριση λογαριασμού Από Mi 9 Lite με Tapatalk Μπήκα αλλά εκεί δεν έχω καμία κάρτα αποθηκευμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 (edited) Μπήκα αλλά εκεί δεν έχω καμία κάρτα αποθηκευμένη.Πήγαινε στην εφαρμογή what's up > πάτα πάνω πάνω στο προφίλ σου εκεί που έχει ένα σκίτσο ανθρώπου ( αν δεν έχεις βάλει δικιά σου φώτο),> κάτω κάτω λέει διαχείριση καρτών και πάγιων εντολών> πατάς εκεί και σου εμφανίζει ένα κάδο για να τη διαγράψεις Από Mi 9 Lite με Tapatalk Edited August 31, 2020 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Μπράβο ρε φιλαράκι Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Αν βάλω σήμερα το Combo, θα πάρω τα 3GB για 15 μέρες; Το αναφέρει στο πακέτο, αλλά στο κειμενάκι που έχει από κάτω λέει ως 31/08. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Παίρνει συνέχεια παράταση, αρα μάλλον θα στα δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Παίρνει συνέχεια παράταση, αρα μάλλον θα στα δώσει.Σήμερα πάντως τα 3GB δεν αναφέρονται μέσα στο πακέτο.. Οπότε, παπαλα. Ας μας πει ο φίλος αν το βάλει. Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Νωρίτερα, το πρωί, φαίνονταν κανονικά τα 3GB, τώρα το έβγαλαν, οπότε μάλλον ως εδώ ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Νωρίτερα, το πρωί, φαίνονταν κανονικά τα 3GB, τώρα το έβγαλαν, οπότε μάλλον ως εδώ ήταν. Καραμελίτσα ήταν για να μας γλυκάνουν το 10 ευρω φίλε μου, σιγά μην το κράταγαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Μου έβγαλε αυτή τη προσφορά στο my cosmote app, ξεκίνησαν παλι να προωθούν το καρτοσυμβολαιο... https://ibb.co/PT80gp2 Με 15€ στο whatsup παίρνεις 2,4GB και 300’ προς whatsup + 300’προς όλους +600sms, αλλά ίσως να συμφέρει κάποιον αν μιλάει πολύ προς cosmote. Και τα 3000’ για ένα χρόνο σημαίνει περίπου 250’ προς όλους τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Μου έβγαλε αυτή τη προσφορά στο my cosmote app, ξεκίνησαν παλι να προωθούν το καρτοσυμβολαιο... https://ibb.co/PT80gp2 Με 15€ στο whatsup παίρνεις 2,4GB και 300’ προς whatsup + 300’προς όλους +600sms, αλλά ίσως να συμφέρει κάποιον αν μιλάει πολύ προς cosmote. Και τα 3000’ για ένα χρόνο σημαίνει περίπου 250’ προς όλους τον μήνα. Συμφέρουσα προσφορά αν και ο περισσότερος κόσμος μιλάει προς δίκτυο cosmote λόγω ότι η cosmote κατέχει πάνω από το 50% της αγοράς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Το βρήκα στο marketplace Τι ισχύει ακριβώς ρε παιδιά; Απάτη; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Φοιτητικό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts