Serafeim1981 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Ακριβώς . Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Παιδιά πόσο χρεώνεται το SMS; Ρωτάω γιατί το βρίσκω περιττό να βάζω πρόγραμμα για καμιά 10ριά μηνύματα που στέλνω κάθε μήνα. Χρησιμοποιώ το DIY αλλά προτιμώ στα bonus να βάζω what's up & social. Τα 600 SMS δε θα τα στείλω ποτέ! Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 0,25 χρεώνεται. Μπορείς να βολευεσαι με το πάρε δώσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Παιδιά πόσο χρεώνεται το SMS; Ρωτάω γιατί το βρίσκω περιττό να βάζω πρόγραμμα για καμιά 10ριά μηνύματα που στέλνω κάθε μήνα. Χρησιμοποιώ το DIY αλλά προτιμώ στα bonus να βάζω what's up & social. Τα 600 SMS δε θα τα στείλω ποτέ! Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση να στείλεις sms χωρίς πακέτο. 10 sms εκτός πακέτου είναι 2.5€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 (edited) Παιδιά πόσο χρεώνεται το SMS; Ρωτάω γιατί το βρίσκω περιττό να βάζω πρόγραμμα για καμιά 10ριά μηνύματα που στέλνω κάθε μήνα. Χρησιμοποιώ το DIY αλλά προτιμώ στα bonus να βάζω what's up & social. Τα 600 SMS δε θα τα στείλω ποτέ! Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλε το dosms.eu 0,045 € το sms, χωρίς λήξη. 1€ = 21 σμσ. Μην πληρώνετε πακέτα που πάνε χαμένα. Edited February 26, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 (edited) Σε περίπτωση που δεν έχετε το app ( όπως εγώ ) εγκατεστημένο, μπορείτε μέσα από το site cosmote.gr Edited February 26, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Και από το myinternet.cosmote.gr από το κινητό σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 (edited) Υπάρχει και άλλη λύση. Καλεις 1330 και πατάς 0. Edited February 26, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει το data me now; Μου το έβγαλε ως ειδοποίηση στο app της cosmote αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Υποθέτω πως αν δεν εμφανιστεί στην εφαρμογή του wu που πρακτικά θα σημαίνει επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας και στο whatsup, δε θα παίξει .. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Είναι μόνο για συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Ειναι μονο για συμβολαια το τσεκαρα προχθες στις υπολοιπες συνδεσεις δεν εμφανιστηκε στο 1 συμβολαιο κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Στα πακέτα Play Now μπήκε και η Cosmote TV OTT, αλλά από την περιγραφή έφυγε το Cosmote TV Go. Το πρωί με το go δεν κατανάλωσε ΜΒ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Τελικά σταμάτησαν μου φαίνεται να μεταφέρονται τα υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας στον επόμενο μήνα παρόλο που έβαλα πακέτο 2 μέρες πριν λήξει το προηγούμενο. Ευτυχώς μεταφέρθηκαν τα mb με το reloadit μονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Τελικά σταμάτησαν μου φαίνεται να μεταφέρονται τα υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας στον επόμενο μήνα παρόλο που έβαλα πακέτο 2 μέρες πριν λήξει το προηγούμενο. Ευτυχώς μεταφέρθηκαν τα mb με το reloadit μονο...Το ίδιο πακέτο έβαλες? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Το ίδιο πακέτο έβαλες? Ακριβώς. Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει το data me now; Μου το έβγαλε ως ειδοποίηση στο app της cosmote αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάπου. Με Cosmoκάρτα πάω: Ανάλυση και Αγορά - Δες όλα τα πακέτα ΜΒ Το βγάζει πάνω πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Τελικά σταμάτησαν μου φαίνεται να μεταφέρονται τα υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας στον επόμενο μήνα παρόλο που έβαλα πακέτο 2 μέρες πριν λήξει το προηγούμενο. Ευτυχώς μεταφέρθηκαν τα mb με το reloadit μονο... Εγώ 26 του μήνα που έβαλα μεταφέρθηκαν κανονικά. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Με Cosmoκάρτα πάω: Ανάλυση και Αγορά - Δες όλα τα πακέτα ΜΒ Το βγάζει πάνω πάνω. Άρα δεν είναι μόνο για συμβόλαια εφόσον στο έβγαλε εσένα. Απλά επειδή είδα και αναφορά στο frog είπα να ρωτήσω. WU έχω, που μέχρι στιγμής δεν εμφανίζεται στα πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 To WU εχει την καβατζα, άρα οποιαδήποτε αλλαγή θα γίνει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Παιδιά καλημέρα. Καινούργιος στο what's up και δε γνωρίζω. Μου ήρθε μήνυμα: 2GB KAI 100 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 15 MEPEΣ MONO ME 3€! MΠEΣ ΣTO WHAT'S UP APPLICATION https://wup.page.link/Ffwn 'H ΣTEIΛE A(KENO)75 ΣTO 1256 & ENEPΓOΠOIHΣE THN ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA EΩΣ TIΣ 10/03/2020 Αν το ενεργοποιήσω τα λεπτά και τα 2 gb προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα με την ανάλογη ημερομηνία λήξης η λόγω προσφοράς είναι ανεξάρτητα; Τα mb του πάρε μοίρασε προστίθενται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Αν το ενεργοποιήσω τα λεπτά και τα 2 gb προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα με την ανάλογη ημερομηνία λήξης η λόγω προσφοράς είναι ανεξάρτητα; Είναι ανεξάρτητα. Τα mb του πάρε μοίρασε προστίθενται; Ναι. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 (edited) Είναι ανεξάρτητα. Ναι. Ευχαριστώ. Βλέπω ότι τα mb του πάρε μοίρασε λήγουν νωρίτερα από άλλα που ενεργοποιήθηκαν αργότερα (έχω το φοιτητικό, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Edited March 3, 2020 by klgrpls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Δε γνωρίζω για το φοιτητικό (υπάρχει ειδικό θέμα για αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=440389). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Πόσες μέρες διαφορά έχουν δηλαδή; Μήπως είναι δώρο που παίρνεις κάθε πρώτη του μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts