gpapas640 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Και αν δεν τους επιτρέπεται να μπλοκάρουν by default κάποια υπηρεσία; Δεν είναι απίθανο, ωστόσο μέχρι να γίνει ντόρος με τις χρεώσεις από 5ψηφια όλες οι εταιρίες έκαναν την πάπια. Μήπως επειδή τους συνέφερε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Τη είναι καλύτερα cosmokarta η watsapp? Για 300 ομιλία θεωρώ ότι με καλύπτουν και οι δύο αλλά cosmokarta πού έχω μου δίνει 500mb, μήπως εκτός από τα 500mb που έχει το ίδιο πρόγραμμα στη watsapp δίνουν κάνα δώρο για παραπάνω mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 (edited) Mε 10€ κάρτα online τι bonus σου δίνει η κοσμοκάρτα? Στο wu παίρνεις 1.2gb για ενα μηνα reloadit και τα οποια μεταφέρονται. Μετα έχεις το παρε-μοιρασε που σου δινει αλλα 100mb για ενα μηνα αν στειλεις σε 3 ατομα και αν σου στελνουν και αλλοι κάνεις καβάντζα και απο εκει Σε οτι αφορα τα πακέτα με 8.5€ (για την ώρα πάντα γιατί οι 2 ανταγωνιστες ήδη πηγαν/πανε σε χαμηλότερο 10€ μηνιαιο πακέτο και μονο η cosmote δεν έχει ακομη ανακοινώσει κάτι και μακαρι να μην το κανει φυσικά) υπάρχει το combo plusi που με χειροκίνητη ανανέωση σου δινει 200 προς ολους και 400 προς wu (με αυτοματη ανανέωση 300 προς ολους) και απο mb 200mb που μεταφέρονται με το ιδιο πακέτο. Επισης δινει και στις 2 περιπτώσεις 400 sms προς wu και 200sms προς όλους. Τα sms αν δεν τα καταναλώνεις μπορεις μεχρι 3 φορες το μηνα, να κάνεις το παρε-δωσε και να δωσεις sms και να πάρεις για 2-2,5 ημέρες (αναλογα την ωρα ενεργοποιησης) 200mb ή λεπτα προς wu ή προς όλους. Και ακόμη υπάρχει και το παρε καβαντζα που για 2 φορες το μηνα οποτε θες εσυ, σου δινει ειτε για μια ώρα 500mb ειτε ομιλια προς wu Kαι στα πακέτα στα 8.5€ υπάρχει και το diy που σου δινει 100 προς όλους μεν αλλά δινει και 400mb έξτρα γενικής χρήσης και για έξτρα mb 2 δωρα που μπορεις πχ να πάρεις 5gb playnow και 2gb social now Edited January 25, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Καλησπέρα. Υπάρχη ακόμα το πακέτο με 3€ για 60-120mb; Και αν ναι πως ενεργοποίησε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Mε sms 60MB στο 1330 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 ενημερωτικά, όσοι θέλουν να κάνουν φορητότητα σε καρτοκινητό είναι μονόδρομος τα φυσικά καταστήματα. Πλεον το 13897 δεν αναλαμβάνει φορητότητες σε καρτοκινητά. 2 φορές πήρα τηλ κ με προωθήσαν σε κατάστημα cosmote να κάνω το αίτημα φορητότητας. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 ενημερωτικά, όσοι θέλουν να κάνουν φορητότητα σε καρτοκινητό είναι μονόδρομος τα φυσικά καταστήματα. Πλεον το 13897 δεν αναλαμβάνει φορητότητες σε καρτοκινητά. 2 φορές πήρα τηλ κ με προωθήσαν σε κατάστημα cosmote να κάνω το αίτημα φορητότητας. Μάλιστα. Και αν πέσεις σε κατάστημα με "έλλειψη SIM" στην ουσία δεν έχεις άλλο δρόμο για φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 13888 και στη στελνουν με κουριερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 ενημερωτικά, όσοι θέλουν να κάνουν φορητότητα σε καρτοκινητό είναι μονόδρομος τα φυσικά καταστήματα. Πλεον το 13897 δεν αναλαμβάνει φορητότητες σε καρτοκινητά. 2 φορές πήρα τηλ κ με προωθήσαν σε κατάστημα cosmote να κάνω το αίτημα φορητότητας. Πριν 1 βδομαδα εκανα φορητοτητα μεσω του 13888 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Καλησπέρα ξέρει μήπως κάποιος να μου πει σε wu πως γίνεται απενεργοποίηση αυτόματη ενεργοποίηση πακέτο? Έβαλα κατά λάθος το προηγούμενο μήνα στην κόρη μου και αυτό το μήνα βάζοντας την κάρτα ανανέωσης δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα και κατευθείαν έβαλε μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Πήγαινε στην εφαρμογή του wu, στο πακέτο που έχει την αυτόματη ενεργοποίηση και πάτησε απενεργοποίηση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Mε sms 60MB στο 1330 Ευχαριστώ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Πήγαινε στην εφαρμογή του wu, στο πακέτο που έχει την αυτόματη ενεργοποίηση και πάτησε απενεργοποίηση Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Ειμαι Γερμανία τα ΜΒ που αγοράζω πχ 2GB με 8.5Ε έχουν κάποιο όριο? Η μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ολα? Γιατί δεν γράφει κατι σε αυτό το πρόγραμμα? Στα υπόλοιπα ειναι σχεδόν τα μισα αποτι λεει. Και στο reload τα ΜΒ τα χρησιμοποιω ολα? Τα μισά η καθόλου? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Ειμαι Γερμανία τα ΜΒ που αγοράζω πχ 2GB με 8.5Ε έχουν κάποιο όριο? Η μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ολα? Γιατί δεν γράφει κατι σε αυτό το πρόγραμμα? Στα υπόλοιπα ειναι σχεδόν τα μισα αποτι λεει. Και στο reload τα ΜΒ τα χρησιμοποιω ολα? Τα μισά η καθόλου? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα, εφόσον το πακέτο των 8.5€ δεν αναφέρει όριο σημαίνει ότι είναι διαθέσιμα όλα σε περιαγωγή. Αντίθετα του reloadit τα mb δεν είναι διαθέσιμα. Τα mb του πάρε μοίρασε είναι διαθέσιμα αν έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Καλημέρα, εφόσον το πακέτο των 8.5€ δεν αναφέρει όριο σημαίνει ότι είναι διαθέσιμα όλα σε περιαγωγή. Αντίθετα του reloadit τα mb δεν είναι διαθέσιμα. Τα mb του πάρε μοίρασε είναι διαθέσιμα αν έχεις.Το θεμα ειναι οτι ενώ εχω πάρει απο την αυτόματη ανανέωση 3GB και αλλα 2GB απο το κανονικο. Ενω βγαζει σημα 4G μετα απο κάποια χ ΜΒ που καταναλώνω δεν με αφήνει να μου πουθενά μέχρι να αγοράσω πακέτο. Και τωρα μου ηρθε μήνυμα οτι: ( EXEIΣ KATANAΛΩΣEI TA ΔIAΘEΣIMA MB ΓIA ΔΩPEAN XPHΣH ΣTHN EYPΩΠAIKH ENΩΣH (ΣYMΦΩNA ME THN ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΔEΔOMENΩN KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ΣTHN E.E). KATANAΛΩNEIΣ TA YΠOΛOIΠA ΔIAΘEΣIMA MB ME EΠIΠΛEON XPEΩΣH 0,00434EYPΩ/MB. MAΘE ΠEPIΣΣOTEPA ΣTO https://www.cosmote.gr/EURoaming (XΩPIΣ XPEΩΣH)). Και ενω ξανα αγόρασα πρόγραμμα 2GB με 8.5ε συνεχίζει να με χρεώνει!!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Επειδή πολλοί Έλληνες της Γερμανίας κάνουν κατάχρηση της περιαγωγης, ίσως καλύτερα να χρησιμοποιήσεις γερμανικό καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 καλα ρε παιδια, η μεταφορα υπολοιπου ανανεωνει για 1 μηνα;; Εστειλα 5 ευρω σε καρτοκινητο και αντι για 2 μηνες οπως ηταν παλια, ληγει σε 1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Τελευταία φορά που έκανα 2 ανανέωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Την Τετάρτη 22/1 που έστειλα 5 ευρω ανανέωσε το υπόλοιπο για 2 μήνες + ξεκλείδωσε το πάρε μοίρασε (what's up σε what's up) . Με 2 ευρώ μεταφορά δεν ανανεώνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Σημερα εγινε η μεταφορα 5 ευρω απο what's up σε what's up και η ενημερωση λογαριασμου εμφανιζει σαν ληξη την 26/2... Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Σημερα εγινε η μεταφορα 5 ευρω απο what's up σε what's up και η ενημερωση λογαριασμου εμφανιζει σαν ληξη την 26/2... Τι να πω...Μήπως βλέπεις τη λήξη σύνδεσης που είναι το 2021? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Σημερα εγινε η μεταφορα 5 ευρω απο what's up σε what's up και η ενημερωση λογαριασμου εμφανιζει σαν ληξη την 26/2... Τι να πω... Μπορείς να βάλεις κάποιο Screenshot? Λες να το άλλαξαν στα μουλωχτά επίτηδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Δεν ειναι smartphone. Η ενημερωση γινεται μεσω του 1314. Ενημερωνω παντως οτι σε δευτερη αποπειρα πριν λιγο φαινεται να διορθωθηκε και πλεον ειναι 26/3. Αρα ακυρος ο συναγερμος. Ισως καποιο bug η κατι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Έως τώρα ενεργοποιώ των 8.5€.. Άμα ενεργοποιήσω των 10€ θα μου μεταφερθούν τα υπολοιπόμενα λεπτά; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts