Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν είναι φοιτητικό δουλεύουν όλα τα πακέτα εκτός ΜΒ από reload , και πάρε δώσε,

Εννοείται μόνο τα λεπτά και SMS προς όλα τα δίκτυα και όχι τα λεπτά και SMS προς το ίδιο δίκτυο.

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δώσε στον dialer #21#

Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βγάζει στην αρχή "έναρξη κώδικα mmi" και μετά βγάζει "πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρος κώδικας mmi"

Χμ.. Το ίδιο κανει και σε εμενα σε συγκεκριμένη σιμ κοσμοτε. Σε αλλη δουλεύει οκ. Σε αυτή που δεν πιάνει (αν έχει σημασία) είναι κομμενη απο microsim.

Χμ.. Το ίδιο κανει και σε εμενα σε συγκεκριμένη σιμ κοσμοτε. Σε αλλη δουλεύει οκ. Σε αυτή που δεν πιάνει (αν έχει σημασία) είναι κομμενη απο microsim.

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο γιατί δεν είναι κομμένη.

Έχω την εντύπωση ότι η προώθηση έγινε από δίκαρτο κινητό που μπήκαν μαζί τα 2 νούμερα στα οποία γίνεται προώθηση από το ένα στο άλλο. Αλλά μέχρι στιγμής έχει τύχει μόνο από το νούμερο που ήταν στην 2η θέση να προωθείται η κλήση στο νούμερο που ήταν στην 1η θέση.

Θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία να τα ξαναβάλω μαζί και να μπω στις ρυθμίσεις.

Η αγορά χρόνου ομιλίας από περίπτερο επιβαρύνεται με επιπλέον ποσό;

Σήμερα και μετά από πολύ καιρό, ήθελα να αγοράσω χρόνο ομιλίας 10 ευρώ και ο περιπτεράς μου ζήτησε επιπλέον μισό ευρώ, σύνολο 10,50 ευρώ.

Η αγορά είναι ελεύθερη.

Με απόφαση του Υπουργείου ο περιπτεράς είναι υποχρεωμένος απλά να κόψει απόδειξη για το επιπλέον ποσό η οποία θα έχει Φ.Π.Α. 24%.

Ετυχε και σε μενα με περιπτερα.

Απο τοτε, ψωνιζω προκαταβολικα κοσμοκαρτες, μονο απο καταστηματα, γερμανο, lidl, ΑΒ κλπ

10 ευρω ακριβως, διχως φέσια!

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο γιατί δεν είναι κομμένη.

Έχω την εντύπωση ότι η προώθηση έγινε από δίκαρτο κινητό που μπήκαν μαζί τα 2 νούμερα στα οποία γίνεται προώθηση από το ένα στο άλλο. Αλλά μέχρι στιγμής έχει τύχει μόνο από το νούμερο που ήταν στην 2η θέση να προωθείται η κλήση στο νούμερο που ήταν στην 1η θέση.

Θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία να τα ξαναβάλω μαζί και να μπω στις ρυθμίσεις.

Τελικά έβαλα τις κάρτες στο δίκαρτο και ήταν ενεργοποιημένη η προώθηση κλήσεων από την μία κάρτα στην άλλη σε περίπτωση που η μία ήταν εκτός δικτύου. Απενεργοποίησα από εκεί την προώθηση και το πρόβλημα λύθηκε. Κατά κάποιο τρόπο η προώθηση μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού επηρέασε την γενική λειτουργία των καρτών. Ευχαριστώ.

Οι ρυθμίσεις προώθησης επενεργούν στη γραμμή, και όχι στη συσκευή. Είναι φυσιολογικό αυτό που περιγράφεις.

Sent from my SM-G930F

Ετυχε και σε μενα με περιπτερα.

Απο τοτε, ψωνιζω προκαταβολικα κοσμοκαρτες, μονο απο καταστηματα, γερμανο, lidl, ΑΒ κλπ

10 ευρω ακριβως, διχως φέσια!

online να βαζεις και χωρις προβληματα αμεσα και γρηγορα και οποτε το χρειαζεσαι, δεν παλευεται να τρεχεις σε καταστημα για αυτο . παντως και μεσω winkbank μπορεις να βαλεις καρτα αλλα δεν θεωρειται online ανανεωση διοτι σου στελνει τον κωδικο ανανεωσης με μυνημα στο κινητο σου και το περνας εσυ. επισης και απο ατμ πειραιως και νομιζω και εθνικη εχει καρτες ανανεωσης. οσο για το γερμανο μην το δεσεις κομπο οτι θα κανει και η κοσμοτε θα κανει και η γερμανος οποτε τους εχω ικανους για 12 ευρω και πανω να βαζουνε ! ως ελαχιστη ανανεωση . οσο για τα σουπερ μαρκετ υπαρχει και το my market που εχει καρτες ανανεωσης.

Γεια σας, να επιβεβαιώσω κάτι σχετικά με τα πακέτα ανανέωσης. Σαν νέος συνδρομητής καρτοκινητής (κοσμοκάρτα) που έρχομαι από F2G, θέλω να ρωτήσω σχετικά με την ανανέωση και τη μεταφορά λεπτών/MB που δεν καταναλώθηκαν στον επόμενο μήνα. Η επόμενη ανανέωση για να εκμεταλλευτώ τη μεταφορά είναι να ανανεώσω την ίδια ημέρα που λήγει το πακέτο μου; Όσον αφορά την ώρα ανανέωσης θα πρέπει να ανανεώσω πάλι το πρωί ή δεν παίζει ρόλο αλλά μπορώ να ανανεώσω οποιαδήποτε ώρα μέσα στην ημέρα; Τα Χριστούγεννα που είχα πάρει ένα δώρο λεπτών για 7 ημέρες, μου έγραφε την τελευταία ημέρα ότι λήγουν 13:00 τα λεπτά ομιλίας, αυτό ισχύει και στα πακέτα;

Γεια σας, να επιβεβαιώσω κάτι σχετικά με τα πακέτα ανανέωσης. Σαν νέος συνδρομητής καρτοκινητής (κοσμοκάρτα) που έρχομαι από F2G, θέλω να ρωτήσω σχετικά με την ανανέωση και τη μεταφορά λεπτών/MB που δεν καταναλώθηκαν στον επόμενο μήνα. Η επόμενη ανανέωση για να εκμεταλλευτώ τη μεταφορά είναι να ανανεώσω την ίδια ημέρα που λήγει το πακέτο μου; Όσον αφορά την ώρα ανανέωσης θα πρέπει να ανανεώσω πάλι το πρωί ή δεν παίζει ρόλο αλλά μπορώ να ανανεώσω οποιαδήποτε ώρα μέσα στην ημέρα; Τα Χριστούγεννα που είχα πάρει ένα δώρο λεπτών για 7 ημέρες, μου έγραφε την τελευταία ημέρα ότι λήγουν 13:00 τα λεπτά ομιλίας, αυτό ισχύει και στα πακέτα;

για ασφαλεια 1-2 ημερες νωριτερα να ξανα ενεργοποιεις το ιδιο πακετο , διοτι μπορει να το ξεχασεις την ιδια ημερα και να το χασεις , για μενα ποτε την ιδια ημερα , νωριτερα παντα.

Στη cosmote μεταφέρονται αρκεί να είναι ανανέωση με ίδιο πακέτο, ως γενικός κανόνας. Λεπτομέρειες για αυτό μπορείς ανα βρεις στις πληροφορίες κάθε πακέτου στη σελίδα της cosmote. Στα MB η ώρα λήξης που λέει το μήνυμα, η εφαρμογή (Whatsup ή CosmoteApp) και το mycosmote (στο site) είναι ακριβής. Ότι ώρα λέει τότε θα λήξει. Στα λεπτά ομιλίας κατά κανόνα η ώρα λήξης είναι γενική και λέει 12:00, η πραγματική ώρα λήξης είναι αυτή που ανεφέρει η εφαρμογή/mycosmote. Στα πακέτα με ελάχιστη χρέωση 3' γενικά λήγουν στις 12 το μεσημέρι, στη frog το πακέτο 60' που έχει χρέωση από το 1ο δευτερόλεπτο λήγει στις 23:59 παρόλο που το Υ στο 1330 λέει στις 12 (εφαρμογή/mycosmote το λένε σωστά στις 23:59). Όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο μπάχαλο η κατάσταση με τις ώρες. Κατά προτίμηση και αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων (πχ η αν ανανεώνεις Online μπορεί η σελίδα να έχει θέμα), ανανέωνε τη προηγούμενη μέρα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης αν ξεχαστείς και λήξει, για κάποια λεπτά μετά (κανείς δε ξέρει πόσος χρόνος) αν βάλεις πακέτο στα επιστρέφει όπως έχουν πει κάποια παιδιά εδώ που το έφτασαν στη κόψη του ξυραφιού. Επίσης τα δώρα χρόνου ομιλίας δε νομίζω ότι επεκτείνονται με κάποιο πακέτο αν έχεις κατά νου αυτό.

Edited by apagogeas

Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με το δίκτυο αυτή τη στιγμή; Δείχνει να έχει σήμα αλλά είναι νεκρό

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Δοκίμασε μια επανεκκίνηση στο τηλέφωνό σου.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με το δίκτυο αυτή τη στιγμή; Δείχνει να έχει σήμα αλλά είναι νεκρό

Απ το πρωί ήταν/είναι οκ

Θεσσαλονίκη, δυτικά

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να ήταν λόγω καιρού σε συνδυασμό με το χαμηλό σήμα. Τώρα μάλλον λειτουργεί κανονικά

Μόλις είδα σε Γερμανό ανακοίνωση πως από 16-1 ελάχιστο ποσό καταβολής για ανανέωση χρόνου είναι τα 12€. Ισχύει κάτι τέτοιο;

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μάλιστα κατόπιν εντολής κοσμοτε

Η ανανέωση των 10 ευρώ από το internet θα συνεχίσει να υπάρχει.