Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορεις να αγορασεις πακετο ή πακέτα σημερα και να τα χρησιμοποιεις για τον επομενο μηνα,πριν μπει η φραγη,ανεξαρτητα αν θα χαθει το χρηματικο υπολοιπο που θα μεινει.

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Με κόστος 3 ευρώ το κάνεις whatsUp Αυτόματα δικαιούσε να μεταφέρεις τον χρόνο ομιλίας όπου θέλεις (εκτός Frog) φτάνει να εχεις βαλει 20 ευρώ τους τελευταίους 3 μήνες.

Με κόστος 3 ευρώ το κάνεις whatsUp Αυτόματα δικαιούσε να μεταφέρεις τον χρόνο ομιλίας όπου θέλεις (εκτός Frog) φτάνει να εχεις βαλει 20 ευρώ τους τελευταίους 3 μήνες.
Ειχα βαλεο 20 ευρω αλλα δε θυμαμαι αν ηταν στο τριμηνο

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για καποιον που απλά συντηρει ενα νουμερο, δε συμφερει με τιποτα η ελαχιστη ανανεωση 10ε.
Ε ετσι οπως το καναν πλεον δε μπορεις να συντηρεις νουμερο

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

ειχα την εντυπωση οτι για το ποσο των 20 ευρω,το χρονικο οριο ηταν 4 μηνες οχι 3. Αλλαξε κατι,ή δεν το θυμαμαι σωστα?

ειχα την εντυπωση οτι για το ποσο των 20 ευρω,το χρονικο οριο ηταν 4 μηνες οχι 3. Αλλαξε κατι,ή δεν το θυμαμαι σωστα?

Καλά θυμάσαι,

O συνδρομητής καρτοκινητής δεν θα μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε ποσό σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής, αν δεν έχει πραγματοποιήσει ανανεώσεις συνολικής αξίας 20€ και άνω τους τελευταίους 4 μήνες (120 ημέρες)

Δε μου ήρθε μήνυμα ότι λήγουν τα MB και πάνε 25 γίγα. Στην εξυπηρέτηση κουκουρουκου. Μου λένε τι GB λές (στον ενικό) 25ΜΒ εννοείς ότι είχες. Προσοχή πιθανών να μη στέλνουν μήνυμα επίτηδες πλέον.

Σήμερα 23.59 τελειώνουν τα δώρα cosmote. Ξέρει κανεις, αν κάποιος έχει φραγή κλήσεων λόγω διμήνου η τριμήνου, παίρνει δώρο ?

Η εφαρμογή What's Up είναι κόσμημα και άριστη λειτουργικά. Επίσης, ουδεμία σχέση έχει η αξιολόγησή της, με την οικονομική πολιτική της εταιρίας.

Η επιλογή δεν υφίσταται, όχι από λειτουργικό λάθος, αλλά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Αυτό σημαίνει, πως τέτοιες κινήσεις από πλευράς κάποιων είναι αψυχολόγητες και μηδενιστικές.

Εγώ δείχνω με κάθε τρόπο τη διαφωνία μου και την αγανάκτηση μου με την απόφαση αυτή και δεν είναι δική μου υπόθεση η διοικητική οργάνωση της κάθε εταιρίας και τα επιμέρους τμήματα

Τις δείχνεις με τελείως λάθος τρόπο...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Εγώ δείχνω με κάθε τρόπο τη διαφωνία μου και την αγανάκτηση μου με την απόφαση αυτή και δεν είναι δική μου υπόθεση η διοικητική οργάνωση της κάθε εταιρίας και τα επιμέρους τμήματα

Διάβασες αυτό που έγραψα; Την αγανάκτησή σου, πρέπει να τη δείχνεις με τον σωστό τρόπο, όχι με υστερία. Οι άνθρωποι που φτιάχνουν και αναπτύσουν μια εφαρμογή, ουδεμία σχέση έχουν με οικονομικές αποφάσεις της εκάστοτε εταιρείας.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Δε μου ήρθε μήνυμα ότι λήγουν τα MB και πάνε 25 γίγα. Στην εξυπηρέτηση κουκουρουκου. Μου λένε τι GB λές (στον ενικό) 25ΜΒ εννοείς ότι είχες. Προσοχή πιθανών να μη στέλνουν μήνυμα επίτηδες πλέον.

Τελικά μετά από μάχη μου τα επέστρεψαν!

Πρέπει να έρχεται ενημερωτικό μήνυμα οπότε εφόσον όντως δεν ήρθε ενημέρωση ήταν αναμενόμενο να σου τα επιστρέψουν

Επι χρόνια διατηρώ τα MB ανανεώνοντας. Μάλιστα δε το αφήνω τελευταία μέρα αλλά μόλις έρχεται το μήνυμα κάνω την ανανεώση. Τώρα που την πάτησα θα πρέπει να βάζω ειδοποίηση με άλλο τρόπο για να είμαι σίγουρος.

Διάβασες αυτό που έγραψα; Την αγανάκτησή σου, πρέπει να τη δείχνεις με τον σωστό τρόπο, όχι με υστερία. Οι άνθρωποι που φτιάχνουν και αναπτύσουν μια εφαρμογή, ουδεμία σχέση έχουν με οικονομικές αποφάσεις της εκάστοτε εταιρείας.

Σε ποιο όμιλο ανήκουν;

Είναι σαν να τα βάζεις με την καθαρίστρια του κτιρίου, επειδή αυτή βρήκες εύκαιρη. Για τον ίδιο όμιλο δουλεύει.

Sent from my moto g(6) play

Σε ποιο όμιλο ανήκουν;

Το σταματάω εδώ, δεν πρόκειται να βγάλω άκρη.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί στο πάρε δώσε ενώ έχω διαθέσιμα αρκετά mb και χρόνο ομιλίας να δώσω μου δίνει την επιλογή μόνο για χρόνο ομιλίας;

Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί στο πάρε δώσε ενώ έχω διαθέσιμα αρκετά mb και χρόνο ομιλίας να δώσω μου δίνει την επιλογή μόνο για χρόνο ομιλίας;

Πιθανών γιατί τα mb δεν τα έχεις αγοράσει και είναι από δώρα (reload, πάρε μοίρασε κτλ). Στα δώρα δεν μπορείς να κάνεις πάρε δώσε.

Έχω προνομιακο whats up. Τα 1500 mb που μου δίνει για 1 μήνα δεν θεωρούνται αγορασμένα ενώ τα 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους θεωρούνται; Edited by Alexpag

Έχω προνομιακο whats up. Τα 1500 mb που μου δίνει για 1 μήνα δεν θεωρούνται αγορασμένα ενώ τα 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους θεωρούνται;

Δηλαδή? Δέχεται τα λεπτά για πάρε δώσε και όχι τα mb?

Edited by cuibono

Όχι , ούτε αυτά ούτε τα reload δεν μετέχουν στο πάρε-δώσε.

Τι δε καταλαβαινεις φιλε? Ειλικρινα δε μπορεις να ξεχωρισεις σε ποιον πρεπει να διαμαρτυρεσαι και που οχι.

Ειναι σαν να διαμαρτυρεσαι σε νοσηλευτρια για την εξυπηρετηση ενω ειναι μονη της με 50 ασθενεις και οχι στον διςυθυντη του νοσοκομειου η στη καλπη οταν εχει εκλογες

Τις δείχνεις με τελείως λάθος τρόπο...

Σωστο

Σωστο

Το σταματάω εδώ, δεν πρόκειται να βγάλω άκρη.

Και καλα κανεις

Καλημέρα και καλή χρονιά. Ήθελε να ρωτήσω κατι χωρίς όμως να ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως. Εχω κοσμοκαρτα και κάθε μήνα έπαιρνα το πακέτο με τα 200 λεπτά ομιλίας προς όλους και 200 megabyte στα οποία 200 λεπτά προστίθενται αυτά που είχα. Ωστόσο τώρα προσπάθησα να ανανεώσω και δεν το βρίσκω διαθέσιμο. Καταργήθηκε;