doganos Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 200 λεπτα ομιλαις (σπανια να τα ξεπερασω) και περιπου 2Gb internet Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 (edited) στο φρογκ υπαρχουν : 60' προς ολους με 3€,πακετο το οποιο καθε 2 σχεδον εβδομαδες δινεται σε προσφορα με 120' αντι 60' στην ιδια τιμη 2 γιγα προς ολους για 25 μερες με 4,44 €. Λαμβανοντας υποψην και τυχον μπονους ανανεωσης που δινεται με ανανεωση >12€ σε καταστημα (600 mb για 15 μερες),με 2 πακετα ομιλιας και 1 πακετο ιντερνετ βγαζεις ισως και παραπανω απο μηνα* με 2x3€ (240' επι προσφορας και με χρεωση ανα δευτερολεπτο) + 4,44 € για 2 γιγα ιντερνετ,με 12-13 € το μήνα είσαι οκ *με τη λογικη οτι το 2ο πακετο ομιλιας και το πακετο ιντερνετ,δεν τα ενεργοποιεις αμεσα,αν δεν ξοδεψεις σχεδον τα πρωτα 120' οπως και το μπονους ιντερνετ των 600mb.Σε αυτη την περιπτωση ο υπολογισμος των 12-13€ (μαζι με τους φορους) θα φτανουν για πανω απο μηνα... **υποψην,οτι η μετατροπη σε καρτοκινητο σε φερνει υποχρεωτικα σε κοσμοκαρτα και μετα χρειαζεσαι 3€ για να πας σε φρογκ. *** για τους πρωτους 6 μηνες,η πρωτη μηνιαια ανανεωση ανω των 10€ δινει 100' προς ολους (εφ'οσον γινεται ανελλιπως καθε 30 μερες,με ελαχιστη 3') περισσοτερα για φρογκ στο αντιστοιχο θεμα (σορρυ για τα διαδοχικα edit αλλα τα θυμαμαι ενα-ενα) Edited August 12, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Βρίσκομαι στην Ιταλία και δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ από το κινητο. Έχω ενεργοποιήσει το roaming, σήμα έχει κανονικά αλλά δεν φορτώνει τίποτα. Χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση? Whatsup έχω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 να δοκιμασεις αν γινεται χειροκινητη αναζητηση δικτυων και να συνδεθεις σε διαφορετικο οικειο δικτυο. Ισως το συγκεκριμενο που συνδεθηκες δινει μονο φωνη και οχι data στην κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 στο φρογκ υπαρχουν : 60' προς ολους με 3€,πακετο το οποιο καθε 2 σχεδον εβδομαδες δινεται σε προσφορα με 120' αντι 60' στην ιδια τιμη 2 γιγα προς ολους για 25 μερες με 4,44 €. Λαμβανοντας υποψην και τυχον μπονους ανανεωσης που δινεται με ανανεωση >12€ σε καταστημα (600 mb για 15 μερες),με 2 πακετα ομιλιας και 1 πακετο ιντερνετ βγαζεις ισως και παραπανω απο μηνα* με 2x3€ (240' επι προσφορας και με χρεωση ανα δευτερολεπτο) + 4,44 € για 2 γιγα ιντερνετ,με 12-13 € το μήνα είσαι οκ *με τη λογικη οτι το 2ο πακετο ομιλιας και το πακετο ιντερνετ,δεν τα ενεργοποιεις αμεσα,αν δεν ξοδεψεις σχεδον τα πρωτα 120' οπως και το μπονους ιντερνετ των 600mb.Σε αυτη την περιπτωση ο υπολογισμος των 12-13€ (μαζι με τους φορους) θα φτανουν για πανω απο μηνα... **υποψην,οτι η μετατροπη σε καρτοκινητο σε φερνει υποχρεωτικα σε κοσμοκαρτα και μετα χρειαζεσαι 3€ για να πας σε φρογκ. ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Κατι ακόμα, αν παω frog η εφαρμογη whatsup δουλευει; ή πρεπει να βάλω άλλη; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Έχω Cosmokarta και μου είπε ένας γνωστός μου ότι είναι καλύτερα να το κάνω What's up. Το θέμα είναι ότι θέλω να ψάξω τι συμφέρει και τι όχι για να έχω άποψη αλλά χάνομαι με τόση πληροφορία. Τα έχει κανείς στο μυαλό του πιο συνοπτικά να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Κατι ακόμα, αν παω frog η εφαρμογη whatsup δουλευει; ή πρεπει να βάλω άλλη; προσθεσα και αλλα στοιχεια στο ποστ,ριξε μια ματια. Η εφαρμογη mycosmote δουλευει για φρογκ,του whatsup οχι. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω Cosmokarta και μου είπε ένας γνωστός μου ότι είναι καλύτερα να το κάνω What's up. Το θέμα είναι ότι θέλω να ψάξω τι συμφέρει και τι όχι για να έχω άποψη αλλά χάνομαι με τόση πληροφορία. Τα έχει κανείς στο μυαλό του πιο συνοπτικά να με βοηθήσει; αν εχεις αρκετες επαφες whatsup συμφερει.Δινει και κωδικο reloadit μετα την ανανεωση για να παρεις μπονους mb,ενω εχει και υπηρεσιες οπως το παρε-μοιρασε οπου ανταλλάσεις mb με αλλους. https://www.whatsup.gr/ δες εδω στις "υπηρεσιες" τα πακετα και στα "εργαλεια" τα εξτρα μπονους κλπ.Για να σε βοηθησουμε παραπανω καλο ειναι να μας πεις τι χρηση κανεις περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 να δοκιμασεις αν γινεται χειροκινητη αναζητηση δικτυων και να συνδεθεις σε διαφορετικο οικειο δικτυο. Ισως το συγκεκριμενο που συνδεθηκες δινει μονο φωνη και οχι data στην κοσμοτε. Τελικά είχε να κάνει με το πακέτο που αγόρασα. Τα 1500mb + 1500 λεπτά με 8.5 ευρώ δε σε αφήνει να το χρησιμοποιήσεις εκτός Ελλάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Τελικά είχε να κάνει με το πακέτο που αγόρασα. Τα 1500mb + 1500 λεπτά με 8.5 ευρώ δε σε αφήνει να το χρησιμοποιήσεις εκτός Ελλάδος.Τα GB μπορείς. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Τα GB μπορείς. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα 1500 λεπτά μπορείς να χρησιμοποιησεις. Μου το είπανε από τη cosmote. Για ίντερνετ αγόρασα το πακέτο με 4 ευρώ 1100gb για 1 βδομαδα. Κανονικά είναι 3gb αλλά μειώνεται λόγω roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp666 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Μάλλον αναφέρεσαι στο 2 λεπτά το λεπτό (πλέον) προς 2 συγκεκριμένα νούμερα cosmote. Ναι, υπάρχει ακόμα. Βασικά είναι ίσως και από τους λίγους λόγους να μένει κάποιος σε Cosmoκάρτα έναντι WU/Frog. Γράψε και ένα δεύτερο, η αυτόματη ανανέωση των πακέτων μόλις τελειώσουν. Βολεύει τους παππούδες που δεν "το χουν" το app/sms. Παλια βαζαν μια κάρτα και ξεχνιούνταν τώρα πρέπει να βάζουν 30 ευρώ κάθε 3 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Γράψε και ένα δεύτερο, η αυτόματη ανανέωση των πακέτων μόλις τελειώσουν. Βολεύει τους παππούδες που δεν "το χουν" το app/sms. Παλια βαζαν μια κάρτα και ξεχνιούνταν τώρα πρέπει να βάζουν 30 ευρώ κάθε 3 μήνες. Χρειάζεται ο παππούς 10€/μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 το αυτοματο πακετο το απαιτει,φτανει στα 8,5 το μηνα πλεον.Αν μιλαει κατω απο 1-2 ωρες παει φρογκ.Εκει ομως δεν υπαρχει αυτοματη ενεργοποιηση.Αν βαλουν κατι αντιστοιχο,θα αποτελεσει μονοδρομο για αρκετο κοσμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Γεια σας φίλοι! Με το combo call them all plus i και αυτόματη ενεργοποίηση ,μεταφέρονται τα υπόλοιπα η όχι; Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Γεια σας φίλοι! Με το combo call them all plus i και αυτόματη ενεργοποίηση ,μεταφέρονται τα υπόλοιπα η όχι;Αυτόματη ενεργοποίηση εννοεί ότι μπαίνει το πακέτο όταν βάζεις κάρτα, άρα αν ανανεώσεις πριν λήξει τότε μεταφέρονται. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Αυτόματη ενεργοποίηση εννοεί ότι μπαίνει το πακέτο όταν βάζεις κάρτα, άρα αν ανανεώσεις πριν λήξει τότε μεταφέρονται. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Όποτε κι αν βάλεις κάρτα, αν επαρκούν τα χρήματα, θα ανανεωθεί αυτόματα, δηλαδή ακόμα κι αν βάλεις χρήματα και σε π.χ. 4-5 μέρες από την ενεργοποίηση; ή πρέπει να περάσει μήνας; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Λάθος μου, σύμφωνα με τις πληροφορίες το πακέτο μπαίνει κάθε 30 μέρες εκτός αν δεν έχεις χρήματα, τότε μπαίνει όταν επαρκεί το υπόλοιπο. Από ότι λέει τα λεπτά μεταφέρονται. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 προσθεσα και αλλα στοιχεια στο ποστ,ριξε μια ματια. Η εφαρμογη mycosmote δουλευει για φρογκ,του whatsup οχι. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν εχεις αρκετες επαφες whatsup συμφερει.Δινει και κωδικο reloadit μετα την ανανεωση για να παρεις μπονους mb,ενω εχει και υπηρεσιες οπως το παρε-μοιρασε οπου ανταλλάσεις mb με αλλους. https://www.whatsup.gr/ δες εδω στις "υπηρεσιες" τα πακετα και στα "εργαλεια" τα εξτρα μπονους κλπ.Για να σε βοηθησουμε παραπανω καλο ειναι να μας πεις τι χρηση κανεις περιπου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το θέλω ως δεύτερο αριθμό για να έχω δίκτυο να κάνω κλήσεις ή να έχω ίντερνετ, όταν ο πρώτος αριθμός είναι εκτός δικτύου. Επομένως δεν με καίει να έχω όσο περισσότερο χρόνο ομιλίας γίνεται, επειδή δεν θα μένει συχνά εκτός δικτύου ο πρώτος αριθμός. Θα ήθελα να έχω όμως, ίντερνετ μιας και της Cosmote είναι πιο γρήγορο στα μέρη όπου κινούμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Όταν έχω την αυτόματη ενεργοποίηση ,μπαίνει νέο πακέτο πριν τη λήξη του πρώτου ,όποτε και μεταφέρονται ή λήγει το πρώτο και μετά καπάκι ενεργοποιεί το νέο αυτόματα ,με αποτέλεσμα να μην μεταφέρει τα υπόλοιπα; Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Όταν έχω την αυτόματη ενεργοποίηση ,μπαίνει νέο πακέτο πριν τη λήξη του πρώτου ,όποτε και μεταφέρονται ή λήγει το πρώτο και μετά καπάκι ενεργοποιεί το νέο αυτόματα ,με αποτέλεσμα να μην μεταφέρει τα υπόλοιπα; Μεταφερονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Έγινε ,ευχαριστώ! Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Όταν έχω την αυτόματη ενεργοποίηση ,μπαίνει νέο πακέτο πριν τη λήξη του πρώτου ,όποτε και μεταφέρονται ή λήγει το πρώτο και μετά καπάκι ενεργοποιεί το νέο αυτόματα ,με αποτέλεσμα να μην μεταφέρει τα υπόλοιπα; Μεταφερονται! Έγινε ,ευχαριστώ! Δηλαδή αν η κάρτα έχει χρήματα έστω λίγες ώρες πριν τη λήξη του πακέτου, με την αυτόματη ενεργοποίηση μπαίνει αυτόματα το ίδιο πακέτο, με αποτέλεσμα να μεταφέρονται τυχόν υπόλοιπα που έχεις μαζεμένα; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Ναι ναι ναι ναι για όσα μεταφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Ναι ναι ναι ναι για όσα μεταφέρονται. Λογικά μόνο χρόνος ομιλίας και GB. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Υπάρχει προσφορά 10gb με 8 ευρώ στο whatsup; εγώ στην εφαρμογή βλέπω μόνο αυτή με τα τα 7 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts