Nikolas14 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Ερωτηση,με ανανεωση 15€ παιρνουμε τα 900MB για 15 μερες; Γιατι σε λιγες μερες θα ανανεωσω και θελω να ξερω Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Επίσημα από 10/8 το κόστος φορητότητας στην Cosmote αλλάζει από 30 σε 5€ Λογικά θα βγάλουν και ανακοίνωση Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Σωστά θυμάσαι.Και από 30 έπεσε στα 5€?? Έκανε η Cosmote τέτοιο πράγμα; Πολύ παράξενο μου φαίνεται! Θετικό βέβαια αλλά περίεργο [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 (edited) Και από 30 έπεσε στα 5€?? Έκανε η Cosmote τέτοιο πράγμα; Πολύ παράξενο μου φαίνεται! Θετικό βέβαια αλλά περίεργο [Στάλθηκε από μόνο του] Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, λέγεται πως έπεσε στα 5€. Μια τέτοια κίνηση, μπορεί να πηγάζει από την επιθυμία της εταιρείας, να διευκολύνει την εισχώρηση παλαιών ή νέων συνδρομητών. Μπορεί οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα να έχουν σχεδόν ίδια πολιτική, ωστόσο δεν παύει ο καθένας να κοιτάζει πρώτα τα του οίκου του. Το επόμενο διάστημα, θα καθαρίσει περισσότερο το τοπίο. Edited August 11, 2018 by Ilovemetal Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Τώρα που λέτε για φορητότητα, θα ρωτήσω κάτι ίσως ανόητο: είναι δυνατόν να κάνω φορητότητα π.χ. από Vodafone σε Cosmote και όταν γίνει η μεταφορά να αλλάξω και νούμερο, να πάρω αριθμό Cosmote; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Καλό νέο, θα κάνω wu το προνομιακό μου γινδ , για μεταφορές μέσω ιρις Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Τώρα που λέτε για φορητότητα, θα ρωτήσω κάτι ίσως ανόητο: είναι δυνατόν να κάνω φορητότητα π.χ. από Vodafone σε Cosmote και όταν γίνει η μεταφορά να αλλάξω και νούμερο, να πάρω αριθμό Cosmote; Όχι αυτό δεν είναι εφικτό. Μόνο με νέα αγορά πακέτου σύνδεσης, που θα έχει νέο αριθμό. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Όχι αυτό δεν είναι εφικτό. Μόνο με νέα αγορά πακέτου σύνδεσης, που θα έχει νέο αριθμό. Α, οκ, το φαντάστηκα ότι δε γίνεται. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Επίσημα από 10/8 το κόστος φορητότητας στην Cosmote αλλάζει από 30 σε 5€ Λογικά θα βγάλουν και ανακοίνωση Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και που ειστε ακομα. Οι εταιριες κανουν βλακειες χωρις να σκεφτονται. Η wind θα μεινει μονη με τις τελευταιες αλλαγες που εκανε. Μετα θα τρεχει παλι να παρει πελατες με προσφορες. Η cosmote το μυριστηκε και σου λεει ευκαιρια να αρπαξουμε πελατες. Οτι κανουν θα τους γυρισει boomerang. Εδω θα ειμαστε. Απο 12μηνο το πηγαν 6 μηνο 3μηνο 2μηνο και θα παει και 1 μηνας. Το κατεβαζουν σιγα σιγα ωστε να μην αντιδραει ο κοσμος. Μονο χαζοι που δεν ειναι να ξερετε. Αλλα ο κοσμος δεν ξεχναει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Και που ειστε ακομα. Οι εταιριες κανουν βλακειες χωρις να σκεφτονται. Η wind θα μεινει μονη με τις τελευταιες αλλαγες που εκανε. Μετα θα τρεχει παλι να παρει πελατες με προσφορες. Η cosmote το μυριστηκε και σου λεει ευκαιρια να αρπαξουμε πελατες. Οτι κανουν θα τους γυρισει boomerang. Εδω θα ειμαστε. Απο 12μηνο το πηγαν 6 μηνο 3μηνο 2μηνο και θα παει και 1 μηνας. Το κατεβαζουν σιγα σιγα ωστε να μην αντιδραει ο κοσμος. Μονο χαζοι που δεν ειναι να ξερετε. Αλλα ο κοσμος δεν ξεχναει. Μια χαρά ξεχνάει ο κόσμος... Καλή κίνηση αν ισχύσει επίσημα αυτή από Cosmote, για να ταράξει τα νερά στο χώρο, μιας και το 30άρι ήταν αποτρεπτικός παράγοντας. Ήδη φαίνονται κινήσεις από τις άλλες εταιρίες που θα πρέπει να απαντήσουν. Και γιατί όχι, να αρχίσουν οι προσφορές, μιας και τη δίμηνη κατάθεση δεν τη γλιτώνουμε ούτε την συνεχώς ανοδική πορεία των τιμών των πακέτων. Να πιεστούν να δώσουν προσφορές στην νέα περίοδο των μετακινήσεων που θα ξεκινήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 (edited) Μια χαρά ξεχνάει ο κόσμος... Καλή κίνηση αν ισχύσει επίσημα αυτή από Cosmote, για να ταράξει τα νερά στο χώρο, μιας και το 30άρι ήταν αποτρεπτικός παράγοντας. Ήδη φαίνονται κινήσεις από τις άλλες εταιρίες που θα πρέπει να απαντήσουν. Και γιατί όχι, να αρχίσουν οι προσφορές, μιας και τη δίμηνη κατάθεση δεν τη γλιτώνουμε ούτε την συνεχώς ανοδική πορεία των τιμών των πακέτων. Να πιεστούν να δώσουν προσφορές στην νέα περίοδο των μετακινήσεων που θα ξεκινήσει. Ο κοσμος θα αρχισει να ριχνει μαυρο. Το καρτελ προσπαθει να βρει που ειναι η χρυση τομη ωστε να μην μιλαει ο κοσμος και να περνουν και οσο περισσοτερα χρηματα γινεται καθε μηνα. Αν δεις εδωσαν λιγα παραπανω λεπτα ομιλιας η mb μονο για να δικαιολογησουν την ανοδο των πακετων. Τη στιγμη που η πλειοψηφια μιλαει πολυ λιγοτερα λεπτα απο οσα εχει το πακετο. Δηλαδη προσωπικα εγω βαζω με 6 ευρω στον παππου μου 200 λεπτα προς ολους. Θα μιλησει 10-20 λεπτα. Αν το πανε 7 ευρω και δωσουν 250 πχ παλι το ιδιο θα ειναι. Καθαρο κερδος δηλαδη. Αλλα αυτοι νομιζουν οτι η μαζα ειναι χαζη. Θα την παθουν και εδω θα ειμαστε να γελασουμε .. Edited August 11, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 μπορείς να μετατρέψεις το καρτοκινητό του παππού σου σε FROG και να δίνεις μόνο 3,02 ευρώ τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 μπορείς να μετατρέψεις το καρτοκινητό του παππού σου σε FROG και να δίνεις μόνο 3,02 ευρώ τον μήνα.Θα χάσει τα μβ όμως Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Διαπιστώνω πάντως ότι έχει γεμίσει ο τόπος ερασιτέχνες οικονομολογους, καλό είναι αυτό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Παιδιά η μετατροπή από cosmokarta σε frog πόσο στοιχίζει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 3€ που αφαιρούνται από το υπόλοιπο κατά τη μετατροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 μπορείς να μετατρέψεις το καρτοκινητό του παππού σου σε FROG και να δίνεις μόνο 3,02 ευρώ τον μήνα. Τωρα με το 5ευρο κατι τετοιο θα κανω μιας και 60 λεπτα φτανουν και περισσευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Θα χάσει τα μβ όμως Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν δίνει ΜΒ με 6 ευρώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Τα mb που υπάρχουν σε κοινά πακέτα δεν τα χάνεις κατα την μετατροπήΘα χάσει τα μβ όμως Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Θα χάσει τα μβ όμως Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι MB ρε συ ενα απλο κινητο εχει ο παππους ποσως τον ενδιαφερουν τα MB. Για κλησεις μονο το εχει. Αν γινεται με 5 ευρω μετατροπη σε frog σε καποιο καταστημα ote θα το κανω αμεσα η wind καλα αρμεγε τοσα χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 κατσε γιατι τα μπερδεψαμε,wind ή κοσμοκαρτα εχει ο παππους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 κατσε γιατι τα μπερδεψαμε,wind ή κοσμοκαρτα εχει ο παππους? Wind εχει σορρυ σας μπερδεψα. Ειχε απο πολυ παλια πριν το 2005 την προσφορα με τα 10 ευρω που εδινε δωρο 300 λεπτα προς ολους εγινε 6 το εξαμηνο σημερα εβαλα 10αρα εφαγε 8 ευρω συν τα 30 λεπτα δηλαδη δεν εμεινε τιποτα. Δεν ειναι δουλεια αυτη εφοσον παει η φορητοτητα στα 5 ευρω εφυγα για εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Τι MB ρε συ ενα απλο κινητο εχει ο παππους ποσως τον ενδιαφερουν τα MB. Για κλησεις μονο το εχει. Αν γινεται με 5 ευρω μετατροπη σε frog σε καποιο καταστημα ote θα το κανω αμεσα η wind καλα αρμεγε τοσα χρονια.Το πάρε μοίρασε εννοώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 (edited) Στην Κοσμοκαρτα υπάρχει ακόμα το λεπτό το λεπτό; Edited August 11, 2018 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 (edited) Στην Κοσμοκαρτα υπάρχει ακόμα το λεπτό το λεπτό; Μάλλον αναφέρεσαι στο 2 λεπτά το λεπτό (πλέον) προς 2 συγκεκριμένα νούμερα cosmote. Ναι, υπάρχει ακόμα. Βασικά είναι ίσως και από τους λίγους λόγους να μένει κάποιος σε Cosmoκάρτα έναντι WU/Frog. Edited August 11, 2018 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts