king2009 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Και οι 3 οι προσφορές εδώ είναι. Unlimited 5gb και η νέα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Μάλιστα.. Σου λέει το πάμε 0.90€ το ΠΣΚ απο 2€ που είναι κανονικά.. Να μην κόψουμε και ένα 1gb απο τα 3 που δίνουμε στο κανονικό ΠΣΚ πακέτο? Mπράβο ρε cosmote :lol: Mην μπείτε μόνο μέσα προσέξτε και κλείσει το μαγαζάκι σας :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Από το Σάββατο έχω υποβάλλει αίτημα για τεχνικό έλεγχο μέσω των σόσιαλ της εταιρίας για πρόβλημα στην μη ανανέωση του χρόνου ομιλίας και ακόμα τίποτα. έχουμε κάποιο τηλέφωνο χωρίς χρέωση να πάρω να ''πλακωθώ'' μαζί τους? στο 13888 που πήρα μου έφαγε 5Ε και άκρη δεν έβγαλα με τη κασέτα πάτα 1 πάτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 2106513888 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 2106513888 σε αυτό πήρα από το κινητό και κλαίω τα 5Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 σε αυτό πήρα από το κινητό και κλαίω τα 5Ε Αν έχεις λεπτά προς όλους είναι χωρίς χρέωση. Αν πήρες χωρίς να έχεις καθόλου λεπτά προφανώς σε χρέωσε σαν σταθερή κλήση. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Αν έχεις λεπτά προς όλους είναι χωρίς χρέωση. Αν πήρες χωρίς να έχεις καθόλου λεπτά προφανώς σε χρέωσε σαν σταθερή κλήση. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτός ήταν και ο λόγος που τους πήρα. ενώ έπρεπε να γινει ανανέωση του προγράμματος που είχα μαζί με τα υπολοιπόμενα λεπτά ομιλίας δεν έγινε τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Αυτός ήταν και ο λόγος που τους πήρα. ενώ έπρεπε να γινει ανανέωση του προγράμματος που είχα μαζί με τα υπολοιπόμενα λεπτά ομιλίας δεν έγινε τίποτα.... Κάποιο θέμα της cosmote τότε. Την στιγμή που τους πήρες είχες υπολειπομενα λεπτά ομιλίας προς όλους? Αν δεν έχουμε λεπτά περνουμε στο 13888 με 19 λεπτά ανεξάρτητα την διάρκεια κλήσης. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Κάποιο θέμα της cosmote τότε. Την στιγμή που τους πήρες είχες υπολειπομενα λεπτά ομιλίας προς όλους? Αν δεν έχουμε λεπτά περνουμε στο 13888 με 19 λεπτά ανεξάρτητα την διάρκεια κλήσης. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όχι δεν είχα, από δικό τους λάθος η πλάκα είναι πως περάστηκαν mb αλλά όχι τα λεπτά ομιλίας. Edited June 21, 2018 by mylw_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 όχι δεν είχα, από δικό τους λάθος η πλάκα είναι πως περάστηκαν mb αλλά όχι τα λεπτά ομιλίας. Να τους πάρεις να τους πεις και για τα 5 ευρώ της κλήσης θα στα γυρίσουν όλα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βαλω πακέτο σε άλλον αριθμό καρτοκινητου από το κινητό μου; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βαλω πακέτο σε άλλον αριθμό καρτοκινητου από το κινητό μου; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό το cosmote app μπορείς αν βέβαια έχεις περάσει μέσα το άλλο νούμερο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Μια απορία, όταν προσπαθώ να μπω στο app μέσω WiFi μου βγάζει άγνωστο σφάλμα σύνδεσης, ενώ με data λειτουργεί κανονικά. Κάποιος άλλος το έχει αυτό;;; Κι εμένα μου ήρθε μήνυμα για τα 5GB αλλά στο app τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) ποια ειναι τα 5GB? υπαρχει τετοια προσφορα? γιατι εμενα δεν εμφανιζεται???? δεν μου εχει ερθει και sms, και τις προαλες που ειχε παλι 5GB και παλι εμενα οχι. Μηπως εχει να κανει με το τι δεδομενα εχουμε? μηπως επειδη εχω αρκετα δεν βγαζει αυτοματα? δεν ειναι γενικη προσφορα αυτη αλλιως θα την ειχε στο site https://www.whatsup.gr/ oπως εχει την αλλη για ΠΣΚ.... οποτε γινεται επιλλεκτικα για καποιον λογο μονο σε μερικα ατομα! Edited June 21, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Μάλιστα.. Σου λέει το πάμε 0.90€ το ΠΣΚ απο 2€ που είναι κανονικά.. Να μην κόψουμε και ένα 1gb απο τα 3 που δίνουμε στο κανονικό ΠΣΚ πακέτο? Mπράβο ρε cosmote :lol: Mην μπείτε μόνο μέσα προσέξτε και κλείσει το μαγαζάκι σας :lol: Μια χαρά είναι. Γιατί το πακέτο του ΠΣΚ τελειώνει υποχρεωτικά Κυριακή βράδυ. Εγώ που ΠΣΚ θα είμαι σπίτι και θα χρειαστώ τα MB την Δευτέρα και την Τρίτη θα βάλω αυτό το πακετάκι την Κυριακή το βράδυ και θα είμαι καλυμμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Και σε μένα έχει έρθει. Τώρα την είδα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 αυτη η προσφορα ειναι γενικη την εχει στην σελιδα λογικα ειναι σε ολους. Οι επιλλεκτικες που ΔΕΝ υπαρχουν στην σελιδα, εμφανιζονται σε επιλλεκτικα ατομα για αγνωστους ακομα λογους οπως αυτη με τα 5GB και η σημερινη και η αλλη που συζητουσαμε τις προαλλες και με εμενα ειναι τσακωμενες αυτες....:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 αυτη η προσφορα ειναι γενικη την εχει στην σελιδα λογικα ειναι σε ολους. Οι επιλλεκτικες που ΔΕΝ υπαρχουν στην σελιδα, εμφανιζονται σε επιλλεκτικα ατομα για αγνωστους ακομα λογους οπως αυτη με τα 5GB και η σημερινη και η αλλη που συζητουσαμε τις προαλλες και με εμενα ειναι τσακωμενες αυτες....:mad::mad::mad:Μαζί τις έχει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Ξαναλεω εμενα οπως και σε αλλους ΔΕΝ εμφανιζεται, το οτι βγαινει σε εσενα δεν σημαινει οτι βγαινει σε ολους! βγαινει σε μερικους οπως και η αλλη των 5GB τις προαλες, δεν ειναι βασικες προσφορες αυτες με τα 5αρια γιαυτο και ΔΕΝ τις εχει στην επισημη σελιδα! εμενα δεν υπαρχει, εχει αυτο με το ΠΣΚ μονο που την πηρα. και ενω αυτη η προσφορα ειναι στην σελιδα https://www.whatsup.gr/june-offer η αλλη δεν υπαρχει πουθενα... Edited June 21, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Η προσφορά των 5GB, αφορά συγκεκριμένη μερίδα συνδρομητών και όχι το σύνολο αυτών. Το ξαναγράψαμε. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Η προσφορά των 5GB, αφορά συγκεκριμένη μερίδα συνδρομητών και όχι το σύνολο αυτών. Το ξαναγράψαμε. οπως και ξαναγραψαμε και ρωτησαμε ΓΙΑΤΙ αυτες οι διακρισεις και απαντηση δεν εχουμε παρει.... και παρολαυτα καποιοι επιμενουν να λενε οτι επειδη φαινεται σε αυτους πρεπει να φαινεται σε ολους, μαλλον ειμαστε στραβοι και δεν την βλεπουμε... Δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι εχουμε κατουρησει μαλλον σε πηγαδι....ενα μεγαλο ΑΙΣΧΟΣ να πω για την Cosmote ειναι το λιγοτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 οπως και ξαναγραψαμε και ρωτησαμε ΓΙΑΤΙ αυτες οι διακρισεις και απαντηση δεν εχουμε παρει.... και παρολαυτα καποιοι επιμενουν να λενε οτι επειδη φαινεται σε αυτους πρεπει να φαινεται σε ολους, μαλλον ειμαστε στραβοι και δεν την βλεπουμε... Δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι εχουμε κατουρησει μαλλον σε πηγαδι....ενα μεγαλο ΑΙΣΧΟΣ να πω για την Cosmote ειναι το λιγοτερο.... Σε αυτό μπορεί να απαντήσει μόνο η εταιρεία. Προφανώς και είναι πολιτική της. Δεν καταλαβαίνω όμως που είναι το οξύμωρο; Αποκλειστικές προσφορές υπήρχαν πάντα και στην Cosmote και στις Wind και Vodafone. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) οπως και ξαναγραψαμε και ρωτησαμε ΓΙΑΤΙ αυτες οι διακρισεις και απαντηση δεν εχουμε παρει.... και παρολαυτα καποιοι επιμενουν να λενε οτι επειδη φαινεται σε αυτους πρεπει να φαινεται σε ολους, μαλλον ειμαστε στραβοι και δεν την βλεπουμε... Δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι εχουμε κατουρησει μαλλον σε πηγαδι....ενα μεγαλο ΑΙΣΧΟΣ να πω για την Cosmote ειναι το λιγοτερο....Μήπως τα νούμερα αυτά δεν κάνουν συχνά ανανέωση... Λέω εγώ τώρα και με μια τέτοια προσφορά τους παρακινεί να κάνουν και προφανώς να βάλουν την προσφορά Edited June 21, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Μάλλον δίνουν τα δώρα σε τυχαίους συνδρομητές κάθε φορά απλά. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος λόγος που τα δίνουν στον έναν κ όχι στον άλλο οπως και ξαναγραψαμε και ρωτησαμε ΓΙΑΤΙ αυτες οι διακρισεις και απαντηση δεν εχουμε παρει.... και παρολαυτα καποιοι επιμενουν να λενε οτι επειδη φαινεται σε αυτους πρεπει να φαινεται σε ολους, μαλλον ειμαστε στραβοι και δεν την βλεπουμε... Δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι εχουμε κατουρησει μαλλον σε πηγαδι....ενα μεγαλο ΑΙΣΧΟΣ να πω για την Cosmote ειναι το λιγοτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 παιδια εγω δεν εχω γραμμη σταθερου απο τις 2 του μηνα!!! καθε μερα ειμαι με το κινητο συνδεδεμενο στο PC με 4G και εχω λιωσει με δεδομενα και καρτες επομενως δεν εχει σχεση αυτο, εκτος αν βλεπει οτι εχω GBs και δεν μου βγαζει δωρα τετοια γιαυτο τον λογο. Οσοι σας τα βγαζει για πειτε εχετε πολλα δεδομενα? εγω πχ συνηθως εχω 4-5GB το λιγοτερο και εχω και αλλα απο reload απο pare moirase κτλ. Και προσφορες τετοιες δεν θυμαμαι να μου εχει βγαλει, ουτε καν sms δεν μου ερχεται. Οποτε ειναι αρκετα ενοχλητικο να δινεις ποσα λεφτα και να μην παιρνεις και εσυ τα δωρα που παιρνουν αλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts