Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω ένα νούμερο what's up. Στο τηλ που είναι ειναι παλιό και δεν παίρνει την εφαρμογή του what's up. Όταν του βάζω κάρτα πως μπορώ να στείλω τα 100 mb σε φίλους τι στέλνω και που?

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θα καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατων , θα σου ζητήσουν τον αριθμό σου και τον αριθμό της κάρτας σου (τα 20 ψηφία πίσω από την κάρτα ) Την επόμενη ημέρα θα είναι έτοιμο και θα συνδέεται στο δίκτυο. Θα χρειαστείς μία κλήση στο 1314 για να ενεργοποιηθεί. Δεν θα πληρώσεις κάτι.
έτσι ακριβώς είναι Βασίλη, ευχαριστώ πολύ

πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών, και το κινητό θα ξανα ενεργοποιηθεί,..... να προσθέσω οτι αυτή η διαδικασία απο ότι μου είπαν μπορεί να γίνει έως έξι μήνες από την στιγμή που απόσυνδέθηκε....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Συνδεσου σε wifi σε ένα άλλο που έχει την εφαρμογή. Κάνε αποσύνδεση αν είσαι συνδεδεμένος με άλλο νούμερο και ξανακανε σύνδεση. Θα ζητήσει αριθμό. Βάλε αυτον του παλιού κινητού, περιμενε το sms που θα έρθει εκεί, βάλε τον κωδικό στην εφαρμογή και είσαι έτοιμος να στείλεις τα mb κτλ μπορείς online να του βαζεις 2 5αρες αντί μιας 10αρας ώστε να στέλνεις 2 φορές 3x100 διαδοχικά.

Παιδιά έχω ένα νούμερο what's up. Στο τηλ που είναι ειναι παλιό και δεν παίρνει την εφαρμογή του what's up. Όταν του βάζω κάρτα πως μπορώ να στείλω τα 100 mb σε φίλους τι στέλνω και που?

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by bbbb

Συνδεσου σε wifi σε ένα άλλο που έχει την εφαρμογή. Κάνε αποσύνδεση αν είσαι συνδεδεμένος με άλλο νούμερο και ξανακανε σύνδεση. Θα ζητήσει αριθμό. Βάλε αυτον του παλιού κινητού, περιμενε το sms που θα έρθει εκεί, βάλε τον κωδικό στην εφαρμογή και είσαι έτοιμος να στείλεις τα mb κτλ

Μόνο έτσι δηλαδή? Ευχαριστώ

Προσωπικά έτσι ξέρω και κάνω για έναν αριθμό. Αν υπάρχει και άλλος τρόπος δε γνωρίζω

Δε χρειαζεται να αποσυνδεθεις απο την εφαρμογη. Μπες με wifi στο m.whatsup.gr και απο εκει κανεις ολη τη διαδικασια για τον αριθμο που θελεις να δωσει τα mb.

Δινεις τον αριθμο, σου στελνει κωδικο με sms που ισχυει για 5 λεπτα, το συμπληρωνεις και στην επομενη σελιδα εχει τα 3 πεδια για να δωσεις τους αριθμους που θελεις να λαβουν τα mb.

Θα σας πω και ένα κόλπο που το ανακάλυψα πριν 20 μέρες. Ήμουν με 4G χωρίς WiFi. Και ήθελα να κάνω πάρε μοίρασε από ένα κινητό άλλο που δεν είχε ίντερνετ. Ε μπελά μισή ώρα πως να πάρω κωδικό να βάλω τα στοιχεία στην εφαρμογή του what's up. Τελικά τι έκανα. Βάζουμε flight mode. Κάνουμε την what's up εφαρμογή εκκαθάριση δεδομένων. Μπαίνουμε στην εφαρμογή με flight mode. Μόλις μπούμε θα ζητήσει τηλεφωνο το γράφουμε μπαίνουμε με δεδομένα και πατάμε συνέχεια. Θα έρθει ο κωδικός αμέσως στο άλλο τηλέφωνο. Το γράφουμε και έτοιμοι κάνουμε πάρε μοίρασε και ότι άλλο θέλουμε από το κινητό μας και την εφαρμογή. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Και καλά που το σκέφτηκα τσίμπησα 900mb από πάρε μοίρασε. Δοκιμάστε το.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν χρειάζεται Flight Mode και Wi-Fi

Απλά ένα ανοιχτό Wi-Fi χρειάζεται για να το κάνεις.

Αν δεν έχεις Wi-Fi δυστυχώς δεν μπορείς να μπείς σε άλλο αριθμό , όλως περιέργως ακόμα και με κάρτα άλλης εταιρείας δεν μπαίνει. Μόνο με Wi-Fi.

Δεν χρειάζεται Flight Mode και Wi-Fi

Απλά ένα ανοιχτό Wi-Fi χρειάζεται για να το κάνεις.

Αν δεν έχεις Wi-Fi δυστυχώς δεν μπορείς να μπείς σε άλλο αριθμό , όλως περιέργως ακόμα και με κάρτα άλλης εταιρείας δεν μπαίνει. Μόνο με Wi-Fi.

Διάβασες τι γράφω? Χωρίς WiFi μπήκα κανονικά σε άλλους αριθμούς με δεδομένα με τον τρόπο που έγραψα. Διαβάστε τι γράφω κόλπο είναι το flight mode και εκκαθάριση εφαρμογής πριν 20 μέρες το βρήκα όπως έχω βρει πολλά κόλπα χρόνια τώρα

Έπρεπε να το ξαναδιαβάσω. Τώρα το κατάλαβα.

Άρα με αυτό το κόλπο μπαίνουμε με δεδομένα μόνο...

Θα το δοκιμάσω αμέσως.

Έπρεπε να το ξαναδιαβάσω. Τώρα το κατάλαβα.

Άρα με αυτό το κόλπο μπαίνουμε με δεδομένα μόνο...

Θα το δοκιμάσω αμέσως.

Ναι φίλε μου δουλεύει άψογα παιδευομουν μισή ώρα αλλά το βρήκα το κόλπο. Κανείς εκκαθάριση μπαίνεις flight mode ανοίγεις εφαρμογή γράφεις το νούμερο δεν πατάς συνέχεια μπαίνεις με δεδομένα πατάς συνέχεια έρχεται pin στο άλλο τηλέφωνο το γράφεις και είσαι έτοιμος.

Εγώ πάντως πιστεύω πως είναι είτε θέμα εφαρμογής είτε κινητού.

Στο κινητό μου τις περισσότερες φορές λειτουργεί η αποσύνδεση ή η εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής και μπορώ να μπω από άλλο νούμερο.

Σε δεύτερο κινητό που έχω μονίμως με πάει κατευθείαν στο πεδίο που βάζεις τον κωδικό. Ούτε να γράψεις πρώτα το νούμερο ούτε τίποτα. Παίρνει κατευθείαν το νούμερο της κάρτας sim που είναι μέσα. Και δεν βοηθάει ούτε το wifi ούτε το flight mode. Η μόνη λύση είναι να βγάλω την κάρτα sim από το κινητό.

Εγώ πάντως πιστεύω πως είναι είτε θέμα εφαρμογής είτε κινητού.

Στο κινητό μου τις περισσότερες φορές λειτουργεί η αποσύνδεση ή η εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής και μπορώ να μπω από άλλο νούμερο.

Σε δεύτερο κινητό που έχω μονίμως με πάει κατευθείαν στο πεδίο που βάζεις τον κωδικό. Ούτε να γράψεις πρώτα το νούμερο ούτε τίποτα. Παίρνει κατευθείαν το νούμερο της κάρτας sim που είναι μέσα. Και δεν βοηθάει ούτε το wifi ούτε το flight mode. Η μόνη λύση είναι να βγάλω την κάρτα sim από το κινητό.

Αν είσαι με δεδομένα πάει κατευθείαν στον αριθμό σου δεν σε βγάζει να βάλεις νούμερο. Ενώ με το κόλπο που ανέφερα και χωρίς WiFi έτσι είναι κομπλέ. 3 νούμερα έκανα πριν μέρες 900mb τσίμπησα. Κινητά απλά των 30 ευρώ που δεν υπάρχει άλλη λύση για να πάρεις τo παρε μοίρασε.

Σωστός! Αν και εσύ που είσαι root,xposed κτλ μπορεις να βαλεις το module fake wifi δηλωνεις το wu app να νομίζει ότι μπαίνει με wifi και μια αποσύνδεση-συνδεση χωρίς flight mode κτλ γίνεται η δουλειά.. για τους unroot οκ αυτό με την λειτουργία πτήσης καλό.

A ναι υπάρχει και το virtual xposed που τρέχει σε unroot κινητό και μπορείς να βάλεις εκεί το wu app και το module fake wifi και να το έχεις μόνιμα στημένο για τέτοια περίπτωση

Edited by bbbb

Σωστός! Αν και εσύ που είσαι root,xposed κτλ μπορεις να βαλεις το module fake wifi δηλωνεις το wu app να νομίζει ότι μπαίνει με wifi και μια αποσύνδεση-συνδεση χωρίς flight mode κτλ γίνεται η δουλειά.. για τους unroot οκ αυτό με την λειτουργία πτήσης καλό.

Το γνωρίζω αλλά ειμαι με system less και suhide χωρίς magisk. Και δεν δουλεύει suhide και xposed μαζί. Μικρό το κακό 1 λεπτό είναι το παραπάνω που ανέφερα και ελπίζω να βοηθήσει αρκετά άτομα. Το suhide το έχω για να κρύβω το ρουτ από cosmote go το οποίο δεν δουλεύει με magisk και ας έχει πράσινο safetynet.

Μου τρώει δεδομένα από το reload it και έχω κι άλλα 1200 mb από το πάρε μοίρασε τα οποία παραμένουν άθικτα. Αύριο που θα ταξιδέψω στο εξωτερικό, όταν ενεργοποιήσω τα δεδομένα θα τρώει από αυτά του πάρε μοίρασε (λήγουν μετά του reload it, όπως προείπα) ή όχι;

Μου τρώει δεδομένα από το reload it και έχω κι άλλα 1200 mb από το πάρε μοίρασε τα οποία παραμένουν άθικτα. Αύριο που θα ταξιδέψω στο εξωτερικό, όταν ενεργοποιήσω τα δεδομένα θα τρώει από αυτά του πάρε μοίρασε (λήγουν μετά του reload it, όπως προείπα) ή όχι;

Αν είναι και του reload it για περιαγωγή θα τραβάει πρώτα από αυτά. Αν όχι θα τραβάει από του πάρε μοίρασε εφόσον είναι για περιαγωγή. Δεν γνωρίζω σίγουρα όμως πια είναι για περιαγωγή νόμιζα μόνο τα αγορασμένα πακέτα είναι αλλά ίσως κάνω λάθος.

Το Reload it δεν καταναλώνεται σε περιαγωγή. Τα Μβ του πάρε μοίρασε καταναλώνονται στην περιαγωγή. Βρίσκομαι σε περιαγωγή και το επιβεβαιώνω κάθε μέρα. Προσοχή: Το Μy internet δεν εργάζεται σε περιαγωγή. Αν μείνεις χωρίς ΜΒ θα αρχίσεις να χρεώνεσαι με ένα Ευρώ το ΜΒ.

Και αν μεινεις και χωρίς mb και χρήματα σου κόβει εντελώς την πρόσβαση και στο 0.facebook?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Με βάση τα τελευταία μου ταξίδια, περίπου 300 mb θα χρειαστώ κι έχω 1200 mb και είναι κρίμα να αγοράσω καποιο πακέτο.

Εφόσον θα με χρεώσει από τα πάρε μοίρασε (κι ας τελειώνουν αργότερα από αυτά του reload it) θα μου λύσει τα χέρια!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Με βάση τα τελευταία μου ταξίδια, περίπου 300 mb θα χρειαστώ κι έχω 1200 mb και είναι κρίμα να αγοράσω καποιο πακέτο.

Εφόσον θα με χρεώσει από τα πάρε μοίρασε (κι ας τελειώνουν αργότερα από αυτά του reload it) θα μου λύσει τα χέρια!

Reload it δεν ισχυει.Για ιταλια παιξε με παρε μοιρασε και βαλε Giga week 3GB/4€.Τα 1.100MB ειναι διαθεσιμα σε περιαγωγη σε χωρες της Ε.Ε./Ε.Ο.Χ

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Νικόλα, το ίδιο λέμε! :)

Post 26889

Στο τέλος του μήνα ταξιδεύω σε Γερμανία - Αυστρία - Ιταλία και θα έχω μαζί μου φοιτητικά Whats Up και προνομιακά και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις:

1) Υπάρχουν στάνταρ δίκτυα σε κάθε χώρα ή το έχω στο αυτόματο και όποιο υποστηρίζει η Cosmote συνδέεται; Στην Ιταλία πρόπερσι έπαιζα με TIM, απλά για επιβεβαίωση.

2) Τώρα που κόπηκε το roaming, τί πακέτα θα πρέπει να έχω ενεργοποιήσει από εδώ ώστε να μιλάω από έξω προς Ελλάδα με κατανάλωση πακέτων; Ισχύει ότι μπορεί κάποιος με Whats Up να με καλεί όσο είμαι στο εξωτερικό και να του τρώει από τα λεπτά προς WhatsUp/προς όλους;

3) Για data μπορώ να κάνω κάτι ή τρώω πόρτα;

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Στο τέλος του μήνα ταξιδεύω σε Γερμανία - Αυστρία - Ιταλία και θα έχω μαζί μου φοιτητικά Whats Up και προνομιακά και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις:

1) Υπάρχουν στάνταρ δίκτυα σε κάθε χώρα ή το έχω στο αυτόματο και όποιο υποστηρίζει η Cosmote συνδέεται; Στην Ιταλία πρόπερσι έπαιζα με TIM, απλά για επιβεβαίωση.

2) Τώρα που κόπηκε το roaming, τί πακέτα θα πρέπει να έχω ενεργοποιήσει από εδώ ώστε να μιλάω από έξω προς Ελλάδα με κατανάλωση πακέτων; Ισχύει ότι μπορεί κάποιος με Whats Up να με καλεί όσο είμαι στο εξωτερικό και να του τρώει από τα λεπτά προς WhatsUp/προς όλους;

3) Για data μπορώ να κάνω κάτι ή τρώω πόρτα;

1)Το εχεις στο αυτοματο,Για Γερμανια θα εισαι με T-Mobile DE,δηλαδη με Deutsche Telekom,που ειναι η μητρικη της κοσμοτε.

Για φοιτητικα δεν ξερω,για προνομιακο τα 1500' προς ολους.

2)Βαζεις πακετα με λεπτα προς ολους.

Απο ελλαδα,αν εχεις whats up τρωει τα λεπτα προς whats up κανονικα.Δεν χρεωνεσαι τιποτα εσυ.Αν και συνηθως τους κλεινω και παιρνω πισω.

3)Παρε μοιρασε παιζουν και συμφερει το Giga Week 3GB/4€ οπως εγραψα.Εχεις 1.100MB διαθεσιμα.Reload it,afterdark δεν παιζουν στο εξωτερικο.Τα αγορασμενα παιζουν αλλα εχουν ορια ορθης χρησης,προσοχη σταψιλα γραμματα

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24