Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά καλησπέρα,

Συγγενικό πρόσωπο πήγε Γερμανία σήμερα. Έχει What's Up με ενεργοποιημένο combo. Σήμερα που τον κάλεσα, μου είπε πως χρεώνεται, παρόλο που καλούμε εμείς.

Ξέρω βέβαια πως ακόμα και αν καλούσε αυτός, θα μετρούσαν τα λεπτά προς όλους.

Εμένα πάλι όταν τον καλω, καταναλώνει λεπτά προς What's Up. Έχει απλή 2G συσκευή (ενημερωτικά).

Τι συμβαίνει; Τελικά η περιαγωγή είναι μερική; Μας "τελείωσε"; Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί του μειώνει το υπόλοιπο...

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Παιδιά καλησπέρα,

Συγγενικό πρόσωπο πήγε Γερμανία σήμερα. Έχει What's Up με ενεργοποιημένο combo. Σήμερα που τον κάλεσα, μου είπε πως χρεώνεται, παρόλο που καλούμε εμείς.

Ξέρω βέβαια πως ακόμα και αν καλούσε αυτός, θα μετρούσαν τα λεπτά προς όλους.

Εμένα πάλι όταν τον καλω, καταναλώνει λεπτά προς What's Up. Έχει απλή 2G συσκευή (ενημερωτικά).

Τι συμβαίνει; Τελικά η περιαγωγή είναι μερική; Μας "τελείωσε"; Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί του μειώνει το υπόλοιπο...

μην πως έχει συνδεθεί σε δίκτυο που δεν υποστηρίζει την περιαγωγή και έχει άλλες χρεώσεις? για μένα να κάνει χειροκίνητη αναζήτηση έτσι ώστε να κλειδώνει το κινητό να συνδέεται σε ένα δίκτυο και όχι αυτόματη. όσο για εσένα δεν αλλάζει κάτι χρεώνει από το πακέτο προς what's up αφού είναι το ίδιο πακετου. ( το ότι είναι στο εξωτερικό δεν έχει να κάνει με αυτό που καλεί αυτόν που δέχεται την κλήση οπότε δεν αλλάζει η χρέωση από εσένα σαν what's up το βλέπεις το νούμερο ανεξάρτητα εάν εκείνος είναι στο εξωτερικό) .

μην πως έχει συνδεθεί σε δίκτυο που δεν υποστηρίζει την περιαγωγή και έχει άλλες χρεώσεις? για μένα να κάνει χειροκίνητη αναζήτηση έτσι ώστε να κλειδώνει το κινητό να συνδέεται σε ένα δίκτυο και όχι αυτόματη. όσο για εσένα δεν αλλάζει κάτι χρεώνει από το πακέτο προς what's up αφού είναι το ίδιο πακετου. ( το ότι είναι στο εξωτερικό δεν έχει να κάνει με αυτό που καλεί αυτόν που δέχεται την κλήση οπότε δεν αλλάζει η χρέωση από εσένα σαν what's up το βλέπεις το νούμερο ανεξάρτητα εάν εκείνος είναι στο εξωτερικό) .

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Σκέφθηκα μήπως χρειάζεται να συνδεθεί στην T Mobile; Δεν ξέρω.

Εάν το υπόλοιπο πάει 0€ ή και πιο κάτω, μπορούμε να τον καλούμε;

Πάντως απαράδεκτο, αυτό μόνο περιαγωγή δεν είναι.

Ενας από τους λόγους που χρεώνεται είναι ότι η κλήση στο 1314 αλλά και το μήνυμα στο 1314 είναι χρεώσιμα.

Καλό λοιπόν είναι να βλέπει το υπόλοιπο του μόνο από Application.

Το μήνυμα στο 1330 είναι δωρεάν.

Αν το υπόλοιπο πάει κάτω από μηδέν μπορείς να τον καλείς κανονικά.

Edited by Vasileios

Ενας από τους λόγους που χρεώνεται είναι ότι η κλήση στο 1314 αλλά και το μήνυμα στο 1314 είναι χρεώσιμα.

Καλό λοιπόν είναι να βλέπει το υπόλοιπο του μόνο από Application.

Το μήνυμα στο 1330 είναι δωρεάν.

Αν το υπόλοιπο πάει κάτω από μηδέν μπορείς να τον καλείς κανονικά.

Καλημέρα Βασίλειε,

Μου είπε πως χρεώνεται όταν τον καλούμε. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Δεν κάλεσε κανένα 1314, δεν έστειλε κανένα μήνυμα.

Τουλάχιστον μπορούμε να τον καλούμε. Αλλά γιατί να χρεώνεται η εισερχόμενη που δέχεται, υποτίθεται πως το καθεστώς άλλαξε.

τον συμβουλευω να πάρει Whats Up για πολύ χρόνο ομιλίας με 3λεπτη χρεώση.

Αν θέλει πραγματικά σύντομες κλήσεις ας το κάνει Frog.

Υπάρχει όμως το αντικίνητρο της φορητότητας. 30 ευρώ στοιχίζει πλέον.

Σ ευχαριστω πολυ!!

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Καλημέρα Βασίλειε,

Τουλάχιστον μπορούμε να τον καλούμε. Αλλά γιατί να χρεώνεται η εισερχόμενη που δέχεται, υποτίθεται πως το καθεστώς άλλαξε.

Αμα βρίσκεσαι σε roaming περισσότερο από 4 μήνες παύει να ισχύει το δωρεάν και υπάρχουν χρεώσεις.

Τι ισχύει σε περίπτωση που είσαι μεγαλύτερο διάστημα στο εξωτερικό ή ζεις μόνιμα σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Σε περίπτωση που παραμένεις περισσότερο χρόνο σε χώρα εντός ΕΕ και χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο στην περιαγωγή περισσότερο από ότι στην Ελλάδα σε μια περίοδο κυλιόμενου 4μήνου, τότε θα λάβεις γραπτό μήνυμα που θα σε ενημερώνει και θα σου δίνει περιθώριο 14 ημερών μέχρι να ισχύσουν επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής. Αν συνεχίσεις με χρήση περιαγωγής περισσότερο απ’ ότι όταν παραμένεις στην Ελλάδα, τότε για να καταναλώσεις την δωρεάν ενσωματωμένη χρήση του προγράμματος σου θα χρεώνεσαι με τις παρακάτω επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής:

0,0397€/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις

0,0124€/SMS για αποστολή γραπτού μηνύματος

0,0074€/ΜΒ για χρήση πλοήγηση στο Internet

0,0113€/λεπτό για εισερχόμενες κλήσεις.

Μόλις αρχίσουν να εφαρμόζονται οι επιπλέον χρεώσεις, θα ενημερωθείς με γραπτό μήνυμα. Τέλος, οι επιπλέον χρεώσεις αφορούν κίνηση προς/από τα δίκτυα της Ε.Ε., με βήμα χρέωσης ανά δευτερόλεπτο για τη φωνή και ανά ΚΒ για χρήση δεδομένων, ενώ για τις εξερχόμενες κλήσεις ισχύει ελάχιστη χρέωση διάρκειας 30 δευτερολέπτων.

Αμα βρίσκεσαι σε roaming περισσότερο από 4 μήνες παύει να ισχύει το δωρεάν και υπάρχουν χρεώσεις.

Δεν έκλεισε ούτε 2 μέρες ακόμα στη Γερμανία.

Μήπως έχει ενεργοποιημένο κάποιο παλαιότερο πακέτο περιαγωγής;

Τι εννοείς; Όπως και να έχει, είναι ακατανόητο να χρεώνεται όταν τον καλούμε.

Τι εννοείς; Όπως και να έχει, είναι ακατανόητο να χρεώνεται όταν τον καλούμε.

Ας ζητήσει και μία ανάλυση χρεώσεων για καλό και για κακό...

Ας ζητήσει και μία ανάλυση χρεώσεων για καλό και για κακό...

χαχαχα

καλό αυτό ... μου είχανε φάει και εμένα κανα 5ευρω έτσι και εδώ και 2 μήνες περιμένω την ανάλυση

χαχαχα

καλό αυτό ... μου είχανε φάει και εμένα κανα 5ευρω έτσι και εδώ και 2 μήνες περιμένω την ανάλυση

Και θα περιμένεις.... Για χρόνια και τίποτα δεν θα γίνεται εάν την cosmote δεν της κάνεις ενόχληση κάθε 3 και λίγο.. Λεφτά δεν βλέπεις ούτε ανάλυση ούτε τίποτα... Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Αν πάρω από Ελλάδα τηλέφωνο κάποιον ξένο που είναι για τουρισμό εδώ π.χ Γερμανό ή Ιταλό, θα χρεωθω από τα λεπτά που έχω προς όλους ή θα με χρεώσουν από το χρηματικό υπόλοιπο του λογαριασμού?
No root->No problem

Εν ολίγοις η περιαγωγή, είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους και λειτουργεί άγνωστα. Εγώ αυτό συμπεραίνω. Πλέον μιλάμε για μαφία.

Είναι ακατανόητο, απαράδεκτο και αισχρό να χρεώνονται συνδρομητές, σύμφωνα με τα πρότυπα του παλαιού καθεστώτος, όσον αφορά την περιαγωγή.

Διότι παλαιότερα, όταν ταξιδεύαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα και αν μας καλούσε κάποιος, χρεωνόμασταν.

Ωστόσο αντί αυτό να έχει μεταβληθεί από το καλοκαίρι του προηγούμενου χρόνου, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των παροχών στην Ελλάδα, φαίνεται πως υπάρχει επιλεκτική εφαρμογή της οδηγίας της Κομισιόν.

Οπότε τα τέλη περιαγωγής είναι εδώ, είτε για όλους, είτε για κάποιους συνδρομητές.

Κάθε 9 του μηνός έβαζα 10 ευρώ και έπαιρνα τα 1200 mb από το reload it κι έχεουν μαζευτεί κάποια gb. Τον προηγούμενο μήνα, λόγω γενεθλίων μου έκανε δώρο ένα κωδικό reload, πήρα κι άλλα mb και συνολικά, όπως εμφανίζει το app, μεταφέρθηκαν στις 14/5. Σήμερα δέχομαι μήνυμα πως τα mb τελειώνουν αύριο (9/5). Να σχοληθώ ή όχι;

Γνώμη μου είναι να ασχοληθείς περιμένε όμως να δούμε τι θα πει και κάποιος άλλος
Κάθε 9 του μηνός έβαζα 10 ευρώ και έπαιρνα τα 1200 mb από το reload it κι έχεουν μαζευτεί κάποια gb. Τον προηγούμενο μήνα, λόγω γενεθλίων μου έκανε δώρο ένα κωδικό reload, πήρα κι άλλα mb και συνολικά, όπως εμφανίζει το app, μεταφέρθηκαν στις 14/5. Σήμερα δέχομαι μήνυμα πως τα mb τελειώνουν αύριο (9/5). Να σχοληθώ ή όχι;

μηπως μετα την ανανεωση πηρες και mb απο αλλη πηγη (πάρε-δωσε ή πάρε μοίρασε?). Αν ναι,αυτα λήγουν αυριο...αλλιως αν ειναι ολα απο reloadit,θα επρεπε να λήγουν ολα στις 14. Κανε κι ενα τσεκ για την ημερομηνια λήξης απο 1314 ή myinternet.cosmote.gr

Ευχαριστω για τις απαντήσεις! Έχω κι από πάρε μοίρασε, αλλά λήγουν μετά από τις 14. Στο 1314 αναφέρει τις ημερομηνίες λήξης όπως ακριβώς στο app. Edited by Guest27

Καλημέρα Βασίλειε,

H δική μου εμπειρία είναι ότι 11 μήνες τώρα συνεχούς παρουσίας στην Μάλτα δεν έχω χρεωθεί ούτε ένα cent για εισερχόμενη κλήση και έχω καρτοκινητό από δύο εταιρείες.

Από εκεί και πέρα μην έχεις εμπιστοσύνη σε ότι σου λένε άλλοι. Αν δεν το δείς με τα μάτια σου μην το πιστεύεις .

Για πολλούς και διάφορους λόγους μπορεί να σου λένε διάφορα που δεν ισχύουν.

Αν πάρω από Ελλάδα τηλέφωνο κάποιον ξένο που είναι για τουρισμό εδώ π.χ Γερμανό ή Ιταλό, θα χρεωθω από τα λεπτά που έχω προς όλους ή θα με χρεώσουν από το χρηματικό υπόλοιπο του λογαριασμού?
Εδώ κανείς?
No root->No problem

Όταν από Ελλάδα τηλεφωνάς σε έναν Γερμανικό Αριθμό η Cosmote στέλνει την κλήση στην Γερμανία διότι δεν γνωρίζει αν είναι και πού ο ιδιοκτήτης . Ακόμα και σε Ελληνικό δίκτυο να ήταν θα μπορούσε να είναι σε ένα άλλο δίκτυο. Εν πάσει περιτώσει η κλήση δρομολογείται στην Γερμανία και εσύ θα χρεωθείς στο Υπόλοιπο σου εκτός αν έχεις αγορασμένο πακέτο για Γερμανία. Στην Συνέχεια η Γερμανική εταιρεία που γνωρίζει που είναι ο πελάτης της στέλνει την κλήση εκεί .

Αν ήσουν εσύ σε Roaming θα χρεωνόσουν από τα λεπτά προς όλους.

Edited by Vasileios

Εδώ κανείς?
Θα χρεωθείς από το υπόλοιπο σε χρήματα... Μόνο όταν είσαι έξω από την Ελλάδα και καλουσες Γερμανίκο ιταλικό νούμερο θα χρεώνεται από τα λεπτά προς ολους