albiz Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 Λοιπόν τις συμβουλές σας, έχω και frog και whats'up αριθμούς. Για να προλάβω να αλλάξω και να επανέλθω για την 9μηνη προσφορά, τι πρέπει να κάνω. Να πάω voda ας πούμε, που κάνω το αίτημα φορητότητας ? θα μου στείλουν νέα sim? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 7 ώρες πριν, albiz said: Λοιπόν τις συμβουλές σας, έχω και frog και whats'up αριθμούς. Για να προλάβω να αλλάξω και να επανέλθω για την 9μηνη προσφορά, τι πρέπει να κάνω. Να πάω voda ας πούμε, που κάνω το αίτημα φορητότητας ? θα μου στείλουν νέα sim? Να πας free2go καλώντας στο 2109995100. Είναι δωρεάν η φορητότητα. Θα προλάβεις να πας και να επιστρέψεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 7 ώρες πριν, albiz said: Λοιπόν τις συμβουλές σας, έχω και frog και whats'up αριθμούς. Για να προλάβω να αλλάξω και να επανέλθω για την 9μηνη προσφορά, τι πρέπει να κάνω. Να πάω voda ας πούμε, που κάνω το αίτημα φορητότητας ? θα μου στείλουν νέα sim? Η προσφορα του φρογκ γινεται και στο νουμερο φρογκ που εχεις ηδη. Το γραφει στην φωτο της προσφορας που ανεβασε ενα μέλος εδώ χθες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Just now, VIPdriver said: Η προσφορα του φρογκ γινεται και στο νουμερο φρογκ που εχεις ηδη. Το γραφει στην φωτο της προσφορας που ανεβασε ενα μέλος εδώ χθες. Με αυτή τη λογική όλα γίνονται. Κάνεις αλπακ και είναι όλα frog. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πάει σε κατάστημα frog (βέβαια έχει δύο καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που καλύπτουν 8 εκατ πληθυσμό οπότε δεν είναι πρόβλημα) Και δεύτερον είναι 3€ ακριβότερος ο τρόπος αυτός. Αν είναι 4 τα κινητά, είναι 12€ παραπάνω το μήνα. Σε 9 μήνες είναι 108€. Γιατί να τα δώσει; 4 minutes ago, VIPdriver said: ενα μέλος εδώ χθες. Ένα γαμάτο μέλος θα λες.. 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 15 minutes ago, VIPdriver said: Η προσφορα του φρογκ γινεται και στο νουμερο φρογκ που εχεις ηδη. Το γραφει στην φωτο της προσφορας που ανεβασε ενα μέλος εδώ χθες. Διορθωση: μετά από περισσότερες γουλιές καφέ ξαναδιάβασα την βατραχοπροσφορά και τελικά γράφει 'your existing number of other network', αν και εχω διαβασει για ατομα που ρωτησαν σε κατάστημα και τους ειπαν οτι και με φρογκ αριθμο γινεται (προς το τέλος της προσφοράς). 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Ευχαριστώγια τη βοήθεια, μόλις μίλησα με το 2109995100, μου έστειλαν ένα mail όπου ζητάνε να στείλεις στο ίδιο mail τα παρακάτω : Φωτογραφία τις δυο όψεις της ταυτότητας Αριθμός ΑΦΜ Πλήρης διεύθυνση ( οδός, αριθμός, περιοχή, ΤΚ) Αριθμός τηλεφώνου που θέλουμε να μεταφέρουμε Προηγούμενος πάροχος Ο αριθμός είναι Καρτοκινητό ή Συμβόλαιο; Λαμβάνεις σπίτι τη sim, ενεργοποιείς κάνοντας μια κλήση και είσαι στο νέο δίκτυο πλέον. Η διαδικασία μου είπε το πολύ 3 εργάσιμες μέρες. Προς ενημέρωση όλων. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Είχα κάνει μία παραγγελία πριν 2-3 μήνες για να κάνω φορητότητα από το cu. Μου ήρθε η κάρτα sim αλλά δεν προχώρησα στη φορητότητα. Γνωρίζει κανείς αν αυτή την κάρτα sim μπορώ να την ενεργοποιήσω τώρα για να προχωρήσω τη φορητότητα? Και αν ναι θα πάρω κανονικά την προσφορά με τα απεριόριστα που ισχύει τώρα? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 1 hour ago, thanos678 said: Είχα κάνει μία παραγγελία πριν 2-3 μήνες για να κάνω φορητότητα από το cu. Μου ήρθε η κάρτα sim αλλά δεν προχώρησα στη φορητότητα. Γνωρίζει κανείς αν αυτή την κάρτα sim μπορώ να την ενεργοποιήσω τώρα για να προχωρήσω τη φορητότητα? Και αν ναι θα πάρω κανονικά την προσφορά με τα απεριόριστα που ισχύει τώρα? Εγω στη θεση σου θα καλούσα το τηλ της προσφοράς και θα τους ρωτούσα. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, thanos678 said: Είχα κάνει μία παραγγελία πριν 2-3 μήνες για να κάνω φορητότητα από το cu. Μου ήρθε η κάρτα sim αλλά δεν προχώρησα στη φορητότητα. Γνωρίζει κανείς αν αυτή την κάρτα sim μπορώ να την ενεργοποιήσω τώρα για να προχωρήσω τη φορητότητα? Και αν ναι θα πάρω κανονικά την προσφορά με τα απεριόριστα που ισχύει τώρα? ιδια περιπτωση: ενεργοποιησα την φορητοτητα καπου 5 μηνες (αν θυμαμαι καλα - μεγαλο διαστημα σιγουρα) μετα απο τοτε που ελαβα την καρτα τους ειχα ρωτησει μαλιστα και μου ειπαν δεν υπαρχει προβλημα, και για την προσφορα, θα ισχυει κανονικα μονο που δεν μπορω να το επιβαιωσω καθοτι δεν εχω βαλει ακομα καρτα και θα περασει ακομα καιρος μεχρι να βαλω καλο βεβαια να τους ρωτησεις μηπως αλλαξε κατι Edited June 12, 2025 by HEO 3 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 4 ώρες πριν, thanos678 said: Είχα κάνει μία παραγγελία πριν 2-3 μήνες για να κάνω φορητότητα από το cu. Μου ήρθε η κάρτα sim αλλά δεν προχώρησα στη φορητότητα. Γνωρίζει κανείς αν αυτή την κάρτα sim μπορώ να την ενεργοποιήσω τώρα για να προχωρήσω τη φορητότητα? Και αν ναι θα πάρω κανονικά την προσφορά με τα απεριόριστα που ισχύει τώρα? 8 minutes ago, HEO said: ιδια περιπτωση: ενεργοποιησα την φορητοτητα καπου 5 μηνες (αν θυμαμαι καλα - μεγαλο διαστημα σιγουρα) μετα απο τοτε που ελαβα την καρτα τους ειχα ρωτησει μαλιστα και μου ειπαν δεν υπαρχει προβλημα, και για την προσφορα, θα ισχυει κανονικα μονο που δεν μπορω να το επιβαιωσω καθοτι δεν εχω βαλει ακομα καρτα και θα περασει ακομα καιρος μεχρι να βαλω καλο βεβαια να τους ρωτησεις μηπως αλλαξε κατι Και όχι μόνο μπορείς μετά από μήνες.. Μπορείς ακόμα και για άλλο νούμερο από αυτό που ξεκίνησες να πάρεις τη σιμ φορητότητας!! 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 (edited) 28 minutes ago, cu2goup said: Και όχι μόνο μπορείς μετά από μήνες.. Μπορείς ακόμα και για άλλο νούμερο από αυτό που ξεκίνησες να πάρεις τη σιμ φορητότητας!! Ενδιαφέρον... Άρα μπορεί να ισχύει και για άλλο πακέτο; πχ Frog ή Cosmoκαρτα αν έχεις κάνει την αγορά από το Whats up? Edited June 12, 2025 by George6633 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 (edited) 48 minutes ago, George6633 said: Ενδιαφέρον... Άρα μπορεί να ισχύει και για άλλο πακέτο; πχ Frog ή Cosmoκαρτα αν έχεις κάνει την αγορά από το Whats up? Ναι.. εξάλλου κατά τη φορητότητα διαλέγεις πού θα πας τελικά. Edited June 12, 2025 by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 (edited) Έκανα ανανέωση υπολοίπου από το app της Cosmote και δεν λέει να το εμφανίσει.. σας έχει τύχει; Έχει χρεωθεί κανονικά στην κάρτα και μάλιστα payzy.. Edit: μπήκαν όλα καλά. Edited June 16, 2025 by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 2 minutes ago, cu2goup said: Έκανα ανανέωση υπολοίπου από το app της Cosmote και δεν λέει να το εμφανίσει.. σας έχει τύχει; Έχει χρεωθεί κανονικά στην κάρτα και μάλιστα payzy.. Ναι πέρυσι,ούτε μήνυμα ειχε έρθει. Εγώ ειχα μιλήσει στο Chat του What's Up και με πήραν απο το 13888 μου επέστρεψαν 15€ στη payzy και έβαλαν μόνοι τους τα χρήματα στο What's Up χωρίς να πληρώσω τίποτα. Υ.Γ Πρίν είχε καταρρεύσει το What's Up, δεν άνοιγε ειχε σφάλμα με δεδομένα. Στη δική μου περίπτωση από WU λογικά η διαδικασία είναι ιδια και στο COTE App. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Just now, elkons said: Ναι πέρυσι,ούτε μήνυμα ειχε έρθει. Εγώ ειχα μιλήσει στο Chat του What's Up και με πήραν απο το 13888 μου επέστρεψαν 15€ στη payzy και έβαλαν μόνοι τους τα χρήματα στο What's Up χωρίς να πληρώσω τίποτα. Υ.Γ Πρίν είχε καταρρεύσει το What's Up, δεν άνοιγε ειχε σφάλμα με δεδομένα. Στη δική μου περίπτωση από WU λογικά η διαδικασία είναι ιδια και στο COTE App. Εντάξει μπήκανε το έγραψα στο edit αλλά προφανώς δεν πρόλαβες να το δεις.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Ξέρει κανείς αν με αυτά τα απεριόριστα λεπτά από την 9μηνη προσφορά μπορείς να καλέσεις και αριθμούς Ευρωπαϊκών χωρών είτε εδώ στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 παιδιά καλησπέρα, εδώ κ 2-3 μήνες έχω πρόβλημα με την εφαρμογή του WhatsApp k 'tis cosmote στην πρώτη δεν μπορώ να κάνω ανανέωση με κάρτα κ στην δεύτερη επίσης δεν προχωράει η πληρωμή του λογαρσιαμου τα απεγκατεσησα κ ξανά αλλά τίποτα!!! Έχω μήλο αλλά πριν δεν είχα θέμα! Τι να κάνω? Γνωρίζει κανείς? ευχαριστώ πολύ, Γιάννης 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 18 minutes ago, George6633 said: Ξέρει κανείς αν με αυτά τα απεριόριστα λεπτά από την 9μηνη προσφορά μπορείς να καλέσεις και αριθμούς Ευρωπαϊκών χωρών είτε εδώ στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό; Δεν γίνεται δυστυχώς.. εκτός κι αν αγοράσεις το ανάλογο πακετάκι.. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 3 ώρες πριν, josuts said: παιδιά καλησπέρα, εδώ κ 2-3 μήνες έχω πρόβλημα με την εφαρμογή του WhatsApp k 'tis cosmote στην πρώτη δεν μπορώ να κάνω ανανέωση με κάρτα κ στην δεύτερη επίσης δεν προχωράει η πληρωμή του λογαρσιαμου τα απεγκατεσησα κ ξανά αλλά τίποτα!!! Έχω μήλο αλλά πριν δεν είχα θέμα! Τι να κάνω? Γνωρίζει κανείς? ευχαριστώ πολύ, Γιάννης Στο wu app, έχεις κάνει είσοδο με το id σου ή απλά τον αριθμό με otp κωδικό? Όταν λες δεν προχωράει η πληρωμή, τι εννοείς? Μήπως σου γράφει "δεν είναι δυνατή η εύρεση της σελίδας..."?? Μήπως δίνεις έγκριση στη τράπεζα από το app?? Μου έχει συμβεί, αν τα δύο app (τράπεζας κ cosmote) είναι στην ίδια συσκευή, τότε δεν ολοκληρώνει τη πληρωμή. ----------------- Αν έχεις διαθέσιμη άλλη συσκευή δοκίμασε και από αυτή, να δεις αν θα έχεις και εκεί πρόβλημα. Αν δε λυθεί, αναγκαστικά θα κάνεις ανανέωση μέσω των site cosmote link και wu link. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 1 hour ago, vslk said: Στο wu app, έχεις κάνει είσοδο με το id σου ή απλά τον αριθμό με otp κωδικό? Όταν λες δεν προχωράει η πληρωμή, τι εννοείς? Μήπως σου γράφει "δεν είναι δυνατή η εύρεση της σελίδας..."?? Μήπως δίνεις έγκριση στη τράπεζα από το app?? Μου έχει συμβεί, αν τα δύο app (τράπεζας κ cosmote) είναι στην ίδια συσκευή, τότε δεν ολοκληρώνει τη πληρωμή. ----------------- Αν έχεις διαθέσιμη άλλη συσκευή δοκίμασε και από αυτή, να δεις αν θα έχεις και εκεί πρόβλημα. Αν δε λυθεί, αναγκαστικά θα κάνεις ανανέωση μέσω των site cosmote link και wu link. πρέπει να είχα μπει με ιντι αλλά έλα που δεν θυμάμαι τι είχα βάλει! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Παιδιά προσπαθώ 4-5 φορές να κάνω τη διαδικασία της ενεργοποίησης μέσω του app και δεν δέχεται την ταυτότητα. Τι να κάνω; Είναι θέμα κίνησης; Νομίζω ότι οι φωτό της ταυτότητας είναι καλές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 37 minutes ago, josuts said: πρέπει να είχα μπει με ιντι αλλά έλα που δεν θυμάμαι τι είχα βάλει! Στο wu app, αν δεν έχεις κάνει είσοδο με το id, όταν πας να κάνεις ανανέωση με κάρτα εμφανίζει την επιλογή λογαριασμού Μπορείς να δημιουργήσεις νέο ή αν έχεις ξεχάσει τον κωδικό, μπορείς να τον αλλάξεις στο site εδώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 1 hour ago, cu2goup said: Παιδιά προσπαθώ 4-5 φορές να κάνω τη διαδικασία της ενεργοποίησης μέσω του app και δεν δέχεται την ταυτότητα. Τι να κάνω; Είναι θέμα κίνησης; Νομίζω ότι οι φωτό της ταυτότητας είναι καλές. Δοκίμασε με Cosmote app... Όσες φορές και αν είχα προσπαθήσει μου βγάλαν την ψυχή και δεν είμαι μόνο εγώ,πολλοί έχουν το ίδιο θέμα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 Παιδιά μια απορία. Παρέλαβα σήμερα δύο κάρτες, What's up και Neo, αντίστοιχα. Είχα κάνει αίτηση για να φύγω από Vodafone συμβόλαιο που λήγει τον άλλο μήνα. Εγώ απλώς τις ενεργοποιώ και θα γίνει διακοπή του συμβολαίου ή πρέπει πρώτα να μιλήσω με Vodafone για τη διακοπή;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts