Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε εγώ δε μπορώ δε με νοιάζει ας πρόσεχαν δε φταίω εγώ. 

2 minutes ago, josuts said:

Παιδιά ακόμα τίποτα δεν μπορώ να πληρώσω τον λογαριασμό σταθερού.Δεν προχωράει στο επόμενο κοματι της πληρωμής τόσο από την εφαρμογή όσο κ από τον υπολογιστή

• Απαντήσεις 47χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Θα είναι για πολύ καιρό ακόμα η προσφορά που έχει λήξει από τις 24/3 για τα 200GB στα καρτοκινητά;;

Τι θέλετε δλδ να την πατήσει κάποιος νομίζοντας ότι ισχύει η προσφορά ακόμα;;

Μετά λέμε για τις άλλες "όχι σοβαρές" εταιρείες..

8 ώρες πριν, elkons said:

Ζηλέψαμε από F2G Promo μάλλον 😏

Screenshot_20250327_184052_Instagram.thumb.jpg.7db3cf45919158baf6ec2901da9a8830.jpg

Αυτό είναι πολύ καλύτερο.. 

1ον είναι Cosmote..

2oν με 13€ σου δίνει αυτά που δίνει το f2g με 15€..

3ον έχεις την επιλογή να μην έχεις τα sms αλλά μόνο δεδομένα και ομιλία με 8,50€ (+φόρο)..

Δεν συγκρίνονται!!

ΥΓ: Να ξέρετε ότι σε περίπτωση που η παραγγελία της sim για φορητότητα γίνει σε κάποιο όνομα και το μετανιώσετε, μπορείτε τη sim που θα έρθει να την ενεργοποιήσετε σε άλλο όνομα, άλλο νούμερο κλπ. Δεν υπάρχει δέσμευση από την παραγγελία.. είναι καθαρά για το πού θα έρθει η sim. (Το έκανα)

Edited by cu2goup

Θέλω να γράψω ότι πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία καταγγελίας της σύμβασης μου και περιμένω να επιστραφούν τα χρήματα που ήταν στον what's up αριθμό μου στο λογαριασμό τραπέζης που τους έδωσα.

Είναι εφικτό και δε χρειάστηκε καν κλήση στο 5ψηφιο. Όλα έγιναν μέσω εφαρμογής του what's up πατώντας στο χρειάζεστε βοήθεια.

Η αίτηση έγινε 4 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Για δεδομένα χρησιμοποιώ την προσφορά του frog με απεριόριστα δεδομένα για ένα χρόνο και 120 λεπτά ομιλίας το μήνα προς όλους. SMS γιοκ.

Τι μου προτείνετε να κάνω για να μπορώ να δέχομαι απλά κλήσεις στο βασικό μου νούμερο που είναι αυτό που καταγγειλα τη σύμβαση; Για πάνω από 1 χρόνο απλά έκανα ανανεώσεις των 8€ ανά δίμηνο για να μπορώ να δέχομαι κλήσεις.

Ποιο είναι το φτηνότερο κόστος και σε ποιο πρόγραμμα για απλή διατήρηση ενός αριθμού;

Ευχαριστώ πολύ

2 ώρες πριν, kostassl45i said:

Θέλω να γράψω ότι πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία καταγγελίας της σύμβασης μου και περιμένω να επιστραφούν τα χρήματα που ήταν στον what's up αριθμό μου στο λογαριασμό τραπέζης που τους έδωσα.

Είναι εφικτό και δε χρειάστηκε καν κλήση στο 5ψηφιο. Όλα έγιναν μέσω εφαρμογής του what's up πατώντας στο χρειάζεστε βοήθεια.

Η αίτηση έγινε 4 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Για δεδομένα χρησιμοποιώ την προσφορά του frog με απεριόριστα δεδομένα για ένα χρόνο και 120 λεπτά ομιλίας το μήνα προς όλους. SMS γιοκ.

Τι μου προτείνετε να κάνω για να μπορώ να δέχομαι απλά κλήσεις στο βασικό μου νούμερο που είναι αυτό που καταγγειλα τη σύμβαση; Για πάνω από 1 χρόνο απλά έκανα ανανεώσεις των 8€ ανά δίμηνο για να μπορώ να δέχομαι κλήσεις.

Ποιο είναι το φτηνότερο κόστος και σε ποιο πρόγραμμα για απλή διατήρηση ενός αριθμού;

Ευχαριστώ πολύ

Πας Q με 8€ ανανέωση (μέσα από την εφαρμογή μια φορα την εβδομάδα όταν έχει countdown offer) ανά τρίμηνο ή και περισσότερο...

Edited by opmgls

ρε παιδια με τη τηλ. εξυπηρετηση τι χαλι ειναι αυτο? να ειναι μια αναγκη με καποιο προβλημα που εχω στο  κινιτο και να περιμενω στην αναμονη 40 λεπτα και μετα να πεφτει η γραμμη?υπαρχει αλλο τηλ. εκτος απο το 13888?

adok13

Απλά μπες στο τσατ του What's up άμα έχεις καρτοκινητο να σε συνδέσει εκεί με εκπρόσωπο μέσω τσατ εκεί πριν μίλησα και δεν είχε αναμονή καθόλου (στο τσατ)

1 minute ago, elkons said:

Απλά μπες στο τσατ του What's up άμα έχεις καρτοκινητο να σε συνδέσει εκεί με εκπρόσωπο μέσω τσατ εκεί πριν μίλησα και δεν είχε αναμονή καθόλου (στο τσατ)

δυστυχώς δε μπορω γιατι ειμαι vodafone .εκανα μεταφορα εχθες αριθμου στο whats up και ηθελα να αλλαξω τα στοιχεια αποστολης της καρτας.

ε αφου εφαγα 1 ωρα στις αναμονες και μου εσπασαν τα νευρα αποφασισα να την ακυρωσω. καλο το σημα στον οτε αλλα στη vodafone οποτε εχω καποιο προβλημα μου το εχουν λυσει στο 5λεπτο.

adok13

On 28/3/2025 at 8:49 ΠΜ, cu2goup said:

Αυτό είναι πολύ καλύτερο.. 

1ον είναι Cosmote..

2oν με 13€ σου δίνει αυτά που δίνει το f2g με 15€..

3ον έχεις την επιλογή να μην έχεις τα sms αλλά μόνο δεδομένα και ομιλία με 8,50€ (+φόρο)..

Δεν συγκρίνονται!!

ΥΓ: Να ξέρετε ότι σε περίπτωση που η παραγγελία της sim για φορητότητα γίνει σε κάποιο όνομα και το μετανιώσετε, μπορείτε τη sim που θα έρθει να την ενεργοποιήσετε σε άλλο όνομα, άλλο νούμερο κλπ. Δεν υπάρχει δέσμευση από την παραγγελία.. είναι καθαρά για το πού θα έρθει η sim. (Το έκανα)

Αν βάλω την καρτούλα σε 5g router θα παίξει? 
Πρέπει να επιλέγω πρόγραμμα κάθε μήνα?
Πως μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να χρειάζεται να βγάζω την sim και να τη βάζω στο κινητό κάθε μήνα?
Μπορώ απλά να βάζω 13 ευρώ και να επιλέγεται μόνο του το πρόγραμμα?

Ευχαριστώ!

11 minutes ago, STERGIOSZX said:

Αν βάλω την καρτούλα σε 5g router θα παίξει? 

Εννοείται!

Πρέπει να επιλέγω πρόγραμμα κάθε μήνα?

Ναι..

Πως μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να χρειάζεται να βγάζω την sim και να τη βάζω στο κινητό κάθε μήνα?

Απο το app.. δεν είναι ανάγκη να βρίσκεται η σιμ στο κινητό για να ενεργοποιήσεις το πακέτο.

Μπορώ απλά να βάζω 13 ευρώ και να επιλέγεται μόνο του το πρόγραμμα?

Δεν το έχω κάνει.. αλλά γίνεται.

Edited by cu2goup

Έκανα ανανέωση με κάρτα payzy 13€ και προστέθηκαν 11,81€. Από πότε κόπηκε το 10% στο ποσό της ανανέωσης για το συνδιασμό κινητού και σταθερού cosmote one σχήμα ? 

Just now, albiz said:

Έκανα ανανέωση με κάρτα payzy 13€ και προστέθηκαν 11,81€. Από πότε κόπηκε το 10% στο ποσό της ανανέωσης για το συνδιασμό κινητού και σταθερού cosmote one σχήμα ? 

Ναι άλλαξε αυτό μαζί με την ελάχιστη ανανέωση από κατάστημα ή περίπτερο 15€ άλλαξε και αυτό, μόνο τα 1000 λεπτά πλέον και άμα θες καθαρό υπόλοιπο μόνο σε ανανέωση 18€+

Το κατέστρεψαν το One στη καρτοκινητή, καμία σχεδόν επιβράβευση στους καρτοκινητούς πελάτες σταθερής. 

1 minute ago, albiz said:

Δεν κόπηκε.

Αυξήθηκε στα 18€ νομίζω.

Σωστά, το είχαμε συζητήσει ξανά, αλλά περισσότερο για την ελάχιστη ανανέωση μιλάγαμε. Ευχαριστώ για την υπενθύμιση

Το προνόμιο 2GB 7 ημέρες το καλοκαίρι άλλαξε και είχαμε 10% στις ανανεώσεις των 8€+ τωρα το προνόμιο είναι για άνω των 18€ ανανέωση. 

Ότι να ναι και αυτοί, νοβίτιδα έπαθαν.

Τώρα δε βολεύει όμως κανένα 

Η πλειοψηφία των καρτοκινητών δε δίνει πάνω από 15€ για να ανανεώσει.

μπορώ να κάνω φορητότητα αριθμού από f2g? 
Είχα πάρει την προσφορά που είχαν βγάλει πριν 1-2 μήνες με 15€ απεριόριστα όλα αλλά θα προτιμούσα το δίκτυο της cosmote.
Υπάρχει κάποιος περιορισμός στις φορές που μπορείς να κάνεις φορητότητα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα?

4 minutes ago, STERGIOSZX said:

μπορώ να κάνω φορητότητα αριθμού από f2g? 
Είχα πάρει την προσφορά που είχαν βγάλει πριν 1-2 μήνες με 15€ απεριόριστα όλα αλλά θα προτιμούσα το δίκτυο της cosmote.
Υπάρχει κάποιος περιορισμός στις φορές που μπορείς να κάνεις φορητότητα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα?

Όχι φίλε μου κανένας περιορισμός. Και κάθε βδομάδα που λέει ο λόγος μπορείς να αλλάζεις πάροχο.

Καλά κάνουν γιατί να πληρώνουν και να έχουν λιγότερα ενώ μπορούν να έχουν περισσότερα στην ίδια τιμή;