VIPdriver Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 29 minutes ago, Chrischal1908 said: Αν βάλεις άλλο πακέτο δεν θα ενεργοποιηθούν;; Απαντήθηκε πιο πανω. Βασικά η κοσμοτέ έγραφε στην προσφορά ποια πακετα δίνουν τα απεριόριστα των 9 μηνών. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 6 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. Παρασκευή στις 05:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:59 μμ πιστεύω οτι η προσφορά θα ισχύει αν ανανεώσω το πακέτο απο το cosmote app . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Κυριακή στις 05:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:10 πμ On 7/1/2025 at 2:21 ΜΜ, ANAGNPANA said: δηλαδή αν κάποιος κάνει φορητότητα από VODAFONE και το κάνει κόσμο κάρτα με την προσφορά μπορεί να θέλει να αλλάξει σε what’s up και να συνεχίσει να έχει την προσφορά Να επιβεβαιώσω στην πράξη ότι ισχύει: φορητότητα από vodafone σε what's up > μια μέρα πριν κλείσει ο πρώτος μήνας αλλαγή πακέτου σε cosmokarta > αγορά πακέτου cosmokarta combo to all και μπήκαν κανονικά όλες οι παροχές της προσφοράς (απεριόριστα data και ομιλία και 300 sms). 4 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 07:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:34 πμ Προχθές πήραν στη σύζυγο γιατί προηγήθηκε αίτημα φορητότητας προς Nova free2go αλλά δεν υπήρξε καμία αντιπρόταση. Μόνο εάν πάμε σε συμβόλαιο ή καρτοκινητό τους ενδιέφερε. Έχει σταματήσει να κάνει αντιπροτάσεις για την καρτοκινητή η Cosmote; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 09:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:08 πμ Συνήθως στα συμβόλαια κάνουν αντιπροσφορά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 09:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:09 πμ Just now, elkons said: Συνήθως στα συμβόλαια κάνουν αντιπροσφορά Όλοι εμείς που κάποτε παίρναμε 10€ + 1000 λεπτά τον μήνα για να μην φύγουμε, ήταν για καρτοκινητό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. Κυριακή στις 04:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:29 μμ 7 ώρες πριν, cu2goup said: Όλοι εμείς που κάποτε παίρναμε 10€ + 1000 λεπτά τον μήνα για να μην φύγουμε, ήταν για καρτοκινητό. Εγώ πάντως που πήρα στο 210... και τα ζήτησα να μου τα δώσουν στην ανανέωση συμβολαίου σταθερού (για τα καρτοκινητά μου) μου είπαν ότι δεν τα δίνουν! 😞 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 04:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:54 μμ 23 minutes ago, greatst said: Εγώ πάντως που πήρα στο 210... και τα ζήτησα να μου τα δώσουν στην ανανέωση συμβολαίου σταθερού (για τα καρτοκινητά μου) μου είπαν ότι δεν τα δίνουν! 😞 Εδώ που τα λέμε, ας πάει και κανένας στους άλλους με φορητότητα. Οι άλλοι τι θα κάνουν; Κλέφτες θα γίνουν; 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. Κυριακή στις 05:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:01 μμ 6 minutes ago, cu2goup said: Εδώ που τα λέμε, ας πάει και κανένας στους άλλους με φορητότητα. Οι άλλοι τι θα κάνουν; Κλέφτες θα γίνουν; Το σκέφτομαι και εγώ, ψέματα να μην πω! 🙂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. Δευτέρα στις 04:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:26 πμ 11 ώρες πριν, cu2goup said: Εδώ που τα λέμε, ας πάει και κανένας στους άλλους με φορητότητα. Οι άλλοι τι θα κάνουν; Κλέφτες θα γίνουν; Εμένα το σταθερό που λήγει σε μισό χρόνο, αν δε μου δώσουν τα δώρα προς τα δύο καρτοκινητα που έχω και τώρα ή καλύτερη τιμή, εννοείται θα το γυρίσω στη vodafone. Μια χαρά είναι στο σταθερό η vodafone. Για κινητό... οχι δε θέλω. Θα μείνω cosmote! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. Δευτέρα στις 06:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:03 πμ Θα είχε ενδιαφέρον εάν κάποιος κατάφερε να πάρει τα δώρα προς δύο καρτοκινητά κατά την ανανέωση του συμβολαίου σταθερής να μας ενημερώσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. Δευτέρα στις 04:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:37 μμ Καλησπέρα, αν το κάνω ότι υπόλοιπο σε ευρώ που έχω μέσα θα χαθούν έτσι; 2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 05:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:00 μμ 21 minutes ago, manosn2 said: Καλησπέρα, αν το κάνω ότι υπόλοιπο σε ευρώ που έχω μέσα θα χαθούν έτσι; Ε ναι. Αλλά δεν χάνεις να ρωτήσεις την εξυπηρέτηση για επιβεβαίωση. Πάντως το λογικό είναι ότι τα χάνεις, αφού δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κάπου. Αλλά πριν προχωρήσεις, ίσως μπορείς να μεταφέρεις ένα ποσό σε άλλο καρτοκινητο 😏😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Δευτέρα στις 05:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:03 μμ 21 minutes ago, manosn2 said: Καλησπέρα, αν το κάνω ότι υπόλοιπο σε ευρώ που έχω μέσα θα χαθούν έτσι; Θα σου απαντήσω αύριο ή μεθαύριο που θα γίνει η ενεργοποίηση του προγράμματος γιατι απο την Παρασκευή σήμερα με πήραν για τις διαδικασίες. περα απο αυτό όμως μου φάνηκε κατι περίεργο που λογικά θα το συναντήσεις κ εσύ στην ομιλία σου με την υπάλληλο. Κοντά στην ολοκλήρωση των στοιχείων και παραλαμβάνοντας τα χαρτιά του συμβολαίου γράφει άλλα ποσά χρέωσης ανα μήνα. Αυτή εις γνώση της το ήξερε και μου το είπε ίδια οτι δηλαδή αγνόησε αυτό που βλέπεις στα χαρτιά γιατί δεν μπορεί να δείξει την έκπτωση 40% που δικαιούμε με την συγκεκριμένη προσφορά..κάτι τετοιο. μου είπε οτι είναι ηχογραφημένη η ομιλία μας και μου έδωσε και το τηλέφωνό της για ότι χρειαστώ. την εμπιστεύομαι; όχι μεχρι να το δώ στην πράξη....είδομεν.. 6 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 05:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:13 μμ 7 minutes ago, Nikos_96 said: Θα σου απαντήσω αύριο ή μεθαύριο που θα γίνει η ενεργοποίηση του προγράμματος γιατι απο την Παρασκευή σήμερα με πήραν για τις διαδικασίες. περα απο αυτό όμως μου φάνηκε κατι περίεργο που λογικά θα το συναντήσεις κ εσύ στην ομιλία σου με την υπάλληλο. Κοντά στην ολοκλήρωση των στοιχείων και παραλαμβάνοντας τα χαρτιά του συμβολαίου γράφει άλλα ποσά χρέωσης ανα μήνα. Αυτή εις γνώση της το ήξερε και μου το είπε ίδια οτι δηλαδή αγνόησε αυτό που βλέπεις στα χαρτιά γιατί δεν μπορεί να δείξει την έκπτωση 40% που δικαιούμε με την συγκεκριμένη προσφορά..κάτι τετοιο. μου είπε οτι είναι ηχογραφημένη η ομιλία μας και μου έδωσε και το τηλέφωνό της για ότι χρειαστώ. την εμπιστεύομαι; όχι μεχρι να το δώ στην πράξη....είδομεν.. Μακάρι να μην βρείς μπελά, αλλά εάν σου λέει ότι δεν μπορεί να φανεί στο συμβόλαιο, πως θα φαίνεται στους λογαριασμούς; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. Δευτέρα στις 05:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:13 μμ Τελικά έστησα όλο το δίκτυο στο γραφείο πάνω στο TP-LINK nx510v στο οποίο έβαλα την κάρτα της cosmote απο την προσφορά. Απο 25-30 mbs που είχα το δίκτυο απογειώθηε στα 300-350 με 15 προς το παρόν συσκευες όλες συνδεδεμένες με GBIT καλώδια. Ουτε στον ύπνο δεν είχα δεί τέτοια ταχύτητα στα τερματικά. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν έχω δικιά μου public ip ωστε να έχω πρόσβαση στον server και σε κάποια άλλλα τερματικά του γραφείου αλλα αυτό το έλυσα στήνοντας και ρυθμίζοντας έναν openvpn server εγκατεστημένο σε Ελληνικό VPS (3,99 euro/month) σε συνδυασμό με ένα mikrotik (openvpn client). Οταν λήξει η προσφορά θα πάω σε συμβόλαιο με απεριόριστα gb και ομιλία με 24,90/μηνα όπως μου πρότειναν στον Γερμανό. Τώρα πληρώνω 85 το δίμηνο για 50/5 ADSLπου δεν αξίζει τα λεφτά της μιάς και η πραγματική ταχύτητα είναι αρκετά κατώτερη απο την ονομαστικη της ταχύτητα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 05:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:32 μμ 18 minutes ago, GSan said: Τελικά έστησα όλο το δίκτυο στο γραφείο πάνω στο TP-LINK nx510v στο οποίο έβαλα την κάρτα της cosmote απο την προσφορά. Απο 25-30 mbs που είχα το δίκτυο απογειώθηε στα 300-350 με 15 προς το παρόν συσκευες όλες συνδεδεμένες με GBIT καλώδια. Ουτε στον ύπνο δεν είχα δεί τέτοια ταχύτητα στα τερματικά. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν έχω δικιά μου public ip ωστε να έχω πρόσβαση στον server και σε κάποια άλλλα τερματικά του γραφείου αλλα αυτό το έλυσα στήνοντας και ρυθμίζοντας έναν openvpn server εγκατεστημένο σε Ελληνικό VPS (3,99 euro/month) σε συνδυασμό με ένα mikrotik (openvpn client). Οταν λήξει η προσφορά θα πάω σε συμβόλαιο με απεριόριστα gb και ομιλία με 24,90/μηνα όπως μου πρότειναν στον Γερμανό. Τώρα πληρώνω 85 το δίμηνο για 50/5 ADSLπου δεν αξίζει τα λεφτά της μιάς και η πραγματική ταχύτητα είναι αρκετά κατώτερη απο την ονομαστικη της ταχύτητα. Περιοχή που πιάνει τέτοιες ταχύτητες στο περίπου; Μια χαρά, και με το παραπάνω έλυσες σοβαρό πρόβλημα με τιποτενιες ταχύτητες adsl... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 05:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:44 μμ 40 minutes ago, Nikos_96 said: Θα σου απαντήσω αύριο ή μεθαύριο που θα γίνει η ενεργοποίηση του προγράμματος γιατι απο την Παρασκευή σήμερα με πήραν για τις διαδικασίες. περα απο αυτό όμως μου φάνηκε κατι περίεργο που λογικά θα το συναντήσεις κ εσύ στην ομιλία σου με την υπάλληλο. Κοντά στην ολοκλήρωση των στοιχείων και παραλαμβάνοντας τα χαρτιά του συμβολαίου γράφει άλλα ποσά χρέωσης ανα μήνα. Αυτή εις γνώση της το ήξερε και μου το είπε ίδια οτι δηλαδή αγνόησε αυτό που βλέπεις στα χαρτιά γιατί δεν μπορεί να δείξει την έκπτωση 40% που δικαιούμε με την συγκεκριμένη προσφορά..κάτι τετοιο. μου είπε οτι είναι ηχογραφημένη η ομιλία μας και μου έδωσε και το τηλέφωνό της για ότι χρειαστώ. την εμπιστεύομαι; όχι μεχρι να το δώ στην πράξη....είδομεν.. Από τη στιγμή που η συνομιλία είναι ηχογραφημένη είναι safe. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Δευτέρα στις 06:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:08 μμ 22 minutes ago, elkons said: Από τη στιγμή που η συνομιλία είναι ηχογραφημένη είναι safe. Να σε ρωτήσω άν ξέρεις..Μου είπε κάτι για το πρώτο λογαριασμό οτι θα είναι αναλογικός. Γιατί δεν ξεκινάει η χρέωση απο την ενεργοποίηση του συμβολαίου; Πιάνουν αυτοί δική τους ημερομηνία έναρξης κατανάλωσης και χρεώνουν αναλογικά; 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Δευτέρα στις 06:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:28 μμ 15 minutes ago, Nikos_96 said: Να σε ρωτήσω άν ξέρεις..Μου είπε κάτι για το πρώτο λογαριασμό οτι θα είναι αναλογικός. Γιατί δεν ξεκινάει η χρέωση απο την ενεργοποίηση του συμβολαίου; Πιάνουν αυτοί δική τους ημερομηνία έναρξης κατανάλωσης και χρεώνουν αναλογικά; Νομίζω ότι για δικούς τους λόγους, οι εταιρείες ομαδοποιούν την έκδοση λογαριασμών για να εκδίδονται όλοι μαζί. Δεν θυμάμαι αν αυτό είναι κάθε 15 μέρες ή κατι τέτοιο. Αλλιώς θα έπρεπε κάθε μέρα το σύστημα να εκδίδει λογαριασμούς για κάποιους συνδρομητές. Οπότε αν ας πούμε συνδεθείς στο δίκτυου στις 20 του μήνός, ο λογαριασμός οου θα εκδίδετια κάθε 26 του μηνός (τυχαία το λέω) οπότε τον 1ο μήνα θα πληρώσεις μόνο αυτές τις 5-6 μέρες. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 07:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:08 μμ 38 minutes ago, opmgls said: Νομίζω ότι για δικούς τους λόγους, οι εταιρείες ομαδοποιούν την έκδοση λογαριασμών για να εκδίδονται όλοι μαζί. Δεν θυμάμαι αν αυτό είναι κάθε 15 μέρες ή κατι τέτοιο. Αλλιώς θα έπρεπε κάθε μέρα το σύστημα να εκδίδει λογαριασμούς για κάποιους συνδρομητές. Οπότε αν ας πούμε συνδεθείς στο δίκτυου στις 20 του μήνός, ο λογαριασμός οου θα εκδίδετια κάθε 26 του μηνός (τυχαία το λέω) οπότε τον 1ο μήνα θα πληρώσεις μόνο αυτές τις 5-6 μέρες. Θα πληρωσει αναλογικό παγιο εκείνων των ημερών + ολόκληρο παγιο (αφου το παγιο προπληρωνεται). 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Δευτέρα στις 07:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:21 μμ 10 minutes ago, VIPdriver said: Θα πληρωσει αναλογικό παγιο εκείνων των ημερών + ολόκληρο παγιο (αφου το παγιο προπληρωνεται). E ναι, απλά ως πρώτος μήνας λογίζεται αυτός που έχει συνδεθεί και πάντα στους τηλεφωνικούς λογαριασμούς ο μήνας που έρχεται (ο 2ος στην περίπτωση μας) προπληρώνεται. Αλλά καλά κάνεις και το αναφέρεις για να είναι προετοιμασμένος ο @Nikos_96 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 07:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:07 πμ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 08:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:40 πμ 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Προσφορά sim για κάθε μήνα απ ο, τι καταλαβαίνω, forever and ever?? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts