Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν πειράζει όλοι κάπου την έχουμε πατήσει στο παρελθόν 😊

Nova only Edge SA For Ever.. 

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Να ρωτήσω κάτι για ένα φίλο που προσπαθεί να κάνει φορητότητα στην cosmote;

Εχει παραλάβει την sim από τον courier. Κάνει την διαδικασία φορητότητας μέσω της εφαρμογής. Φορτώνει κανονικά ταυτότητες κτλ και στο τελευταίο βήμα του βγάζει σφάλμα. 

Έχει μιλήσει με εξυπηρέτηση, δε βλέπουν καν αν έχει κάνει αίτηση. Του ζήτησαν να στείλει μέιλ φωτογραφίες την σιμ και τα στοιχεία του ώστε να του κάνουν αυτοί την φορητοτητα και από τότε εδώ και τρεις μέρες ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Στην εξυπηρέτηση δηλώνουν άγνοια και κάνουν απλά αίτημα να τον καλέσουν. 

Έχει τύχει σε κανέναν να κολλήσει η διαδικασία φορητότητας; Αν ναι, έχετε βρει κάποια λύση; Υπάρχει ένα συγκεκριμένο μόντους που θα έπρεπε να ακολουθήσει; 

Ευχαριστώ. 

5 ώρες πριν, Inevar said:

Είχε να κάνει με ένα τεστ πάνω σε θέμα ψυχολογίας και μετά θα σου έβγαζε κάποια αποτελέσματα , ε έκανα το λάθος να το πατήσω και από τότε άρχισαν τα μηνύματα.

Προφανώς, δεν πάτησες απλά αλλά έδωσε και τον αριθμό σου η ΟΧΙ?

Είχε να κάνει με ένα τεστ πάνω σε θέμα ψυχολογίας και μετά θα σου έβγαζε κάποια αποτελέσματα , ε έκανα το λάθος να το πατήσω και από τότε άρχισαν τα μηνύματα.

2 minutes ago, GREGORYMO said:

Κι εσύ από σταθερό Noντ προστάρεις;

4 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Έστειλα ον στο 4657 για να μου αποστείλουν τα αποτελέσματα 

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Οταν πατάτε την καταχώρηση απάντησης και δεν βλεπετε να αντιδρά η σελίδα,μην ξαναπατατε. Η απαντηση έχει καταχωρηθεί αλλά εχει φάει σκαλωμα...

2 ώρες πριν, Inevar said:

Λογικά με το μήνυμα  "ον" που έστειλες έδωσες και την συγκατάθεση σου να χρεώνεσαι για τα μηνύματα που θα λαμβάνεις.
Κάπου θα ύπήρχαν θάμμενοι τίποτα όροι με ψιλά γράμματα και δεν το πρόσεξες. Συνήθως λέει πάτα εδώ για τους όρους, αλλά ποτέ κανείς δεν το πατάει γιατί θεωρούμαι ότι είναι τα κλασσικά που γράφουν σε τέτοιες δηλώσεις, όπως στα προγράματα που εγκαθιστούμε στον υπολογιστή. 

42 minutes ago, opmgls said:

Λογικά με το μήνυμα  "ον" που έστειλες έδωσες και την συγκατάθεση σου να χρεώνεσαι για τα μηνύματα που θα λαμβάνεις.
Κάπου θα ύπήρχαν θάμμενοι τίποτα όροι με ψιλά γράμματα και δεν το πρόσεξες. Συνήθως λέει πάτα εδώ για τους όρους, αλλά ποτέ κανείς δεν το πατάει γιατί θεωρούμαι ότι είναι τα κλασσικά που γράφουν σε τέτοιες δηλώσεις, όπως στα προγράματα που εγκαθιστούμε στον υπολογιστή. 

Κάπως έτσι , για αυτό και το έστειλα εδώ για να αποφευχθεί από άλλους. Την πάτησα για πρώτη φορά και μπορώ να πω ότι νευρίασα!

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

16 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Να ρωτήσω κάτι για ένα φίλο που προσπαθεί να κάνει φορητότητα στην cosmote;

Εχει παραλάβει την sim από τον courier. Κάνει την διαδικασία φορητότητας μέσω της εφαρμογής. Φορτώνει κανονικά ταυτότητες κτλ και στο τελευταίο βήμα του βγάζει σφάλμα. 

Έχει μιλήσει με εξυπηρέτηση, δε βλέπουν καν αν έχει κάνει αίτηση. Του ζήτησαν να στείλει μέιλ φωτογραφίες την σιμ και τα στοιχεία του ώστε να του κάνουν αυτοί την φορητοτητα και από τότε εδώ και τρεις μέρες ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Στην εξυπηρέτηση δηλώνουν άγνοια και κάνουν απλά αίτημα να τον καλέσουν. 

Έχει τύχει σε κανέναν να κολλήσει η διαδικασία φορητότητας; Αν ναι, έχετε βρει κάποια λύση; Υπάρχει ένα συγκεκριμένο μόντους που θα έπρεπε να ακολουθήσει; 

Ευχαριστώ. 

Σε δική μου περίπτωση τράβηξε περίπου 30+ μέρες δυστυχώς

1 minute ago, sou_d said:

Σε δική μου περίπτωση τράβηξε περίπου 30+ μέρες δυστυχώς

Εαν ειναι απο δική τους υπαιτιότητα και έχασες προσφορά, μπορεις να τους ζητήσεις να σε βολέψουν. 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Εαν ειναι απο δική τους υπαιτιότητα και έχασες προσφορά, μπορεις να τους ζητήσεις να σε βολέψουν. 

Από δική τους ήταν, αλλά ήταν απλή φορητότητα τότε. Απλώς καθυστέρησε και αναγκάστηκα να ξανά βάλω κάρτα στον αριθμό

Καλησπέρα.

Αγόρασα μία κάρτα whatsup απο Γερμανό σήμερα.

Δεν βλέπω όμως πουθενά μέσα στη εφαρμογή του whatsup την προσφορά για απεριόριστα για 9 μήνες με 13 ευρώ τον μήνα.

Το μόνο που βρήκα είναι απεριόριστα για 1 μήνα με 11 ευρώ .

Ξέρει κανείς κάτι γιαυτό ?

25 minutes ago, GSan said:

Καλησπέρα.

Αγόρασα μία κάρτα whatsup απο Γερμανό σήμερα.

Δεν βλέπω όμως πουθενά μέσα στη εφαρμογή του whatsup την προσφορά για απεριόριστα για 9 μήνες με 13 ευρώ τον μήνα.

Το μόνο που βρήκα είναι απεριόριστα για 1 μήνα με 11 ευρώ .

Ξέρει κανείς κάτι γιαυτό ?

Ενεργοποιείς το πακέτο calls to all με τα 11,50€ και θα γίνει μόνο του απεριόριστο.

ΥΓ όταν λες αγόρασα.. εννοείς πως την ενεργοποίησες στον Γερμανό; Η προσφορά γραφεί πως είναι για online ενεργοποιήσεις. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει.

Edited by cu2goup

12 minutes ago, cu2goup said:

Ενεργοποιείς το πακέτο calls to all με τα 11,50€ και θα γίνει μόνο του απεριόριστο.

ΥΓ όταν λες αγόρασα.. εννοείς πως την ενεργοποίησες στον Γερμανό; Η προσφορά γραφεί πως είναι για online ενεργοποιήσεις. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει.

θα δοκιμάσω αυτό και βλέπουμε.

Εχω παραγγείλει και κάρτα αλλά δεν ξέρω αν θα την εχω μέχρι τις 20/01 (γιαυτό πήγα στον Γερμανό άλλωστε).

21 minutes ago, cu2goup said:

Πρίν το δοκιμάσω μία ερώτηση.

Η κάρτα έχει 12,06 ευρώ υπόλοιπο.

Να προσθέσω άλλα 13 καλου-κακού χαμένα δεν θα πανε.

9 minutes ago, GSan said:

θα δοκιμάσω αυτό και βλέπουμε.

Εχω παραγγείλει και κάρτα αλλά δεν ξέρω αν θα την εχω μέχρι τις 20/01 (γιαυτό πήγα στον Γερμανό άλλωστε).

Είναι μόνο για online παραγγελίες

17 minutes ago, VIPdriver said:

Νομιζω θελει ονλαιν παραγγελία και ονλαιν ενεργοποίηση. 

Σωστά

11 minutes ago, GSan said:

Ευτυχώς με προλάβατε πρίν βάλω άλλα 13.

Για ρίξε ένα μήνυμα στο τσατ μήπως κάνουν μια εξαίρεση για σένα και σου δώσουν την προσφορά στον αριθμό σου. Σημερινή ενεργοποίηση δεν είναι;

2 minutes ago, johnny_htc said:

Για ρίξε ένα μήνυμα στο τσατ μήπως κάνουν μια εξαίρεση για σένα και σου δώσουν την προσφορά στον αριθμό σου. Σημερινή ενεργοποίηση δεν είναι;

ναι.

Εχει η εφαρμογή τσατ?

10 minutes ago, GSan said:

ναι.

Εχει η εφαρμογή τσατ?

Έχει, ναι. Πάτα πάνω αριστερά τις τρεις παύλες και μετά το χρειάζεσαι βοήθεια που λέει. Άντε και καλή επιτυχία

1 hour ago, johnny_htc said:

Έχει, ναι. Πάτα πάνω αριστερά τις τρεις παύλες και μετά το χρειάζεσαι βοήθεια που λέει. Άντε και καλή επιτυχία

δεν μου το ενεργοποιεί με τπτ.

Ελπίζω να πάρω την κάρτα που παράγγειλα online στις 16/01 την Δευτέρα.

Το κακό είναι ότι η ΕΛΤΑ courier δεν δουλεύει Σάββατο.

Και το πρόβλημα δέν είναι τα 13 ευρώ που έδωσα για να πάρω την κάρτα αλλά οτι φορτώθηκα άλλο ένα νούμερο που δεν το ήθελα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Edited by GSan

1 minute ago, GSan said:

Και το πρόβλημα δέν είναι τα 13 ευρώ που έδωσα για α πάρω την κάρτα αλλά οτι φορτώθηκα άλλο ένα νούμερο που δεν το ήθελα.

Εύχομαι να προλάβεις τουλάχιστον να έρθει on time

34 minutes ago, GSan said:

Μπορεί να μην δουλεύει σαν κατάστημα αλλά οι μεταφορές γίνονται στο παρασκήνιο. Εγώ νομίζω θα προλάβεις..

2 ώρες πριν, GSan said:

Και το πρόβλημα δέν είναι τα 13 ευρώ που έδωσα για να πάρω την κάρτα αλλά οτι φορτώθηκα άλλο ένα νούμερο που δεν το ήθελα.

μπήκες στο https://www.elta-courier.gr/network και δεν δουλεύουν στην περιοχή σου? γιατί σε κάποιες περιοχές μπορεί να μην κάνουν μεταφορές αυτή την μέρα, αλλά μπορεί να είναι ανοιχτά Σαββάτο γιά παραλαβή περίπου μέχρι 14:00

& να συμπληρώσω ότι, όταν ζητάτε παραλαβή από το κατάστημα, η χρέωση μεταφοράς ειναι πιο φθηνή.